به قول یکی از بچه ها شب بیا پارک پرنس دعوا !
تا شب میخوای قشون کشی کنی 10 نفرو با خودت بیاری؟ اگه مردی تنها بیا:f34r:
به قول یکی از بچه ها شب بیا پارک پرنس دعوا !
این هم concept از N99:
درسته ولی توی توضیحاتش نوشته بود که 9 جهته هست.وسط جهت حساب نمیشه اون حکم دکمه enter رو داره
درسته ولی توی توضیحاتش نوشته بود که 9 جهته هست.
نه.چیزی نبود یا من یادم نیست.لینکش رو دیگه ندارم.توی توضیحاتش ننوشته رزولوشن دوربینش چنده ؟ اصلا دوربین داره؟
پیداش کردم ولی فکر کنم الکی نوشته:
A purely user designed Nokia N99 concept phone with a slider keyboard. It's somehow like a Nokia N800 with an extra keyboard. The designer wants a 9-way joystick button, a big 16 GB memory storage, 3.2" wide screen and a high end 8 megapixel camera.
QWERTY keypad and Wi-Fi and even GPS and so much more which we will let you know soon as we do.بچه ها این مشخصات کامل از این گوشی که به گفته اونا اولین windows mobile نوکیا هست !!!!!!!!!
منبع هم mobile-review هست پس احتماله fake کمه
البته منم جای دیگهای خوندم که fake هستش ولی در هر حال ببینین بد نیست!
با سلام به دوستان عزیز!
فقط با عرض معذرت از مدیران محترم نمی دوستم این تاپیک رو کجا بزارم آخه NOKIA+Windows Mobile
آخر انتظار ها به پایان رسید و نوکیا اولین windows mobile خودشو عرضه کرد بابا این نوکیا یا کاری نمیکنه اگرم بکنه می ترکونهههههههه! باور نداریدد خصوصیات رو بخونید!
Here comes another product of dreams for a real nokiaman! Nokia N99 can become a good answer to the popular Windows Mobile sliders with side QWERTY-keyboards – widescreen (16:9) 3.2” display, 9D-pad, 8-megapixel camera and 16 GB built-in flash ROM.
Besides the device features an expansion slot for 4 GB miniSD cards, GPS, player supporting MP3, DIVX, XVID, MPEG, AVI, Wi-Fi, 3CCD 720 pixels, 30 fps video capture