• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

NOKIA 3250

micheal_2012

Registered User
لایک‌ها
2
گوشی بسیار تمیز(قاب گوشی اول امسال تعویض شده و اصلی انداخته شده ). و وسایل کامل لایفر تایم 68...کیفیت صدای محشر چه به لحاظ مکالمه و چه به لحاظ پخش .اصلا 3250 به لحاظ کیفیت صدا معروف بود...فنلاند اصل .
قیمت پایه 100
مشاهده پیوست 111738مشاهده پیوست 111739

micheal_2012

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان لطفا پیشنهادات رو همینجا اعلام کنند..ممنون

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
یادش بخیر..عجب گوشی توپی بود مخصوصا تو صدا و پخش موزیک دوستان این رفیقمون کارش خیلی درسته ..من امروز ازش یه کارت صداخریدم..کارم راه افتاد .آپ
biggrinsmiley.gif

micheal_2012

Registered User
لایک‌ها
2
مخلصیم ...قابل شما رو نداره..مرسی

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
با تمام احترامی که برای ایشون قائلم فعلا کسی از ایشون چیزی نخره تا بیان تکلیف گوشی n73 که به من فروختن رو مشخص کنن
گوشی رو تو تاپیک زدن کاملا سالم و نقصی نداره و کل گوشی همش نقص هست
من گوشی n73 و گوشی های دیگه زیاد خریدم میتونید پست هام رو ببینید و از تک تک شون سوال کنید هیج جا درمورد قیمت تخفیف نگرفتم
و به همون قیمت که گفتن خریدم حتی بعضی مواقع خودم بیشتر بهشون گفتم تا یه موقع ناراضی نباشن و برای 150 هیچ موقع نمیخوام کسی رو خراب کنم
فقط اینکه چون ایشون قبول نمیکنن گوشیشون مشکل داره خیلی ناراحتم انواع تهمت ها رو زدن که من مغازه دارم و گوشی رو عوض کردم و ....
بهرحال تا تکلیف مشخص نشده گفتم بگم که بعد برای بقیه دوستان مشکلی پیش نیاد

اگه از دوستان کسی هم اصفهان ساکنه کافیه بگه تا گوشی رو ببرم بهشون نشون بدم تا مشخص بشه .
ممنون از همگی

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
سلام
با تمام احترامی که برای ایشون قائلم فعلا کسی از ایشون چیزی نخره تا بیان تکلیف گوشی n73 که به من فروختن رو مشخص کنن
گوشی رو تو تاپیک زدن کاملا سالم و نقصی نداره و کل گوشی همش نقص هست
من گوشی n73 و گوشی های دیگه زیاد خریدم میتونید پست هام رو ببینید و از تک تک شون سوال کنید هیج جا درمورد قیمت تخفیف نگرفتم
و به همون قیمت که گفتن خریدم حتی بعضی مواقع خودم بیشتر بهشون گفتم تا یه موقع ناراضی نباشن و برای 150 هیچ موقع نمیخوام کسی رو خراب کنم
فقط اینکه چون ایشون قبول نمیکنن گوشیشون مشکل داره خیلی ناراحتم انواع تهمت ها رو زدن که من مغازه دارم و گوشی رو عوض کردم و ....
بهرحال تا تکلیف مشخص نشده گفتم بگم که بعد برای بقیه دوستان مشکلی پیش نیاد

اگه از دوستان کسی هم اصفهان ساکنه کافیه بگه تا گوشی رو ببرم بهشون نشون بدم تا مشخص بشه .
ممنون از همگی
خوب تو بخش روابط عمومی مطرح کن عزیز ، اینجا فقط تاپیک خراب میشه و به جایی نمیرسه

Last edited:

micheal_2012

Registered User
لایک‌ها
2
به مدیریت گزارش شد....دوستان امتیاز بازارچه بنده مشخصه ..ایشون گوشی رو از بنده گرفتن و کلی هم تشکر کردن حتی امتیاز هم دادند ولی 1 روز بعد اول میگن دکمه هاش سفته.بعد میگن دوربین خرابه..بعد میگن نه دوربین خراب نیست عکس نمیندازه...دادم فلش کردم...میگن قاب بد بسته شده و هزار چیز دیگه در صورتیکه 1.این موضوع هیچ ربطی به این تاپیک نداره 2. به مدیریت باید گزارش کنند.3و.بنده اگه ریگی تو کفشم بود اصل جواب میدادم.4.قرار شد بیان تهران با هم صحبت کنیم.5.ایشون میگن با تمام احترامی که برای ایشون قائلم (برو خودتی)انواع تهمت ها رو به بنده زدند.6.پشت تلفن میگن گوشی فروش هستند و چون تو اصفهان کمه 150 میخرن 200 میفروشند.7.مشتری نخواسته(به بنده ارتباطی نداره) صنف گوشی فروش ها رو همه میشناسن..این مشتری نشد بعدی.
گوشی بنده تاپیکشم هست ....گوشی نونو حتی شارژر تو پلاستیکش بود و هندسفری هم استفاده نشده بود ..کارتون و تمامی دفترچه ها و سی دی و کابل و مموری فابریک 2 گیگش هم بود..ایشون بهونه گیر و آدم دمدمی مزاجی هستند...تمام..با تشکر

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
به مدیریت گزارش شد....دوستان امتیاز بازارچه بنده مشخصه ..ایشون گوشی رو از بنده گرفتن و کلی هم تشکر کردن حتی امتیاز هم دادند ولی 1 روز بعد اول میگن دکمه هاش سفته.بعد میگن دوربین خرابه..بعد میگن نه دوربین خراب نیست عکس نمیندازه...دادم فلش کردم...میگن قاب بد بسته شده و هزار چیز دیگه در صورتیکه 1.این موضوع هیچ ربطی به این تاپیک نداره 2. به مدیریت باید گزارش کنند.3و.بنده اگه ریگی تو کفشم بود اصل جواب میدادم.4.قرار شد بیان تهران با هم صحبت کنیم.5.ایشون میگن با تمام احترامی که برای ایشون قائلم (برو خودتی)انواع تهمت ها رو به بنده زدند.6.پشت تلفن میگن گوشی فروش هستند و چون تو اصفهان کمه 150 میخرن 200 میفروشند.7.مشتری نخواسته(به بنده ارتباطی نداره) صنف گوشی فروش ها رو همه میشناسن..این مشتری نشد بعدی.
گوشی بنده تاپیکشم هست ....گوشی نونو حتی شارژر تو پلاستیکش بود و هندسفری هم استفاده نشده بود ..کارتون و تمامی دفترچه ها و سی دی و کابل و مموری فابریک 2 گیگش هم بود..ایشون بهونه گیر و آدم دمدمی مزاجی هستند...تمام..با تشکر
شما اگه ریگی به کفشتون نبود گوشیتون رو خاموش نمیکردید به محض اینکه من بهتون پخ دادم و گفتم گوشی مشکل داره تلفن همراهتون رو خاموش کردید
شما کلا راست میگی اصلا من اشتباه میم بعد معلوم میشه فعلا گفتم تا یه موقع دوباره برای کسی مشکل پیش نیاد
درمورد امتیاز هم بنده همون روزی که گوشی رو فرستادید امتیاز دادم که کاملا مشخص هستش اگه گوشی رو اول میدیدم هیچ موقع امتیاز نمیدادم

micheal_2012

Registered User
لایک‌ها
2
از مدیر محترم تقاضا دارم تمام پست های ایشون رو پاک کنند یا تاپیک رو حذف کنند باتشکر

بالا