Parsa-Undead
مدیر باز نشسته
کرک رو دانلود کردم درست نشد
cpu e7400
ram 2gb A-data bus 800
9500 GT DDR3 512mb
البته تا این قسمت بازی مشکل نداشتم و به خوبی جواب میداده.همینکه شپرد سوار هلی کوپتر میشه من از آبشار سقوط میکنم میرم توی آب صحفه سیاه میشه یه لودینگ میاد که دیگه بازی نمیاتد و بعدش یه ارور میده و از بازی خارج میشه.
ظاهرا همه مشکل دارنسلام
من کال اف دیوتی رو 3 4 مرحلش رو رفتم جلو
اما نمیدونم چرا در مرحله جدید موقع لودینگ اولش بازی بسته میشه و یه اررو میده که عنوانش هست disc read error
چند بار هم سعی کردم . حتی کیفیت بازی از نظر گرافیک رو هم پایین اوردم اما مشکل حل نشد.
در اینترنت سرچ کردم دیدم که بعضی ها مشکل مشابه دارند.
میخواستم ببینم کسی میدونه این ارور مال چیه ؟ و راه حل یا پچی براش هست ؟
من از ویندوز 7 استفاده میکنم. دی وی دی های بازی هم همه با نرم افزار الکل 120 روی هارد ذخیره شده و بازی رو از روی ایمیج هارد نصب کردم.
موقع نصب هم هیچ اروری نداد
عجـــــــــب !والا من چند جا سرچ کردم در سایتهای ایرانی گغتن که نسخه 4 دی وی دی مشکل داره
اما نسخه 3 دی وی دی مشکل نداره.
نمیدونم چقدر صحت داره این قضیه
اگه نسخه ي 4شو بازي كرده باشيد ميديد كه كاپتان پرايس مي ميره.آقا یه چیزی !
اون وسطا یوهویی کاپیتان Price اومد !
دیدین ؟!
جریان چی بود ؟!؟! من نفهمیدم چی شد ! یکی میشه اونم توضیح بده :دی
مثلا از وِست گرفته بودم !پیشنهاد میکنم بخرید
البته از سایت معتبر
3 تا دی وی دی میشه 15 گیگ - برای ما ایرانیها قابل دانلود نیست.
اگه نسخه ي 4شو بازي كرده باشيد ميديد كه كاپتان پرايس مي ميره.
ولي ظاهرا زنده هست و داخل يك حمام قديمي تو ي يه قلعه كشور روسيه (اگه اشتباه نكنم)زنداني شده.
داستان 4 به 6 ربط داره.
حالا سر فرصت میشینم 4 رو هم بازی میکنم ببینم چیه.
اگه نسخه ي 4شو بازي كرده باشيد ميديد كه كاپتان پرايس مي ميره.
ولي ظاهرا زنده هست و داخل يك حمام قديمي تو ي يه قلعه كشور روسيه (اگه اشتباه نكنم)زنداني شده.
داستان 4 به 6 ربط داره.
بابا من دقیقا یادمه که مرد !البته نمی میره نشون میده که داره تنفس مصنوعی میده و کارگر نمیشه و با مشت به سینه اش میزنه که بازی تموم میشه.
بابا من دقیقا یادمه که مرد !
بعدشم تفنگشو داد به ما !
راست ميگه. كاملا كه نشون نداد فقط معلوم بود كه نفس هاي اخرشه.همین هفته پیش تمومش کردما!
مگه مرده می تونه تفنگ بده:lol: