به نظر من وقتی قیمت Smartphone های نوکیا داره همینطور پایین میاد (7610 به قیمت 330 و 3230 به قیمت 355 هزار تومان با گارانتی نیا) آدم باید در خریدن همچین مدلی یک کم تآمل کن
نكته جالبيه كه افت قيمتي رو كه ما در مورد اسمارت فونها شاهد هستيم در مورد 6230 شاهد نبوديم دوست عزيز خيليها اصلا نيازي به اون قابليتهاي اضافي برنامه در گوشي ندارند نمونه اون فروش فوق العاده 6230 وصدر نشيني اون و مقبوليت اون در نظر مردم دنيا در سايتهاي مختلف است طوري كه هيچ گوشي ديگه اي به پاي اون نرسيده و 6230 رو به موفق ترين گوشي نوكيا تبديل كرده و همين مسئله باعث شد كه كمثاني نوكيا به فكر اين روايت جديد بيفته كه به نظر من جالب نيست و توصيه من همون 6230 كلاسيك باحال است . بعضي از قابليتهاي گوشي هست كه ما در دراز مدت در نظر نمي گيريم بقول دوستمون همين قيافه يكي از مهمترين اركان يه گوشيه بلاخره شما اين وسيله رو مي خواي تو دستت بگيري بايد از طراحيش خوشت بياد يا نه ؟؟ صرف چيزاي ديگه گوشي خريدن باعث ميشه بعد از مدت كمي گوشيت دلتو بزنه و دنبال يه راه بگردي كه از شرش خلاص بشي از فروش گرفته تا سقوط اتفاقي
دوستي دارم كه رفت 2 ماه پيش يه پي 910 سوني اريكسون گرفت و الان حسابي دلشو زده دوستان ميدونند كه اين گوشي هم اسمارت فونه هم هزار كار ديگه ميكنه ولي هيكل بزرگ كار خودشو كرد نكتهاي كه موقع خريد اصلا توجه نميكنيم وميريم سراغ اسماذت فون بودن !! مداد نوري !!! وو... نكتهاي كه من خيلي از دوستانمو ديدم كه براشون پيش اومد نكته ديگه همين كم حجم بودن گوشيه من 6230 خودمو راحت تو جيب پيرهنم ميزارم و ميرم بيرون
نكته خيلي مهم كه در مورد 6230 سواي استريو بودنش كه واقعا فوق العاده است و راديو و.هنگ نكردن و استيبل بودنو و.....نظر منو به خودش جلب كرده و كي پد اونه به جرات ميگم من صفحه كليدي به اين باحالي و خوش دستي و داراي حالت ارتجاعي نديدم اين نكته اي خيلي مهم كه با ديدن عكس گوشي متوجه نمي شيد بايد كار كنيد و حرفه ايها ميفهمن من چي ميگم
در كل چيزي رو بخريد كه اول خودتون از اون خوشتون بياد چون بهرحال شما بايد اونو تو دستتون بگيرين همه قابليتها كهنه ميشن ولي دو سه نكته اي كه گفتم هميشه به كارتون مياد