• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Need for Speed Undercover

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
خوب حدود 2 ساعت بازی کردم در کل انتظارم خیلی بیشتر از این بود
نسخه pc که خیلی مشکل گرافیکی داره و جالب از آب در نیومده در ضمن فکر نکنم با کارت گرافیک کمتر از 8600 بتونین روون بازی رو اجرا کنین
البته هنوز زوده که بخوام به بازی نمره بدم

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
من بازي رو گرفتم .. بايد بگم كه nfs از كربن به بعد در حال سقوط هست ! اين بازي هم مشكل فريم ريت داره و همه از اين مشكل شاكي هستند ولي غير از اون من الان تا level 6 بازي كردم روند داستان بازي به شدت تكراري شده !

من كه از 10 به به اين بازي 4 ميدم .. كلا بازي خوبي نيست.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بهتر که دریفت نداره.
چیزی از اعصاب آدم باقی نمیذاشت.

لوول / باور کن من کربن رو فقط برای دریفت هاش بازی میکردم وگرنه Most Wanted که بهتر بود !!
10i8gfa.gif

//

یعنی انقدر وضعیتش وخیم ه ؟!
208.gif

همچنان MW بهترین هست پس ...
6541.gif

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
من نمی دونم چه اصراریه که EA روی استفاده از روال داستانی بدین شکل دارد. و اینهمه سر و صدا برای بازیگر زن اولش بنظرم بیجاست، قراره بخریم و بازی کنیم و یا اینکه با بودن خانم q برویم بازی را بخریم. من اصلاً اینرا نمی فهمم، بازی که فیلم سینمایی نیست که اینقدر سر بازیگران صحنه های سینمایی اش سر و صدا شده است.

کربن یک افتضاح کامل بود ولی در این NFS هم ردپای کربن را می شه دید. که نشان از اصرار بیجای سازندگان بازی روی این موضوع که کربن یک "اشتباه نبوده" باشیم.

من PCش را بازی کردم، چه عرض کنم. گرافیک معمولی و نمی دونم چه اصراری دارند که سر هر دو تا سه تا پیچ این نور خورشید را صاف بندازه به چشمای آدم. بابا فهمیدیم که محیط بازی ساختید عین واقعیت.

موسیقی یک فاجعه است. آهنگها آروم شده اند و آن زیبایی و تحرک را ندارند. یعنی اینکه زیاد دچار هیجان نشویم و موسیقی سعی کنه که آرامش بده، پس قراره چیکار کنیم!

البته چند تا از مسابقاتش مثل کل کل اتوبانش قشنگه و هوش مصنوعی پلیسها هم بالاست و اگر گیر بیفتید، براحتی خلاصی نخواهید داشت و این جدال بازی را زیباتر کرده!

من شیوه رفتن به فروشگاه برای خرید را ترجیح می دهم ولی مثل اینکه اینجا راحت می روید تو منو و خلاص! پول بده ، آش بگیر!

هر چند خیلی ها از جمله سازندگان این بازی را MW2 می دونستند ولی تا اینجا که من بازی کردم، خاطره خوش MW برایم زیاد تداعی نشد. حالا برای قضاوت خیلی زود است. ولی تا اینجا انتظار من که برآورده نشد.

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
موسیقی یک فاجعه است. آهنگها آروم شده اند و آن زیبایی و تحرک را ندارند. یعنی اینکه زیاد دچار هیجان نشویم و موسیقی سعی کنه که آرامش بده، پس قراره چیکار کنیم!

البته چند تا از مسابقاتش مثل کل کل اتوبانش قشنگه و هوش مصنوعی پلیسها هم بالاست و اگر گیر بیفتید، براحتی خلاصی نخواهید داشت و این جدال بازی را زیباتر کرده!

هر چند خیلی ها از جمله سازندگان این بازی را MW2 می دونستند ولی تا اینجا که من بازی کردم، خاطره خوش MW برایم زیاد تداعی نشد. حالا برای قضاوت خیلی زود است. ولی تا اینجا انتظار من که برآورده نشد.

با اين قسمت حرفهاتون موافقم !

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
یک مشکل دیگه که بازی داره و یادم رفت بگم اینه که خیلی آسونه
حداقل تا اینجا که اینطوری بوده و این باعث میشه از هیجان بازی کم بشه
در ضمن گیم اسپات به نسخه x360 نمره 7 داده

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
البته بنظر من زیاد هم آسون نیست، مثل اینکه وارد مرحله گروه ها بشوید، یکمقدار سخت می شود و همه میگن که وقتی هم پپلیس میاد که سخت تر هم می شود.

ولی نمی دونم شاید مشکل از کرکش باشه که رو موتور بازی تاثیر گذاشته ولی باگهای گرافیکی اش یکمقدار زیاده و بچشم میاد.

تنها چیزی که کیفیت بالایش بچشم میاد بخش سینمایی اش است که متاسفانه اصلاً بدرد بالا بردن کیفیت بازی کردن نمی خورد. فکر کنم اگر سازنده این بخشهای سینمایی را بزاره کنار هم، بد نفروشه!!!!
شاید سازنده اش بعد از چند سری دیگر ، بازی را کلاً فیلمی کند و وسطش چند تا دور کوچولو با ماشین بعنوان بازی بزنید.;)

کماکان نا بخش قابل توجهی از بازی در حال لذت بردن از یک سری آهنگهای ریلکسشن و مدیتیشن هستیم.:blink: امیدوارم بودم که وقتی بازی جلوتر رفت، آهنگهای قشنگش را رو کند که تا اینجا خبری نیست.:wacko:

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
تو game spot که هر کی اومده ازش بد گفته!!

The series is getting worst

Dissapointing....Very dissapointing

Need for speed without the speed!

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
من الان بخش داستاني بازي رو تموم كردم ( البته مسابقاتي تك و توك باقي مونده )

بازي 15 تا level داره ...
به هر حال در level هاي اخر بازي يه خرده تنوع داستاني بوجود مياد و بخش هايي هستندكه شما بايد ماشين بعضي افراد رو له كنيد !! در يه قسمت بايد با ماشين پليسي كه دزديديد از دست پليس ها فرار كنيد و يه جا هم مثل فيلم transporter بايد سر زمان خودتون رو به يه جايي برسونيد در اتوبان خلاق جهت !!

در ضمن بوگاتي عزيز دل رو هم خريديم !! با اپگريد سرعتش به اخرين حالت ممكن هم ميرسه منتها handling اون ( حتي بعد از اپگريد ) جوابگوي سرعت نيست و در كنترل ماشين به مشكل بر مي خوريد‌!!

در كل بازي متوسط رو به پاييني هست...سايت مطرح gamespot نمره 7.5 داده منتها من 4 از 10 ميدم ..! اون 4 هم به خاطر level هاي اخر! و گرنه level هاي ابتدايي و مياني همونطور كه قبلا هم اشاره شد بسيار خسته كننده و تكراري هستند. من اين بازي رو توصيه نمي كنم.

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من الان بخش داستاني بازي رو تموم كردم ( البته مسابقاتي تك و توك باقي مونده )

بازي 15 تا level داره ...
به هر حال در level هاي اخر بازي يه خرده تنوع داستاني بوجود مياد و بخش هايي هستندكه شما بايد ماشين بعضي افراد رو له كنيد !! در يه قسمت بايد با ماشين پليسي كه دزديديد از دست پليس ها فرار كنيد و يه جا هم مثل فيلم transporter بايد سر زمان خودتون رو به يه جايي برسونيد در اتوبان خلاق جهت !!

در ضمن بوگاتي عزيز دل رو هم خريديم !! با اپگريد سرعتش به اخرين حالت ممكن هم ميرسه منتها handling اون ( حتي بعد از اپگريد ) جوابگوي سرعت نيست و در كنترل ماشين به مشكل بر مي خوريد‌!!

در كل بازي متوسط رو به پاييني هست...سايت مطرح gamespot نمره 7.5 داده منتها من 4 از 10 ميدم ..! اون 4 هم به خاطر level هاي اخر! و گرنه level هاي ابتدايي و مياني همونطور كه قبلا هم اشاره شد بسيار خسته كننده و تكراري هستند. من اين بازي رو توصيه نمي كنم.

gamespot که خيلی وقته زارتش در امد ه..و ديگه کمتر کسی رو امتياز هاش نظر ميکنه..پس از قضيه k& l و اخراج يکی از بهترين review کننده های سايتشون با نام jeff همه جوره نشون داد که صنعت گيم هم مثل سياست داره رو به کثيفی سوق پيدا ميکنه..
امتياز 7.5 /10 يک امتياز رويايی واسه اين بازيه....همه جور بخوای حساب کنی اين بازی بيشتر از 5.5 جا نداره واسه امتياز دادن.
البته حقيقت رو هم بگم که من هميشه يه نيمچه نگاهی به امتياز gamespot ميندازم....

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
من يه تصحيح بكنم .. امتياز بازي در گيم اسپات 7 هستش كه من به اشتباه نوشتم 7.5 .. البته اشتباه لپي بود.

الان يه مورد جالبي يادم اومد در مورد ضعف هاي اين بازي .. وقتي شما به طور مثال باعث ميشيد كه چهار تا اهن و تير و تخته سقوط كنه و باعث اسيب زدن به ماشين پليس بشه هيچ تناسبي نسبت به مكان ماشين ها نداره به طور مثال ماشين پليسي كه چسبيده به ماشين من بوده و از اون منطقه رد شده هم خراب ميشه:blink: يا مثلا گاهي ماشين خودم قاعدتا بايد زير اوار ميمونده ولي به ماشين من هيچ خسارتي نخورده 1

اين بازي باگ هاي گرافيكي هم زياد داره.

الان پاكش كردم از رو سيستم!

obalit88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
These are the minimum system requirements:

* Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista

یعنی با CPU 2.5 نمیشه بازیش کرد؟

Core 2 - 2.5 چطور؟

qwerty1002

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی با CPU 2.5 نمیشه بازیش کرد؟

Core 2 - 2.5 چطور؟

حتماً می تونی اجرایش کنی! من با سلرون 3 گیگ هم دیدم که اجرا شده ولی با حداقل امکانات تصویری و قابل تحمل!
در مورد dual core ها که خیالتون راحت باشه که حتماً اجرا می شه!

بنظر من یکی از بهترین مزیتهای سری NFS همین سیستم معمولی خواستنش است و به نسبت گرافیکی که ارائه می دهد سیستم مناسبی را درخواست می کند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ولی هنوز هیچ کدوم مثل most wanted نمیشن !
خیلی بده !
وقتی یه شرکت میفهمه طرفداراش چه مدلی بازی میخوان بره یه چیزه دیگه تحویل مردم بده !
خب ! خیلی راحت میشه همون سبک به شکلهای متفاوت تحویل داد !
کاش..
بهتر میشد !

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
منم اینو نصب کردم

از اون قبلی خیلی بهتره

ولی در کل مزخرفی بیش نیست

توصیه اینکه بیخیالش بشید

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
شانس نداريم خو
خيلي وقته دو تا دي وي دي اين بازي رو گرفتم
دو تا دي وي دي رام هم دارم ولي اصلا اجرا نميشه!!!
مشكل از dvd rom نيست چون سرعتش تا 16 X هست!
نميدونم برم دوباره بخرم!

مسخرست به خدا
يارو 4 تومن بابت دو تا دي وي دي رايتي گرفت!

يا حق

Last edited:

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تموم شد ...

از Pro Street مسخره خیلی خیلی بهتر بود ...

بعضی از JOB ها فوق العاده بودن ولی در کل به گرد پای Most Wanted هم نمیرسه !!

یادش بخیر چه کل کلی با Azure داشتیم !!!!!

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
بهترین بازی بین سری nfs به نظرم underground 2 بود که تنوع مسابقاتش زیاد بود مخصوصا مسابقات drift که واقعا هیجان داشت البته مسابقات drag هم خیلی جالب بود....most wanted هم خوب بود ولی به نظر من به خوبی UG2 نبود...محیط MW بعد از مدتی خیلی تکراری و خسته کننده بود...اگه مثل nfs6 کوه و جنگل و دریا و محیط شهر کنار هم بودن بازی بهتر میشد...ولی در کل تو سری nfs فقط MW و UG2 ....

بالا