• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia 6230 یا Sony Ericsson K700i

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خوب بالاخره نوبت خودم شد
میخوام 6600 رو عوضش کنم
اما بین این دو تا موندم
از طرفی 6230 mmc داره که واقعا یه چیز ضروری برای گوشی با mp3 player / video recorder هستش
و از اون طرفی k700 صفحه نمایش بزرگتری داره
از طرفی هم نوکیا یه چیز دیگه ست :D
خواهشم از بچه ها اینه که درست راهنمایی کنن اونایی که خودشون یا رفیقاشون گوشی رو دارن بگن کدوم بهتره؟
و کدوم با شبکه مشکل نداره؟
قیمت ها رو هم اگه با گارانتی معتبرش رو میدونید بگید
ممنون میشم :happy:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خوب چرا ؟ دليل؟
البته من قبولت دارما :D

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مرتضي جان اين سوال ديگه نيازي به تاپيك زدن نداشت كه عزيزم :rolleyes: :lol:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
چرا اتفاقا
چون ميدوني؟
فرق خاصي بين اين دو تا نيست
و انتخاب سخته
راستش من خودم فعلا 6230 رو ترجيح ميدم
اما مطمئن نيستم

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mori :
چرا اتفاقا
چون ميدوني؟
فرق خاصي بين اين دو تا نيست
و انتخاب سخته
راستش من خودم فعلا 6230 رو ترجيح ميدم
اما مطمئن نيستم

نه از اين لحاظ ... :D ... از اون لحاظ ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با اين كه ارادت خاصي نسبت به SE دارم ولي بايد بگم كه K700i يه ايراد خيلي بزرگ داره و اونم باطريشه. SE براي پايين آوردن وزن گوشي, باطري Z200 رو روي اين گوشي گذاشت كه اين باطري براي يه گوشي داراي صفحه نمايش بزرگ (176×220). بلوتوث. راديو. MP3 Player و ... خيلي خيلي ضعيفه.
يه جا مي خوندم كه "اگه شما مي تونين اين موضوع رو به عادت تبديل كنين كه مثل مسواك زدن گوشي تون رو هر شب قبل از خواب شارژ كنين, اون وقت K700i يه گوشي عاليه!!" و ظاهرا اين قضيه واقعيت داره كه براي يه استفاده ي روزمره (شامل تماس. گوش دادن به موسيقي. استفاده از بلوتوث و ور رفتن--البته همه در حد معمول) اين گوشي به زحمت تا 3 روز شارژ رو نگه مي داره.

حالا اگه اين موضوع رو حل شده فرض كنيم, از لحاظ قابليت هاي مالتي مديا K700i يه سر و گردن از 6230 بالاتره كه اين موضوع به نظر من به كارت حافظه 6230 مي چربه!!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
والا اگه باتريش ضعيف تر از 6230 باشه بعد از مموري ميشه 2 تا مشكل
من تنها برتري كه تو سايت ها خوندم كيفيت دوربينش بود كه نوشته بود تا حد غير محسوسي بهتره
قابليت هاي مالتي مديا چه چيز هايي مثلا؟
ميشه بگي؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
خوب بالاخره نوبت خودم شد
میخوام 6600 رو عوضش کنم

آق موري حيف 6600 نيست كه ميخواي بفروشيش. شما كه خودت بهتر ميدوني الان هيچ گوشي نميتوني گير بياري كه مثل 6600 همه امكاناتو يجا داشته باشه. در ضمن خودت كه از ما واردتري و حتما هم سايت سازندگان موبايل رو ديدي كه مدلاي جديدشونو گذاشتن....بنظرم الان يه خورده زوده واسه عوض كردن گوشيت (حداقل واسه شما كه ميخواي يه چيزي بالاتر از 6600 داشته باشي) ...
در ضمن از مشكل شبكه اين 6230 ها چه خبر؟ راستي اين 6020 نوكيا رو ديدي؟ من كه ديوانه ش شدم. خدا كنه زود بياد.فكر كنم دست 6230 رو از پشت ببنده.
در خاتمه اگه بين اين دو تا موندي فكر كنم K700i بالاتر از 6230 باشه .(لا اقل تو قيافه و تريپ !!!!!)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0

mori

Registered User
لایک‌ها
14
سلام برو بچ
من والا از نظر امکانات میدونستم تفاوت هاشونو. اما کلا اختلاف کمی دارن جز اندازه صفحه نمایش و مموری و اندازه خود گوشی فرق خاصی ندارن
در مورد 6600 هم راستش از بزرگی گوشی خسته شدم. و اینکه خیلی زیاده!(میدونم دلیل جالبی نیست)
اما در مورد شبکه من همین الان با نمایندگی ایراتل نزدیک خونمون تماس گرفتم گفتش مشکلی نداره با شبکه
شما ها هم اگه بپرسین ممنون میشم
خودم هم از چند تا نمایندگی دیگه هم می پرسم خبرش رو میدم
از همه هم ممنون

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از fireboy8766 :
دخترها همه نوكيا پرستن. :D
اتفاقا !!! :D
من خودم اريكسون رو با هيچى عوض نمى كنم !! الان مشكل من هم فقط دوربينشه !! حافظه هم دردسر هست ولى زياد مهم نيست !!

اما اگه با ظاهر نوكيا مشكلى نداره، خيلى بهتر از اريكسونه !!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از mori :
والا اگه باتريش ضعيف تر از 6230 باشه بعد از مموري ميشه 2 تا مشكل
من تنها برتري كه تو سايت ها خوندم كيفيت دوربينش بود كه نوشته بود تا حد غير محسوسي بهتره
قابليت هاي مالتي مديا چه چيز هايي مثلا؟
ميشه بگي؟

تا اونجايي كه من مي دونم باتري 6230 هم حداكثر تا 3 روز شارژ رو نگه مي داره و اين تفاوت يه روز براي اين دوتا اصلا موضوع قابل توجهي نيست.

و اما در مورد قابليت هاي مالتي مديا:

1- كيفيت صفحه نمايش. :king:
2- باز هم كيفيت صفحه نمايش.
3- اندازه صفحه نمايش. (بيش از 2 برابر) :shades:
4- كيفيت پخش MP3 اون هم به صورت استريو :headphone (مطمئن نيستم كه 6230 استريو باشه چون هم 6600 و هم 7610 جفتشون مونو اند و من جايي نديدم كه گفته باشه 6230 MP3 رو استريو پخش مي كنه.)
5-بازي هاي 3بعدي. :mario:
6-طراحي منو - UI - Themes. :thumbsup:
7-كيفيت دوربين چه در حالت عكسبرداري و چه در حالت فيلمبرداري. :cowboy:
8-قابليت عكسبرداري به صورت پانوراما. :evo:
9-فلاش :cool:
10-قابليت ضبط صدا به صورت مداوم (محدود به حافظه) - 6230 فقط 3دقيقه صدا ضبط مي كنه. :whistle:
11- صداي زنگ 40 پلي فوني. (در برابر 24 پلي فوني) :guitar:

خب ديگه چيزي به ذهنم نمي رسه. قضاوت هم باشه براي دوستان.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از xPlod :
تا اونجايي كه من مي دونم باتري 6230 هم حداكثر تا 3 روز شارژ رو نگه مي داره و اين تفاوت يه روز براي اين دوتا اصلا موضوع قابل توجهي نيست.

و اما در مورد قابليت هاي مالتي مديا:

1- كيفيت صفحه نمايش. :king:
2- باز هم كيفيت صفحه نمايش.
3- اندازه صفحه نمايش. (بيش از 2 برابر) :shades:
4- كيفيت پخش MP3 اون هم به صورت استريو :headphone (مطمئن نيستم كه 6230 استريو باشه چون هم 6600 و هم 7610 جفتشون مونو اند و من جايي نديدم كه گفته باشه 6230 MP3 رو استريو پخش مي كنه.)
5-بازي هاي 3بعدي. :mario:
6-طراحي منو - UI - Themes. :thumbsup:
7-كيفيت دوربين چه در حالت عكسبرداري و چه در حالت فيلمبرداري. :cowboy:
8-قابليت عكسبرداري به صورت پانوراما. :evo:
9-فلاش :cool:
10-قابليت ضبط صدا به صورت مداوم (محدود به حافظه) - 6230 فقط 3دقيقه صدا ضبط مي كنه. :whistle:
11- صداي زنگ 40 پلي فوني. (در برابر 24 پلي فوني) :guitar:

خب ديگه چيزي به ذهنم نمي رسه. قضاوت هم باشه براي دوستان.
1و2و3 رو كه يه مورد محسوب ميشه قبول دارم اما كوچك بودن صفحه نمايش 1 حسن داره اونم اينكه باتري بيشتر ميمونه
4 كاملا در اشتباهي و معلومه نميدوني 6230 خيلي قبل اينكه k700 بياد استريو بود و از نظر پخش Mp3 هيچ تفاوتي ندارن
در مورد k700 تازه يه نكته هست اونم اينه كه هر شب بايد شارژ بشه و زياد به درد گوش دادن Mp3 نميخوره و حافظه 41 مگا بايتيش هم خيلي ضعف بزرگيه مثل باتريش
5 رو اطلاع دقيقي ندارم
6 طراحي منو 6230 هم كاملا user friendly هستش و خيلي عالي
7و8و9 قبوله اما همش در باره دوربينه و اونجوري كه من خوندم تفاوت محسوس كيفيتي ندارن فلاش هم كه با اون باتري خدا حتما به كار مياد!!!! :lol:

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دادش من امروز اتصالات بودم . مي گفتن كه 6230 با شبكه هيچ مشكلي نداره . ديگه خدا داند ....
قيمت هم 295 مي گفتن . با يكسال گارانتي تعويض كسي اطلاعي داره ، كه واقعh مشكل اين ها حل شده با نه ؟

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
بالاخره اين 6230 رو خريديم .( البته براي رفيقم نه خودم ) با 25 ماه گارانتي NIA خدمات طلايي. قيمت 286 هزار تومان .كابل DKU2 هم 15.500 و يك حافظه 256 مگابايت با مارك خود NOKIA قيمت 28 هزار تومان .
خدايي گوشي توپيه . MP3 هم خوب پخش مي كنه ، حتي با SPEAKER اش و اكولايزر هم داره . فيلم هم كه با صدا مي گيره . ظاهرش هم كه واقعا معركه اس . دكمه ها كه ديگه نگو ، دستت مي گيري دلت نمياد زمين بذاري ، خيلي دكمه هاي نرم و خوش دستي داره . joystick وسطش هم خيلي بهتر از 6600 است .

mori

Registered User
لایک‌ها
14
مرسي!جدا مباركه!
منتظر بودم يكي بخره!
جكي جان لطف كن يه بررسي كلي بكن ببين مشكلي كم و كاستي نداره؟
اندازه صفحه نمايش اذيت نميكنه؟
خوبه يا نه؟
مرسي!

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نظر من كه سايز LCD اذيت نمي كنه و مناسبه ( البته اگه به اون LCD خفن 6600 خيلي عادت نكرده باشي ) همين جمع و جود بودنش باعث تمركز بيشتري مي شه تا LCD هاي خفن .
چون كه حدود دو سه ساعت بيشتر از خريدنش نمي گذره ، خيلي نمي تونم حرف خاصي بزنم . ان شا .. بعدا
ولي راحتي كليد هاش بنظرم ، مساله بسيار شاخصي اومد .

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نظر من يكي از بهترين هاي نوكياست
از همه لحاظ
خاطراتي داشتيم قبل از اومدنش:D
من منتظرم نظراتت رو بگي
بازم مباركه....

بالا