• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

N90 ؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
nokia-n90-01.jpg

سلام دوستان . من بالاخره تتصمیم رو برای خرید گوشی گرفتم و میخام یه N90 بگیرم . علت اینکه این گوش رو انتخاب کردم این بودکه این گوشی ظاهر مناسبی داره و قیمتش توی بازار ایران نسبت به مشابشهاش بهتره و Symbian OS 8.1a, Series 60 2.8 (Second Edition Feature Pack 3) هست . البته قیمت با گارانتی اون با بدون گارانتی اون حدودا 80 تومن فرق داره که من می خام بدون گارانتی شو بگیرم . حالا کلا نظرتون چیه ؟ پیشا پیش از راهنمایی هاتون ممنونم :)

luckylok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی خیلی عالی هستش مبارک باشه

صفحه نمایش اون بی نظیره کیفیت پخش موزیکش هم خوبه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
این دوتا ضعف داره ویبره و FM نداره .
به غیر از اینا !!!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
هیچی! به غیر از اینما هیچ عیبی نداره! به علاوه یه صفحه جلو که خودش اندازه صفحه موبایل های معمولیه! بخر زندگی کن!

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
من خودم هم ان90 دارم
مزایا: دوربین عالی داره - صفحه نمایش بسیار با کیفیتی داره - برنامه براش نسبت به سیمبین 9 زیادتر هست

معایب: بزار معیبشو ایتور برات بگم:
ان90 سیمبین 8.1 هست متاسفانه به نظر من ساپورت این ورژن سیمبین کم هست نوکیا دیگه کم کم داره فقط روی سیمبین 9.0 کار میکنه و اگه هم فردا ساپورتش رو از 8 و 7 قطع کنه به نظرم اصلن بعید نیست
سیمبین 8.1 تم کم داره نسبت به 8 و 7 . اون زمالن که من 6630 داشتم فقط حدود 150 160 تم توپ و گلچین شده روی گوشیم بود ولی روی ان90 هنوز ده تا تم توپ و عالی هم ندارم
سرعت گوشی واقعن پایین هست مخصوصن گالری
رادیو نداره که دیگه الان نوکیا روی مدل های پایینشم میزاره
ابعاد گوشی که اگه حساس باشی اذیتت میکنه

اگه از ان90 انتظار زیادی نداری و چندان حرفه یی نیستی برات گزینه خوبیه و لی اگه به تم و برنامه فک میکنی برو سراغ سیمبین 9
ان71 رو بهت پیشنهاد میکنم دوربینش واقعن عالی هست من عکس با ISO 64 ازش دیدم فقط اتوفوکوس نداره
سیمبین 9.0 هست ایفرا و رادیو هم داره

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خودم هم ان90 دارم
مزایا: دوربین عالی داره - صفحه نمایش بسیار با کیفیتی داره - برنامه براش نسبت به سیمبین 9 زیادتر هست

معایب: بزار معیبشو ایتور برات بگم:
ان90 سیمبین 8.1 هست متاسفانه به نظر من ساپورت این ورژن سیمبین کم هست نوکیا دیگه کم کم داره فقط روی سیمبین 9.0 کار میکنه و اگه هم فردا ساپورتش رو از 8 و 7 قطع کنه به نظرم اصلن بعید نیست
سیمبین 8.1 تم کم داره نسبت به 8 و 7 . اون زمالن که من 6630 داشتم فقط حدود 150 160 تم توپ و گلچین شده روی گوشیم بود ولی روی ان90 هنوز ده تا تم توپ و عالی هم ندارم
رادیو نداره که دیگه الان نوکیا روی مدل های پایینشم میزاره
ابعاد گوشی که اگه حساس باشی اذیتت میکنه

اگه از ان90 انتظار زیادی نداری و چندان حرفه یی نیستی برات گزینه خوبیه و لی اگه به تم و برنامه فک میکنی برو سراغ سیمبین 9
ان71 رو بهت پیشنهاد میکنم دوربینش واقعن عالی هست من عکس با ISO 64 ازش دیدم فقط اتوفوکوس نداره
سیمبین 9.0 هست ایفرا و رادیو هم داره

شما هم یک مقداری کم لطفی کردید دیگه، دوربین N90 که راحت دوربین N71 رو غورت میده.
من چندین بار دیدم که دوربین N90 رو با دوربین N93 مقایسه کردند و در عکس های بدون زوم کیفیتشون برابر بوده.

ولی در مورد ساپورت نرم افزاری N90 یکمی مشکل داره ولی برنامه های اصلی مثل دیکشنری و برنامه های جاوا و بازی های سیمبین رو خیلی عالی اجراء میکنه (بازی های سیمبین خیلی توپ اجراء میکنه) ولی بازی های جاوا نه (به خاطر رزولوشن خیلی بالای مانیتور).

رزولوشن صفحه نمایش N90 یکی از بالاترین هاست، شما میتونید عکس ها و فیلم هاتون رو از کامپیوترتون به موبایل منتقل کنید و با کیفیّت فوق العادّه استفاده کنید. (تا وقتی با K750i مقایسه نکنید متوجّه نمیشید چی میگم.)

مشکل نداشتن ویبراتور هم با انتخاب یک رینگتون مناسب قابل رفع هست. یکی از قابلیّت های خیلی خوب N90 در پخش MP3 با کیفیّت باور نکردنی هست که با استفاده از نرم افزار PowerMp3 و همون هدست مجّانی درون جعبه قابل دستیابی هست. (کیفیّت دقیقاً 3 برابر MP3 Player های Creative هست و بلندی صدا هم 2 برابر اونها.)

از نظر تم من تضمین میکنم که مشکلی پیش نمیاد: http://gallery.mobile9.com/c/nokia-n90-themes/1
راستی N90 یک جوی استیک در سمت راست گوشی و یک سیستم کنترل 5 جهتی در صفحه کلید اصلی داره که توی گیم میتونی همزمان از هر دو استفاده کنی، تکنولوژی 3G و EDGE و GPRS هم داره ولی رادیو و درگاه اینفرارد (مادون قرمز) نداره.

در پایان هم اگر فقط میخوای با گوشی گیم بازی کنی، برو Nokia N-Gage QD بگیر (اگر گیر آوردی، چون منم شدیداً دنبالشم) من N-Gage نو گیرم نیومد N90 خریدم.

الان من یک سؤال برای خودم هست که خواهش میکنم دوستان پاسخ بدن:
چرا نوکیا هنوز firmware update برای N90 نداده و تا کی باید صبر کرد؟؟ البتّه من جایی دیدم که firmware update برای N90 رو فقط از طریق خود مراکز خدمات نوکیا میشه گرفت و از طریق اینترنت نمیشه آپدیت کرد!! نظر شما چیه؟؟-

دوستان آیا
Nokia N-Gage QD نو در تهران گیر میاد؟؟ قیمت؟؟

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی به گوشی های جدید Sony Ericsson هم بیشتر فکر کن، همینطور به Motorola RAZR V3x، ولی من اگر جای تو بودم صبر میکردم تا Z710i و W710i و K800i بیشتر وارد بشن و قیمتشون تعدیل بشه.... به نظر من که شرکت Sony Ericsson خیلی آینده خوبی داره و برای شرکت نوکیا متأسفم چون سیاست اشتباهی داره و به نظر من فقط مثل کارخونه **** سازی گوشی میده بیرون و توی هر کدوم از گوشی هاش هم عمداً یک نقص و کمبود واضحی میگذاره تا مردم بعد از مدّتی برن گوشی های جدیدتر نوکیا رو بخرن.... بقیه نوشته رو هم خودم سانسور کردم!!! :D:D

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
WOW !
ّFinally I got it .
It's really awesome in every thing . !

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
در مورد این نکته باید اشاره کنم که من به هیچ وجه یه همچین چیزی رو حس نمی کنم . سرعت واقعا عالیه !

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به این سرعت رفتی خریدی؟؟؟ الان ساعت 2:42 دقیقه بامداد هست!!! :eek::eek:
من اینهمه چیییز نوشتم اینجا!!! اینها رو هم بخون من اقلاً دلم خوش باشه، شاید خوابم ببره.... :D:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در مورد این نکته باید اشاره کنم که من به هیچ وجه یه همچین چیزی رو حس نمی کنم . سرعت واقعا عالیه !

یه 200-300 تایی عکس که ریختی بعد متوجه میشی

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
جواب در پست #8 هست، یک احتمال دیگه هم هست که اصلاً یادشون رفته باشه واسش ویبره بذارن!!! :D:D
به هر کی بگی آبرو ریزی میشه.... :D:D http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=956086&postcount=8
آخه انتخاب رینگ تون خوب فایده نداره
بعضی وقتا تو خیابون انقدر شلوغه که هرچقدر بلند باشه نمیشنوی
یا شب موقع خوابیدن گوشی میزاریم رو ویبره یا دانشگاه سر کلاس اینجوری باید صداشو قطع کنی و اگه منتظر اس ام اس یا زنگی باشی باید همش گوشی رو نگاه کنی
واقعا نداشتن ویبره عیب بزرگیه
با اینکه یلی ازش خوشم اومده بود و میخواستم رو خریدش فکر کنم ولی به خاطر ویبره نظرم عوض شد
واقعا دوست دارم دلیل اینکارشونو بدونم

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی شما دلیل نداشتن ویبره رو نمیدونین؟ "تداخل مغناطیسی ویبراتور با لنز دوربین کارل زیس در صورت نصب"

نداشتن ویبره من یکیو که تاحالا اذیت نکرده و تازه خیلی هم از این بابت خوشحالم چون باعث میشه هرکسی نره سراغ N90 و دست همه ملت نباشه.
به هرحال معیارها نسبیه و برای افراد زیادی ، این یک عیب بزرگ محسوب میشه.

سرعتش هم فوق العاده ست. خواهشمندم عیب الکی روی گوشی نذارین.
تا بحال حتی یکبار هم هنگ نکرده و پردازنده ش بسیار قدرتمند بنظر میاد.

عیب دیگه ش شای اندازه بزرگش باشه (البته بازهم نه برای من) که با یک کیف کمری مشکل کاملا حل میشه.

ممنون

چرا نوکیا هنوز firmware update برای N90 نداده و تا کی باید صبر کرد؟؟ البتّه من جایی دیدم که firmware update برای N90 رو فقط از طریق خود مراکز خدمات نوکیا میشه گرفت و از طریق اینترنت نمیشه آپدیت کرد!! نظر شما چیه؟؟-
بله درسته. ما هم منتظریم.
آخرین نسخه فرم ور برای این گوشی مربوط به 9 ماه پیش میشه که RM-42 v5.0607.7.3 هست. البته من نمیدونم ورژن فرم ور شما از این پایینتره یا نه ولی اگر پایینتره شاید جدا از خود سایت نوکیا بشه یک کارهایی کرد.
اینم اصلاحات انجام شده در این فرم ور:
http://www.gsmarena.com/forum/viewtopic.php?p=68184

WOW !
ّFinally I got it .
It's really awesome in every thing . !

مبارک باشه. انتخاب بسیار مناسبی بود.
میشه بگید چند خریدین؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یعنی شما دلیل نداشتن ویبره رو نمیدونین؟ "تداخل مغناطیسی ویبراتور با لنز دوربین کارل زیس در صورت نصب"
پس چرا فقط با N90 تداخل پیدا می کنه و با N93 و N73 مشکلی نداره؟!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
پس چرا فقط با N90 تداخل پیدا می کنه و با N93 و N73 مشکلی نداره؟!

امین چرا نمی فهمی؟ N90 خارجیه! از خارج اومده! بهتر بگم، خارژ!
ولی جدا! چرا؟

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعتش هم فوق العاده ست. خواهشمندم عیب الکی روی گوشی نذارین.
تا بحال حتی یکبار هم هنگ نکرده و پردازنده ش بسیار قدرتمند بنظر میاد.

سلام دوست عزیز، حالتون چطوره؟؟؟

1- پس لطف کنید به منم بگید که چرا یک برنامه منشی تلفنی (همین یک قلم برنامه فقط!!!) روی N90 نصب نمیشه؟؟؟ بدون ویبره و منشی تلفنی!!! 360 هزار تومان پول زبون بسته رو بریزیم تو جوب واسه یک دوربین 2 مگاپیکسلی بدون زوم اوپتیکال و MP3 پلیر نسبتاً خوب؟؟؟ همین؟؟؟ در این صورت من 3310 رو ترجیح میدادم چون با بقیّه پولم میتونستم یک Ipod و یک دوربین دیجیتال 6 مگاپیکسلی با زوم 4x اوپتیکال بخرم. در ضمن 3310 ویبره هم داره.

2- تا اونجایی که من میدونم، میزان قدرت پردازش اطلّاعات در گوشی به وسیله مقیاس سازگاری و قدرت اونها در اجرای Game ها و سرعت در دسترسی به اطلّاعات ذخیره شده در حافظه ها (گوشی و مموری کارت) اندازه گیری میشه و من به شما ضمانت میدم که N90 در این زمینه ضعیف ترین هست که علّتش هم مانیتور با رزولوشن خیلی بالا هست، اگر نوکیا میخواست این مشکل بزرگ رو رفع کنه باید بجای پردازنده 220 مگاهرتزی از پردازنده جدید 312 مگاهرتزی استفاده میکرد یا حدأقل اجازه میداد تا کاربر بتونه بصورت Manual، میزان رزولوشن اسکرین رو تغییر بده، ولی این کار رو نکرده. چرا؟؟؟ به همون دلیل که براش ویبره نگذاشتن.

3- این جدول از سایت معروف و معتبر www.mobile-review.com هست، احتیاج به هیچ توضیحی نداره:

jb.gif

بالا