Bahman NO1
Registered User
دوست عزيز يه بار وقتي برنامه رو باز كردي كابل رو از گوشيت در بيار .... وقتي Not Connect شد از دوباره وصلش كن ....
دوست عزيز يه بار وقتي برنامه رو باز كردي كابل رو از گوشيت در بيار .... وقتي Not Connect شد از دوباره وصلش كن ....
نميشه بهمن جان
نمي دونم مشکل کار از کجاست
ممکنه از خود گوشي باشه؟
آقا سلامسلام خدمت همه دوستان مخصوصا موتو دوستا
ببخشید که یه دفه بدونه معرفی خودم وارد جمعتون شدم به هر حال از این که مجددا برگشتم تو این تاپیک خوشحالم
حقیقتش حدود 1 سالی هست که عضویت گرفتم اما به دلیل فیلتر شدن فروم نمی تونستم سر بزنم تا دیروز که بالاخره یه برنامه توپ برای دور زدن فیلتر مخابرات جمهوری اسلامی پیدا کردم.
تو این مدت هم بیکار ننشستم و حدود 100 تا پست تو فروم p30world از خودم در مورد موتورولا به جا گذاشتم و همه اونا در مورد برنامه ، بازی ، پوسته و .... می باشه .
البته از این به بعد در خدمت شما خواهم بود ولی برا دانلود بازی ، برنامه و ... های قبلی می تونید به آدرس های زیر سر بزنید.
آدرس اول
آدرس دوم
آدرس سوم
Language Pack 0033 واسه V3X براي ديدن مسيج هاي فارسي ، براي تايپ هم ميشه استفاده كرد ولي چون عربيه 4 حرف ( گ - پ - ژ - چ ) رو نداره.
<لينك دانلود> ۱۳۴۹ k
اينم ورژن هاي مختلف RSD Lite
RSD_LITE_2_4
RSD_LITE_2_7
RSD_LITE_2_8
RSD_LITE_3_0
البته وقتي فقط Language Pack رو ميريزيد ، اطلاعات گوشيتون سر جاش ميمونه و از بين نميره ، بنابر اين با خيال راحت اينكار رو بكنيد.
چند تا سوال در مورد اين گوشي داشتم :
زبان فارسي رو تا چه حد ساپورت ميكنه ؟ منوهاش هم فارسي ميشه يا اينكه فقط ميشه تايپ فارسي توش كرد؟
قاب روش كه قابل تعويض نيست نه ؟
نميشه راديو بهش اضافه كرد يا برنامه اش رو نصب كرد؟
خداييش تو اين رنج قيمت براي كسي كه كيفيت عكس و دوربين گوشي از قابليتهاي پخش موسيقيش براش مهم تره، گزينه مناسبي هست ؟
الان زنگ زدم قيمت گرفتم ، طرف مي گفت اصلي هست (سريال چنج نيست) ميداد 200 تومان نقرهاي رنگش رو!
موقع خريد علاوه بر بازرسي هاي متداول نكات ديگه هم هست كه بايد هواسم بهشون باشه ؟
چند تا سوال در مورد اين گوشي داشتم :
زبان فارسي رو تا چه حد ساپورت ميكنه ؟ منوهاش هم فارسي ميشه يا اينكه فقط ميشه تايپ فارسي توش كرد؟
قاب روش كه قابل تعويض نيست نه ؟
نميشه راديو بهش اضافه كرد يا برنامه اش رو نصب كرد؟
خداييش تو اين رنج قيمت براي كسي كه كيفيت عكس و دوربين گوشي از قابليتهاي پخش موسيقيش براش مهم تره، گزينه مناسبي هست ؟
الان زنگ زدم قيمت گرفتم ، طرف مي گفت اصلي هست (سريال چنج نيست) ميداد 200 تومان نقرهاي رنگش رو!
موقع خريد علاوه بر بازرسي هاي متداول نكات ديگه هم هست كه بايد هواسم بهشون باشه ؟