• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<###-----MP3 Player مـــــــــــارک COWON مـــــــــــدل J3------###>>>

وضعیت
موضوع بسته شده است.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
آک نمیخوام عزیز

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
این همه مارو کچل کرد هاااا یکی بیاد یه پلیر بده این بره بعدش این همه صحبت کردیم میگیری s9 بگیر قیمتی زیاد فرق نمیکنه

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
فردا صبح دارم میرم بگیرم
تا امشب وقت دارم
نبود؟؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ارمین برا منم یه قیمت کن چنتا چیز بهت لیست بدم قیمت میکنی برام؟؟؟؟؟/

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
کسی سانسا کلیپ زیپ داره هم بگه
ممنون

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
خداییش چند نفر بشیم بهت بگیم J3 نگیر گوش میکنی بلاخره ؟؟؟

به به شما کجا اینجل کجا
تاپیک ما رو منور کردی
سانسا خوبه؟مرض خوبه؟یا درد؟ کشتید همتون منو چی بگیرم خب؟

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
به به شما کجا اینجل کجا
تاپیک ما رو منور کردی
سانسا خوبه؟مرض خوبه؟یا درد؟ کشتید همتون منو چی بگیرم خب؟

پسرم ... عزیز دلم ... ای بمیری ... اول که بهت گفتم پلیر رو بی خیال همون اس 2 جواب میده ... فکر کردم قانع شدی که نشدی ... اشکال نداره میخوای پلیر بخری ... قبول ... یه گوشی اندرویدی با پردازنده خدا و نمایشگر خداتر داری ... دیگه ویدیو دیدن و اینترنت گردی و ... رو با گوشی انجام میدی دیگه ... فوقش یه پلیر میخوای که آهنگ با کیفیت پخش کنه ... اگه اشتباه میکنم تصحیح کن ... پس دیگه لازم نیست پول صفحه نمایش و صغحه خوب و اینا رو بدی ... برو سراغ مثلا آیپاد نانو یا پلیر های مثل اون ... فقط ام پی تری پلیر باشن ... اگه هم کاربرد دیگه ای مد نظرته بگو تا راهتماییت کنم ... بودجه ات رو بگو ... نیاز هات رو هم بگو ... به خدا خوب راهتماییت میکنم ... راستی اگه صفحه نمایش و اینا هم میخوای ... گوشی اندرویدی که داری ... برو آیپاد تاچ بگیر ... اونم سفیدش رو ...خیلی به دلم نشسته ... برای گیمینگ و موسیقی هم بهترین گزینه هستش ...

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
پسرم ... عزیز دلم ... ای بمیری ... اول که بهت گفتم پلیر رو بی خیال همون اس 2 جواب میده ... فکر کردم قانع شدی که نشدی ... اشکال نداره میخوای پلیر بخری ... قبول ... یه گوشی اندرویدی با پردازنده خدا و نمایشگر خداتر داری ... دیگه ویدیو دیدن و اینترنت گردی و ... رو با گوشی انجام میدی دیگه ... فوقش یه پلیر میخوای که آهنگ با کیفیت پخش کنه ... اگه اشتباه میکنم تصحیح کن ... پس دیگه لازم نیست پول صفحه نمایش و صغحه خوب و اینا رو بدی ... برو سراغ مثلا آیپاد نانو یا پلیر های مثل اون ... فقط ام پی تری پلیر باشن ... اگه هم کاربرد دیگه ای مد نظرته بگو تا راهتماییت کنم ... بودجه ات رو بگو ... نیاز هات رو هم بگو ... به خدا خوب راهتماییت میکنم ... راستی اگه صفحه نمایش و اینا هم میخوای ... گوشی اندرویدی که داری ... برو آیپاد تاچ بگیر ... اونم سفیدش رو ...خیلی به دلم نشسته ... برای گیمینگ و موسیقی هم بهترین گزینه هستش ...

:D
آخه میدونی من خودم هدفم mp3 پلیر تا mp4 و کلی امکاناتو قرتی بازیهایی که این mp4پلیرها دارن. اس2 هم گندس نمیشه سوکت 3.5 وصل کرد بهش هرجایی رفت خودم دنبال شافل نانو یا تو cowon مثلا e2 مد نظرمه ولی میدونی چیه؟نمیدونی دیگه! اینایی که کوچیکن خروجیشونم ضعیفه جواب هدفون منو نمیده هرچی چیپ صوتی جدیدو قویه توی این گنده هاس مثه j3 یا c2 یا ipod
من چیزی میخوام که خروجیش قوی باشه تفکیک صداش بالا باشه تا 200 هم میتونم ولی 100 بشه بهتر:rolleyes:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

ببخشید نانو رو ایتاچ اصلا کیفیت صداشون خوب نیست flat میکنن اهنگ هارو

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
خداییش چند نفر بشیم بهت بگیم J3 نگیر گوش میکنی بلاخره ؟؟؟

مگه چه ایرادی داره ایشون دنبال یه پلیری هست که خروجی خوبی داشته باشه و این طور که به نظر میاد نمیخوان از آمپ به هر دلیلی استفاده کنن در این صورت تنها همین پلیر ها میمونه چون پلیر هایی مثل نانو یا شافتل یا e2 توان خورجی مناسب ندارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا