سلامت باشيد
Plusdeck جان درست ميگي، اگه بهش مموري هم ميخورد ديگه هيچ مشكلي نداشت . ولي ميشه با همين 41MB هم ساخت . ولي اگه ميخواي روش آرشيو mp3 داشته باشي و ازش به عنوان mp3 player استفاده كني اصلا نميتوني باهاش بسازي . من خودم كه ازش تا الان راضي هستم و مجبورم با همين حافظه بسازم .
ولي گوشي از لحاظ ظاهري و قيافه حرف نداره . خيلي خوش دست و جم و جوره . البته اينم بگم كه سليقه اي هستش ،نظر من كه اينه .
من اينو 253 خريدم با گارانتيه سيما .. با گارانتيه الرمس فقط يك فروشگاه داشت كه اونم ميداد 270 .. بجاش 21 تومن هم رفتم بلوتوس MSI كه Niaz زحمت كشيد معرفي كرد خريدم . تك رنگ هم هستش .
از لحاظ سيستم عامل و نرم افزار به سيمبين نميرسه . ولي بازم از لحاظ سيستم عامل من خودم تو اين چند روز كه كار كردم مشكلي نداشتم . خيلي سريع و خوب به همه چي دسترسي دارم و محيط قشنگي هم داره ..... وقت نكردم دنبال برنامه هايي كه روي گوشي نصب ميشه بگردم . حالا يه جستجو ميكنم هر چي پيدا كردم اگه دوستان معرفي نكرده بودند من اينجا ميذارم .
يه سري مشكلات كوچيك با اين گوشي دارم كه اينجا ميذارم هم شما مطلع باشيد هم اگه دوستان اطلاعاتي داشتند كمكم كنند .. البته چند تا از اين مشكلاتو تو همين انجمن سوال شده بود كه ديدم ولي باز يه جمع بندي كلي ميكنم :
1 - وقتي در قسمت camera هستم ، نميتونم زوم كنم . دكمه هاي + و - هم شفافيت صفحه را تنظيم ميكنه .
2 - عكسها را نميشه زوم كرد
3 - وقتي ليست مكالمات را ميارم ، زمان هر مكالمه را نميزنه ..
4 - فيلم ها را نميشه Fullscreen كرد