• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia 7710

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بدون هيچ توضيح اضاقي ( چون لازم نداره ) ... فقط ببينيد !!!

7710_1.jpg

7710_2.jpg

7710_3.jpg

7710_4.jpg

sheet.gif

بدجور تو كف اين گوشيم :blink:

با اينكه از سوني اريكسون بيشتر از توكيا خوشم ميومد ... ولي از امروز كه اينو ديدم عاشق نوكيا شدم !!!!!!!!!!!!!!

نميدونم كي مياد .... و وقتي بياد چنده ... ولي حاضرم خطم رو بفروشم اينو بخرم !!! :wacko:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
آب آيينه عشق گذران است
تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است
باش فردا که دلت با دگران است ...

خائن
biggrinsmiley.gif

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چيكارش داري بچه رو؟!
خب خوشش اومده دلش مي خواد ديگه.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بابا اگه در همين سطح سوني اريكسون يه گوشي بزنه من 10 تا ميخرم !!!

ولي آخه بهترين گوشي سوني اريكسون الان 910ه كه با اين قابل مقايسه هم نيست !!!!

من خودم الان 630 دارم ! ولي بي انصاف نباشيد ! اين خيلي خداسسسسسسسسسس !!! نميشه به صرف اينكه نوكيا هست ازش گذشت !!

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين كه خود پاره آجره ! تو خيابون زنگ بزنه روت ميشه جواب بدي ؟

7710_faq.jpg

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چرا روم نشه !!! به اين خوشگليه !!!

اين كه بزرگه درسته .. ولي خب نسبت به امكاناتش ... بايدم انقدر باشه ! :D

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
خب اگه بزرگي برات مهم نيس يه pc وردار باخودت تو خيابون امكاناتش كه بيشتره.....

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي جالبي هستش ولي مثل همه گوشي هاي نوكيا گوشت كوبه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بي انصاف نباشين...

اين گوشي مسلما وقتي بياد گرون ترين گوشي بازار خواهد بود (من فكر نمي كنم زير 700 دلار باشه) خب مسلما كسي كه اين قدر هزينه مي كنه حتما يه هندزفري بلوتوث هم براش مي خره تا انگشت نماي ملت نشه. نگه داشتن یه گوشی 190 گرمی دم گوش هم فکر کنم (غیر از دوستان بادی بیلدر) آدم رو از کت و کول بندازه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از شايان :
بابا اگه در همين سطح سوني اريكسون يه گوشي بزنه من 10 تا ميخرم !!!

ولي آخه بهترين گوشي سوني اريكسون الان 910ه كه با اين قابل مقايسه هم نيست !!!!

من خودم الان 630 دارم ! ولي بي انصاف نباشيد ! اين خيلي خداسسسسسسسسسس !!! نميشه به صرف اينكه نوكيا هست ازش گذشت !!
شایان جان...
بی انصاف که نیستیم هیچ... کلی هم با انصافیم!
هنوز اون قدرها هم چشم و گوشمون بسته نشده و می تونیم چیز خوب رو از چیز معمولی تشخیص بدیم. من هم باهات موافقم که امکانات خوبی داره ولی برخلاف نظرت من فکر می کنم که کاملا با P910 قابل مقايسه اس. به نظر من تفاوتاشون اون قدر ها هم فاحش نيس.
در ضمن فكر نمي كنم كسي اينجا روي برند خاصي تعصب داشته... درست نمي گم؟!

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
Oops

Main Display : 65k color

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوربينش كه با p910 قابل مقايسه نيست !!! ... LCD يش كه خياي بزگتر از p910 ، كيفيتش هم فكر ميكنم بهتر باشه . 90mb رم داره + يه 128 كه تا 512 هم ساپورت ميكنه !!! پخش فيلمش 17 فريم تو ثانيه هست ! ساپورت فيلم و عكس و موسيقيش از 910 بيشتره ... و چيزاي ديگه !

mori

Registered User
لایک‌ها
14
نه شایان جون اشتباه نکن
اینجا هیچکی رو برند تعصب نداره
برا همینه که از 910 چیزی اضافه تر نداره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از شايان :
دوربينش كه با p910 قابل مقايسه نيست !!! ... LCD يش كه خياي بزگتر از p910 ، كيفيتش هم فكر ميكنم بهتر باشه . 90mb رم داره + يه 128 كه تا 512 هم ساپورت ميكنه !!! پخش فيلمش 17 فريم تو ثانيه هست ! ساپورت فيلم و عكس و موسيقيش از 910 بيشتره ... و چيزاي ديگه !
به نظر من مقايسه اين دوتا گوشي مثل مقايسه زانتيا و پيكاپ هستش!! هر كدوم براي مقصود خاصي طراحي شدن. P910 يه Handheld ـه با قابليت هاي يه گوشي و 7710 يه Multimedia Device ـه با قابليت هاي گوشي. ولي ظاهرا با اين كه اين مقايسه زياد درست نيست بايد به چند تا مورد اشاره كرد:

تمام برتري هاي 7710 مثل دوربين مگاپيكسل - حافظه داخلي بيشتر - كارت حافظه بزرگتر - صفحه بزرگتر --- قبول
ولي...

1-كيفيت تصوير P910 خيلي بهتر از 7710 ـه (262K vs 64K).
2- 7710 حداكثر كارت حافظه 512 MB رو ساپورت مي كنه در صورتي كه Sony جديدا MSD pro با ظرفيت 2 گيگابايت رو هم ساخته.
3- كيفيت پخش فيلم در P910 در حالت تمام صفحه 15 FPS هست.
4- در مورد تنوع پشتيباني از فرمت هاي صوتي و تصويري هم بايد بگم كه P910 علاوه بر تمام اون فرمت هاي گفته شده در بالا Ogg Vorbis, MOD, XM, IT, S3M رو هم پخش مي كنه.
5- براي ورود متن در P910 چهار طريق وجود داره (كليد هاي روي فليپ -- كيبرد qwerty پشت فليپ -- HandWrire Recognition -- On Screen Keyboard) که در 7710 حداکثر دوتای آخری موجوده.
6- P910 (برخلاف 7710) irDA داره.(معمولا در اين جور موارد گفته ميشه: " بابا اينفرارد كه كه ديگه قديمي شده و از دور خارجه"!!)
7- وزن و ابعاد P910 بسيار منطقي تر از 7710 هستش.(با فليپ 155گرم -- بدون فليپ 140 گرم)
8- تنوع و ميزان برنامه هاي موجود براي Symbian UIQ بسيار بيشتر از سري 90 ـه.
9-در نهايت اين نكته رو هم بايد در نظر داشت كه P910 الان حدودا 2 ماهه توي بازاره ولي 7710 حداقل 3-4 ماه ديگه مياد.

پس همين طور كه مي بيني (مي بينيد) اختلاف اين دوگوشي نه تنها فاحش نيست يلكه در بسياري از موارد P910 نسبت به 7710 برتري داره.
البته اين مواردي كه اينجا اومده چندان هم مهم نيست و هيچ كدوم اهميت زيادي ندارن و حتما خيلي هاشون اصلا استفاده نمي شن.. ;)

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
آيا می شه برنامه های گوشی هایی مثل 6630 را روی 7710 نصب کرد؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من با این گوشی کار کردم زیاد مالی نیست کند کار میکنه و کند بوت میشه و کلا مشکل داره البته جای تعجب نیست چون اولین گوشی نوکیا تو سری 90 هست و به احتمال زیاد مشکلاتش در مدلهای بعدی حل می شود 7710 یه جورایی حالت تست داره
و این هم از یاد نبرید که فعلا برای سری 90 هیچ برنامه ای نیست نه symbian , نه java حتی theme براش به دلیل صفحه بزرگش گیر نمیاد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
جناب سونی اریکسون البته جسارته ولی این گوشی اصلا جزو سری 90 نیست . سری 90 یعنی 9500 و 9300 و ... . این گوشی
سیستم عاملش سری 90 هست . خود گوشی هم اولین گوشی نیست که این ریختیه . یک گوشی هم قبل از مدل بوده . تم هم داره
واین رو میشه از منوهاش تشخیص داد . برنامه هم نه اینکه نداشته باشه ، نسبت به پی910 برنامه هاش کمه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
جناب سونی اریکسون البته جسارته ولی این گوشی اصلا جزو سری 90 نیست . سری 90 یعنی 9500 و 9300 و ... . این گوشی
سیستم عاملش سری 90 هست . خود گوشی هم اولین گوشی نیست که این ریختیه . یک گوشی هم قبل از مدل بوده . تم هم داره
واین رو میشه از منوهاش تشخیص داد . برنامه هم نه اینکه نداشته باشه ، نسبت به پی910 برنامه هاش کمه

قربونت برم منم منظورم سيستم عاملش بود كه سري 90 است اون گوشي قبل اين هم 7700 بود كه دوربينش VGA بود و نوكيا زود توليد اونو قطع كرد رفت سراغ 7710 . من نگفتم تم نداره گفتم تو اينترنت خيلي كم گير مياد چون صفحه اش بزرگه يا بايد خودت براش بسازي يعني مثل مثلا k750i راحت تو اينترنت نيست كه بشه download كني من كه هرجا گشتم نبود
من خودم باهاش كار كردم و واقعا قبول داري كنده خيلي هم دير boot ميشه حتي اگه مموري خالي باشه
اگه لينك برنامه سري 90 داري به ما هم بده كه هرچي گشتم نبود ممنونت ميشم ;)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
قربونت برم منم منظورم سيستم عاملش بود كه سري 90 است اون گوشي قبل اين هم 7700 بود كه دوربينش VGA بود و نوكيا زود توليد اونو قطع كرد رفت سراغ 7710 . من نگفتم تم نداره گفتم تو اينترنت خيلي كم گير مياد چون صفحه اش بزرگه يا بايد خودت براش بسازي يعني مثل مثلا k750i راحت تو اينترنت نيست كه بشه download كني من كه هرجا گشتم نبود
من خودم باهاش كار كردم و واقعا قبول داري كنده خيلي هم دير boot ميشه حتي اگه مموري خالي باشه
اگه لينك برنامه سري 90 داري به ما هم بده كه هرچي گشتم نبود ممنونت ميشم ;)
اگر هم منظورت سيستم عامل بوده كه گوشيهاي 9300 و 9500 قبلا عرضه شدند ;) و اگر هم خودش كه خوب وقتي 7700اي
بوده ديگه جاي بحث نيست كه اين گوشي اولين نيست و به عنوان تست استفاده نميشه . در مورد تم هم فرمودين پيدا نميشه
و اين جمله با اينكه كم گير مياد خيلي فرق داره و در ضمن هر گوشي رو كه برادر نميشه با k750i مقايسه كرد :eek: حالا
از هر نظر كه فكر كني . البته خيلي هم كند نيست و احتمال داره اون گوشي كه شما باهاش كار كردين مشكل داشته باشه
اين هم لينك براي دانلود ;)

بالا