• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia 5500 ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز شما w710i بگیر، خیلی خیلی خیلی خیلی توپ تر و باحال تر و ناز تر و مامان تر و بهتره!
45.gif
18.gif
قیمتش ولی فکر کنم هنوز زیر 400 نرسیده باشه
263cylj.gif

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز شما w710i بگیر، خیلی خیلی خیلی خیلی توپ تر و باحال تر و ناز تر و مامان تر و بهتره!
45.gif
18.gif
قیمتش ولی فکر کنم هنوز زیر 400 نرسیده باشه
263cylj.gif

ممنون از پیشنهادت!
ولی هم گرونه و هم از قیافه 5500 بیشتر خوشم میاد!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون از پیشنهادت!
ولی هم گرونه و هم از قیافه 5500 بیشتر خوشم میاد!

خواهش می شه
282.gif

5500 نکته ی قوتش قیمتشه وگرنه 710 می خورتش
283.gif

یکی از ضعف های 5500 (درواقع در مقابل 710 این ضعف محسوب می شه!) اینه که زیر آفتاب به سختی می شه صفحه ش رو دید در حالی که صفحه نمایش حقیقتاً با عظمت!! 710 به خاطر تک رنگ بودنش توی شرایط بحرانی خیلی بهتر عمل می کنه!
187.gif
بعدم 710 واکمنه! بعدم هدفونش دور گوشی سفت می شه! بعدم سیمبین نیست که وسط بدو بدو یهو هنگ کنه
63.gif

ولی حالا خارج از شوخی و بحث فضیلت های غیره و ذلک چیز خوبیه این 5500 هم، مبارکت باشه
238.gif

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2
بخاد 400 بده واي ميسته 10 15 روز ديگه ك800 ميخره
59.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قیمتش تو تهران چنده؟

کاراییش چطوره؟

ممنون میشم یکم توضیح بدین!

این گوشی اسپرته و کارایی خودش رو داره ضد ضربه ضد خش و اگر اشتباه نکنم ضد آب. توی ریوی gsmareena از کیفیت صدا و آنتن دهیش و مکالمه اش هم تعریف شده بود. به هر حال برای کسی که اهل ورزشه و گوشی مقاوم و خوب میخواهد بهترین گزینه است قابلیت نصب برنامه هم داره با سیمبین 9 به نظر من که گوشی ردیفیه خوراک تور و سفرهای طبیعت گردی

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
از لحاظ پخش mp3 چطوره؟ صداش استریو هست؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از لحاظ پخش mp3 چطوره؟ صداش استریو هست؟

یک رویوی کامل ازش اینجا هست:
http://www.gsmarena.com/nokia_e50-review-112.php

در مورد موزیک هم مگه میشه گوشی اسپرت موزیک استریو نداشته باشه.

x50.jpg

ضمن اینکه جک هدفن داره و میتونید به دلخواه خودتون هر هدفنی خواستید وصل کنید توصیه من در هدفن creative است.
x53.jpg

یادمه رفته بودیم تنگه واشی خیلی مواظب گوشیم بودم ولی با یک گوشی مثل 5500 آدم هیچوقت دست و پاش بسته نمیشه اگر اهل فعالیتهای ورزشی باشه.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا دیگه فک کنم از عنوان تاپیک هم مشخصه!! در مورد چه گوشی ای صحبت میشه .. نشد ما یه تاپیک بریم یه چیزی یاد بگیریم هی اسم نحس سونی رو نبینیم که در مقابل نوکیا مطرح بشه ... بیخیال بشید بابا! برید اینهمه تاپیک زدید راجبه اسباب بازیای سونی .. چرا مرتبا تو تاپیکای نوکیا هم خارج از بحث وارد میشید!؟:) و سنگ برند محبوبتون رو به زور به سینه بقیه هم میزنید!!!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
اقا دیگه فک کنم از عنوان تاپیک هم مشخصه!! در مورد چه گوشی ای صحبت میشه .. نشد ما یه تاپیک بریم یه چیزی یاد بگیریم هی اسم نحس سونی رو نبینیم که در مقابل نوکیا مطرح بشه ... بیخیال بشید بابا! برید اینهمه تاپیک زدید راجبه اسباب بازیای سونی .. چرا مرتبا تو تاپیکای نوکیا هم خارج از بحث وارد میشید!؟:) و سنگ برند محبوبتون رو به زور به سینه بقیه هم میزنید!!!

منم هم عقیده شما هستم!
ولی تا مقایسه نشه برند برتر مشخص نمیشه که!:cool:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
راست میگن.خودش رو با خودش مقایسه کنیم که به نتیجه نمیرسیم که.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم هم عقیده شما هستم!
ولی تا مقایسه نشه برند برتر مشخص نمیشه که!:cool:
چ

یکی دو مورد مقایسه رو دیدیم ... جالبه که در مقایسات این دوستان همیشه سونی گوشی برتری از نوکیا رو ارائه داده! حالا تو هر بودجه ای و هر امکانات و هر سلیقه ای!! حتمن اینگونه مقایسه های بدون تعصب راهنمایی خوبی خواهد بود ...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خوب درسته.تایید بیخود زیاد میشه اینجا.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چ

یکی دو مورد مقایسه رو دیدیم ... جالبه که در مقایسات این دوستان همیشه سونی گوشی برتری از نوکیا رو ارائه داده! حالا تو هر بودجه ای و هر امکانات و هر سلیقه ای!! حتمن اینگونه مقایسه های بدون تعصب راهنمایی خوبی خواهد بود ...

و جالبه که همیشه دوستان غیر متعصب طرفدار نوکیا در انتها برتری گوشی پیشنهادیشون رو در "چینی نبودن" ، "پلاستیکی نبودن" ، "آنتن دهی تووووپ" ، و " وجود سیمبین و امکانات گسترده ی نرم افزاری (!!!!!!!)" می دونن:blush:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
و جالبه که همیشه دوستان غیر متعصب طرفدار نوکیا در انتها برتری گوشی پیشنهادیشون رو در "چینی نبودن" ، "پلاستیکی نبودن" ، "آنتن دهی تووووپ" ، و " وجود سیمبین و امکانات گسترده ی نرم افزاری (!!!!!!!)" می دونن:blush:

فکر کردن سیمبین هم فقط یک چیز ساده مثل هندزفریه.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خوبی سیمبیان این است که می توانی با برنامه امکانات گوشیت رو زیاد کنی. نه فقط مثل سونی اریکسون که بهترین برنامه اش می تونه دیکشنری یا بازی باشه!!!
مثلا برای برای 3250 برنامه ی ogg پلیر هست که می تونه این نوع فایل رو پخش کنه!!! امّا گوشی های سونی اریکسون همچین برنامه هایی پیدا نمی شود!!!
ضمنا 5500 هم یه گوشیه همه چی تمومه و تازه pedometer هم داره که مثلا وقتی پیاده روی می کنی بهت می گه چقدر راه رفتی!!! یا موقع دو چرخه روندن. mp3 پلیر استاندارد ویرایش سوم سری 60 رو هم داره و از همه مهمتر، یه اسمارت فونه!!!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
لوازم جانبی چی داره؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
کابل داره و با وصل USB میتونه مثل کول دیسک کار کنه یا به طور معمولی با pc suite و یا می تونه با مدیا پلیر آهنگهاتو بریزی که این آخری فقط تو گوشی های جدید نوکیا هست!
یه هدست خوی داره که می تونی از روش آهنگ یا رادیو رو کنترل کنی و هدفون هم می خوره!(جک 3.5 میلیمتری داره!)
64 مگابایت کارت میکرو اس دی هم داره که تا 1 گیگ قابل ارتقاست!
مچ بند دستی جذاب! داره که به گوشی خیلی میاد!
یه قفل هم داره که به پشتش میخوره و می تونی بزنی به شلوار یا دامنت!
از لحاظ محتویات جعبه خیلی خیلی کامله!

بالا