• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

N90 ؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یعنی شما دلیل نداشتن ویبره رو نمیدونین؟ "تداخل مغناطیسی ویبراتور با لنز دوربین کارل زیس در صورت نصب"

نداشتن ویبره من یکیو که تاحالا اذیت نکرده و تازه خیلی هم از این بابت خوشحالم چون باعث میشه هرکسی نره سراغ N90 و دست همه ملت نباشه.
به هرحال معیارها نسبیه و برای افراد زیادی ، این یک عیب بزرگ محسوب میشه.

سرعتش هم فوق العاده ست. خواهشمندم عیب الکی روی گوشی نذارین.
تا بحال حتی یکبار هم هنگ نکرده و پردازنده ش بسیار قدرتمند بنظر میاد.

عیب دیگه ش شای اندازه بزرگش باشه (البته بازهم نه برای من) که با یک کیف کمری مشکل کاملا حل میشه.

ممنون

بله درسته. ما هم منتظریم.
آخرین نسخه فرم ور برای این گوشی مربوط به 9 ماه پیش میشه که RM-42 v5.0607.7.3 هست. البته من نمیدونم ورژن فرم ور شما از این پایینتره یا نه ولی اگر پایینتره شاید جدا از خود سایت نوکیا بشه یک کارهایی کرد.
اینم اصلاحات انجام شده در این فرم ور:
http://www.gsmarena.com/forum/viewtopic.php?p=68184

مبارک باشه. انتخاب بسیار مناسبی بود.
میشه بگید چند خریدین؟
بله حق با شماست
کاملا نسبیه
مثلا همه از اندازش ایراد میگیرن من از اندازش خوشم اومده
مبارکت باشه :)

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله حق با شماست
کاملا نسبیه
مثلا همه از اندازش ایراد میگیرن من از اندازش خوشم اومده
مبارکت باشه :)

این رو هم یادم رفت بگم، پوشش قسمت pop-port در N90، فقط یک تیکه پلاستیک بی کیفیّت هست که کاملاً از جای خودش در میاد و شما تا 2 هفته بعد از خریدن گوشی یا گمش می کنید یا اینکه در اثر چند بار جازدن و در آوردن خودش تغییر شکل میده و غیر قابل استفاده میشه، در ضمن جای قرار دادن pop-port در N90 خودش جای سؤال هست که در سمت چپ گوشی جاش کاملاً مشهود هست و بدون پوشش، روی ظاهر گوشی تأثیر میگذاره، در ضمن این گوشی در مقایسه با گوشی های شرکت های سونی اریکسون و سامسونگ و موتورلا، و با توجّه به قدرت پردازش پایین، خیلی زیادی بزرگ هست و احساس گوشی ندیدگی به آدم دست میده. (بعضی دیگر از گوشی های سری N نوکیا باز هم، همین مشکلات رو دارند و شرکت نوکیا برطرفشون نمیکنه.)

شما استفاده کردن از باتری Li-Ion (BL-5B) 760 mAh در N90 رو چجوری میخواین توجیه کنید؟؟؟ در حالی که میزان مصرف باتری در
N90 بیشتر از N70 هست، ولی در N70 از باتری Li-Ion (BL-5C) 970 mAh استفاده شده. واقعاً باید به مهندسین شرکت نوکیا تبریک گفت!!! (مدرک مهندسیشون رو تو همین دانشگاه های خودمون گرفتن احتمالاً....)

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
یعنی شما دلیل نداشتن ویبره رو نمیدونین؟ "تداخل مغناطیسی ویبراتور با لنز دوربین کارل زیس در صورت نصب"

نداشتن ویبره من یکیو که تاحالا اذیت نکرده و تازه خیلی هم از این بابت خوشحالم چون باعث میشه هرکسی نره سراغ N90 و دست همه ملت نباشه.
به هرحال معیارها نسبیه و برای افراد زیادی ، این یک عیب بزرگ محسوب میشه.

سرعتش هم فوق العاده ست. خواهشمندم عیب الکی روی گوشی نذارین.
تا بحال حتی یکبار هم هنگ نکرده و پردازنده ش بسیار قدرتمند بنظر میاد.

عیب دیگه ش شای اندازه بزرگش باشه (البته بازهم نه برای من) که با یک کیف کمری مشکل کاملا حل میشه.

ممنون

بله درسته. ما هم منتظریم.
آخرین نسخه فرم ور برای این گوشی مربوط به 9 ماه پیش میشه که RM-42 v5.0607.7.3 هست. البته من نمیدونم ورژن فرم ور شما از این پایینتره یا نه ولی اگر پایینتره شاید جدا از خود سایت نوکیا بشه یک کارهایی کرد.
اینم اصلاحات انجام شده در این فرم ور:
http://www.gsmarena.com/forum/viewtopic.php?p=68184

مبارک باشه. انتخاب بسیار مناسبی بود.
میشه بگید چند خریدین؟
نظرات شما صحیحه . یه عیب دیگش هم اینه که pop port و جای شارژر جای بدی قرار دارن و بغل گوشی اون ( به جای اینکه زیر گوشی باشه ) و موقعی که از روی کامپوتر میخاید نرم افزار نصب کنید خیلی گرفتن توی گوشی زیاد جالب نیست . گوشی بزرگ هم هست اما نه خیلی بزرگ اما وزنش سبکه .

آهان راستی در مورد اطلاع از قیمت این گوشی ، من اینو از یکی از دوستان به قیمت همکار خردیم که با قیمت بازار فرق می کنه

===============
دوستانی که میگن سرعت این گوشی کنده دقیقا میتونن بگن منظورتون از سرعت کند چیه ؟:blink:

===============

راستی این سایت gsmarena به نظر من rewiew هاش چندان معتبر و صحیح نیست . البته منظورم در مورد همه rewiew هاش هست من جمله گوشی خودم

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
And thanks to Banned_Bananas for introducing N90 theme site
icon12.gif

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
سرع گند و پایین ان90 دقیقن هنگام باز کردن گالری و دیدن عکس ها و فیلم ها هست ارور Full Memory هم که دیگه قوز بلا قوز میشه مخصوصن این مشکل بیشتر هنگام زوم کردن عکس ها پیش میاد

نداشتن ویبره باعث شده افراد کمتری سراغ این گوشی برن ولی افت شدید قیمت این گوشی باعث شده همه ححجوم بیارن طرفش

من کم کم دارم خیلی با دوربینش حال میکنم عکس های خیلی عالی میگیره

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوباره به دوستان گل خودم.

پس چرا فقط با N90 تداخل پیدا می کنه و با N93 و N73 مشکلی نداره؟!

سوال خوبیه. برای پاسخ به سوالتون احازه بدین ابتدا کمی توضیح بدم.
لنزهای کارل زیس حساسیت خیلی بالایی نسبت به ارتعاش دارن. در نوکیا N90 به این دلیل ویبراتور حذف شده که در زمان ساخت این گوشی از لنز Carl Zeiss -Tessar استفاده شد. این لنز با سنسور 2 مگاپیکسل اگرچه کیفیت خیلی بالایی رو به ارمغان میاره اما یک مشکلی که داره اینه که در اون زمان تکنولوژی این شرکت آلمانی طوری بود که توانایی ایجاد یک عایق درمقابل ارتعاشات مغناطیسی رو نداشت. این لنزها موقع عکاسی حتی با لرزش دست هم تعدادی از پیکسلهاشونو از دست میدن چه برسه به ویبراتور. نوکیا تونست مشکل لرزش دست رو در N90 حل کنه اما تداخل با ویبراتور بدلیل عدم وجود عایق حل نشد.
و اما الان لنزی که در دوربین نوکیا N93 و N73 استفاده میشه لنز Carl Zeiss Vario-Tessar هست. این لنز نخستین بار اواخر سال 2005 سه ماه قبل از قرارگیری روی نوکیا N93 در دوربین DSC-T9 خانواده سايبرشات سوني استفاده شد. از نوآوری این لنز و برتریش نسبت به لنز مورد استفاده در N90 میشه به موارد زیر اشاره کرد :
1 - توکار بودن اون (وجود عایق) در برابر مدهای ارتعاشی حاصل از ویبراتور
2 - وجود سیستم سنسورهاي گرانش سنج و Optical Image Stabilizer که با کمک این ویژگی موقع عکس برداری اگر دست بلرزه تعداد پیکسلهای از دست رفته نسبت به زمان با لرزش دست محاسبه میشه و جبران میکنه. نوع پیشرفته تری از این سیستم در کنار عایق بندی برای لنز Vario در N93 در برابر ویبراتور استفاده شده.
3 - زوم نوری 3X

ضمنا اندازه این لنز توکار از لنز N90 بزرگتره. این بزرگترین دلیل اندازه بزرگتر N93 نسبت به N90 محسوب میشه.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم:)

سلام دوست عزیز، حالتون چطوره؟؟؟

1- پس لطف کنید به منم بگید که چرا یک برنامه منشی تلفنی (همین یک قلم برنامه فقط!!!) روی N90 نصب نمیشه؟؟؟ بدون ویبره و منشی تلفنی!!! 360 هزار تومان پول زبون بسته رو بریزیم تو جوب واسه یک دوربین 2 مگاپیکسلی بدون زوم اوپتیکال و MP3 پلیر نسبتاً خوب؟؟؟ همین؟؟؟ در این صورت من 3310 رو ترجیح میدادم چون با بقیّه پولم میتونستم یک Ipod و یک دوربین دیجیتال 6 مگاپیکسلی با زوم 4x اوپتیکال بخرم. در ضمن 3310 ویبره هم داره.

2- تا اونجایی که من میدونم، میزان قدرت پردازش اطلّاعات در گوشی به وسیله مقیاس سازگاری و قدرت اونها در اجرای Game ها و سرعت در دسترسی به اطلّاعات ذخیره شده در حافظه ها (گوشی و مموری کارت) اندازه گیری میشه و من به شما ضمانت میدم که N90 در این زمینه ضعیف ترین هست که علّتش هم مانیتور با رزولوشن خیلی بالا هست، اگر نوکیا میخواست این مشکل بزرگ رو رفع کنه باید بجای پردازنده 220 مگاهرتزی از پردازنده جدید 312 مگاهرتزی استفاده میکرد یا حدأقل اجازه میداد تا کاربر بتونه بصورت Manual، میزان رزولوشن اسکرین رو تغییر بده، ولی این کار رو نکرده. چرا؟؟؟ به همون دلیل که براش ویبره نگذاشتن.

3- این جدول از سایت معروف و معتبر www.mobile-review.com هست، احتیاج به هیچ توضیحی نداره:

سلام به دوست عزیزم Banned_Bananas. ممنونم. امیدوارم شما هم خوب باشی

1 - من سایتی به شما معرفی میکنم که ایشالا مشکل برنامه های حیاتی برای شما و سایر دوستان N90 دار و کلا symbian 8.1 3rd edition دار رو حل کنه. صفحه مربوط به دانلود منشی رو (که روی گوشی خودم نصبه و کاملا جواب داده ) رو اینجا لینک میکنم:
http://www.getjar.com/products/5757/AutoPilotcallmanagerfor3rdEditionDevices

در مورد دنباله حرفاتون فکر میکنم شما خیلی بدبینین. من الان 1 سال میشه N90 دارم و باور بفرمایین واقعا ازش راضیم. هم سری N هستش هم طراحیش منحصربفرده و هم دوربین عالی داره. Mp3 Player این گوشی با هدفون واقعا پرکیفیته و استفاده از واژه نسبتا خوب بنظر من کم لطفی در حق این پلیره.
درمورد ویبراتور خیلی بحث شده. حرفی نمیمونه جز حرف همیشگیم (که در پست اولم در این تاپیک زدم)

2و3 :

1 - در مورد بررسی پردازش و کلا هر موضوعی رسم بر اینه که اگر به سایتی استناد میکنیم تمام اطلاعات رو از اون سایت قرار بدیم نه فقط گزیده ای از اونا رو. بنابراین حتما این جدول هم به چشمتون خورده :
بنده هم توضیحی نمیدم جز اینکه 6630 مورد قبول افراد زیادیه و نتایج N90 بسیار نزدیک به 6630 هست و در بازیهای سه بعدی و کلا پردازش سه بعدی امتیازش از 6630 بالاتره.
ضمن اینکه ضعف N90 در Sp01 - Sp02 - Sp03 با توجه به جدول شما کاملا مشهوده.
spmark.gif

2 - کمی به جدول بالا دقیق شین. سیستم عامل N90 رو چی زده؟ اینه که گفته میشه زیاد به این جداول استناد نکنین.

pop-port در N90، فقط یک تیکه پلاستیک بی کیفیّت هست که کاملاً از جای خودش در میاد و شما تا 2 هفته بعد از خریدن گوشی یا گمش می کنید یا اینکه در اثر چند بار جازدن و در آوردن خودش تغییر شکل میده و غیر قابل استفاده میشه، در ضمن جای قرار دادن pop-port در N90 خودش جای سؤال هست که در سمت چپ گوشی جاش کاملاً مشهود هست و بدون پوشش، روی ظاهر گوشی تأثیر میگذاره، در ضمن این گوشی در مقایسه با گوشی های شرکت های سونی اریکسون و سامسونگ و موتورلا، و با توجّه به قدرت پردازش پایین، خیلی زیادی بزرگ هست و احساس گوشی ندیدگی به آدم دست میده. (بعضی دیگر از گوشی های سری N نوکیا باز هم، همین مشکلات رو دارند و شرکت نوکیا برطرفشون نمیکنه.)

شما استفاده کردن از باتری Li-Ion (BL-5B) 760 mAh در N90 رو چجوری میخواین توجیه کنید؟؟؟ در حالی که میزان مصرف باتری در N90 بیشتر از N70 هست، ولی در N70 از باتری Li-Ion (BL-5C) 970 mAh استفاده شده. واقعاً باید به مهندسین شرکت نوکیا تبریک گفت!!! (مدرک مهندسیشون رو تو همین دانشگاه های خودمون گرفتن احتمالاً....)

ما ایرانیا زود بدعادت میشیم. مثلا یادمون میره که خیلی از مدلها همون درپوش لاستیکی رو ندارن و برندهای دیگه خیلی خیلی به ندرت از درپوش استقاده میکنن.
بعلاوه شما خیلی بدشانسین یا حتما خیلی باز و بستش کردین که بعد از دوهفته گم شده. چون من بعد یک سال که این گوشیو دارم هنوز هم درپوشش مثل سابقه و حتی تغییر حالت هم نداده!

باطریش متوسط رو به خوبه. میدونم که سطح انتظارات افراد مشکل پسند رو برآورده نمیکنه اما من در هربار شارژ در کنار استفاده متوسط از گوشی تا 4 ساعت هم آهنگ گوش میدم و فکر میکنم مناسبه.

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
نظرات شما صحیحه . یه عیب دیگش هم اینه که pop port و جای شارژر جای بدی قرار دارن و بغل گوشی اون ( به جای اینکه زیر گوشی باشه ) و موقعی که از روی کامپوتر میخاید نرم افزار نصب کنید خیلی گرفتن توی گوشی زیاد جالب نیست . گوشی بزرگ هم هست اما نه خیلی بزرگ اما وزنش سبکه .

بدجا بودن پورت ارتباطی گوشیو قبول دارم.
میشد در این رابطه طراحی بهتری ارائه بده.

در رابطه با قیمت منظورم اینه که به مشتری با چه قیمتی میدادن؟

ممنون

سرع گند و پایین ان90 دقیقن هنگام باز کردن گالری و دیدن عکس ها و فیلم ها هست ارور Full Memory هم که دیگه قوز بلا قوز میشه مخصوصن این مشکل بیشتر هنگام زوم کردن عکس ها پیش میاد

نداشتن ویبره باعث شده افراد کمتری سراغ این گوشی برن ولی افت شدید قیمت این گوشی باعث شده همه ححجوم بیارن طرفش

من کم کم دارم خیلی با دوربینش حال میکنم عکس های خیلی عالی میگیره

در فرم ور جدید که این مشکل حل شده:
Out of Memory management optimization

به هرحال منم این ارورو دیدم اما افت سرعت با مموری 1 گیگ و کلی عکس به هیچ عنوان.

یاعلی

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
در رابطه با قیمت منظورم اینه که به مشتری با چه قیمتی میدادن؟
352 بدون گارانتی و با گارانتی تا 420 :blink:

kook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من جای شما بودم 340 تومن رو باهاش گوشی نوکیا 5300 میخریدم

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
تو خوب میشی! 5300 کجا N90 کجا! 5300 290 تومنه! با گارانتی!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سوال خوبیه. برای پاسخ به سوالتون احازه بدین ابتدا کمی توضیح بدم.
لنزهای کارل زیس حساسیت خیلی بالایی نسبت به ارتعاش دارن. در نوکیا N90 به این دلیل ویبراتور حذف شده که در زمان ساخت این گوشی از لنز Carl Zeiss -Tessar استفاده شد. این لنز با سنسور 2 مگاپیکسل اگرچه کیفیت خیلی بالایی رو به ارمغان میاره اما یک مشکلی که داره اینه که در اون زمان تکنولوژی این شرکت آلمانی طوری بود که توانایی ایجاد یک عایق درمقابل ارتعاشات مغناطیسی رو نداشت. این لنزها موقع عکاسی حتی با لرزش دست هم تعدادی از پیکسلهاشونو از دست میدن چه برسه به ویبراتور. نوکیا تونست مشکل لرزش دست رو در N90 حل کنه اما تداخل با ویبراتور بدلیل عدم وجود عایق حل نشد.
و اما الان لنزی که در دوربین نوکیا N93 و N73 استفاده میشه لنز Carl Zeiss Vario-Tessar هست. این لنز نخستین بار اواخر سال 2005 سه ماه قبل از قرارگیری روی نوکیا N93 در دوربین DSC-T9 خانواده سايبرشات سوني استفاده شد. از نوآوری این لنز و برتریش نسبت به لنز مورد استفاده در N90 میشه به موارد زیر اشاره کرد :
1 - توکار بودن اون (وجود عایق) در برابر مدهای ارتعاشی حاصل از ویبراتور
2 - وجود سیستم سنسورهاي گرانش سنج و Optical Image Stabilizer که با کمک این ویژگی موقع عکس برداری اگر دست بلرزه تعداد پیکسلهای از دست رفته نسبت به زمان با لرزش دست محاسبه میشه و جبران میکنه. نوع پیشرفته تری از این سیستم در کنار عایق بندی برای لنز Vario در N93 در برابر ویبراتور استفاده شده.
3 - زوم نوری 3X

ضمنا اندازه این لنز توکار از لنز N90 بزرگتره. این بزرگترین دلیل اندازه بزرگتر N93 نسبت به N90 محسوب میشه.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم
ممنونم از اطلاعات مفیدت.
من جای شما بودم 340 تومن رو باهاش گوشی نوکیا 5300 میخریدم
دیوانگی محضه !

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
امروز از نزدیک n90 رو دیدم
واقعا جنس بدنش بده
مقل اسباب بازی میمونه

m.a.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون لنز زایس داره ویبره نداره
زایس یکی سازنده های لنزای حرفه ای دنیاس.
پس وببره نداشتن این گوشی خودش کلی کلاس داره

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوست عزیزم Banned_Bananas. ممنونم. امیدوارم شما هم خوب باشی

من سایتی به شما معرفی میکنم که ایشالا مشکل برنامه های حیاتی برای شما و سایر دوستان N90 دار و کلا symbian 8.1 3rd edition دار رو حل کنه. صفحه مربوط به دانلود منشی رو (که روی گوشی خودم نصبه و کاملا جواب داده ) رو اینجا لینک میکنم:
http://www.getjar.com/products/5757/AutoPilotcallmanagerfor3rdEditionDevices

متأسفانه موقع نصب error میده، فکر کنم فایلش مشکل داره، دانلود کنید و خودتون امتحان کنید اگر همینطور بود لطفاً خودتون برام بفرستیدش یا همینجا Upload کنید. ممنون.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
symbian 8.1 3rd edition

سیمبین 9.1 هست که اینترفیس S60 اونرو S60 3rd edition مینامند! سیمبین 8.1 رو S60 2nd edition مینامند! و برنامه های هیچ کد.م به اون یکی نمی خوره و طبیعیه که ارور بده! این برنامه هم که لینکشو دادین برای 3rd edition هستش و به N90 نمی خوره!

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیمبین 9.1 هست که اینترفیس S60 اونرو S60 3rd edition مینامند! سیمبین 8.1 رو S60 2nd edition مینامند! و برنامه های هیچ کد.م به اون یکی نمی خوره و طبیعیه که ارور بده! این برنامه هم که لینکشو دادین برای 3rd edition هستش و به N90 نمی خوره!

آخه چرا من اینقدر بدبختم؟؟؟ (الان مثل کامران دارم گریه میکنم.... :D)
آقا من کلّ اینترنت و هر سوراخ سمبه ای که شما فکر کنید رو دنبال یک منشی تلفنی خشک و خالی واسه N90 گشتم، اکثراً نصب میشن ولی هیچ کدوم کار نمی کنند!!! من کم کم دارم دیوونه میشم!!! بدون منشی تلفنی و بدون ویبراتور؟؟؟ :(

من آخرش باید این رو بفروشم، یکدونه از این Motorola C139 های 50 هزار تومنی که خودم تاپیک زدم براش بخرم.
طرفداران شرکت نوکیا کممممممممممممممک لطفاً.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
آقا یه راهی جلوی ما بزارید که این لامپ زیر دکمه های n90 توی روشنایی هم روشن بمونه . آخه خیلی خوشگله :D:D:D

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
من نمی دونم منظورتون از نصب نشدن نرم افزار چیه . میشه منو یه کم راهنمایی کنید ؟ تا اونجایی که من می دونم همه نرم افزار های سری 2 باید به این بخوره که !

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه راهی جلوی ما بزارید که این لامپ زیر دکمه های n90 توی روشنایی هم روشن بمونه . آخه خیلی خوشگله :D:D:D

ما کجا و شما کجا!!!
من دنبال منشی تلفنی (Answering Machine) هستم که وقتی گوشی روی Silent Mode و در جیب هست، چون بدون vib هیچکس عمراً هیچ جوری نمیتونه بفهمه کسی تماس گرفته (شاید هم با کم کردن ولوم رینگتون بفهمه، ولی موقعیّت پاسخگویی رو نداشته باشه)، طرف مقابل فکر نکنه که تحویلش نگرفتید، یا اینکه کار واجب و فوری داشته باشه یا اینکه یک موقعیّت غیر قابل تکرار.... :(

برو بچز با مرام persiantools کمک کنید لطفاً.
الان من حسابی قاط زدم.... HELP ME PLEASE :(

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
ما کجا و شما کجا!!!
من دنبال منشی تلفنی (Answering Machine) هستم که وقتی گوشی روی Silent Mode و در جیب هست، چون بدون vib هیچکس عمراً هیچ جوری نمیتونه بفهمه کسی تماس گرفته (شاید هم با کم کردن ولوم رینگتون بفهمه، ولی موقعیّت پاسخگویی رو نداشته باشه)، طرف مقابل فکر نکنه که تحویلش نگرفتید، یا اینکه کار واجب و فوری داشته باشه یا اینکه یک موقعیّت غیر قابل تکرار....

برو بچز با مرام persiantools کمک کنید لطفاً.
الان من حسابی قاط زدم.... HELP ME PLEASE

بیا عزیزم. غصه خوردی؟
اینم برنامه منشی تلفنی - دایورت کننده اتوماتیک - لیست سیاه و سفید - ضبط کننده صدا و ... برای N90:
http://www.getjar.com/products/3555/PhonePilot

خوب توجه کن رفیق.بی زحمت یه نگاهی به این یکی بنداز ببین N90 توشون دیده میشه یا نه؟

1. phonepilot_1.50_s60v2.sis
black/white list filter, call diverter, answering machine, call recorder and auto SMS responder!

Size: 154.62 Kb
Compatible with:
Nokia Series 60v2 :: Nokia 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N70, N72
Other Symbian devices :: Nokia 6682/N90, Panasonic X700/X800

بالا