• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola Razr V3x ٠

zarar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
از همتون ممنونم با لذت تموم نوشته هاتونو خوندم راستشو بخواین این V3x بدجوری چشمو گرفته کلاس کارش هم خوبه ولی یه مسئله ای یه که اصلا دلم نمی خواد بهش برخورد کنم وضعیت آنتن دهیشه من کارم جوریه که زیاد می رم مسافرت الان یه cx65 زیمنس دارم که انصافا ازش راضی ام دوست دارم موبایل بعدیم هم اذیتم نکنه خواهش می کنم یه نظر حسابی در مورد آنتن دهی این گوشی بدین ضمنا درمورد امکانات فارسی نوشتن در این گوشی هم یه کم توضیح بدین بد نمیشه.
قبلا تشکر می کنم

mansourr61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من تازه اینجا عضو شدم. از AzzA عزیز که این همه اطلاعات در مورد v3x داده ممنونم. دوستان، من برای ارتباط با کامپیوتر خیلی مشکل دارم.
خواستم بدونم قبل از نصب این LeaderGL آیا درایور خاصی برای شناساندن گوشی به کامپیوتر لازمه یا نه؟
اگه از دوستان کسی بتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم.
ای میل: [email protected]

hadihama1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من وقتي فايل هاي ويديويي را براي پخش در v3x تبديل ميكنم وقتي mpeg4 تبديل ميكنم البته با برنامه intervideo win produser3 گوشي هنگام پخش فايل را پخش نميكند و پيغام ميدهد كه ميخواهد فايل را پاك كند من بايد از چه نرم افزاري براي تبديل فايل به mpeg4 استفاده كنم لطفا راهنمايي كنيد و يه سوال ديگه براي تبديل به 3gp وقتي تبديل كردم كيفيت خيلي پايين بود البته نرم افزارم xiling 3gp بود لطفا مرا راهنمايي كنيد
[email protected]

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
برای تبدیل به Mpeg4 , 3GP از همون Xling 3GP Video Convertor استفاده کن ، البته آخرین نسخش رو بگیر تا تو کیفیت مشکل نداشته باشی

bbksdr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطفا اگر میشه روش ریختن بازی و برنامه در motorola v3x را به من توضیح دهید

bbksdr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:( بابا دمتون گرم یعنی هیچ کس نیست جواب منو بده

amertad2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام خسته نباشین
من یه وی تری معمولی دارم و امروز توی فایل هاش داخل فولدر system رفتم و فایل mma_ucp را که از توی یه اسکین که از توی سایت موتوکس بر داشته بودمو جایگزین فایل روی گوشی کردم و بعدش ریست کردم ولی گوشیم روشن نمیشه یعنی لوگوی موتو مییاد ولی هیچ کلیدی کار نمیکنه دیگه توی p2k man هم connect نمیشه تو رو خدا اگه میدونیین بگین باید چیکار کنم.
مرسی

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از bbksdr :
مطفا اگر میشه روش ریختن بازی و برنامه در motorola v3x را به من توضیح دهید

فایلهای .jar رو توی شاخه KJAVA بریز و بعدش تو منوی جاوا اینستال کن ، همین

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amertad2000 :
آقا سلام خسته نباشین
من یه وی تری معمولی دارم و امروز توی فایل هاش داخل فولدر system رفتم و فایل mma_ucp را که از توی یه اسکین که از توی سایت موتوکس بر داشته بودمو جایگزین فایل روی گوشی کردم و بعدش ریست کردم ولی گوشیم روشن نمیشه یعنی لوگوی موتو مییاد ولی هیچ کلیدی کار نمیکنه دیگه توی p2k man هم connect نمیشه تو رو خدا اگه میدونیین بگین باید چیکار کنم.
مرسی

این سوال رو از موزوسو بپرس

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه

من يه فايل فلش ازسايت موتوايكس گرفتم . اصلا حواسم به پك زبانش نبود.:wacko: :wacko: :wacko: به همين خاطر وقتي گوشيمو فلش كردم . زبان عربي گوشيم پاك شده و حالا مسيجاي فارسيم رو به صورت مربع مربع ميبينم :( :( . لطفا اگه كسي پك زبان عربي (0032) يا فايل فلشي كه اين زبان رو داشته باشه ، سراغ داره آدرسشو بده كه اعصابم خورد خاكشير شده .

amirpers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از AzzA :
بهترين و كاملترين و همينطور بدون دردسرترين نرم افزار براي كنترل گوشي V3X و انتقال فايل و همينطور عوض كردن اسكين ها : LeaderGL Flex Editor 10.5 XP
از آدرس زير دريافت كنيد: http://www.7900novadrive.com/V3/file/LeaderGL_FlexEditor_10.5_XP_Setup.exe

كار كردن باهاش خيلي راحته
گوشي رو رو حالت DATA بگذاريد و بعد از نصب برنامه درايورهائي رو كه از http://www.7900novadrive.com/V3/file/MotPCSDrivers.zip ميگيريد براي مودم يو اس بي كه تو سيستمتون تعريف شده مشخص كنيد و بعدش تو برنامه حالت Normal رو انتخاب كنيد
از منوي Strument ميتونيد با استفاده از file managment فايلهاتون رو تو مسير دلخواه تو گوشي كپي كنيد و يا اينكه تو همون منو از Resource Explorer استفاده كنيد.
البته من يك مشكل كوچيك با اين Resource Explorer داشتم و اون اين بود كه بايد 2 بار فايل رو كپي ميكردم تا به گوشي انتقال پيدا كنه ، و مشكل ديگه هم اين بود كه فايلها رو بايد تك تك انتقال ميدادم ، البته شايد به خاطر سيستم عامل ويندوز 2003 باشه كه باهاش كار ميكنم ، نميدونم رو ايكس پي شايد مشكلي نداشته باشيد.

موفق باشيد

ممکنه یه مقدار دقیقتر توضیح بدید . چون من
گوشی رو وصل می کنم اما تو برنامه FlexEditor_2005_XP می زنه Not Connected

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Bahman NO1 :
سلام به همه

من يه فايل فلش ازسايت موتوايكس گرفتم . اصلا حواسم به پك زبانش نبود.:wacko: :wacko: :wacko: به همين خاطر وقتي گوشيمو فلش كردم . زبان عربي گوشيم پاك شده و حالا مسيجاي فارسيم رو به صورت مربع مربع ميبينم :( :( . لطفا اگه كسي پك زبان عربي (0032) يا فايل فلشي كه اين زبان رو داشته باشه ، سراغ داره آدرسشو بده كه اعصابم خورد خاكشير شده .
درست شد .......

فلششو گيرآوردم . وقتي ريختم برگشت به حالت اولش ولي .............. يك فاجعه ...... هر چي مسيج تو اين گوشي ارسال و دريافت كرده بودم پاك شد . ولي خب ارزششو داشت ....

amirpers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی می تونه کمک کنه که چه جوری میشه Skin یا Theme روی V3x نصب کرد ؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من را هم در جمع خود بپذيريد . کلاهم را بر داشته ام!

amir83t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درست شد .......

فلششو گيرآوردم . وقتي ريختم برگشت به حالت اولش ولي .............. يك فاجعه ...... هر چي مسيج تو اين گوشي ارسال و دريافت كرده بودم پاك شد . ولي خب ارزششو داشت ....
میشه این فلش را هم برای من بفرستی([email protected]) ویا آدرس سایتش را برایم بنویسی ممنون میشم.

amir83t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام خسته نباشین
مرسی
برای من هم این جوری شده بود تنها راهش این است که گوشیتو فلش کنی چون من هم فلش کردم تا درست شد.

amirpers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی سایتی که بشه ازش Skin برای این گوشی دانلود کرد رو می شناسه ؟
من که سایتی پیدا نکردم . حتی توی Zedge هم نداره .
توی سایتهای دیگه هم که برای V3 هست نه V3x .

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
بالا