• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

N73 یا K800

Ace Of Spades

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از دوستان که منو راهنمایی کردن
با این تفاصیر به نظر می آد N73 بهتر باشه
موفق باشید

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
3-داشتن option های خیلی بیشتر از ان73 نوکیا
منوهای K800 خیلی بیشتر نیستن. من یادمه فقط یه منو بیشتر دیدم که اونم یادم نیست چی بود.
Scene ها که تقریبا همه تو N73 هم هستن. K800 یه قسمت Focus داره که شامل 3 گزینه ی Macro، Infinite و Auto میشه. Macro توی N73 همون حالت Close up هست و Infinite هم فکر کنم Landscape هست.
K800 قابلیت Frame داره. با این که به نظر من سوسول بازیه و کاربرد خاصی نداره با برنامه ی Photorite میشه این امکان رو تو N73 هم داشت. Panorama ی K800 هم تا جایی که یادمه قابلیت تشخیص خودکار لبه های عکس رو مثل برنامه ی Panoman نداره و باید دستی تنظیم کنید و مثل W810 و K750 فقط 3-4 تا عکس رو میتونید بچسبونید بهم ولی با کیفیت بهتری میگیره.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
منوهای K800 خیلی بیشتر نیستن. من یادمه فقط یه منو بیشتر دیدم که اونم یادم نیست چی بود.
Scene ها که تقریبا همه تو N73 هم هستن. K800 یه قسمت Focus داره که شامل 3 گزینه ی Macro، Infinite و Auto میشه. Macro توی N73 همون حالت Close up هست و Infinite هم فکر کنم Landscape هست.
K800 قابلیت Frame داره. با این که به نظر من سوسول بازیه و کاربرد خاصی نداره با برنامه ی Photorite میشه این امکان رو تو N73 هم داشت. Panorama ی K800 هم تا جایی که یادمه قابلیت تشخیص خودکار لبه های عکس رو مثل برنامه ی Panoman نداره و باید دستی تنظیم کنید و مثل W810 و K750 فقط 3-4 تا عکس رو میتونید بچسبونید بهم ولی با کیفیت بهتری میگیره.

امین جان تنگنا رو جدی نگیر! ولی اگر option های k800 هم بیشتر باشه امتیازی نیست. چون فقط کار سختره و باید این همه اپشن رو تنظیم کنی تا تازه عکس بشه مثل N73 این که دیگه امتیازی نیست! برتری K800 رو فقط در فلاش بهتر و عملکرد بهتر در نور کم میشه دید و گرنه عکسهای حالت عادی K800 با تمام اپشنهاش مثل N73 درنمیاد.

jenpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرکسی اینجا با قانون خودش واسه ما قاضی میشه

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هردوشو داشتم الان هم ان 73 دارم كا 800 هم گوشي خيلي عالي است.
همين الان هم ميتونم بگم عكسهاي كا 800 يه چيز ديگس.
يكي نيست به اين نوكيا بگه آخه استفاده از فيلتر كه هنر نيست.يه چيز ديگه سرعت عكس گرفتنش 2 ال 2.5 ثانيه كمتر از كا 800 است.
هر دوشون خوبن ولي در كا 800 فقط يه دوربين فوق العاده ميبيني.وديگه چيز به اون صورتي كه تو ايران به درد بخوره وجود نداره.(Edge,...).
كل زير وبر كا 800 رو ميتوني تو نيم ساعت از بر بشي و ان 73 اينطور نيست كه اين رو هم مديونه سيمبينه.
در ضمن ان 73 به غير از دوربين اسپيكرهاي خيلي قوي داره.ولي اسپيكرهاي كا 800 فقط كيفيت داره و از بلندي صدا اصلا خبري نيست.
و....................................................

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
با سلام به همگی دوستان
می خواستم ببینم درکل کدوم یک از این گوشی ها بهتر هست
اگه ممکنه امکاناتش رو هم یه مقایسه ای بکنید
با تشکر

من هم مثل سایر دوستان N73 رو پیشنهاد می کنم
Laie_43.gif

من شخصا از LCD اش خیلی خوشم اومد مخصوصا واسه رفتن تو اینترنت