• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola SLVR L7 ٠

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Sony Ericsson!! :
فکر کنم حدود 270 یه جا داشت البته قیمت مال قبل عید هست

ممنون ازت سوني اريكسون جان :) البته فكر كنم بكشه پائين ;) ولي الحق و انصاف هر چي ميبينمش واقعا سير نمي شم از اون گوشي هاي خوش استيل و باحاله خيلي چيز تميزي از كار در اومده :happy:

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
230 هزار تومان امروز قیمت کردم . سه سوت جان به نظرت این خوشگل و خوش استیل تر هست یا v3 ؟ ؟ در ضمن در پک گوشی یک رم 128 مگابایت هم است . موتورولا l6 هم موجود بود که قیمتش 145 هزار تومان بود و فرقش با این l7 اینه که صفحه اش 65 هزار رنگ است و رم هم نمی خورد و لی استیل l7 را داره تازه یک مقدار کوچکیتر .

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :
230 هزار تومان امروز قیمت کردم . سه سوت جان به نظرت این خوشگل و خوش استیل تر هست یا v3 ؟ ؟ در ضمن در پک گوشی یک رم 128 مگابایت هم است . موتورولا l6 هم موجود بود که قیمتش 145 هزار تومان بود و فرقش با این l7 اینه که صفحه اش 65 هزار رنگ است و رم هم نمی خورد و لی استیل l7 را داره تازه یک مقدار کوچکیتر .

از من نظر خواستن صحيح نيست :) چون وي تري رو داشتم و اينو نداشتم طبيعتا اين Silver L7 به نظر من جذاب تره :)
قيمتش مناسبه با توجه به رم و كيفيت تصاوير گرفته شده بوسيله گوشي:)
البته چيدمان صفحه كليد Silver L6 با Silver L7 متفاوته ولي به نظر من كه شك هم توش ندارم Silver L7 اونم مشكيش از ال 6 اون جذاب تر و قشنگتره :) اگه كمي ديگه صبر كني قيمتش به 200 هم ميرسه ولي به نظر من فوق العاده است :)
البته يه بحثي كه ميمونه و من طبق استنتاجم صحبت ميكنم نه تجربه اينه:
مباحث تغييرات درسيم كه خيلي گوشي رو دايناميك ميكرد فقط در سري V ( وي ) موتورولا قابل اجراست در نتيجه از اين مسائل در اين گوشي نمي تونيد استفاده كنيد :)

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
من قبل از عید خریدم 220 تومن!
کیفیت عکسش مزخرفه (اصلا به کسایی که علاقه به عکاسی دارن توصیه نمی کنم)!
بلندگوش چون معلوم نیست چطوری اون تو جاش دادن تو صداهای بلند خرخر می کنه ولی نسبت به باریکیش عالیه و وضوحشم خوبه!
bluetooth اش یکم خله، مثلا خودش عکسا رو کوچولو می کنه می گیره!
حافظش mini هست و فکر کنم گرون باشه ولی یه 128 روشه!
وقتی وصل می کنی به کامپیوتر هم ژارژ می شه هم میشه به عنوان cool disk ازش استفاده کرد!
کلیه برنامه ها و theme های v3 باش سازگاره!
طراحیش و صفحه کلیدش بهترین قسمتشه ولی طراحی headphonesh افتضاس!
راستی keylock هم نداره یا حداقل من تا حالا توش پیدا نکردم!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
چند روز قبل بعد از سالها استفاده از 66کتلت بالاخره وداعی بس شور انگیز با یار دیرینم گفتم و به قیمت خوبی فروختمش حقیقتش رفتم که برای خودم گوشی بخرم چون خیلی کار داشتم وقت نکردم به بازار علائدین برم و به پایتخت اکتفا کردم اول قصد خرید یه گوشی معمولی داشتم مثل 3200 تا بتونم پولامو جمع کنم که N80 اومد برم یدونه بخرم ولی v3 بدجور چشمو گرفت و گفتم برم یه v3 بگیرم که خیلی شکیل بود ولی از دست بر قضا بهMotorola SLVR L7 برخورد کردم که واقعا از نظر طراحی و کلاس و زیبایی به نظر یکی از بهترین گوشیهای بازار باشه ظرافتش مثل v3 هست با همون صفحه کلید فقط خیلی شیکتره البته به نظر خودم ضخامتش فقط 1.1 سانته و مموری هم میخوره خلاصه من خیلی از این گوشی خوشم اومد قیمتش هم واقعا نسبت به امکانات خوب که نه عالی بود بدون گارانتیش 175 تومن و با گارانتیش 185 تومن اخرم یدونه با گارانتیشو خریدم تو این چند روزه که خریدم هرکی اینو تو دستم میدید کلی خوشش میومد و چندنفرشون گفتن که با گوشیمون حاضریم تاق بزنیم منم گفتم ..... خلاصه خیلی گوشی خوبیه من خودم وقتی این گوشی رو دیدم هیچی در موردش نشنیده بودم ولی برای کسانی که میخوان گوشی تو رنج 200 تومن بگیرم حتما این گوشی رو پیشنهاد میدم در خریدش شک نکنید بخرید و با 8800 کل بندازید چون تو طراحی و ظاهر رو دست نداره .قیمت مناسب گوشی البته فقط به خاطر خوده گوشی نبود یه مموری 128 مگ از این مموریهای اندازه مورچه و یه هندزفری motorola و یه کابل USB تو جعبه عجیبش بود از امکانات گوشی هم میشه با شارژ خیلی خوبش که حدود 6:30 هست اشاره کرد کیفیت صدای اسپسکر خارجی خیلی عالیه مخصوصا یه mp3 میزاری, مموری خور بودنش که تا 2 گیگ هم قابل ارتقاست, بلوتوس , USB , دوربیندار بودنش صفحه نمایش 256 رنگ و البته و صد البته طراحی شیک و زیبا به نظر من تو این رنج قیمت دیگه گوشی از این بهتر پیدا نمیشه.
اینم چند عکس از این گوشی البته از نزدیک یه چیز دیگست :

L7-5.jpg

L7-4.jpg

L7-3.jpg

L7-2.jpg

این لینک review در سایت Mobile-review لینک: http://www.mobile-review.com/review/motorola-l7-en.shtml

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
گوشي خوب و جالبيه . مباركه . من يه زماني داشتم و خيلي راضي بودم . بعدا عشق 9500 چشامو كور كرد و ....

gba

Registered User
لایک‌ها
25
تایید میشه گوشیه فوق العاده ای یه. پوز داشیش v3 را به خاک وزنه:D . کسی با وجود این سراغ 6600 و کا 700 نمی ره. اول که قیمتش رو دیدم تعجب کردم. خیلی قیمت خوبی داره.
مشکل خاصی نداره؟ کندی، کیفیت دوربین و...؟
و ضمانت چه شرکتی است؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از gba :
تایید میشه گوشیه فوق العاده ای یه. پوز داشیش v3 را به خاک وزنه:D . کسی با وجود این سراغ 6600 و کا 700 نمی ره. اول که قیمتش رو دیدم تعجب کردم. خیلی قیمت خوبی داره.
مشکل خاصی نداره؟ کندی، کیفیت دوربین و...؟
و ضمانت چه شرکتی است؟
نظرم منم همینه کاملا البته چون تازه اومده هنوز اکثرا اسم این گوشی رو هم نشنیدن .
در مورد مشکل هم نه هیچ مشکلی تا الان نداشته فقط یه ایراد کوچولو که نمیدونم اسمشو میشه ایراد گذاشت یا نه داره که اونم اینه که برای فایلهای صوتی فقط mp3 میخونه و البته midi هم که دیگه همه گوشیها میخونن مثلا wav نمیخونه یا شایدم نمیدونم مثلا گوشیهای SE بعضی از wav ها رو میخونه بعضیاشو نمیخونه اون چندتایی که من ریختمو هیچکدمشو نخوند و من مجبور شدم فایلهای اهنگی که تو 6600 داشتم به mp3 تبدیل کنم و روش بریزم ولی پخش mp3 خیلی خوبه داره مخصوصا با هندزفریش کاملا میشه به جای یه mp3 player ازش استفاده کرد .گارانتیش هم تلفن نیکا هست که نمایندگی رسمی خدمات گوشیهای موتورولا تو ایرانه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا سعيد مباركه گوشي واقعا رديفيه و خيلي زيباست انشاءالله به پاش پير شي :D ;) ;)
قبلا يه تاپيك نيمچه نيمه در موردش داشتيم فكر كنم فتوكپي هم از اينا خريده بود و تاپيك زده بود :)
ولي واقعا طراحيش حرف نداره :happy:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اتفاقا من قبل از اینکه این تاپیک رو بزنیم یه سرچ در مورد l7 تو فروم زدم ولی چیزی پیدا نکرد با این حال اگه تاپیک تکراریه شرمنده راستی cesoot مطالبت در مورد v3 رو بعضیاشو خوندم خیلی خوبه میتونی یه لطفی کنی چند تا لینک از L7 هم اگه البته موجود باشه مربوط به flash و flex کردن یا هر چیزه دیگهای مربوط به L7 بزاری از بزاری که ممنونت میشم .6630 هم مبارکت باشه خیلی گوشی عالیه خداوکیلی من این L7 رو خیلی دوست دارم و واقعا گوشی عالیه ولی وقتی باهاش کار میکنم کاملا حس میکنم که حتی تو 6600 هم که دیگه کتلتی بیش نیست دستت بازتر بود نسبت به این و خیلی کارا میتونستی بکنی حالا 6630 که خیلی امکانات بیشتری داره البته این مربوط به L7 نیست کلا تو گوشیهای سیمبین نسبت به گوشیهای Java خیلی دست ادم بازتره و خیلی کارها میتونی بکنی ولی خدایی L7 هم گوشیه Java عالیه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از saeid_2001 :
اتفاقا من قبل از اینکه این تاپیک رو بزنیم یه سرچ در مورد l7 تو فروم زدم ولی چیزی پیدا نکرد با این حال اگه تاپیک تکراریه شرمنده راستی cesoot مطالبت در مورد v3 رو بعضیاشو خوندم خیلی خوبه میتونی یه لطفی کنی چند تا لینک از L7 هم اگه البته موجود باشه مربوط به flash و flex کردن یا هر چیزه دیگهای مربوط به L7 بزاری از بزاری که ممنونت میشم .6630 هم مبارکت باشه خیلی گوشی عالیه خداوکیلی من این L7 رو خیلی دوست دارم و واقعا گوشی عالیه ولی وقتی باهاش کار میکنم کاملا حس میکنم که حتی تو 6600 هم که دیگه کتلتی بیش نیست دستت بازتر بود نسبت به این و خیلی کارا میتونستی بکنی حالا 6630 که خیلی امکانات بیشتری داره البته این مربوط به L7 نیست کلا تو گوشیهای سیمبین نسبت به گوشیهای Java خیلی دست ادم بازتره و خیلی کارها میتونی بکنی ولی خدایی L7 هم گوشیه Java عالیه

اختيار داريد :) اميدوارم اين تاپيكت مرجعي بشه براي ال 7
در مورد موتورولا ...... برو اينجا خيلي رو موتورولا مانور ميكنند و موتو باز توشون زياده اونجا ميتوني يه چيزائي بدست بياري :
http://www.howardforums.com/index.php?
http://www.howardforums.com/forumdisplay.php?f=38
آره 6630 خيلي رديفه من كه خيلي راضي هستم ازت ممنونم اتفاقا اين ال7 چشم منو گرفته بود بهرحال خيرشو ببيني ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من دو تاپیک موجود درباره این گوشی رو ادغام کردم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
مطمئنا موتورولا آنقدر خوب بوده كه سومين برند برتر در زمينه ي فروش گوشي بوده، به احتمال زياد اگر روند عرضه ي مدل هاي جديد و خوب موتورولا در ايران افزليش پيدا كنه عده ي زيادي از كاربراني كه نوكيا داشته اند (البته فرقي نمي كنه اونهايي كه گوشي هاي ديگه اي رو داشتند هم همينطور) به سمت اون كشيده خواهند شد. به عنوان مثال گوشي A1200 موتورولا كه دوربين 2 مگا پيكسلي هم داره مي تونه نظر خيلي ها رو جلب كنه. اما از نظر طراحي خودم به شخصه مدل هايي كه دوستان هم نام بردن يعنيV3i و v3x و L7 و همين طور W220 رو مي پسندم. مسلما اگر مردم توليدات خوب برندهاي ديگه رو ببينن انقدر بي محابا و بدون درنگ نوكيا رو انتخاب نخواهند كرد. (اميدوارم طرفداران نوكيا از اين حرف ناراحت نشده باشن چون فقط يه اظهار نظر معموليه!)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با اجازتون مي خواستم يه سوال فني! بكنم: OS گوشي هاي موتورولا اين طور كه من ديدم لينوكس بود. به نظر شما اين OS چه تفاوتي با سيمبيان داره؟

بالا