سلام
من یه n80 دارم از همون اول برای بابام بوده.درست یادم نیست ولی 3 سال پیش خرید یا 2.5 نیم سال پیش دقیقا یادم نیست.
گوشی سالمه سالمه و با رم 2 گیگ و یک عدد قاب اضافه و 2 عدد باطری که یکیش نو هست و پلاستیک دوروبرش هم کنده نشده
بابام فقط با گوشی زنگ میزده و گاهی نی گوشی میکرده
دلیل فروش هم به علت خنک بازیه من هست.
اخه 2 هفته پیش به بابام گفتم گوشیتو بده برات فلشش میکنم و سرعتش خوب میشه کیفیت دوربینش بالا میره و خلاصه با جف به اخرین ورژن موجود فلشش کردم چشتون روز بد نبینه گوشیه دیگه فارسی نمیشناسه و فقط زبا ن انگلیسی و چینی داره:wacko:
در ضمن توی شهر ما ((فسا)) جای درست حسابی واسه دانگرید نداره.
بابام هم فقط فارسی بلده و نتونست کار کنه.اخه سوادش تا خوندن مخاطب انگلیسی رو نمیکشه.((دیپلم قدیم داره ها))

قیمت هم مفت 120
البته اگه تا چند سال دیگه بزارم میتونم جای اتیغه بفروشمش
اگه کسی هم گوشی خوب داشت عوض میکنم ((فارسی داشته باشه))من یه n80 دارم از همون اول برای بابام بوده.درست یادم نیست ولی 3 سال پیش خرید یا 2.5 نیم سال پیش دقیقا یادم نیست.
گوشی سالمه سالمه و با رم 2 گیگ و یک عدد قاب اضافه و 2 عدد باطری که یکیش نو هست و پلاستیک دوروبرش هم کنده نشده
بابام فقط با گوشی زنگ میزده و گاهی نی گوشی میکرده
دلیل فروش هم به علت خنک بازیه من هست.
اخه 2 هفته پیش به بابام گفتم گوشیتو بده برات فلشش میکنم و سرعتش خوب میشه کیفیت دوربینش بالا میره و خلاصه با جف به اخرین ورژن موجود فلشش کردم چشتون روز بد نبینه گوشیه دیگه فارسی نمیشناسه و فقط زبا ن انگلیسی و چینی داره:wacko:
در ضمن توی شهر ما ((فسا)) جای درست حسابی واسه دانگرید نداره.
بابام هم فقط فارسی بلده و نتونست کار کنه.اخه سوادش تا خوندن مخاطب انگلیسی رو نمیکشه.((دیپلم قدیم داره ها))
قیمت هم مفت 120
البته اگه تا چند سال دیگه بزارم میتونم جای اتیغه بفروشمش
اینم2 عکس از گوشی
N80