• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola Razr V3x ٠

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
Azza جان راستی یه سوال داشتم در مورد پخش موزیک ?:blush:
وقتی درش بسته باشه موزیکی که داری گوش میدی رو پخش میکنه درسته؟
حالا اگر بخوایم بریم آهنگ بعد چطور و یا قابلیت جلو عقب بردن همون آهنگ رو هم داره.
تمام اینها در موقع بسته بودن در گوشی هست.
مرسی :)

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
بعله وقتي درش بسته است موزيك رو ادامه ميده، حالا كافيه يك بار دكمه اسمارت رو بزني و بعد با كليد ولوم بري روي موزيك بعدي يا قبلي و هر كدوم رو خواستس دوباره اسمارت رو بزني، اگر هم روي موزيكي كه داره پخش ميشه اسمارت رو دو بار بزني pause/play مي شه

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از AzzA :
بعله وقتي درش بسته است موزيك رو ادامه ميده، حالا كافيه يك بار دكمه اسمارت رو بزني و بعد با كليد ولوم بري روي موزيك بعدي يا قبلي و هر كدوم رو خواستس دوباره اسمارت رو بزني، اگر هم روي موزيكي كه داره پخش ميشه اسمارت رو دو بار بزني pause/play مي شه
آقا خیلی ممنونم . پس یعنی در بسته باشه می تونی به آهنگ بعد بری و pause/play کنی.حتما اسمه آهنگ رو هم رو صفحه بیرونی مینویسه؟ آره ؟

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
بله، اسم آهنگ و وضعيت Play/Pause رو روي نمايشگر بيروني نمايش مي ده . همچنين بر روي نمايشگر داخلي هم امكاناتي براي رفتن به موزيك قبلي يا بعدي و Play/Pause در اختيار مي ده.
با وجودي كه شفافيت رو آوردم رو حد اقل ولي خب با امكاناتي كه الان دم دستم بود از اين بهتر نمي شد

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    30.9 KB · نمایش ها: 15
  • 2.jpg
    2.jpg
    32.2 KB · نمایش ها: 14
  • 3.jpg
    3.jpg
    49 KB · نمایش ها: 18

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من چند تا سوال داشتم ..اگه جواب بدید ممنون می شم...

اول اینکه کسی رنگ سفید این گوشی رو سراغ داره؟

بعد اینکه مشکل سفید شدن ال سی دی که در وی تری آی (بعضی) بود در این گوشی تا به حال دیده شده؟

از نظر کیفیت پخش ام پی تری از v3i بهتر هست یا نه ؟

ممنون از همه

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
- سفيد هم داره ، سرمه اي - مشكي و صورتي هم داره كه البته صورتي و سفيد رو تو ايران من نديدم هنوز
- منظورت از سفيد شدن چيه ؟
- اسپيكرش صداي بسيار خوبي داره و بعد از اينكه تقويت ميشه صداش بي نظيره ، تو مقايسه با خيلي از گوشي هاي هم رده خودش چيزي كم نمياره
# Music Player: Support of AAC+, MPEG4, WMV, WMA, MP3 and Real Video/Audio files
MP3 stereo surround sound (speakers or headset)

white_2_4.jpg

v3-x-med.jpg

v3xpinksmall3.jpg
v3xpinK1.jpg

sc001.jpg
sc002.jpg
sc003.jpg
sc004.jpg
sc005.jpg

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
اين هد ست رو داشته باشيد ، باحاله

Motorola RAZR H3 headset

20792_L.jpg
20792_B_b3.jpg
20792_B_b2.jpg

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
تو خيلي جاها V3X به اسم Motorola v1150 معرفي شده كه البته يك كوچولو با هم فرق ميكنند ( حافظه داخلي )

Motorola V1150 Specification & Features
Availability Q4 2005
Form Factor Clamshell
Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Dimensions mm x mm x mm
Weight g
Storage 5 MB
Expansion TransFlash Memory slot (up to 512MB)
Side Keys
Platform
Battery Standard battery Li-Ion 850 mAh type with 5 hours talk time and 250 hours standby time

Motorola RAZR V3x Specification & Features
Availability Q4 2005
Form Factor Flip
Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Dimensions 99mm x 55mm x 19mm
Weight 125g
Storage 64 MB
Expansion TransFlash card clot (supports up to 512 MB)
Side Keys
Platform
Battery Standard Battery type with 2 hours talk time and 250 hours standby time

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از دوستان

من از رنگ سفیدش خیلی خوشم اومده..می خوام ببینم کسی تو ایران سراغ داره جایی رو که این رنگش رو داشته باشه ؟

من تا هفته پیش یک v3i داشتم که فروختمش..اون گوشی یه مشکلی که داشت این بود که وقتی درب گوشی باز بود و گوشی زنگ می خورد بعضی وقتها تصویر ال سی دی میرفت و ال سی دی سفید می شد تا وقتی که یک بار درب گوشی را ببندم و دوباره باز کنم بعد تصویر ال سی دی میومد.... می خواستم ببینم تا حالا تو v3x مشکلی با ال سی دی داشتید ؟ کلا شده گوشی به هر دلیلی تصویرش بره یا هنگ کنه؟

در مورد کیفیت صداش هم وقتی از هدست فابرک خودش برای گوش کردن به ام پی تری استفاده می کنید از v3i صداش بیشتره یا همون حده... به نظر شما کیقیتش در حد سری w سونی اریکسون هست؟

ممنون از همه دوستان

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از دوستان

من از رنگ سفیدش خیلی خوشم اومده..می خوام ببینم کسی تو ایران سراغ داره جایی رو که این رنگش رو داشته باشه ؟

من تا هفته پیش یک v3i داشتم که فروختمش..اون گوشی یه مشکلی که داشت این بود که وقتی درب گوشی باز بود و گوشی زنگ می خورد بعضی وقتها تصویر ال سی دی میرفت و ال سی دی سفید می شد تا وقتی که یک بار درب گوشی را ببندم و دوباره باز کنم بعد تصویر ال سی دی میومد.... می خواستم ببینم تا حالا تو v3x مشکلی با ال سی دی داشتید ؟ کلا شده گوشی به هر دلیلی تصویرش بره یا هنگ کنه؟

در مورد کیفیت صداش هم وقتی از هدست فابرک خودش برای گوش کردن به ام پی تری استفاده می کنید از v3i صداش بیشتره یا همون حده... به نظر شما کیقیتش در حد سری w سونی اریکسون هست؟

ممنون از همه دوستان

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از دوستان

ممنون از همه دوستان

albaloo18

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از دوستان

ممنون از همه دوستان

djmoto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه برو بچز v3x باز ;) منو هم به جمع خودتون اضافه کنید .دقیقا یک هفته هست که صاحب یک v3x شدم:p و اومدم بترکونم...البته با سوالات زیادی که درباره این گوشی واسم پیش اومده.:D فکر می کنم واسه معرفی بس بوده باشه...اگه یه نگاه به ساعت پست فروم بندازید می فهمید که یه خورده دیر وقته!!!:wacko: بقیش باشه واسه فردا شب ...یعنی فردا صبح! دیگه وقت خوابه!!!

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از djmoto :
سلام به همه برو بچز v3x باز ;) منو هم به جمع خودتون اضافه کنید .دقیقا یک هفته هست که صاحب یک v3x شدم:p و اومدم بترکونم...البته با سوالات زیادی که درباره این گوشی واسم پیش اومده.:D فکر می کنم واسه معرفی بس بوده باشه...اگه یه نگاه به ساعت پست فروم بندازید می فهمید که یه خورده دیر وقته!!!:wacko: بقیش باشه واسه فردا شب ...یعنی فردا صبح! دیگه وقت خوابه!!!

سلام

مبارك باشه ، خوش اومدي

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از albaloo18 :
با سلام و تشکر از دوستان

ممنون از همه دوستان

والا من كه تو ايران نديدم و سراغ ندارم ، اين رنگ به عنوان جديدترين توليدش معرفي شده

مشكلي هم كه ذكر كرديد تا حالا بهش بر نخوردم

كيفيت صداش بعد از اينكه تقويت ميشه فوق العاده است

djmoto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بچه ها.
من چندتا سوال در مورد v3xدارم
1) من چطور می تونم با بلوتوس این گوشی ، بلوتوس گوشیهای دیگه رو پیدا کنم .هر کاری می کنم نمی شه.یکی از رفیقام 6630 داره .وقتی که هردومون بلوتوسهامون روشنه اون خیلی راحت گوشی منو پیدا می کنه ولی من نمی تونم اونو پیدا کنم.(این در حالیه که هردومون بلوتوسهامون روشن هست ؛که یقیناً بایدم اینجوری باشه!) .رفیقم با 6630 یه فایل برام فرستاد و من هم دریافتش کردم و از اون به بعد دیگه اونو تو شبکه بلوتوسم دارمش ولی می خام بدونم چطوری میشه برای اولین بار ، من بتونم بلوتوس یه گوشی رو پیدا کنم.(یعنی ممکنه که از ورژن بلوتوسها باشه آخه v3x ، 1.2 ،ولی 6630، 2.0 هستش.یعنی چون ورژن اون بالا تر هست می تونه ورژن پایین تر رو پیدا کنه؟!!! اگه کسی پاسخ بده ممنون می شم.
2) این امکان در v3x وجد داره که آهنگ تماس تلفنی رو برای یک شخص توی لیستت عوض می کنی ،آهنگ دریافت مسیج اون شخص همون آهنگ قبلی بمونه و عوض نشه؟
3) اگه دکمه 3 رو روی کیبورد گوشی نگه دارید ،می نویسه speed dial number unassigned چطوری میشه اونو فعال کرد و آیا اصلا این speed dial همون quick dial هست؟
4) چطوری میشه shortcut های روی دسکتاپ گوشی رو عوض کرد؟ مثلا بجای quick menu یه منوی دیگه رو انتخاب کنیم؟ آیا فقط با عوض کردن تم گوشی می شه این کار رو کرد و نمی شه با تمهای اصلی گوشی این کار رو کرد؟
5) چطوری می شه کاری که دکمه های volume گوشی می کنند رو تغییر داد(تو حالت در باز) یا حتی دکمه smart رو؟ من که تو منوال گوشی خوندم تو صفحه 49 نوشته که در صفحه 73 توضیح داده شده که چطور می شه این کار رو کرد ...ولی باز هم چیزی پیدا نکردم و فکر می کنم این کار انجام پذیر نباشه!
اگه کسی جواب این سوالارو میتونه بده و وقتشو هم داره ممنون می شم که جواب بده:blush:
تازه چند تا از سوالامو گذاشتم واسه دفعه بعد...:D
باز هم ممنون ...خدا حافظ.:cool:

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز

1- سيستم بلوتوس اين گوشي يكمي با بقيه فرق داره ، بايد فايلي رو كه مي خواي بفرستي روش Option رو بزني و بعدش Manage و كپي كني روي بلوتوس ، توي اين حالت گوشي طرف مقابلت شناسائي مي شه و فايل ارسال مي شه

2- در اين مورد منم اين مساله رو بهش برخوردم ولي هنوز فرصت ور رفتن باهاش نداشتم ولي اصولا" با توجه به اينكه قسمت تنظيم زنگهاش كامله بايد همچين امكاني باشه ، پيداش كردم خبرت مي دم

3- Speed Dial با Quick Dial فرق ميكنه ، براي اولي ميتوني روي يكي از شماره هاي دفترچه تلفنت دكمه Option رو بزني و Add to speed dial رو انتخاب كني ولي براي Quick Dial كه ميتونه سه تا شماره خيلي ضروري باشه بايد بري توي منوي Setting > Personalise > Quick Dial و اونجا هر كدوم از اين شماره ها رو كه خواستي Change كني ، بعدش دكمه اسمارت رو مثلا" بذاري واسه دسترسي به اينها

4- براي تغيير Shortcut هاي روي صفحه و يا كليد هاي سمت چپ و راست برو به مسير Setting > Personalise > Home Screen > Home Keys

5- واسه دكمه اسمارت همون مسير كه بالا گفتم برو ، ولي ولوم رو نميشه تغيير داد

موفق باشي

djmoto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز azza جان.
ممنون که به سوالاتم جواب دادی.
سوالات 1و3 حل شد.ولی هنوزهم در مورد shortcut ها مشکل دارم! منظورم از shortcutهای روی دسکتاپ به عنوان مثال "quick menu" یا منوی دیگر "planet" بود (عکس 1).که تو عکس زیر هم نشونش دادم.نمی دونم با توجه به زمان ساخت گوشی یا محل مونتاژ اون این منو ها رو شما هم داری یا واسه گوشی شما فرق می کنه آخه من تو عکسای مختلف از این گوشی shortcut های مختلفی رو روی دسکتاپ دیدم،حتی به جای دکمه planet (عکس 3 ) که روی گوشی من هست دکمه دیگه ای رو دیدم! آیا غیر از دکمه های چار جهتی ،اونها رو هم میشه تغییر داد؟ و دوم اینکه توی (عکس شماره 2) که از گوشیم گرفتم اگه نگاه کنی ،من توی منویhome keys ،غیر از دکمه های چهار جهتی ، چیز دیگه ای ندارم که بتونم باهاش smart key رو تغییرش بدم ! شما فکر می کنی اینم از زمان یا محل مونتاژ گوشی می تونه باشه؟

djmoto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از AzzA :
سلام دوست عزيز

1- سيستم بلوتوس اين گوشي يكمي با بقيه فرق داره ، بايد فايلي رو كه مي خواي بفرستي روش Option رو بزني و بعدش Manage و كپي كني روي بلوتوس ، توي اين حالت گوشي طرف مقابلت شناسائي مي شه و فايل ارسال مي شه

2- در اين مورد منم اين مساله رو بهش برخوردم ولي هنوز فرصت ور رفتن باهاش نداشتم ولي اصولا" با توجه به اينكه قسمت تنظيم زنگهاش كامله بايد همچين امكاني باشه ، پيداش كردم خبرت مي دم

3- Speed Dial با Quick Dial فرق ميكنه ، براي اولي ميتوني روي يكي از شماره هاي دفترچه تلفنت دكمه Option رو بزني و Add to speed dial رو انتخاب كني ولي براي Quick Dial كه ميتونه سه تا شماره خيلي ضروري باشه بايد بري توي منوي Setting > Personalise > Quick Dial و اونجا هر كدوم از اين شماره ها رو كه خواستي Change كني ، بعدش دكمه اسمارت رو مثلا" بذاري واسه دسترسي به اينها

4- براي تغيير Shortcut هاي روي صفحه و يا كليد هاي سمت چپ و راست برو به مسير Setting > Personalise > Home Screen > Home Keys

5- واسه دكمه اسمارت همون مسير كه بالا گفتم برو ، ولي ولوم رو نميشه تغيير داد

موفق باشي

سلام دوست عزیز azza جان.
ممنون که به سوالاتم جواب دادی.
سوالات 1و3 حل شد.ولی هنوزهم در مورد shortcut ها مشکل دارم! منظورم از shortcutهای روی دسکتاپ به عنوان مثال "quick menu" یا منوی دیگر "planet" بود (عکس 1).که تو عکس زیر هم نشونش دادم.نمی دونم با توجه به زمان ساخت گوشی یا محل مونتاژ اون این منو ها رو شما هم داری یا واسه گوشی شما فرق می کنه آخه من تو عکسای مختلف از این گوشی shortcut های مختلفی رو روی دسکتاپ دیدم،حتی به جای دکمه planet (عکس 3 ) که روی گوشی من هست دکمه دیگه ای رو دیدم! آیا غیر از دکمه های چار جهتی ،اونها رو هم میشه تغییر داد؟ و دوم اینکه توی (عکس شماره 2) که از گوشیم گرفتم اگه نگاه کنی ،من توی منویhome keys ،غیر از دکمه های چهار جهتی ، چیز دیگه ای ندارم که بتونم باهاش smart key رو تغییرش بدم ! شما فکر می کنی اینم از زمان یا محل مونتاژ گوشی می تونه باشه؟​
shortcut.JPG

planet.JPG

homekeys.JPG

بالا