به نقل از tintin :جناب سونی اریکسون البته جسارته ولی این گوشی اصلا جزو سری 90 نیست . سری 90 یعنی 9500 و 9300 و ... . این گوشی
سیستم عاملش سری 90 هست . خود گوشی هم اولین گوشی نیست که این ریختیه . یک گوشی هم قبل از مدل بوده . تم هم داره
واین رو میشه از منوهاش تشخیص داد . برنامه هم نه اینکه نداشته باشه ، نسبت به پی910 برنامه هاش کمه
به نقل از tintin :خودم حدس میزدم . خوب آدمیزاده دیگه جائزالخطاست
به نقل از Neoonline :يه مسئله يي راجه به 7710 هست اونم اينكه در حين صحبت كردن باهاش به هيچ عنوان صورتت نبايد با صفحه تماس پيدا كنه... چون صفحه ش لمسيه كار دستت ميده!
به نقل از m-sh :در کل 7710 ارزش خریدن داره ؟
به نقل از Sony Ericsson!! :قربونت برم منم منظورم سيستم عاملش بود كه سري 90 است اون گوشي قبل اين هم 7700 بود كه دوربينش VGA بود و نوكيا زود توليد اونو قطع كرد رفت سراغ 7710 . من نگفتم تم نداره گفتم تو اينترنت خيلي كم گير مياد چون صفحه اش بزرگه يا بايد خودت براش بسازي يعني مثل مثلا k750i راحت تو اينترنت نيست كه بشه download كني من كه هرجا گشتم نبود
من خودم باهاش كار كردم و واقعا قبول داري كنده خيلي هم دير boot ميشه حتي اگه مموري خالي باشه
اگه لينك برنامه سري 90 داري به ما هم بده كه هرچي گشتم نبود ممنونت ميشم
http://www.taksms.com/secretcode.htmبه نقل از akaraei :مي خواستم از شما كه گوشي 7710 دارين بپرسم كه آيا مي دونين چطوري مي شه منوي مخفي گوشي را فعال كرد و از اون طريق سلامت گوشي رو چك كرد؟ قبلا از همگي تشكر مي كنم.