درسته.اما نیازمنده به پرسسور قوی و رم و رام خوب داره.این موارد هم بالا برن قیمت گوشی بالا تر می ره.در عوض به خاطر سخت افزار قوی مصرف گوشی بالاتر و از باتری خوب نمی شه در گوشی استفاده کنند و دو سه روز گوشی نمی تونه شارج نگه داره !
ضمنا پاکت پی سی که برنامه های سیمبین رو اجرا نمی کنه؟!!.
دو تا سیستم عامل هم نمی شه اینطوری مقایسه کرد که یکیش ماشین حسابه و یکی ویندوز ! می مونه شما بخوایید لینوکس رو با ویندوز مقایسه کنید و بگید ویندوز در مقابل با لینوکس یه نرم افزار گیم هست ! (یا برعکس)
بهتر بود می گفتید پاکت پیسی در مقابل با گوشی های جاوا حکم ویندوز و ماشین حساب رو داره ! سیمبین به اندازه کافی سیستم عامل قدرتمندی هست.مشکلات هنگ کردن بر اثر سخت افزار و دکمه ریست اکسترنال و .. نداره
از همه مهمتر تمام این موارد یه سلیقه شخصی هست.به شخصه نیازمند یه پاکت پی سی هستم اما خیلی ها می تونند با سیمبین کار کنند و ازش لذت ببرند
چه misunderstanding شده اینجا
تو اولین پستم به همه این موارد اشاره کردم:
ppc ها سی پی یو قوی و کافی واسه این کارهاشون دارن. به عنوان مثال CPU 400 Samsung که مثل 500 Intel کار میکنه واسه یه یوزر معمولی خیلی بیشتر از کافیه! از نظر رم و رام هم همینطور. ولی دقیقا مثل ویندوز میمونه که شما هر چقدر رم و cpu رو افزایش بدین بیشتر میتونین ازش کار بکشین. که طبعا قیمت هم بالاتر میره. شما با قیمت 450 تومن میتونین یه جمین بگیرین که اگه با n95 که گرونتره مقایسش کنین, یه دوربینو یه دونه gps کم داره گرچه
این مقایسه اصلا درست نیست چون هموطور که قبلا گفتم,"هر کدوم کار مخصوص خودشون رو میکنند و کاربر مخصوص خودشونو دارن"
برنامه هایی رو که واسه سیستم عامل سیمبیان نوشته شدن رو که رو سیستم عامل WM مستقیما نمیشه اجرا کرد. ولی تمام اون برنامه ها با گرافیک بالاتر +تنوع بیشتر برای WM وجود داره (مثالش call of duty 2).
منظورتونو از مقایسه لینوکس با ویندوز متوجه نشدم اما همونطور که گفتم, منظور من ازماشین حساب "کوبیدن سیستم عامل سیمبیان نبود" بلکه" کامپیوتر مثل یه چتر کار ماشین حساب+1001 کار دیگه رو براحتی انجام میده!"
اما
"هر کدوم کار مخصوص خودشون رو میکنند و کاربر مخصوص خودشونو دارن"
در مورد مصرف باطری هم, یه دونه چراغ قوه یه ماه به شما باطری میده, یه گوشی سیمبیان 4,5 روز, یه پی پی سی 2,3 روز و یه دونه لپتاب هم 2,3 ساعت بیشتر به شما باطری نمیده اما این نشونه برتری چراغ نسبت به لپتابه؟ یا برتری گوشی سیمبیان نسبت به ppc؟ طبیعیه که هرپچی پیچیدگیه دستگاه بیشتر میشه مصرف باطری بیشتری رو هم می طلبه!
مشکل هنگ کردن بر اثر سخت افزار چی هست؟....
کلید سافت رست که کار خاموش/روشن رو در گوشیهای معمولی انجام میده, نشانه ضعف WM هست؟!
در قدرتمند بودن سیمبیان هم شکی نیست, در قدرتمند بودن ماشین حسابهای
Graphical Calculator TI هم شکی نیست چون با قیمت 200$ , میتونن واسه شما گراف بکشن, هر نوع معادله ای رو differentiate/integrate کنن, حلشون کنن....ولی حتی واسه همین ماشین حساب, simulator Windows Mobile هست که من الان رو گوشیم دارم. اما خود ماشین حساب TI رو هم
جدا گانه دارم.
این از ارزش هیچ کودومشون کم نمیکنه اما تاکییدی بر قابلیتهای
افزوده و بی انتهای WM هست.