سلام دوباره به دوستان گل خودم.
پس چرا فقط با N90 تداخل پیدا می کنه و با N93 و N73 مشکلی نداره؟!
سوال خوبیه. برای پاسخ به سوالتون احازه بدین ابتدا کمی توضیح بدم.
لنزهای کارل زیس حساسیت خیلی بالایی نسبت به ارتعاش دارن. در نوکیا N90 به این دلیل ویبراتور حذف شده که در زمان ساخت این گوشی از لنز Carl Zeiss -Tessar استفاده شد. این لنز با سنسور 2 مگاپیکسل اگرچه کیفیت خیلی بالایی رو به ارمغان میاره اما یک مشکلی که داره اینه که در اون زمان تکنولوژی این شرکت آلمانی طوری بود که توانایی ایجاد یک عایق درمقابل ارتعاشات مغناطیسی رو نداشت. این لنزها موقع عکاسی حتی با لرزش دست هم تعدادی از پیکسلهاشونو از دست میدن چه برسه به ویبراتور. نوکیا تونست مشکل لرزش دست رو در N90 حل کنه اما تداخل با ویبراتور بدلیل عدم وجود عایق حل نشد.
و اما الان لنزی که در دوربین نوکیا N93 و N73 استفاده میشه لنز Carl Zeiss Vario-Tessar هست. این لنز نخستین بار اواخر سال 2005 سه ماه قبل از قرارگیری روی نوکیا N93 در دوربین DSC-T9 خانواده سايبرشات سوني استفاده شد. از نوآوری این لنز و برتریش نسبت به لنز مورد استفاده در N90 میشه به موارد زیر اشاره کرد :
1 - توکار بودن اون
(وجود عایق) در برابر مدهای ارتعاشی حاصل از ویبراتور
2 - وجود سیستم سنسورهاي گرانش سنج و Optical Image Stabilizer که با کمک این ویژگی موقع عکس برداری اگر دست بلرزه تعداد پیکسلهای از دست رفته نسبت به زمان با لرزش دست محاسبه میشه و جبران میکنه. نوع پیشرفته تری از این سیستم در کنار عایق بندی برای لنز Vario در N93 در برابر ویبراتور استفاده شده.
3 - زوم نوری 3X
ضمنا اندازه این لنز توکار از لنز N90 بزرگتره. این بزرگترین دلیل اندازه بزرگتر N93 نسبت به N90 محسوب میشه.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
سلام دوست عزیز، حالتون چطوره؟؟؟
1- پس لطف کنید به منم بگید که چرا یک برنامه منشی تلفنی (همین یک قلم برنامه فقط!!!) روی N90 نصب نمیشه؟؟؟ بدون ویبره و منشی تلفنی!!! 360 هزار تومان پول زبون بسته رو بریزیم تو جوب واسه یک دوربین 2 مگاپیکسلی بدون زوم اوپتیکال و MP3 پلیر نسبتاً خوب؟؟؟ همین؟؟؟ در این صورت من 3310 رو ترجیح میدادم چون با بقیّه پولم میتونستم یک Ipod و یک دوربین دیجیتال 6 مگاپیکسلی با زوم 4x اوپتیکال بخرم. در ضمن 3310 ویبره هم داره.
2- تا اونجایی که من میدونم، میزان قدرت پردازش اطلّاعات در گوشی به وسیله مقیاس سازگاری و قدرت اونها در اجرای Game ها و سرعت در دسترسی به اطلّاعات ذخیره شده در حافظه ها (گوشی و مموری کارت) اندازه گیری میشه و من به شما ضمانت میدم که N90 در این زمینه ضعیف ترین هست که علّتش هم مانیتور با رزولوشن خیلی بالا هست، اگر نوکیا میخواست این مشکل بزرگ رو رفع کنه باید بجای پردازنده 220 مگاهرتزی از پردازنده جدید 312 مگاهرتزی استفاده میکرد یا حدأقل اجازه میداد تا کاربر بتونه بصورت Manual، میزان رزولوشن اسکرین رو تغییر بده، ولی این کار رو نکرده. چرا؟؟؟ به همون دلیل که براش ویبره نگذاشتن.
3- این جدول از سایت معروف و معتبر
www.mobile-review.com هست، احتیاج به هیچ توضیحی نداره:
سلام به دوست عزیزم Banned_Bananas. ممنونم. امیدوارم شما هم خوب باشی
1 - من سایتی به شما معرفی میکنم که ایشالا مشکل برنامه های حیاتی برای شما و سایر دوستان N90 دار و کلا symbian 8.1 3rd edition دار رو حل کنه. صفحه مربوط به دانلود منشی رو (که روی گوشی خودم نصبه و کاملا جواب داده ) رو اینجا لینک میکنم:
http://www.getjar.com/products/5757/AutoPilotcallmanagerfor3rdEditionDevices
در مورد دنباله حرفاتون فکر میکنم شما خیلی بدبینین. من الان 1 سال میشه N90 دارم و باور بفرمایین واقعا ازش راضیم. هم سری N هستش هم طراحیش منحصربفرده و هم دوربین عالی داره. Mp3 Player این گوشی با هدفون واقعا پرکیفیته و استفاده از واژه
نسبتا خوب بنظر من کم لطفی در حق این پلیره.
درمورد ویبراتور خیلی بحث شده. حرفی نمیمونه جز حرف همیشگیم (که در پست اولم در این تاپیک زدم)
2و3 :
1 - در مورد بررسی پردازش و کلا هر موضوعی رسم بر اینه که اگر به سایتی استناد میکنیم تمام اطلاعات رو از اون سایت قرار بدیم نه فقط گزیده ای از اونا رو. بنابراین حتما این جدول هم به چشمتون خورده :
بنده هم توضیحی نمیدم جز اینکه 6630 مورد قبول افراد زیادیه و نتایج N90 بسیار نزدیک به 6630 هست و در بازیهای سه بعدی و کلا پردازش سه بعدی امتیازش از 6630 بالاتره.
ضمن اینکه ضعف N90 در Sp01 - Sp02 - Sp03 با توجه به جدول شما کاملا مشهوده.
2 - کمی به جدول بالا دقیق شین. سیستم عامل N90 رو چی زده؟ اینه که گفته میشه زیاد به این جداول استناد نکنین.
pop-port در N90، فقط یک تیکه پلاستیک بی کیفیّت هست که کاملاً از جای خودش در میاد و شما تا 2 هفته بعد از خریدن گوشی یا گمش می کنید یا اینکه در اثر چند بار جازدن و در آوردن خودش تغییر شکل میده و غیر قابل استفاده میشه، در ضمن جای قرار دادن pop-port در N90 خودش جای سؤال هست که در سمت چپ گوشی جاش کاملاً مشهود هست و بدون پوشش، روی ظاهر گوشی تأثیر میگذاره، در ضمن این گوشی در مقایسه با گوشی های شرکت های سونی اریکسون و سامسونگ و موتورلا، و با توجّه به قدرت پردازش پایین، خیلی زیادی بزرگ هست و احساس گوشی ندیدگی به آدم دست میده. (بعضی دیگر از گوشی های سری N نوکیا باز هم، همین مشکلات رو دارند و شرکت نوکیا برطرفشون نمیکنه.)
شما استفاده کردن از باتری Li-Ion (BL-5B) 760 mAh در N90 رو چجوری میخواین توجیه کنید؟؟؟ در حالی که میزان مصرف باتری در N90 بیشتر از N70 هست، ولی در N70 از باتری Li-Ion (BL-5C) 970 mAh استفاده شده. واقعاً باید به مهندسین شرکت نوکیا تبریک گفت!!! (مدرک مهندسیشون رو تو همین دانشگاه های خودمون گرفتن احتمالاً....)
ما ایرانیا زود بدعادت میشیم. مثلا یادمون میره که خیلی از مدلها همون درپوش لاستیکی رو ندارن و برندهای دیگه خیلی خیلی به ندرت از درپوش استقاده میکنن.
بعلاوه شما خیلی بدشانسین یا حتما خیلی باز و بستش کردین که بعد از دوهفته گم شده. چون من بعد یک سال که این گوشیو دارم هنوز هم درپوشش مثل سابقه و حتی تغییر حالت هم نداده!
باطریش متوسط رو به خوبه. میدونم که سطح انتظارات افراد مشکل پسند رو برآورده نمیکنه اما من در هربار شارژ در کنار استفاده متوسط از گوشی تا 4 ساعت هم آهنگ گوش میدم و فکر میکنم مناسبه.