• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola Razr V3x ٠

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
من با V3X و ارتباط دادنش با كامپيوتر مشكل زيادي داشتم و در چند جاي پي تي هم پست دادم ولي نتيجه نگرفته بودم ، حالا كه مشكلم حل شد تصميم گرفتم پست هام رو به اينجا انتقال بدم تا دوستان بتونن استفاده كنند ، از بقيه هم مي خوام تجربياتشون رو با اين گوشي اينجا بگن تا استفاده كنيم

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
اين پست تكراريه ولي ديدم بد نيست تو اين صفحه تكرار بشه

فيلمبرداري عالي با فرمت 3GP ، قابليت پخش mpeg4 و تمام فايلهاي صوتي ، داراي دو دوربين كه بيروني 2 مگاپيكسل و داخليش VGA هست ، فلاش يكسره داره و صفحه نمايش بزرگ TFT 265 هزار رنگ با شفافيت و كيفيت بي نظير ، دفترچه تلفن با امكان ذخيره 1000 شماره و تخصيص 20 شماره تلفن به هر فيلد ، كيفيت صداي عالي
تنها ايرادهائي كه به نظر من مياد تو اين گوشي يكي اينه كه صداي اسپيكرش به نظرم يكم ضعيفه ( اين مشكل با ارائه يك پچ حل شد ، چند تا پست پائين تر توضيح دادم ) و ديگه اينكه سيستمش جاوا هست ، ولي تو اين رنج با اين قيمت و امكانات و طراحي ظاهريش ، بهترين انتخاب ممكنه

باطريش رو هم من تا حالا باهاش مشكل نداشتم ، البته رو پخش ويديو و موزيك نسبتا" زود خال ميكنه ولي با توجه به كيفيت صفحه كه داره كاملا" طبيعيه كه مصرف بالائي داشته باشه ولي در حالت پر مصرف يك روز كامل جواب مي ده

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
بهترين و كاملترين و همينطور بدون دردسرترين نرم افزار براي كنترل گوشي V3X و انتقال فايل و همينطور عوض كردن اسكين ها : LeaderGL Flex Editor 10.5 XP
از آدرس زير دريافت كنيد: http://irazza.persiangig.com/other/LeaderGL_FlexEditor_10.5_XP_Setup.exe

كار كردن باهاش خيلي راحته
گوشي رو رو حالت DATA بگذاريد و بعد از نصب برنامه درايورهائي رو كه از http://www.7900novadrive.com/V3/file/MotPCSDrivers.zip ميگيريد براي مودم يو اس بي كه تو سيستمتون تعريف شده مشخص كنيد و بعدش تو برنامه حالت Normal رو انتخاب كنيد
از منوي Strument ميتونيد با استفاده از file managment فايلهاتون رو تو مسير دلخواه تو گوشي كپي كنيد و يا اينكه تو همون منو از Resource Explorer استفاده كنيد.
البته من يك مشكل كوچيك با اين Resource Explorer داشتم و اون اين بود كه بايد 2 بار فايل رو كپي ميكردم تا به گوشي انتقال پيدا كنه ، و مشكل ديگه هم اين بود كه فايلها رو بايد تك تك انتقال ميدادم ، البته شايد به خاطر سيستم عامل ويندوز 2003 باشه كه باهاش كار ميكنم ، نميدونم رو ايكس پي شايد مشكلي نداشته باشيد.

موفق باشيد

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
مشكل صداي اسپيكرش حل شد ، هم كيفيتش عالي ميشه هم صداش عالي ميشه

تمام ولوم ها رو روي 2 بگذاريد و فايل : http://www.7900novadrive.com/V3/file/2audio_cfg.zip رو بعد از در آوردن از حالت فشرده ، بريزيد تو شاخه system و گوشي رو ريست كنيد.
گوشي كه بالا اومد ولوم رو ببريد بالا و حالشو ببريد ...

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
AzzA جان
من که v3i رو یه 2 هفته ای داشتم فروختمش رفت و اصلا باحاش حال نکردم.
حالا چند روزیه که تصمیم گرفتم که v3x بخرم ولی دو دل هستم و چیزهای خوبی ازش نشنیدم یکی اینکه میگن باطریش خیلی ضعیفه و به یک روز هم نمیکشه و این که تو جعبه هدفون نداره یعنی هدفون استریو و اینکه کارایی گوشی پاینه که نمیدونم منظور از کارایی چیه چون تویه یه وبلاگ خوندم و اینکه گارانتی معتبری هم نداره
:)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
شما بی زحمت به من بگو که دقیقا تو جعبش چیا هستش و عمر باطریش به چند روز میکشه البته اگر باهاش mp3 گوش بدیو ور بری باهاش و اینکه دستگاه قفل و گیر کردن نداره یعنی کند کار نمیکنه بعد از روشن بودن زیاد.
دستت درد نکنه منو یه راهنمایی بکن چون هر جا یک چیزی شنیدم اما از زبون خود کسی که گوشیرو داشته باشه هیچی نمیدونم. مارو دریاب. مرسی .:D

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش مي كنم

تو جعبش يك پك شامل يك هدفون استريو با كيفيت بسيار خوب و همينطور 2تا اسفنج اضافي براي روكش تو گوشي هاش داره + شارژر برق 220 كه البته يك تبديل 3 شاخه به دو شاخه بايد بگيري از يك الكتريكي ( 200 تا تك تومن ميشه) + كابل يو اس بي و ترنس فلش با ظرفيت 128 مگابايت و تبديل ترنس فلش به MMC و دفترچه راهنما ، حافظه داخلي خود گوشي هم 64 مگابايته

اما راجع به باطريش ، من خودم نسبتا" تو مكالمه و اس ام اس زياد از گوشي استفاده ميكنم و دقيقا" 17 تا 18 ساعت شارژ دارم و روي MP3 هم وقتي درش رو مي بندي به راحتي به پخش ادامه ميده و مصرفش چندان بالا نميره ، ولي اگه باهاش تصوير نگاه كني خيلي زود خالي ميكنه ، البته بايد قبول كرد كه با كيفيتي كه LCD تي اف تي اين گوشي داره و شفافيتي كه بهت ميده اين مساله دور از ذهن نيست ، البته وقتي با كابل يو اس بي وصل به كامپيوتر ميشه ، باطريش هم همزمان سارژ ميشه بنابر اين زياد مشكل نداري چون اكثر جاها يك دستگاه كامپيوتر هست و اگر شارژرت هم همرات نباشه كافيه كه كابلت رو هميشه بزاري تو كيفت باشه

اما راجع به بقيه مواردش ، من عادتمه با گوشيم خيلي ور برم و تا حالا سر اين مساله چند تا گوشي رو فرستادم سرويس سنتر ، ولي تو اين گوشي الان يك ماه و نيم ميشه هيچ ايرادي نداشتم ، وقتي با گوشي هائي مثل 3230 يا 6630 ميخواستم 20 تا اس ام اس بزنم گوشي واسه چند دقيقه هنگ ميكرد ولي اين اصلا" اين حرفها حاليش نيست ، سرعتش هم بسيار خوبه يعني من الان تو شاخه Pictures چيزي نزديك 500 تا عكس با فرمت JPG در اندازه 240*320 ريختم و وقتي ميخواد اين شاخه رو باز كنه نهايت 3-4 ثانيه طول ميكشه

البته ايراد بزرگي كه من باهاش داشتم صداي ضعيف اسپيكر پشت گوشي بود كه با يك پچ كه چند تا پست بالاتر معرفي كردم حل شده و صداش خيلي خفن شده ، ولي الان تنها ايرادي كه به نظرم مياد سيستم عاملشه كه FLEX و جاوا هست و يكمي واسه منابعش كم دارم ولي از بقيه نظر ها حرف نداره...

اينجا هم مشخصات كامل و دقيقش رو ميتوني ببيني :
http://www.inside-handy.de/handydatenbank/motorola/razr_v3x/datenblatt/706-1.html

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
خیلی ممنون که توضیح دادی،
در مورد این باطری که گفتی فکر کنم کاملا مثل v3 معمولی هستش
خوب صد البته با LCD بزرگ و گوش دادن MP3 مغلومه که باید زود تموم بشه
،توی فرم V3 در مورد باطری cesoot جان گفته بود که باطری های با ma بالا برای v3 اومده که حتما برای v3x هم باید باشه البته نمیدونم به هم بخوره! :)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از AzzA :
اما راجع به بقيه مواردش ، من عادتمه با گوشيم خيلي ور برم و تا حالا سر اين مساله چند تا گوشي رو فرستادم سرويس سنتر ، ولي تو اين گوشي الان يك ماه و نيم ميشه هيچ ايرادي نداشتم ، وقتي با گوشي هائي مثل 3230 يا 6630 ميخواستم 20 تا اس ام اس بزنم گوشي واسه چند دقيقه هنگ ميكرد ولي اين اصلا" اين حرفها حاليش نيست ، سرعتش هم بسيار خوبه يعني من الان تو شاخه Pictures چيزي نزديك 500 تا عكس با فرمت JPG در اندازه 240*320 ريختم و وقتي ميخواد اين شاخه رو باز كنه نهايت 3-4 ثانيه طول ميكشه

البته ايراد بزرگي كه من باهاش داشتم صداي ضعيف اسپيكر پشت گوشي بود كه با يك پچ كه چند تا پست بالاتر معرفي كردم حل شده و صداش خيلي خفن شده ، ولي الان تنها ايرادي كه به نظرم مياد سيستم عاملشه كه FLEX و جاوا هست و يكمي واسه منابعش كم دارم ولي از بقيه نظر ها حرف نداره...
من هم مثل شما با گوشی زیاد ور میرم , زیر دست شما دووم آورده پس میشه روش حساب کرد در ضمن با 6630 زیاد شوخی نکن چون یکی هست (cesoot) که شاید بهش بربخوره :lol:
شما که 500 تا عکس داری و در مدت 3-4 ثانيه باز میکنه خوب خیلی خوبه الیته حجم و سایز هم خیلی مهمه.
و این ایراد اسپیکرم انشاا... که منم خریدم راهنماییم کن که چطور میشه رفعش کرد البته دستت درد نکنه توضیح دادی قبلا !
این هم توضیحاتی در مورد v3x از سایت CNET :

http://www.cnet.com.au/mobilephones/phones/0,39025954,40055376,00.htm

AzzA جان خیلی ممنونم از اینکه این توضیحاتو دادی خیالمو راحت کردی مخصوصا در مورد کار کردن باهاش و وسایل تو جعبه.:happy:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
میشه بگی چند تا SMS توی inbox اش جا میشه حداکثر ؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از fotocopy :
ممنون از توضیحات
AzzA جان راستی در مورد فضای ذخیره برای sms هم توضیح میدی ولی تو v3 معمولی که فکر کنم 15تایی جا میشد!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
AzzA جان راستی در مورد فضای ذخیره برای sms هم توضیح میدی ولی تو v3 معمولی که فکر کنم 15تایی جا میشد!
140 تا جا میشد فکر کنم کلا

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون که توضیح دادی،

خواهش مي كنم ، اداي وظيفه بود

شما که 500 تا عکس داری و در مدت 3-4 ثانيه باز میکنه خوب خیلی خوبه الیته حجم و سایز هم خیلی مهمه.

تصاوير با فرمت JPG و بين 5 تا 30 كيلو بايت با اندازه 240*320

راستي در مورد محدوديت مموري كارتش كه گفته شده تا حداكثر 512 ، اين مورد هم يك پچ اومده واسش كه ميشه تا 1 گيگابايت ارتقاء داد

والا حقيقتش من توضيحي در اين مورد تو دفترچه و جاي ديگه نديدم ،‌الان هم گوشي خودم توي outbox حدود 130 تا sms ذخيره داره ، چون sms بازي زياد ميكنم و بعد 1-2 روز هم پاكشون ميكنم

در مورد باطري و هندفري هم خودم دنبال گشتم چند تا لينك پيدا كنم ولي گرفتاري زياد دارم ، وقتش نبود ، از اينكه لطف كردي اين كار رو انجام دادي ممنونم
باطري اصليش مدلش: Li-Ion (BC60) 840 mAh
Compatible with: L7 (SLVR) / V3x / C261
http://www.gsmarena.com/motorola_v3x-1120.php
BC60_Battery.gif

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
If you want to be in the fast lane, you have to be sleeker, cleverer and better equipped. Well here’s your chance. The Motorola RAZR V3x is an easy-to-navigate handset boasting real-time 2-way video calling, still and moving image capture and editing in a large colour display. When you add that to a 2 mega-pixel camera, Bluetooth® wireless technology and removable memory, you can be sure you’re connecting to everyone - at the speed of life.

http://www.hellomoto.com/

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اگه ممکنه چند روز پاک نکن sms هاتو بفهمیم ظرفیتش چقدره

بالا