• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Network Marketing (شغلی واقعی و با درآمدی عالی)

papoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
بلاخره تونستم بعد از کلی تحقیق ، سایتی رو پیدا کنم یا نه بهتره بگم کاری رو پیدا کنم که واقعا خوبه و برای من که دانشجو هستم بسیار عالیه چون این کار زیاد از شما وقت نمی گیره.
نمی دونم تا حالا اسم کمپانی پلیمر بوشهر رو شنیدین یا نه؟؟؟ باید بهتون بگم که این کمپانی یکی از بززرگترین هولدینگ های ایران و یکی از برند های این کمپانی پنبه ریز که در کشور ما بسیار شناخته شده است.
حالا برند پنبه ریز دست به اقدامی جالب زده که به این صورته:"جنس بدون هیچ واسطه ای به دست مشتریش برسه"
این کار باعث حذف دلال ها شده ونتیجتا قیمت جنس تمام شده برای مشتری بسیار کمتر هست و همچنین سودش برای کارخونه هم بیشتره.
این برند برای فروش محصولاتش آمده از کسایی استفاده کرده که networker نام دارن و این networker ها هم ماها هستیم.
شما می تونید به سایت
پنبه ریز مراجعه کنید و با عضویت در این مجموعه کار خودتونو از همین امروز شروع کنید.
اینم بگم که تمام اقدامات این برند قانونی و شرعیه.(اگر نیاز به مدرک هم دارید بهم بگین)
همچنین شما می تونید زیر مجموعه گیری کنید و از زیر مجموعه هاتون تا 7 سطح درآمد داشته باشین.
متاسفانه هر وقت اسم زیر مجموعه میاد ذهنامون درگیر شرکت های هرمی و خوردن پولمون میشه ولی ساختار پنبه ریز هرمی نیست.... (توضیحات بیشتر در سایت پنبه ریز)
شما با فروش هر محصول پورسانت می گیرید و همچنین پورسانتی از فروش زیر مجموعه هاتون...
بیشتر حرف نمیزنم و لینک بهتون میدم تا خودتون از همه چی کاملا سر در بیارید.

فقط دوستانی که قصد ثبت نام دارن برای قسمت کد معرف شماره ملی بنده رو وارد کنن.
کد ملی: 3610830956 نام : سید علی پاپلی

papoli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کدوم از دوستان که سوالی براش پیش آمد همینجاااا مطرح کنه.تا اگر تونستم کمکتون کنم.

بالا