• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

N99 Nokia !!؟ ٠

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من یه نفر هر چی آدم داری وردار بیار !
ایکس پلاد
52.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
توی توضیحاتش ننوشته رزولوشن دوربینش چنده ؟ اصلا دوربین داره؟
نه.چیزی نبود یا من یادم نیست.لینکش رو دیگه ندارم.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پیداش کردم ولی فکر کنم الکی نوشته:

A purely user designed Nokia N99 concept phone with a slider keyboard. It's somehow like a Nokia N800 with an extra keyboard. The designer wants a 9-way joystick button, a big 16 GB memory storage, 3.2" wide screen and a high end 8 megapixel camera.​

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
پیداش کردم ولی فکر کنم الکی نوشته:

A purely user designed Nokia N99 concept phone with a slider keyboard. It's somehow like a Nokia N800 with an extra keyboard. The designer wants a 9-way joystick button, a big 16 GB memory storage, 3.2" wide screen and a high end 8 megapixel camera.​

:eek: 8 مگاپیکسل؟!!!! همون که گفتی...الکی نوشته!!!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها این مشخصات کامل از این گوشی که به گفته اونا اولین windows mobile نوکیا هست !!!!!!!!!
منبع هم mobile-review هست پس احتماله fake کمه

البته منم جای دیگهای خوندم که fake هستش ولی در هر حال ببینین بد نیست!
با سلام به دوستان عزیز!

فقط با عرض معذرت از مدیران محترم نمی دوستم این تاپیک رو کجا بزارم آخه NOKIA+Windows Mobile

آخر انتظار ها به پایان رسید و نوکیا اولین windows mobile خودشو عرضه کرد بابا این نوکیا یا کاری نمیکنه اگرم بکنه می ترکونهههههههه! باور نداریدد خصوصیات رو بخونید!

Here comes another product of dreams for a real nokiaman! Nokia N99 can become a good answer to the popular Windows Mobile sliders with side QWERTY-keyboards – widescreen (16:9) 3.2” display, 9D-pad, 8-megapixel camera and 16 GB built-in flash ROM.

Besides the device features an expansion slot for 4 GB miniSD cards, GPS, player supporting MP3, DIVX, XVID, MPEG, AVI, Wi-Fi, 3CCD 720 pixels, 30 fps video capture

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بچه ها این مشخصات کامل از این گوشی که به گفته اونا اولین windows mobile نوکیا هست !!!!!!!!!
منبع هم mobile-review هست پس احتماله fake کمه

البته منم جای دیگهای خوندم که fake هستش ولی در هر حال ببینین بد نیست!
با سلام به دوستان عزیز!

فقط با عرض معذرت از مدیران محترم نمی دوستم این تاپیک رو کجا بزارم آخه NOKIA+Windows Mobile

آخر انتظار ها به پایان رسید و نوکیا اولین windows mobile خودشو عرضه کرد بابا این نوکیا یا کاری نمیکنه اگرم بکنه می ترکونهههههههه! باور نداریدد خصوصیات رو بخونید!

Here comes another product of dreams for a real nokiaman! Nokia N99 can become a good answer to the popular Windows Mobile sliders with side QWERTY-keyboards – widescreen (16:9) 3.2” display, 9D-pad, 8-megapixel camera and 16 GB built-in flash ROM.

Besides the device features an expansion slot for 4 GB miniSD cards, GPS, player supporting MP3, DIVX, XVID, MPEG, AVI, Wi-Fi, 3CCD 720 pixels, 30 fps video capture
QWERTY keypad and Wi-Fi and even GPS and so much more which we will let you know soon as we do.

اگه این چیزایی که نوشتی درست باشه فوق العادس

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
تاریخ پست آخر رو نگاه کن!!!!....به این میگن یک نبش قبر از نوع تاپیکی!!!!....این گوشی شایعه ای بیش نبود!!!...ولی خاطرات قدیمی ما رو هم زنده کردی!!!!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اهه؟!
پس چرا بعضی سایتها دارن در موردش بحث میکنن؟!
مرسی از اطلاعات من حواسم نبود

بالا