• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[Nezami.Net] | فروشگاه جامع لوازم نظامی [ _Amir_ ] راه اندازی مجدد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
رفقا داش امیر خیلی پسره گلیه و 100% برخورد و مرامش تایید میشه
بنده بادگیر هارو امرزو از نزدیک دیدم، البته به خاطر سایز قسمت نشد خرید کنم ولی خیلی جنسشون خوب و با ارزشه
تو خریدشون شک نکنید

سلام.
داداش ما کوچیک شماییم.

چاقوی پرتابی هم دارید؟

مدلی که با فشار یک دکمه , تیغه به بیرون پرتاب میشه.

سلام نه داداش

بله اینها دو مدله که شما می تونید چداگانه اونها رو تهیه کنید. هر دوتاش هم مثل همه و شبیه همون آتشزنه برل گریلز

مدل چخماخی از یک سنگ تهیه شده که زمانیکه بهش ضربه می زندی چرقه می زنه و چرقه های خیلی کوچیکه. برای همین بیشتر بدرد هوای سرد و جاهای خشک می خوره.
مدل منیزیومی که وقتی بهش ضربه می زنید جرقه های بزرگی تولید می کنه شبیه چرقه های چوشکاری ولی با قدرت بیشتر که خیلی راحت کاغذ رو شعله ور می کنه و برای مناطق گرم و مرطوب بیشتر کاربرد داره و عمرش خیلی نسبت به چخماح کمتره.

اینها رو وقتی میخره خیلی راحت می بندی ته چاقوت اگر چا داشته باشه.

مثلا این مورد که در تهران هم به وفور یافت میشه.

مشاهده پیوست 414012

اگر به ته دسته چاقو های امیر توجه کنید یک سوراخ هست اون سوراخ برای بستن همین آتشزنه بسیار مناسبه هر چند که اصلی خودر گربر هم همین شکلیه.
مثلا این مدا که از سایت گربر برداشتم

Bear-Grylls-Survival-Series-Ultimate-Fixed-Knife-Drop-Point-Serrated_fulljpg.jpg

در مورد اطلاعات هم شما خیلی لطف دارید کمی به سفر و کوه و بیابان گردی علاقه دارم.

عکسش رو تو پست بالا گذاشتم. سوت فکر نکنم داشته باشه ولی میشه خیلی راحت از این سوت های چند کاره (قطب نما و سوت و جهت سنج و...) بهش وصل کرد. این سوت ها هم ارزون هستند.

مثلا این رو ببینید خیلی راحت همونجایی که آتش زنه رو می بندید می تونید ببندید.

مشاهده پیوست 414011

++ خیلی مهمه که روش استفاده از این ابزار ها رو بلد باشید. حتما حتما قبل از اینکه برید سفر یکبار اینها رو تست کنید که یاد بگیرید چطور آتیش درست کنید.
در ضمن من از چاقوی امیر از اون مدل تا شو Bear Grylls Folding (Sheath) Knife دارم و با همین آتشزنه ها استفاده کردم توپ کار میکنه.

لذت بردیم اقای یاسینی :دی
خداییش بیر گریلز باید بیاد جلو شما لنگ بندازه :دی

farshid38

Registered User
لایک‌ها
24
کاپشن وشلوار بادگیر رو آقا امیر حضورا زحمت کشید و تحویل داد و چفیه رو یادشون رفته بود که قرار شد بعدا ارسال کنند. جنس بادگیر خوبه. تو سایتش اومده گورتکس هست ولی اینکه تا چه حد قایلیت عبور دادن رطوبت و عرق رو از خودش داشته باشه نمی دونم و باید امتخان بشه. هم شلوار و هم کاپشنش زیپ هایی دارند که اگه باز بشه حالت هواکش داره. در نهایت از امیر خان تشکر می کنم.

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
کاپشن وشلوار بادگیر رو آقا امیر حضورا زحمت کشید و تحویل داد و چفیه رو یادشون رفته بود که قرار شد بعدا ارسال کنند. جنس بادگیر خوبه. تو سایتش اومده گورتکس هست ولی اینکه تا چه حد قایلیت عبور دادن رطوبت و عرق رو از خودش داشته باشه نمی دونم و باید امتخان بشه. هم شلوار و هم کاپشنش زیپ هایی دارند که اگه باز بشه حالت هواکش داره. در نهایت از امیر خان تشکر می کنم.

قربون شما عزیز.
مبارکتون باشه.
انشالله چفیه هم فردا صبح ارسال میشه واستون.

DJ Tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
آفر خوبی گذاشتید. مخصوصا اون چاقوی بر گریلز .
راستی چخماقش هم با چاقو هست؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

حیف اون پستی که من نوشتم.
عزیز اون چخماق و چاقو مدل دیگه ایه.
گفتم براتون قیمت چخماخ فقط 4 هزار تومنه از ماله گربر هم کیفیتش بهتره.
میگم امیر یکی بخز خودت ببند رو چاقو 30 دلار قیمت چاقو رو ببر بالا. :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

saeed.gasempoor

Registered User
لایک‌ها
7
منم آمریکایشو میخوام اگه باشه
ممنون فرشید جان

ندارم متاسفانه همچین چیزی.
احتمال زیاد چینی هستش که همچین قیمتی داره.
ما کلا چادر هایی که داریم به کار عموم نمیاد اکثرا نظامی هستن و امریکایی و قیمتاشون یه مقدار بالاست.

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
سلام

مخلصیم
احتمالا همین کارو بکنم.:D

منم آمریکایشو میخوام اگه باشه

پخ دادم خدمتتون

DJ Tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

آقا این چه حرفیه
من جدیدا به این تاپیک زیاد سر میزنم بخاطر اطلاعات خوب شماست که بسیار مناسب تاپیکه امیره.
اون مدل آتش زنه چخماق کجا پیدا میشه؟ گمرک ، حسن آباد؟ چون واقعا چیز فوق العاده ای اگر بدونم حتما میگیرم.

مگه این مدلی که امیر آفر داده 50 تومان
Bear Grylls, Compact Scout, Drop Point, Serrated
مگه همون نیست بر گریلز استفاده میکنه؟
من تو شک افتادم

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
آقا این چه حرفیه
من جدیدا به این تاپیک زیاد سر میزنم بخاطر اطلاعات خوب شماست که بسیار مناسب تاپیکه امیره.
اون مدل آتش زنه چخماق کجا پیدا میشه؟ گمرک ، حسن آباد؟ چون واقعا چیز فوق العاده ای اگر بدونم حتما میگیرم.

من تو شک افتادم

داداش تو فردوسی ریخته از اینا
نه عزیز این مدلی که من دارم سادست :دی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا این چه حرفیه

من تو شک افتادم

شما لطف داری به من.
گربر مدل زیاد داره با اتشزنه و بدن اتشزنه.
اینی که امیر می فروشه سادشه.
اتشزنه رو لوازم کرزشی کوهیا دارن. تو اینترنت هم برای فروش هست چیز مهمی نیسه که پیدا نشه.

mahdi1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوست عزیز شرایط چراغ قوه پلیس بفرمایید

تهران حضوری ممکنه ؟

yamnazh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امیر خان. من هم امیر قریشی هستن از تهران. اقا بادگیرت چشم منو گرفته. اما اگه ناراحت نشی حس میکنم جنس خوبی نداره. توهین نباشه داداشم اما جنس خوب میخوام. تضمینی میدی ؟ جنس و رنگ بهتر از این داری ؟ خبرم کن داداشم منتظرم. فداتم.

farshid38

Registered User
لایک‌ها
24
استارتر که فعلا بن شده. جنسش خوبه فقط هنگام تکون خوردن کمی صدای خش خش داره. هیچ جیبی نداره. زیپ های روی شلوار و کاپشن همه هوا کش هستند و برای خروج رطوبت یدن.نزدیک ساق تا بالای زانو هم زیپ داره که می شه باز کرد و با چسبونکی هایی که اونجا هست بستش تا بخار و گرما خارج بشه. البته آستینش همچین چیزی نداره. یک چیز حوبش این هسن که قسمت پشت باسن و آرنج دو لایه هست و مقاومتره. گوزتکس هست یک لیوان آب داغ رو زیرش گذاشتم بعد چند دقیقه مقداری از بخار عبور کرد و سمت بیرونی رو خیس کرد البته همون اندارزه هم داخل مونده بود و عبور نکرده بود.. در صورتی که همیم کار رو با کاپشن کلمبیای چینی که اون هم ادعای قابلیت تنفس رو داره انجام دادم و هیچ بخاری خارج نشد. در کل به نظرم به قیمتش میارزه.

Mr Ban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این سایت پلیس رو 28 می ده:
چراغ قوه زوم دار مارک پلیس 70وات اصلی
چرغ قوه ها هر دو مدل کیف هم دارند؟

بله اقا فرشید هر دو مدل کیف دارن

سلام امیر خان. من هم امیر قریشی هستن از تهران. اقا بادگیرت چشم منو گرفته. اما اگه ناراحت نشی حس میکنم جنس خوبی نداره. توهین نباشه داداشم اما جنس خوب میخوام. تضمینی میدی ؟ جنس و رنگ بهتر از این داری ؟ خبرم کن داداشم منتظرم. فداتم.

سلام.
عزیز من خودم از جنسام تعریف نمیکنم ;)
میتونید از دوستانی که خرید داشتن در موردش سوال کنید.
فقط همین مدل و فقط همین رنگ هستش.
تضمین چی بدم؟

استارتر که فعلا بن شده. جنسش خوبه فقط هنگام تکون خوردن کمی صدای خش خش داره. هیچ جیبی نداره. زیپ های روی شلوار و کاپشن همه هوا کش هستند و برای خروج رطوبت یدن.نزدیک ساق تا بالای زانو هم زیپ داره که می شه باز کرد و با چسبونکی هایی که اونجا هست بستش تا بخار و گرما خارج بشه. البته آستینش همچین چیزی نداره. یک چیز حوبش این هسن که قسمت پشت باسن و آرنج دو لایه هست و مقاومتره. گوزتکس هست یک لیوان آب داغ رو زیرش گذاشتم بعد چند دقیقه مقداری از بخار عبور کرد و سمت بیرونی رو خیس کرد البته همون اندارزه هم داخل مونده بود و عبور نکرده بود.. در صورتی که همیم کار رو با کاپشن کلمبیای چینی که اون هم ادعای قابلیت تنفس رو داره انجام دادم و هیچ بخاری خارج نشد. در کل به نظرم به قیمتش میارزه.

والا اقا فرشید خدا شاهده من نمیدونم واسه چی بن شدم ! من جز تاپیک های خودم تاپیک دیگه ای سر نمیزنم که بخوام آپ الکی بدم ! بن کردن به علت ( اپ کردن تاپیک دیگران :eek: )
الان باید یه هفته پیام هام بی جواب بمونه کلی از مشتری ها میپرن...
نمیدونم چی بگم والا...
ممنون بابت توضیحاتتون:blush:

yamnazh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ادرستو لطف کن مسیج کن برام.ممنون. حتما میخوام یه دست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا