Blocker
Registered User
X6 32GB - HTC Tattoo - HTC legend - NOkia N900 و X10 min - X8 - X2شما هم راهنمایی کنید. حدود 500 تومان جه گوشی خوب است ؟:blush:
X6 32GB - HTC Tattoo - HTC legend - NOkia N900 و X10 min - X8 - X2شما هم راهنمایی کنید. حدود 500 تومان جه گوشی خوب است ؟:blush:
عزیز من تو سایت خارجی شما نگاه می کنی نوشته ساخت کره انقده ساخت چین انقده ساخت آمریکا انقده ؟ :دیسلام
مزن n900 چقدره ؟؟
n900 ساخت کره ست ؟؟ گوشی کره 480 تومان ؟
عزیز من تو سایت خارجی شما نگاه می کنی نوشته ساخت کره انقده ساخت چین انقده ساخت آمریکا انقده ؟ :دی
ساخت همه کشورا قیمتش یکیه ... فرقی هم نمی کنه از نظر من ! من بابام یه گوشی T610 SE داره مال قرن دایناسورهاست الان حدود 8 ساله داردش :دی ساخت چین هم هست ! هیچیش هم نشده هنوز ...
تا 500ت هم من که میگم N900 اگه نه لجند ...
شما میگی گوشی چینی با فنلاند(که کم گیر میاد)یک قیمته ؟ من بخوام چین بگیرم میرم اپل 3gs میگیرم 150 تومان که خودم هم بیشتر دوستش دارم ولی می خوام اصل باشه . همین n900 هم چینیش صد و خورده ای اصلش 500 تومان . بابت راهنمایی ممنون
نه اشتباه گرفتین :دیشما میگی گوشی چینی با فنلاند(که کم گیر میاد)یک قیمته ؟ من بخوام چین بگیرم میرم اپل 3gs میگیرم 150 تومان که خودم هم بیشتر دوستش دارم ولی می خوام اصل باشه . همین n900 هم چینیش صد و خورده ای اصلش 500 تومان . بابت راهنمایی ممنون
ای خدا !پس این چیه ؟ n900 ساخت کره 500 تومان n900 کره ای 100 بیشتر نمی ارزه ????