• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MT روي LocalHost

amir30bil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقاي ولي نژاد خدا خيرت بده يه كم زودتر ...دپرس شديم رفت ;)

amir30bil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقاي ولي نژاد خدا خيرت بده يه كم زودتر ...دپرس شديم رفت ;)

nep312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من همش اين در و اون در مي زنم كه ببينم چه طور مي تونم مشكلم حل شه. پكيج آماده شايد كمك خيلي ها باشه اما نه من.
من براي نصب MT روي سرورم مشكلي ندارم و راحت نصبش كردم اما به صورت local به مشكل برخوردم. خوب حالا بعد از كلي پشت در بسته موندن فكر كنم ايراد اصلي من از نصب activeperl باشه كه رو كامپيوترم نصب مي كنم. چون بعد از اينكه نصبش تموم شد و دگمه finnish رو بايد بزني يه پيغام مايوس كننده مياد كه من دقيقا نفهميدم كجا ايراد داره كه اين پيغام ظاهر ميشه. خوب اين پيغام رو اينجا ميارم حالا هركي تونست كمكم كنه ثواب اين دنيا و اون دنيا رو واسش آرزو مي كنم.....

there is a problem with this windows installer package
A script required for this install to complete could not be run
Contact your support personnel or package vendor

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اينجوري نميشه بايد يك سري فايل‌هاي آپاچي و غيره رو با ام‌تي نصب شده زيپ كنم بذارم يك جايي خيال خودم و همه رو راحت كنم ;)
فقط ببينم حجمش چقدر ميشه؟
فکر خيلي خوبيه.. اگه احيانا حجم خيلي زياد شد به من بگو ميشه يه کاراي کرد ;)

nep312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب راستش من يه راهنماي نصب ام تي به صورت لوكال دارم مي نويسم كه مي گذارمش اينجا هر وقت اين تنبلي اجازه داد تمومش مي كنم :shock:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اين تنبلي!!! دردي كه منم دارم!

nep312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بلاخره تموم شد!
چگونه MOVABLE TYPE را بصورت LOCAL در ویندوز XP نصب کنیم؟
اينم لينكش:
<a href='http://www.amirreza.com/others/localmt.htm' target='_blank'>http://www.amirreza.com/others/localmt.htm</a>
خوب اگه اشكالي چيزي توش هستكه احتمالا هم داره بهم خبر بدين كه تصحيحش كنم :rolleyes:

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من خيلي توش دقيق نشدم ولي تر و تميز بود و مرتب به نظرم، راستي من خودم هم ام تي رو از روي همون راهنماي چيني نصب كرده بودم قبلنا.. راهنماي خوبي هست و به كمك iis هم هست كه دردسرش براي ويندوزي ها كمتره ;)

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
من نمي دونم اون راهنماي رضا ولي نژاد مشكلش چيه؟ ( غير حجم بالاي فايل ها كه 2-3 ساعتي طول مي كشه ولي ارزش داره...) من كه از همون رفتم، حالا هم عين ساعت داره كار مي كنه. بنده خدا هلو برو تو گلو هم توضيح داده. جدا از اين همه چي هم تو اون پك هست.... ام تی که سهله ... خدا رو هم اگر بخواید لوکالش رو می تونید نصب کنید. باور کنید میشه ... شوخی نگیرید...

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
من خيلي توش دقيق نشدم ولي تر و تميز بود و مرتب به نظرم، راستي من خودم هم ام تي رو از روي همون راهنماي چيني نصب كرده بودم قبلنا.. راهنماي &nbsp;
خوبي هست و به كمك iis هم هست كه دردسرش براي ويندوزي ها كمتره &nbsp;;)

خداوند پدر اين بابا رو بيامرزد ولي راستش را بخواهيد اين بابا هنگ كنگي بود و خيلي هم اصرار داشت كه هنگ كنگ مستقل از چين است

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من نمي دونم اون راهنماي رضا ولي نژاد مشكلش چيه؟ ( غير حجم بالاي فايل ها كه 2-3 ساعتي طول مي كشه ولي ارزش داره...) من كه از همون رفتم، حالا هم عين ساعت داره كار مي كنه. بنده خدا هلو برو تو گلو هم توضيح داده. جدا از اين همه چي هم تو اون پك هست.... ام تی که سهله ... خدا رو هم اگر بخواید لوکالش رو می تونید نصب کنید. باور کنید میشه ... شوخی نگیرید...

:D :shock: 8)

حالا يك چيزي درست كردم 13 مگ كه فقط مخصوص نصب MT هست. php و بعضي چيزا پاك شده توش. فقط تو upload كردنش مشكلات دارم.

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
خوب 13 مگ هم كم نيست. در هر صورت اين پك حجمش زياده. بابا 2 ساعت دانلود نايتا ميشه 1000 تومان... ارزششو همون پك اصلي داره. توش هر چي بخايم هم هت. تازه با اون پك غير از mt میشه phpbb یا هر CMS ی رو که بخواید به طور local نصب کنید. دیگه چی می خواید.. رضا هم که زحمت کشیده قدم به قدم توضیح داده. من که هیچی حالیم نیست تونستم نصب کنم... ;)

آگهی بازرگانی: رضا...دوست داریم! ;)

Professsor G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگي
آقا ميشه تو بازار يه پكيجي پيدا كرد كه پي اچ پي و ماي اس كيو ال و پرل و ام تي رو با هم داشته باشه تا اينقدر وقت روي دانلود تلف نكنيم با اين سرورهاي پرسرعتمون؟!!!!!!

Professsor G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بروبچز من ديگه حالا MT , MySql PHPMyAdmin , PHP , ActivePerl همه رو نصب كردم و روي لوكال هاست راه انداختم :shock:
ولي يه اشكالي دارم . اونم اينه كه وقتي يه پست به بلاگم مي كنم بعد از ريبلد كردن هيچ چيزي به اون فايل Index.html اضافه نميشه. درواقع هيچ پستي توش نيست!
حالا چه خاكي تو سرم كنم.
:( در ضمن توي Local Host تنظيم حقوق دستيابي بايد به چه صورت باشه. :?

اگه كسي ميدونه يه حالي بده اين مشكل ما رو رله كنه.
مخلصيم.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
وضعيت رو بذار روي پابليش يا همون منتشر شده.. هم براي هر نوشته قابل تنظيم و هم defaultش براي هر بلاگ تنظيم ميشه.. احتمالا مشكلت اينه

Professsor G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وضعيت رو بذار روي پابليش يا همون منتشر شده.. هم براي هر نوشته قابل تنظيم و هم defaultش براي هر بلاگ تنظيم ميشه.. احتمالا مشكلت اينه

ايني كه ميگي از كجا تنظيم ميشه عابر جان (ببخشيد من تازه كارم ) :?

Professsor G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورت از اينجاس ؟
Main Menu > First Weblog Editing Menu > Configuration
تو بخش General Settings

Professsor G

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مگه وقتي آدرس <a href='http://localhost/mt/blog/' target='_blank'>http://localhost/mt/blog/</a> رو اون بالا مينويسم نبايد اتوماتيك فايل اصلي رو نمايش بده ؟
ولي اينكارو نميكنه ميگه 403 !!!

بالا