• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia 6230 یا Sony Ericsson K700i

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اون DSS ها براي به غير از كاربردهايي كه دارن براي آپديت Firmware مورد نيازن، قيمتشون هم بالاست: حدود 50 تومن.
ولي براي اتصال عادي و انتقال اطلاعات و سنكرون كردن، يه مودم irDA ي 10 تومني كفايت مي كنه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از buf :
چه استفاده هايي مثلا؟...
مثلا ديكشنري، مثلا ريموت كنترل، مثلا Acrobat Reader و قص علي هذا!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
پس وقتي گرفتم اول بايد firmware آپديت كنم . بعد يه كابل 10 تومني بخرم .......... :wacko: :(
يه 20 تومني هم افتادم :blush:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از كجا معلوم، شايد نسخه FW اش به روز باشه و احتياجي به Update نباشه. ولي به يه Device براي انتقال ديتا حتما نيازه.

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
xplod جان!
اگه امكان داره يه خورده هم در مورد Nokia7260هم صحبت كنيد.
راستش از ديزاينش خيلي خوشم مي ياد
فكر ميكنم تو مايه هاي 270-280 باشه .
بنظر شما آيا ارزش خريدن داره؟
تو اين مايه ها انتخاب بهتري داره؟
راستش كيفيت عالي دوربين و سازگاري با خطوط مخابرات ايران!!!! برام خيلي مهمه.
حداكثر تا مرز 300 تومن.
مرسي :)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نمي دونم كه اين گوشي رو از نزديك ديدي يا نه، با اين كه طراحي زيبايي داره ولي متاسفانه جنس اون قسمت از كليدهاش و بدنه اش كه به رنگ نقره اي ـه مثل حلبي آب داده شده مي مونه. (به عكس هاي واقعي ش رجوع كن يا برو از نزديك ببين).
از لحاظ امكانات هم پايين تر از T630 و تقريبا در رده 6610i ـه و تنها مزيتش Fashion بودنشه، همين. دقت كن كه Bluetooth نداره، صفحه نمايشش 128×128 پيكسله و حافظه اش هم فقط 1MB ـه.
براي همين به نظر من اين گوشي بيشتر از 160 تومن نمي ارزه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
رفتم كه بخرم :) ديگه بايد ساخت ..
فقط يه چيزه ديگه : همينجوري نميشه فهميد كه فريم ورش به روزه يا نه ؟ يعني داخل كاتولوگ ننوشته ؟
يه دستور بود كه فريم ور را نمايش ميداد ، اگه ميدوني لطف كن به ما هم بگو .. تا اونجايي كه من ميدونم جديدترينش R2L001 هستش .. اگه بشه جديدشو پيدا كنم بهتره فقط نميدونم چه جوري پيدا كنم :eek:

راستي يه Bluetooth هم ميخوام براي كامپيوتر بخرم . نوع خاصي را ميشناسي كه خوب باشه ؟ اينا با همه گوشيها جواب ميدن ؟ حدود قيمتشم اگه ميدوني بگو .

بازم ممنون :)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به ترتيب اينارو فشار ميديد ...
<
*
>
>
*
>
*

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به سلامتي.

فقط يه چيزه ديگه : همينجوري نميشه فهميد كه فريم ورش به روزه يا نه ؟ يعني داخل كاتولوگ ننوشته ؟
يه دستور بود كه فريم ور را نمايش ميداد ، اگه ميدوني لطف كن به ما هم بگو .. تا اونجايي كه من ميدونم جديدترينش R2L001 هستش .. اگه بشه جديدشو پيدا كنم بهتره فقط نميدونم چه جوري پيدا كنم
نه، جايي ش ننوشته. كاريش هم نمي شه كرد. يعني تا گوشي رو روشن نكني نمي توني بفهمي، وقتي هم كه مغازه دار گوشي رو برات روشن كنه ، ديگه مجبوري بخريش، نمي توني بگي: آقا اين fw اش قديميه، نمي خوام!
فقط براي اين كه مطمئن باشي ، بهترين حالت اينه كه گوشي اي رو انتخاب كني كه حدود يك سال به پايان گارانتي ش مونده باشه (البته منظورم الرمس ـه). اون وقت مطمئن مي شي كه گوشي جديده.
براي فهميدن نسخه fw اش هم دستور >*<<*<* (از راست به چپ: راست، ستاره، چپ، چپ، ستاره، چپ، ستاره) رو وارد مي كني و توي Service Info> SW Information نسخه fw رو چك مي كني.

در مورد Bluetooth هم يه جستجو بكني چندتا مطلب پيدا مي كني. اينجا يكي دو نفر MSI خريده بودن و ظاهر هم راضي بودن. فكر مي كنم بيست و خورده اي بود.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مثل هميشه، داش نياز يه قدم جلو تره :)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از xPlod :
... در مورد Bluetooth هم يه جستجو بكني چندتا مطلب پيدا مي كني. اينجا يكي دو نفر MSI خريده بودن و ظاهر هم راضي بودن. فكر مي كنم بيست و خورده اي بود.
من MSI دارم , راضيم ...

تو اين پست ها :
http://www.persiantools.com/forum/showthread.php?t=8049&page=10&pp=15
http://www.persiantools.com/forum/showthread.php?t=8049&page=11&pp=15

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مرسي ، :) :)
اين bluetooth رو هم ديدم . چيزه خوبيه . ارزش خريدنشو داره .. تا حالا شده كه با گوشي خاصي مشكل داشته باشه ؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
استاندارد بلوتوث روي همه گوشي ها يكسان هستش , مطمئن باشيد هيچ مشكلي نخواهد داشت . :)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
آخر اين k700 رو خريدم ، البته با كمك شما دوستان .. :)
نسخه Firmware هم R2AA003 هستش .. فكر كنم بايد آپديتش كنم ؟ :(
گوشيه خوبيه ، ظاهر قشنگي هم داره ..

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
مباركه.
راستش منم از اين گوشي خيلي خوشم مياد ميخواستم بخرمش ولي اين عدم افزايش مموري اشكال خيلي بزرگيه. يه جورايي دارم پشيمون ميشم.
راستي چطوري با اين مشكل كنار اومدي؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از sunnyboy :
R2AA003 مشكل باتري نداره

R2AA003
- Released on EMMA2 / Total Multiserver (around 6/10/04)
- Later withdrawn from EMMA2 due to connectivity issues.
- Faster main menu
- Added shortcut to change the subject line of an MMS (on More rather than through Advanced)
- Improvements to Bluetooth
- Improved battery life (for post Week 40 batteries only?)
- JBenchmark1: 2529
- Jbenchmark2: 129

ali_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :

آقا مباركه ، چند خريدي ؟؟ با گارانتي الرمس خريدي يا جاي ديگه ؟ راستي اين K700 تك رنگه يعني فقط نقره ايش هست تو بازار ؟؟

ali_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Xplod جان مي خوستم ببينم براي K700 هم مثل 6600 برنامه اي براي فيلم برداري نامحدود پيدا ميشه يا نه ؟ كلآ از لحاظ برنامه با توجه به جاوا بودنش برنامه هاي مختلف و متنوعي داره يا نه ؟

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
كجايي پسر آفتابي!
منتظريما!
مثل اينكه با اين K700 خيلي بهت خوش ميگذره! :p

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلامت باشيد :)
Plusdeck جان درست ميگي، اگه بهش مموري هم ميخورد ديگه هيچ مشكلي نداشت . ولي ميشه با همين 41MB هم ساخت . ولي اگه ميخواي روش آرشيو mp3 داشته باشي و ازش به عنوان mp3 player استفاده كني اصلا نميتوني باهاش بسازي . من خودم كه ازش تا الان راضي هستم و مجبورم با همين حافظه بسازم .
ولي گوشي از لحاظ ظاهري و قيافه حرف نداره . خيلي خوش دست و جم و جوره . البته اينم بگم كه سليقه اي هستش ،نظر من كه اينه .
من اينو 253 خريدم با گارانتيه سيما .. با گارانتيه الرمس فقط يك فروشگاه داشت كه اونم ميداد 270 .. بجاش 21 تومن هم رفتم بلوتوس MSI كه Niaz زحمت كشيد معرفي كرد خريدم . تك رنگ هم هستش .
از لحاظ سيستم عامل و نرم افزار به سيمبين نميرسه . ولي بازم از لحاظ سيستم عامل من خودم تو اين چند روز كه كار كردم مشكلي نداشتم . خيلي سريع و خوب به همه چي دسترسي دارم و محيط قشنگي هم داره ..... وقت نكردم دنبال برنامه هايي كه روي گوشي نصب ميشه بگردم . حالا يه جستجو ميكنم هر چي پيدا كردم اگه دوستان معرفي نكرده بودند من اينجا ميذارم .

يه سري مشكلات كوچيك با اين گوشي دارم كه اينجا ميذارم هم شما مطلع باشيد هم اگه دوستان اطلاعاتي داشتند كمكم كنند .. البته چند تا از اين مشكلاتو تو همين انجمن سوال شده بود كه ديدم ولي باز يه جمع بندي كلي ميكنم :

1 - وقتي در قسمت camera هستم ، نميتونم زوم كنم . دكمه هاي + و - هم شفافيت صفحه را تنظيم ميكنه .
2 - عكسها را نميشه زوم كرد :(
3 - وقتي ليست مكالمات را ميارم ، زمان هر مكالمه را نميزنه ..
4 - فيلم ها را نميشه Fullscreen كرد

بالا