• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia 5500 ٠

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
کابل داره و با وصل USB میتونه مثل کول دیسک کار کنه یا به طور معمولی با pc suite و یا می تونه با مدیا پلیر آهنگهاتو بریزی که این آخری فقط تو گوشی های جدید نوکیا هست!
یه هدست خوی داره که می تونی از روش آهنگ یا رادیو رو کنترل کنی و هدفون هم می خوره!(جک 3.5 میلیمتری داره!)
64 مگابایت کارت میکرو اس دی هم داره که تا 1 گیگ قابل ارتقاست!
مچ بند دستی جذاب! داره که به گوشی خیلی میاد!
یه قفل هم داره که به پشتش میخوره و می تونی بزنی به شلوار یا دامنت!
از لحاظ محتویات جعبه خیلی خیلی کامله!

نگرفتم این یکی رو! چطوری با مدیا پلیر میتونم آهنگ بریزم!

بعد کدوم گارانتیش خوبه؟ قیمتش چنده الان؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اگه مدیا پلیرت 10 به بالا باشه، اون بالا یه نوشته میبینی به اسم sync. با این میتونی از media library آهنگ بریزی رو گوشیت. مثلا با نام خواننده یا آلبوم موزیک. امکان خیلی جالبیه و میتوان از این لحاظ 5500 رو موزیک فون هم خوند.
و یک امکان جالب دیگر(بسیار جالب!!) اینه که گوشی قابلیت tap داره! که با همون pedometer کار می کنه! یعنی میتونی گوشی رو یه کم به راست تکون بدی و بری آهنگ بعدی! بدون اینکه دکمه ای بزنی!
در خرید این گوشی اصلا شک نکن!
من از گارانتی اتصالات راضی ام!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
اگه مدیا پلیرت 10 به بالا باشه، اون بالا یه نوشته میبینی به اسم sync. با این میتونی از media library آهنگ بریزی رو گوشیت. مثلا با نام خواننده یا آلبوم موزیک. امکان خیلی جالبیه و میتوان از این لحاظ 5500 رو موزیک فون هم خوند.
و یک امکان جالب دیگر(بسیار جالب!!) اینه که گوشی قابلیت tap داره! که با همون pedometer کار می کنه! یعنی میتونی گوشی رو یه کم به راست تکون بدی و بری آهنگ بعدی! بدون اینکه دکمه ای بزنی!
در خرید این گوشی اصلا شک نکن!
من از گارانتی اتصالات راضی ام!

دهنمو داری آب میندازی!

قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اگه بتونی 1 یا 2 ماه صبر کنی قیمتش میاد پایین بنظرم! اما اگه مشکل پول نداری بخرش همین الان! گوشی همه چیز تمومیه . اصلا رقیب سونی اریکسونی هم نداره! اگه چشمتو گرفته به گوشی دیگه ای فکر نکن و بخرش!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
نه! ولی تقریبا مثل 3250 هستش! مشکل خاصی نداره و 2 مگا پیکسلی معمولیه! کارتو راه می اندازه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوربینش مشکل داره مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون ضد آب و ضد ضربه است گوشی یکچیزهاییش با گوشیهای دیگه فرق میکنه مثلا در باطریش خیلی سفته و دوربین هم چون لنز با ضربه کیفیتش میاد پایین احتمالا مجبور شدند لنز خاصی بگذارند به هر حال عکسها معمولیه.

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
چون ضد آب و ضد ضربه است گوشی یکچیزهاییش با گوشیهای دیگه فرق میکنه مثلا در باطریش خیلی سفته و دوربین هم چون لنز با ضربه کیفیتش میاد پایین احتمالا مجبور شدند لنز خاصی بگذارند به هر حال عکسها معمولیه.

یعنی کیفیت عکسش از w800 پایین تره؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یعنی کیفیت عکسش از w800 پایین تره؟؟؟

:D :D معلومه بابا پایین تره....

تو این گوشی دیگه خبری از اتوفوکوس و ماکرو و این حرفها نیست.....فقط یه عکسی میگیره که اونم نگن عکس نمیگیره....تازه با عکس های معمولی w800 هم خیلی هنوز فاصله داره چه برسه به ماکرو و این حرفها...

کلا یعنی دوربینش در حد یه چیز معمولی رو به پایین روش حساب کن

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
:D :D معلومه بابا پایین تره....

تو این گوشی دیگه خبری از اتوفوکوس و ماکرو و این حرفها نیست.....فقط یه عکسی میگیره که اونم نگن عکس نمیگیره....تازه با عکس های معمولی w800 هم خیلی هنوز فاصله داره چه برسه به ماکرو و این حرفها...

کلا یعنی دوربینش در حد یه چیز معمولی رو به پایین روش حساب کن

تو کنفرانسی که نوکیا داشت n70 رو معرفی میکرد یه تیکش خیلی باحال بود!

یارو داشت n70 رو با گوشی های سونی اریکسون مقایسه میکرد! بعد از کلی بحث و گفتگو با خبر نگارا گفت: سونی اریکسون اونلی واکمن ( اینجا همه خبرنگارا و مردم کف زدن واسشون)

بگیر دیگه منظورمو ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تو کنفرانسی که نوکیا داشت n70 رو معرفی میکرد یه تیکش خیلی باحال بود!

یارو داشت n70 رو با گوشی های سونی اریکسون مقایسه میکرد! بعد از کلی بحث و گفتگو با خبر نگارا گفت: سونی اریکسون اونلی واکمن ( اینجا همه خبرنگارا و مردم کف زدن واسشون)

بگیر دیگه منظورمو ...

انشالله وقتی خریدی و یکم حال و هوای گوشی نو از سرت پرید 4 تا عکس که گرفتی متوجه حرف من میشی....الان تو ابرها داری سیر میکنی....

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پست های نامربوط حذف شد.
از بد ریپورت هم بترسید!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
مشکلی که نمیشه ازش گذشت, دوربینشه!

گیر کردم سر 2 راهی!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دیدی بهت گفتم....فکر کردی باهات دشمنی دارم؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مشکلی که نمیشه ازش گذشت, دوربینشه!

گیر کردم سر 2 راهی!

اگر میخوای گوشی کار دوربین دیجیتال رو تا حدی انجام بده فقط N73و N93 به کارت میاد وگرنه بقیه گوشیها هم عکسهاشون حداکثر یکمی شفافتره و کار دوربین دیجیتال رو نمیکنه . برای همین فکر میکنم اگر دوربین خیلی برات مهمه N73 بگیر وگرنه بقیه گوشیهای این رنج قیمت جز N71 یا سیمبین ندارند یا اینکه اونها هم دوربین خیلی جالبی ندارند

بالا