نانو من داشتم 6 جی میمورد بابا کیفیت نداشت اصلا ایتاچ هم یه چوری بود زیاد جواب نمی داد کااون یه چیز دیگس شاید خنده دار باشه یه پلیر سونی 70 تومنی داشتم از اپاد بهتر بود مخصوصا بیس خیلی بهتر بود
بیا اومدم ...
همچین از کیفیت خروجی و اینا حرف میزنین هرکی ندونه دو تا فکر میکنه ، یکی اینکه این کوون عجب عجوبه ایه ، دوم اینکه این آرمین ما انگار تمام ارشیو FLAC هستش !!!
اولا اینکه آرمین هم من میدونم هم خودش که فایل های موزیکش همه فوقش mp3 هستن ، شاید حالا یه سری 320k هم توش باشه ولی عمده اش 128 و 192 ... خبری هم از flac نیستش ... دوما اینکه من خودم سالهاست (4 سال) یه کوون A3 دارم ... سلطان بود زمان خودش هنوز هم سلطانه ... اکثر فرمت های ویدیویی رو تا 720p پخش میکنه و تمام فرمت های صوتی ، تمام قرتی بازیهای کوون و جت ائودیو هم روش هستش مثل بقیه کوون ها ... ولی پلیر خوبی نیستش ... اولین چیزی که من بدم میاد ازش سیستم نشون دادن فایل هاشه ... جون میده باسه ایرانی ها که اسم تمام ترک هاشون track 1 , 2 , ,,,هستش یا اسمای بی ربط ... چون مثل ویندوز فولدر فولدر نشون میده .... مثل پلیر های درست و حسابی نیستش که id tag بخونه و برحسب خوانننده و آلبوم و ... سورت کنه ... شاید مدل های جدیدش تغییر کرده باشه ... تمام افکت هاش هم فقط صدا رو مصنوعی میکنه ...
خلاصه بهت بگم آرمین ... من حداقل 7-8 ساله که بزرگترین سرگرمیم موسیقیه ... کلی هم پلیر و گوشی و... تست کردم ... با اطمینان بهت میگم میون پلیر های مرسوم و موجود بازار برای استفاده عموم بهتر از خانواده آیپاد وجود نداره از زمان آیپاد کلاسیک تا همین الان ... سالها هم هستش که هر پلیر و موبایلی میاد کیفیت صداش رو با آیفون و آیپاد مقایسه میکنن و همه هم کم میارن ... همیشه گفتم تو موبایلستان و فروم های دیگه آیفون بهترین گوشی موبایل نیست ولی آیپاد بهترین پلیر دنیاست بدون شک ... تنها مشکل اما بودجه تو هستش ... با این بودجه فکر نکنم دیگه یه آیپاد نانو 8 گیگ هم بتونی بخری ... شاید دست دومش رو ... آیپاد تاچ های نسل سوم هم با توجه به بودجه ات گزینه های خوبین ... همین طور نانو هم نسل پنچ ...
من تمام مدل های آیپاد رو داشتم و همه رو تست کردم ، خروجی همشون یکی هست و یه قدرت دارن...
فقط آیپاد تاچ نوک سوزن bass بهتری داره همین.
قدرت همشون یکیه و توی بالاترین رنج صدا قدرت وحشتناکی دارن ...
یه بارم یه کااون تجربه کن ببین وحشتناک بهتره یا هیولا......
منم تو حرفام همون بود ولی کلا با کیفیت خروجی ایپاد زیاد حال نکردم خودم به شخصه نانو باطری ضعیفی داره ایتاچ 4 جی باز باطریش بهتره صرفا برای یه موسیقی گوش کن خفت طراحی نکردنش
بیشتر محصولاتشون به درد دختر 17 ساله ها میخوره که اهنگ هیا جیگولی گوش میدن البته نظر کاملا شخصی هست و بیس خیلی کم میارن فایده نداره
من فقط به همین نکته اکتفا میکنم که محمدعلی هم بهش اشاره کرد ، توو تمام دنیا خروجی تمام گجت ها رو با آیپاد مقایسه میکنن و دیگه چیز جدیدی نیست که بخواد ثابت بشه ....
هیچ پلیری نمیتونه توی بالاترین رنج صدا انحرافات فرکانس رو مثل آیپاد حفظ کنه و ثابت باشه... شاید این شفافیت صدا برای بعضی ها که دنبال bass هستن زیاد دلچسب نباشه اما کسی که حرفه ای موزیک گوشی میده میتونه به راحتی تفاوت آیپاد رو با بقیه پلیرها توضیح بده....
So Simple ...
اگه پلیری Sleeping Sun رو با صدای تاریا پخش کرد روی به پلیر حرفه ای و هیچ جاش خراب نکرد اون درسته ... کیفیت صدا یعنی اینکه وقتی یه وکال سوپرانو میخونه باهاش پرواز کنی وگرنه بیس کیلو چنده ...
دوست عزیز الان خیلی راحت میشه فلک گیر اورد گذشت اون زمانی که ملت با mp3 128 حال میکردنبیا اومدم ...
همچین از کیفیت خروجی و اینا حرف میزنین هرکی ندونه دو تا فکر میکنه ، یکی اینکه این کوون عجب عجوبه ایه ، دوم اینکه این آرمین ما انگار تمام ارشیو FLAC هستش !!!
اولا اینکه آرمین هم من میدونم هم خودش که فایل های موزیکش همه فوقش mp3 هستن ، شاید حالا یه سری 320k هم توش باشه ولی عمده اش 128 و 192 ... خبری هم از flac نیستش ... دوما اینکه من خودم سالهاست (4 سال) یه کوون A3 دارم ... سلطان بود زمان خودش هنوز هم سلطانه ... اکثر فرمت های ویدیویی رو تا 720p پخش میکنه و تمام فرمت های صوتی ، تمام قرتی بازیهای کوون و جت ائودیو هم روش هستش مثل بقیه کوون ها ... ولی پلیر خوبی نیستش ... اولین چیزی که من بدم میاد ازش سیستم نشون دادن فایل هاشه ... جون میده باسه ایرانی ها که اسم تمام ترک هاشون track 1 , 2 , ,,,هستش یا اسمای بی ربط ... چون مثل ویندوز فولدر فولدر نشون میده .... مثل پلیر های درست و حسابی نیستش که id tag بخونه و برحسب خوانننده و آلبوم و ... سورت کنه ... شاید مدل های جدیدش تغییر کرده باشه ... تمام افکت هاش هم فقط صدا رو مصنوعی میکنه ...
خلاصه بهت بگم آرمین ... من حداقل 7-8 ساله که بزرگترین سرگرمیم موسیقیه ... کلی هم پلیر و گوشی و... تست کردم ... با اطمینان بهت میگم میون پلیر های مرسوم و موجود بازار برای استفاده عموم بهتر از خانواده آیپاد وجود نداره از زمان آیپاد کلاسیک تا همین الان ... سالها هم هستش که هر پلیر و موبایلی میاد کیفیت صداش رو با آیفون و آیپاد مقایسه میکنن و همه هم کم میارن ... همیشه گفتم تو موبایلستان و فروم های دیگه آیفون بهترین گوشی موبایل نیست ولی آیپاد بهترین پلیر دنیاست بدون شک ... تنها مشکل اما بودجه تو هستش ... با این بودجه فکر نکنم دیگه یه آیپاد نانو 8 گیگ هم بتونی بخری ... شاید دست دومش رو ... آیپاد تاچ های نسل سوم هم با توجه به بودجه ات گزینه های خوبین ... همین طور نانو هم نسل پنچ ...
دوست عزیز الان خیلی راحت میشه فلک گیر اورد گذشت اون زمانی که ملت با mp3 128 حال میکردن
شاید پلیر شما id tag نداشت ولی خیلی وقته که مدل های کووان id tag داره که البته من احتمال میدن مدل شما هم داره کافیه وقتی لیست فولدر رو میبینید یکی دو مرحله بک بزنید تا لیست های دیگه دیده بشه(چون خیلی قدیمه اصلا یادم نیست) اکولایزر شما جت افکت 1 بود ولی الان جت افکت 5 اومده
توی این چند سالی که پلیر کار میکنید من بهتون پیشنهاد میکنم دوباره یه کووان جدید امتحان کنید تا متوجه تغییر بشید
جمله معروفتون مثل اینکه بر عکس گفتید درستش میشه آیفون بهترین گوشی دنیا و آیپاد بهترین پلیر دنیا نیست
چرا همیشه با آیپاد مقایسه میشه؟ در جواب میشه این سوال رو پرسید : همه ما میدونیم که پلیر های audiophile پلیر های قدرتمند و حرفه ای هستن پس حالا که بهترین هستن چرا همه پلیر ها با این نوع پلیر مقایسه نمیشن؟
سلام
مدل S9 به دوستمون پیشنهاد میدین ؟
این آرمین جان باید مثلا یه کشور غربی بود . میرفت یه موزیک استور و براش نمونه میذاشتن با هدفون خودش . خیلی بهتر میتونس انتخاب کنه .
ولی برای اون هدفونی کخ میخوای یه iPOD Classic بگیری خیلی بیشتر بهت فاز میده .
آی گفتی گریه ام انداختی
هیچیمون مثه آدمیزاد نیست
چیز گنده بخوام بگیرم ترجیح میدم برم سمت همین j3
بازم گیر افتادم
آی گفتی گریه ام انداختی
هیچیمون مثه آدمیزاد نیست
چیز گنده بخوام بگیرم ترجیح میدم برم سمت همین j3
بازم گیر افتادم
من یکی 2 سال پیش یه دونه Classic 80 GB سفید داشتم . باورت نمیشه شاید ماهی یه بار میزدمش به برق . نمیدونم چطوری بود .باطریش واقعا فوق العاده بود.
روی هدفون های In-Ear و Clip-on و از این بزرگا Philips گذاشتم واقعا فاز میداد ...
هررر جور مایلی دادا
داداش مصرفت کم بوده کلاسیم باز از بقیه بهتره ولی دیگه نه در این حد مصرفت کم بوده اگه ایکس 7 بگیری تو سالی یک بار شارژ میکنی