سلام به همه بچه ها.
من چندتا سوال در مورد v3xدارم
1) من چطور می تونم با بلوتوس این گوشی ، بلوتوس گوشیهای دیگه رو پیدا کنم .هر کاری می کنم نمی شه.یکی از رفیقام 6630 داره .وقتی که هردومون بلوتوسهامون روشنه اون خیلی راحت گوشی منو پیدا می کنه ولی من نمی تونم اونو پیدا کنم.(این در حالیه که هردومون بلوتوسهامون روشن هست ؛که یقیناً بایدم اینجوری باشه!) .رفیقم با 6630 یه فایل برام فرستاد و من هم دریافتش کردم و از اون به بعد دیگه اونو تو شبکه بلوتوسم دارمش ولی می خام بدونم چطوری میشه برای اولین بار ، من بتونم بلوتوس یه گوشی رو پیدا کنم.(یعنی ممکنه که از ورژن بلوتوسها باشه آخه v3x ، 1.2 ،ولی 6630، 2.0 هستش.یعنی چون ورژن اون بالا تر هست می تونه ورژن پایین تر رو پیدا کنه؟!!! اگه کسی پاسخ بده ممنون می شم.
2) این امکان در v3x وجد داره که آهنگ تماس تلفنی رو برای یک شخص توی لیستت عوض می کنی ،آهنگ دریافت مسیج اون شخص همون آهنگ قبلی بمونه و عوض نشه؟
3) اگه دکمه 3 رو روی کیبورد گوشی نگه دارید ،می نویسه speed dial number unassigned چطوری میشه اونو فعال کرد و آیا اصلا این speed dial همون quick dial هست؟
4) چطوری میشه shortcut های روی دسکتاپ گوشی رو عوض کرد؟ مثلا بجای quick menu یه منوی دیگه رو انتخاب کنیم؟ آیا فقط با عوض کردن تم گوشی می شه این کار رو کرد و نمی شه با تمهای اصلی گوشی این کار رو کرد؟
5) چطوری می شه کاری که دکمه های volume گوشی می کنند رو تغییر داد(تو حالت در باز) یا حتی دکمه smart رو؟ من که تو منوال گوشی خوندم تو صفحه 49 نوشته که در صفحه 73 توضیح داده شده که چطور می شه این کار رو کرد ...ولی باز هم چیزی پیدا نکردم و فکر می کنم این کار انجام پذیر نباشه!
اگه کسی جواب این سوالارو میتونه بده و وقتشو هم داره ممنون می شم که جواب بده:blush:
تازه چند تا از سوالامو گذاشتم واسه دفعه بعد...
باز هم ممنون ...خدا حافظ.