• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola Razr V3x ٠

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز يه بار وقتي برنامه رو باز كردي كابل رو از گوشيت در بيار .... وقتي Not Connect شد از دوباره وصلش كن ....

mori

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزيز يه بار وقتي برنامه رو باز كردي كابل رو از گوشيت در بيار .... وقتي Not Connect شد از دوباره وصلش كن ....

نميشه بهمن جان
نمي دونم مشکل کار از کجاست
ممکنه از خود گوشي باشه؟

Somayehns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان مخصوصا موتو دوستا

ببخشید که یه دفه بدونه معرفی خودم وارد جمعتون شدم به هر حال از این که مجددا برگشتم تو این تاپیک خوشحالم
حقیقتش حدود 1 سالی هست که عضویت گرفتم اما به دلیل فیلتر شدن فروم نمی تونستم سر بزنم تا دیروز که بالاخره یه برنامه توپ برای دور زدن فیلتر مخابرات جمهوری اسلامی پیدا کردم.

تو این مدت هم بیکار ننشستم و حدود 100 تا پست تو فروم p30world از خودم در مورد موتورولا به جا گذاشتم و همه اونا در مورد برنامه ، بازی ، پوسته و .... می باشه .

البته از این به بعد در خدمت شما خواهم بود ولی برا دانلود بازی ، برنامه و ... های قبلی می تونید به آدرس های زیر سر بزنید.

آدرس اول

آدرس دوم

آدرس سوم

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
نميشه بهمن جان
نمي دونم مشکل کار از کجاست
ممکنه از خود گوشي باشه؟

خواستم همون موقع جوابتو بدم ولي فروم ف .ي . ل. ت. ر شد .....

نميدونم مشكلت حل شده يانه ... ولي قبلا براي من كه اينطوري شده بود يا كابل رو در مياوردم ... يا اين كه يه بار از طريق برنامه گوشي رو ريست ميكردم ....

djmoto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان مخصوصا موتو دوستا

ببخشید که یه دفه بدونه معرفی خودم وارد جمعتون شدم به هر حال از این که مجددا برگشتم تو این تاپیک خوشحالم
حقیقتش حدود 1 سالی هست که عضویت گرفتم اما به دلیل فیلتر شدن فروم نمی تونستم سر بزنم تا دیروز که بالاخره یه برنامه توپ برای دور زدن فیلتر مخابرات جمهوری اسلامی پیدا کردم.

تو این مدت هم بیکار ننشستم و حدود 100 تا پست تو فروم p30world از خودم در مورد موتورولا به جا گذاشتم و همه اونا در مورد برنامه ، بازی ، پوسته و .... می باشه .

البته از این به بعد در خدمت شما خواهم بود ولی برا دانلود بازی ، برنامه و ... های قبلی می تونید به آدرس های زیر سر بزنید.

آدرس اول

آدرس دوم

آدرس سوم
آقا سلام
اون اسکین xp-styl که اونجا گذاشته بودی الان کار نمیکنه میتونی دوباره بذاریش؟ ممنون میشم.

djmoto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا دیگه کسی اینجا سر نمیزنه؟!!!
چقدر سوتو کور شده اینجا...

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
آره ، خیلی کم میان بچه ها ، البته بیشتر واسه اینه که گوشی بدون ایرادیه

bijan_m1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از کلیه دوستان

من تازه یه V3x خريدم . :D هر نرم افزاری یا بازی رو که روش نصب می کنم موقع اجرا application error میده .:blush:
به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟//

در ضمن اصلا" نمی تونم با نرم افزار flex کار کنم . موبایل رو نمی شناسه .:(
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین .

:wacko: با تشکر بیژن

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
Language Pack 0033 واسه V3X براي ديدن مسيج هاي فارسي ، براي تايپ هم ميشه استفاده كرد ولي چون عربيه 4 حرف ( گ - پ - ژ - چ ) رو نداره.

<لينك دانلود> ۱۳۴۹ k

اينم ورژن هاي مختلف RSD Lite

RSD_LITE_2_4
RSD_LITE_2_7
RSD_LITE_2_8
RSD_LITE_3_0

البته وقتي فقط Language Pack رو ميريزيد ، اطلاعات گوشيتون سر جاش ميمونه و از بين نميره ، بنابر اين با خيال راحت اينكار رو بكنيد.

djmoto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که کارمون تموم شد...
کسی اینجا کاری نداره...! D:

djmoto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Language Pack 0033 واسه V3X براي ديدن مسيج هاي فارسي ، براي تايپ هم ميشه استفاده كرد ولي چون عربيه 4 حرف ( گ - پ - ژ - چ ) رو نداره.

<لينك دانلود> ۱۳۴۹ k

اينم ورژن هاي مختلف RSD Lite

RSD_LITE_2_4
RSD_LITE_2_7
RSD_LITE_2_8
RSD_LITE_3_0

البته وقتي فقط Language Pack رو ميريزيد ، اطلاعات گوشيتون سر جاش ميمونه و از بين نميره ، بنابر اين با خيال راحت اينكار رو بكنيد.

آقا دستت درد نکنه خیلی باحالی...

r.s.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا

آقا من یک گوشی v3i دارم که نه زمین خورده نه آب بهش رسیده و ...
ولی یه مدتیه وقتی خاموش می کنم دیگه محاله روشن بشه مگر اینکه به پورت usb وصلش كنم تا روشن بشه

اگر به یو اس بی وصل نکنم صد بارهم که دکمه خاموش روشن رو فشار بدم فقط یک ارور میآد روی صفحه بصورت زیر

boot loader
0A.30
SW VERSION
R47A-G-08D8035R
PHONECODE SIG erorr

ok to program connect usb data cabe

چکارش کنم بنظرتون ؟

kamelkon20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
من نرم افزاري ميخواهم كه بتونم با ان اطلاعات به گوشيم بفرستم
اون نرم افزار جي ال كه لينكش خرابه لطفا يكي ديگه معرفي كني و ايا تو جعبه v3x سي دي نرمافزارش هست يا نه مال من كه نبود با تشكر

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
اون لینک اصلاح شد، یه بار دیگه هم میگذارم:
http://irazza.persiangig.com/other/LeaderGL_FlexEditor_10.5_XP_Setup.exe
اما در مورد نرم افزار ، شما وقتی گوشیت رو حالت مموری وصل کنی خود به خود یه درایو تو سیستمت اضافه میشه و نیازی به نرم افزار اضافه هم نداری ، کافیه فایلهای جاوا رو تو شاخه KJAVA کپی کنی و از منوی گوشی اونا رو نصب کنی

در ضمن همراهش تو جعبش ، یک سیدی ، هدست استریو ، مموری 128 و آداپتور مموری هستش.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
فرق جعبه کوچک که ساخت آلمانه که حدود 210 تومنه با جعبه بزگ که ساخت سنگاپوره و حدود 220 ه چیه؟

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
چند تا سوال در مورد اين گوشي داشتم :

زبان فارسي رو تا چه حد ساپورت مي‌كنه ؟ منوهاش هم فارسي ميشه يا اينكه فقط ميشه تايپ فارسي توش كرد؟

قاب روش كه قابل تعويض نيست نه ؟

نميشه راديو بهش اضافه كرد يا برنامه اش رو نصب كرد؟

خداييش تو اين رنج قيمت براي كسي كه كيفيت عكس و دوربين گوشي از قابليت‌هاي پخش موسيقيش براش مهم تره، گزينه مناسبي هست ؟

الان زنگ زدم قيمت گرفتم ، طرف مي ‌گفت اصلي هست (سريال چنج نيست) ميداد 200 تومان نقره‌اي رنگش رو!

موقع خريد علاوه بر بازرسي هاي متداول نكات ديگه هم هست كه بايد هواسم بهشون باشه ؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25

زبان فارسي رو تا چه حد ساپورت مي‌كنه ؟ منوهاش هم فارسي ميشه يا اينكه فقط ميشه تايپ فارسي توش كرد؟

خداييش تو اين رنج قيمت براي كسي كه كيفيت عكس و دوربين گوشي از قابليت‌هاي پخش موسيقيش براش مهم تره، گزينه مناسبي هست ؟

الان زنگ زدم قيمت گرفتم ، طرف مي ‌گفت اصلي هست (سريال چنج نيست) ميداد 200 تومان نقره‌اي رنگش رو!

موقع خريد علاوه بر بازرسي هاي متداول نكات ديگه هم هست كه بايد هواسم بهشون باشه ؟

جواب یکی مونده به آخر: اگه می تونی صبر کن تا مدل های جدید بیاد که قیمت ها افت کنه ولی الان تا 250 تومن d900 بهترین انتخاب برای عکاسیه هر چند که به نظرم قیافش یکم بیریخت و بی کیفیت نشون میده.

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0

با اضافه كردن پك زبان عربي .. ميشه مسيجهاي فارسي رو به طور كامل و با ساپورت 4 حرف گ چ پ ژ دريافت و فوروارد كرد ... منتها منوها فارسي نميشن و امكان تايپ اون 4 تا حرف فارسي هم نيست ... چون پك فارسي براي اين گوشي نيومده ....

قاب كامل V3x هست به قيمت 30 تا 40 تومن ... قاب قهوه اي خيلي خوشگله ..

راديو نميشه بهش اضافه كرد ... البته اين برنامه هاي راديو FM جاوا كه با gprs كار ميكنه رو امتحان نكردم

يه سري V3x اومده كه آرم Vodafon داره ... اونطوري كه من شنيدم اونها فقط فلش Vodafon قبول ميكنه و خريدش نميتونه زياد جالب باشه //

قيمتش هم حدود 200 تا 230 تومن هستش ...

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
آخرين مونستر پك براي V3x ...

.کیفیت و بلندی صدا ....... احتياج به تقويت صد ا بااون فايل نيست ...
2.کیفیت عکس و فیلم برداری خیلی عالی شده ...... ضبط فيلم با فرمت MP4
3نامحدود شدن فیلم برداری
4.اسکین و DRM اختصاصي
5.توانایی نگه داشتن ضبط فیلم و ادامه دادن بعد از یه مدت ...

از اينجا بگيريد :

http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=4548

اينم user و پسورد براي دانلود :

user : shahram

password : kazeroon

بالا