سلام ..آقا اين سورويوال بزرگ و متوسط كيفيتشون يكيه؟
نيم ساعت بيشتر وقت ندارم بين سورويوال متوسط و هانتينگ موندم![]()
شما كدومشون رو پيشنهاد ميديد براي طبيعت گردي و كوهنوردي با توجه به اينكه يه كارد شكاري ايراني و يه چاقوي پتزل هم دارم؟ البته كارائي سورويوال گويا بيشتره.
بعد اينكه هد لايت هم داريد؟
سلام
حاجی این لایت هاتو افغانی ها نتونستن پیدا کنن؟؟؟؟؟؟
با تشکر از دوست گلم
یک عدد Gerber امروز خریداری شد.
کیفیت Wow!![]()
اقا من یک سری گربر دارم. باید بگم که همه مدلها خوب هستند ولی فکر میکنم برای کوه سری سروایول بهتر باشه مخصوصا اگر امریکایی ارو بگیری.
من خودم چاقوی ایرانی هم دارم ساخت شمال جدیدا زنجان هم گرفتم ولی برای شکار و کوه فعلا گربر سروایولی رو که از امیر خریدم می برم. فکر کنم الان 5 ماه که از امیر خریدمش و هنوز نیاز به تیز کردن نداره.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
پی ام ارسال کردم امیرخان پاسخ ندادین![]()
سلام . استاد این بادگبر امریکایی هارو میشه به عنوان لباس اسکی استفاده کرد ؟ شما کدوم شهر هستید امکان پرو جنس وجود داره برای سایز ؟
خوب امیر خان خبری از وسایل جدید که نیست. پس بزار برای خریداران کمی در مورد وسایل قدیمی ترت توضیح بدم.
من مدتی قبل یک بادگیر از امیر خریدم که دوست دارم کمی در موردش برای بچه ها توضیح بدم. (امیر خان هنوز منتظر اون خبرت هستم. امیدوارم بتونی تو مغازه هایی که فروختی برای من یک اسمال پیدا کنی)
همونطوری که می بینید این بادگیر مارک خاصی روش نیست. فقط یک ADS فروشگاه وسایل نطامی هست که اونم تولید کننده نیست.
من کمی گشتم و متوجه شدم که اطلاعات مربوط به سازنده های وسایل مورد استفاده دز ارتش آمریکا رو لو نمی دن که نمونه های چینیش ساخته نشه.
مثلا Propper که فقط پخش کننده است
http://www.epropper.com/p-8-acu-coat.aspx
کمی این در و اون در زدم و با کمی مشورت از دوستان فرنگی تولید کننده این بادگیر رو پیدا کردم.
بر خلاف چیزی که دوستان می گفتن این بادگیر رو فقط شرکت Tullahoma industries تولید می کنه که NSN اش هم دقیقا با مدل بادگیر می خونه.
آدرسش اینه.
www.tii.us
Gen III ECWS Level 6 GORE-TEX Coat, Color: UCP
این بادگیر جزوه معدود چیزهایی است که راحت نمیشه از اینترنت تهیه اش کرد.
جنس بادگیر از جنس Gore Tex هست.
برای کسانی که نمی دونن چیه می گم که گورتکس پارچه ایه که در بیشتر پوشاک شرایط سخت مثل کوهنوردی استفاده میشه.
این پارچه دارای منافذی کوچکتر از قطرات آب و بزرگتر از بخار ابه.
اینطوری می تونه بخار آب رو عبور بده و خود آب رو عبور نمیده.
در صمن به دلیل لایه لایه بودن هوا رو عبور نمیده.
اینطوری به راحتی از عرق کردن جلوگیری می کنه و در ضمن از عبور باد جلوگیری می کنه.
ایده آله برای شرایط بارانی و هوای سرد.
![]()
مشاهده پیوست 429268
به زودی یک فیلم هم از عبور بخارش که خودم گرفتم می ذارم.
در ضمن این پارجه در ساخت کفش های معروفی مثل سالامون کاربرد زیادی داره. (کفشهایی که برای کوه و اسکی استفاده میشه)
و اما یک نکته که دوستان شاید براشون مهم باشه سایز انتخابی
این لباسها نظامی هستند و سایزهاشون باید گشاد باشه ولی یک چیزی پیدا کردم که فکر کنم بدرتون بخوره. (امیر خان می تونی این رو بذاری تو پست اول)
Army Combat Uniform ACU Size Chart (ArmyStudyGuide.com)
و این یکی
سایز ها به اینج هستند پس تبدیلشون کنید.
مشاهده پیوست 429240
موفق و پیروز باشید.
اين بادگيري كه دوستمون عكسش رو گذاشته موجود داريد؟ اين دو لايه هست ..لايه اول گرتكس و لايه دوم پولاره ..فوق العاده اس
بادگیر شاهکار رسید امیر جان. آدم از خودش راضی میشه وقتی همچین چیزی میخره
دستت درد نکنه
مرسی یاسینی mr خیلی خویه که دنبال هرچی میری و هرچی داری کامل ته و توش و در میاری
اين بادگيري كه دوستمون عكسش رو گذاشته موجود داريد؟ اين دو لايه هست ..لايه اول گرتكس و لايه دوم پولاره ..فوق العاده اس
خوب امیر خان خبری از وسایل جدید که نیست. پس بزار برای خریداران کمی در مورد وسایل قدیمی ترت توضیح بدم.
من مدتی قبل یک بادگیر از امیر خریدم که دوست دارم کمی در موردش برای بچه ها توضیح بدم. (امیر خان هنوز منتظر اون خبرت هستم. امیدوارم بتونی تو مغازه هایی که فروختی برای من یک اسمال پیدا کنی)
همونطوری که می بینید این بادگیر مارک خاصی روش نیست. فقط یک ADS فروشگاه وسایل نطامی هست که اونم تولید کننده نیست.
من کمی گشتم و متوجه شدم که اطلاعات مربوط به سازنده های وسایل مورد استفاده دز ارتش آمریکا رو لو نمی دن که نمونه های چینیش ساخته نشه.
مثلا Propper که فقط پخش کننده است
http://www.epropper.com/p-8-acu-coat.aspx
کمی این در و اون در زدم و با کمی مشورت از دوستان فرنگی تولید کننده این بادگیر رو پیدا کردم.
بر خلاف چیزی که دوستان می گفتن این بادگیر رو فقط شرکت Tullahoma industries تولید می کنه که NSN اش هم دقیقا با مدل بادگیر می خونه.
آدرسش اینه.
www.tii.us
Gen III ECWS Level 6 GORE-TEX Coat, Color: UCP
این بادگیر جزوه معدود چیزهایی است که راحت نمیشه از اینترنت تهیه اش کرد.
جنس بادگیر از جنس Gore Tex هست.
برای کسانی که نمی دونن چیه می گم که گورتکس پارچه ایه که در بیشتر پوشاک شرایط سخت مثل کوهنوردی استفاده میشه.
این پارچه دارای منافذی کوچکتر از قطرات آب و بزرگتر از بخار ابه.
اینطوری می تونه بخار آب رو عبور بده و خود آب رو عبور نمیده.
در صمن به دلیل لایه لایه بودن هوا رو عبور نمیده.
اینطوری به راحتی از عرق کردن جلوگیری می کنه و در ضمن از عبور باد جلوگیری می کنه.
ایده آله برای شرایط بارانی و هوای سرد.
![]()
مشاهده پیوست 429268
به زودی یک فیلم هم از عبور بخارش که خودم گرفتم می ذارم.
در ضمن این پارجه در ساخت کفش های معروفی مثل سالامون کاربرد زیادی داره. (کفشهایی که برای کوه و اسکی استفاده میشه)
و اما یک نکته که دوستان شاید براشون مهم باشه سایز انتخابی
این لباسها نظامی هستند و سایزهاشون باید گشاد باشه ولی یک چیزی پیدا کردم که فکر کنم بدرتون بخوره. (امیر خان می تونی این رو بذاری تو پست اول)
Army Combat Uniform ACU Size Chart (ArmyStudyGuide.com)
و این یکی
سایز ها به اینج هستند پس تبدیلشون کنید.
مشاهده پیوست 429240
موفق و پیروز باشید.
این مدل فقط گرتکسه،بقه مدلای دیگشه،مثل کاپشن پر یا ساپورت واسه زیر لباس
يعني 7 لايه لباس ميپوشند توي سرما؟ بعيد ميدونم عزيز
والا من سردترين جائي كه رفتم تا حالا دماوند بوده ...توي زمستون كه نرفتم اما توي تابستون با سه لايه يعني بيس لاير و كاپشن پولار و كاپشن گرتكس مشكلي واسم پيش نيومد.حالا توي زمستون به جاي گرتكس كاپشن پر ميپوشن ...7 لايه لباس بعيده ...مگر اينكه جداگونه پوشيده بشن.
آقا امير من تا قبل پايان عيد فطر ميخواستم چاقو سورويوال متوسط بگيرم ..كلي منتظر شدم تشريف نداشتيد ...كامنتم گواهه ديگه ...الان اون تخفيفه شامل حالم ميشه؟
يعني 7 لايه لباس ميپوشند توي سرما؟ بعيد ميدونم عزيز
والا من سردترين جائي كه رفتم تا حالا دماوند بوده ...توي زمستون كه نرفتم اما توي تابستون با سه لايه يعني بيس لاير و كاپشن پولار و كاپشن گرتكس مشكلي واسم پيش نيومد.حالا توي زمستون به جاي گرتكس كاپشن پر ميپوشن ...7 لايه لباس بعيده ...مگر اينكه جداگونه پوشيده بشن.
آقا امير من تا قبل پايان عيد فطر ميخواستم چاقو سورويوال متوسط بگيرم ..كلي منتظر شدم تشريف نداشتيد ...كامنتم گواهه ديگه ...الان اون تخفيفه شامل حالم ميشه؟
شما عینک حرفه ای غواصی ندارین عزیز؟