• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

nexus یا s2؟

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
سلام
چندنکته:
1- به نظر من اینکه بعضی دوستان ارتقاء حافظه گوشی رو با چیزایی از قبیل کابل otg قابل حل می دونن درست نیست چون شما نمیتونی همیشه یه فلش به همراه یه کابل دنبال خودت راه بندازی چه برسه به هارد3ترا و...
2- از لحاظ ساپورت قطعات سخت افزاری به نظر من اس2 خیلی بهتره
3- از لحاظ نرم افزاری هم درسته که به قول دوستان نکسوس سوگلی سامسونگه ولی خب با یک جستجوی ساده میتونید ببینید که کدوم یکی از این دو گوشی از ساپورت نرم افزاری بهتری ازطرف کوکر هاوخود شرکت سامسونگ مواجه شده است
4- صفحه نمایش نکسوس از کیفیت بهتری برخورداره ولی اینا همش روی کاغذه وشما هیچ احساس برتری حتی در بازی ها بین کیفیت نمایش این دو گوشی نمیتونید قائل بشید
5- از لحاظ دوربین واقعا نکسوس با اینکه 5مگا پیکسله از اس2 سرتره ووقتی که باهاش عکس گرفتم یاد عکاسی با گوشی آیفون افتادم
6- درآخرهم دوست عزیز سعی کن نسبت به نیازهات گوشی تهیه کنی ودنبال این نباش که کدوم بهتره بلکه معیارهات رو بسنج وبعد تصمیم به خرید بگیروباورکن ریزمشخصاتی که توی سایتهای بررسی موبایل زدن رو(غیر از مشخصات ظاهری) حتی ذره ای نمی تونی بین گوشیهایی که تفاوت فاحش دارن حس کنی.

امیدوارم انتخاب خوب وعاقلانه داشته باشی نه صرف اینکه بخوای پولی رو خرج کنی
یاعلی

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
با سلام ...
اول از همه یه نکته بگم خدمت دوستمون ...اونم اینه که شما حتما از نزدیک برو با دوتا گوشی کار کن و هر کدوم که به دلت نشست اونو بردار ... از روی عکس و غیره اصلا نمیشه اون حسی رو که وقتی گوشی رو تو دستت داری بدست بیاری ...
من حدود 6 ماه s2 داشتم .. گوشی خیلی خوبیه ...کیفیت صفحه فوق العاده عالی و شفاف مخصوصا توی رنگهای مشکی ...دوربین خیلی باکیفیت ...سرعت عالی ...باطری متوسط ...پشتیبانی خیلی خوب از طرف کوکرها ...
اما نکات منفی که داره : 1- توی بازی ها خیلی داغ میکنه ...هر کی بگه با فلان طرفند و فلان کار داغ نمیکنه باور نکن ..به هر حال توی ذات ایم گوشیه که خیلی داغ میکنه و وقتی هم که داغ بکنه اگه توی بازی باشه شروع میکنه به ریپ زدن و طوری میشه که اصلا نمیشه به صفحه نمایشش دست زد ...
در مورد جنس بدنه از نظر مقاومت خیلی مقاومه ..ولی همونطور که دوستان گفتن همیشه این احساس رو داری که یه تیکه پلاستیک دستت گرفتی و قول میدم که زود ازش دلزده میشی ...
اما در مورد نکسس که گوشی فعلیمه ... اینو بهتون بگم از نظر تنوع رام به نظرم اگه بخوای از لحاظ محتوای رامها بخای قضاوت کنی به نظرم s2 رامهای جذاب تر و بهتری داره نسبت به نکسس ... چون خیلی از رامهای نکسس همشون از روی همدیگه کپی شده اند ...پس ملاکت رو تعداد رام قرار نده ...
مواردی که گفتم تجربیات شخصی بنده از این دو گوشی هستش ...
از لحاظ سرعت به نظرم s2 سرعت نسبتا بهتری نسبت به نکسس داره ...
به نظرم خرید نکسس توی این شرایط به صرفه تر هستش ..چون هم صفحه نمایش بزرگتری داره و هم رزولوشن بالاتری نسبت به s2 داره و هم اینکه خیلی شیک تر و خوش دست تر از s2 هستش و هیچ وقت ازش خسته نمیشی ...

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون بابت راهنمایی همه دوستان
راسی یه اس 2 پیدا کردم فقط صاحبش نمیدونه ساخت کجاست . میگه کدش رو توی سایت چک کرده سفارش اروپاست . کسی میدونه این ساخت کجا میشه؟

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
خیلی شوخی با حالی بود :D

استارتر عزیز به این چیزا کار نداشته باش من الان هر 2تاش دستمه دوربین نکسوس در بین 5 مگاپیکسلیها قدری برتر هست

ولی اصلا با s2 قابل قیاس نیست دوربینش !!!!! واسه دوربین میخوای فکر نکسوسم نکن

گرونتر بودن اس2 بخاطر دوربین پیشرفته تر و CPU و GPU قویترش هست

برتربهای اس2 نسبت به نکسوس:
1. دوربین قدرتمندتر
2. CPUوGPU قویتر
3. درگاه حافظه میکرو اس دی
4. ساپورت USB OTG بدون نیاز به روت و اینحرفا
5. رادیو FM
6. عمر باتری بیشتر

برتربهای نکسوس نسبت به اس2:
1. داشتن صفحه نمایش بزرگتر با رزولوشن بیشتر
2. مجهز بودن به NFC

داداش برترین گزینه نکسوس اپدیت بودنش هستش که قبل از هر گوشی دیگه ای اپدیت میشه

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
ممنون بابت راهنمایی همه دوستان
راسی یه اس 2 پیدا کردم فقط صاحبش نمیدونه ساخت کجاست . میگه کدش رو توی سایت چک کرده سفارش اروپاست . کسی میدونه این ساخت کجا میشه؟
داداش SII میخوای بگیری سری G نباشه...
در ضمن، توصیه من هم اینه هر دو گوشی رو پیش یه فروشگاه موبایل دستت بگیری مقایسه کنی.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
از لحاظ باتری کدومشون بهترن؟
تا جایی که میدونم چون SII کوچیک تره باتریش یه کم بیشتر میمونه ولی اختلاف چندانی ندارن.
ولی نکسوس مثل آب بندی میمونه باتریش دو ماه که بمونه سرحال میاد _( تقریبا دوبرابر میشه )

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
من متن دوستان رو نخوندم
اما توي خريد نكسوس شك نكن دوست من
از من گوش كن و صب برو بگير

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
من متن دوستان رو نخوندم
اما توي خريد نكسوس شك نكن دوست من
از من گوش كن و صب برو بگير
احتمالا همین کارم بکنم
یه مورد پیدا کردم برای صبح هماهنگ کردم برم ببینم
مورد خاصی هست که باید موقع خرید چک بشه؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
از اون سوالاست ها :|

بیوک خوبه یا پراید؟

معلومه بیوک ماشین 30 سال قبله و پراید ماشین روز ایران

پراید مصرفش 1/4 بیوک هست

بیوک امنیتش در حد لالیگاست میگی نه فقط کافیه شاخ به شاخ به یه خاور بزنی این راننده خاوره که فوت میکنه
و پراید با عزائیل مسابقه میده

پراید 1300 سی سی قدرت متور داره

بیوک 5700 سی سی

نهایت سرعت بیوک 268 کیلومتر در ساعت ثبت شده توسط دوربین پلیس
پراید رو 180 تا وزنش کف جاده 7 کیلوست در خانه ازمایش نکنید :دی

حالا کدوم ماشین خوبه بسته به نیاز شماست دقیقا
جونتو دوست داری بنزینو دوست داری محیط زیست دوست داری جیبتو دوست داری و....

luckydude

Registered User
لایک‌ها
39
من قصد خرید galaxy nexus یا galaxy s2 ر و دارم . دوستان با تجربه کدوم رو پیشنهاد میکنن؟
ضمنا کسی اگه مورد مناسبی برای فروش داره ممنون میشم اطلاع بده

ببین داداش از نطر امکانات و سخت افزار این دوتا کاملا متفاوت هستن . سخت افزار s2 قوی تره . اما وضوح صفحه نمایس نکسوس بالاتره . آپدیتی که گوگل میده
سریعا برای این گوشی میاد . اما s 2 به این راحتی ها براش آپدیت نمیاد !! من نظر خودم روی نکسوس هست چون هر دوتاش دستم بوده
نکسوس شبیه پیکانه :دی رام و mod براش خیلی هست . انواع کرنل براش هست . development قوی داره . سوالی بود در خدمتم

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
شک نکن که نکسوس بهتره وخوشکل تره و...

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اس 2 خیلی خزه... کلاس نکسوس رو با اس2 اصلا قابل مقایسه نیست. اگه نکسوس سفید باشه که دیـــــــــــگه!

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستانی که در مورد رزولوشن و کیفیت نمایش صحبت کردند،من الان ایکس پریا اس دارم،رزولوشن و پیکسل صفحه نمایشش از اس 2 که قبلا داشتم خیلی بیشتره!
ولی...
من اطمینان میدم که اس 2 با همون رزولوشن و پیکسل صفحه کم تر اصلا کم نمیاره!
دوربینش هم نسبت به دوربین 12مگای الانم! واقعا حرف واسه گفتن داره(دو تا گوشی رو کنار هم تست کردم)
درسته قدیمی شده ولی هنوز هم حرف واسه گفتن داره!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه فقط بین همین دو تا میخوای انتخاب کنی به نظر من تو خرید نکسوس شک نکن، کلا کلاسش خیلی بالاتره نسبت به اس2

بالا