• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia E70 ٠

اگه دوربینو در نظر نگیریم کدومش بهتره ؟؟

• E70

Votes: 16 66.7%
  • N73

Votes: 8 33.3%

• Total voters
    24

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دیدم اگه بخوام بگیرم با قیمت 500 تومان خوب می رم بهترشو می گیرم !
N80 حذف شد
N73 فکر می کنیم .... :D شک دارم !
M600 خوشمان می آید ... :D
3250 اکسپرس میوزیک هم جالبه !
دوست دارم Wirelesslan داشته باشه گوشیم که البته M600 , N73 , 3250 نداره ، فقط E70 و N80 دارن ! البته زیاد مهم نیستا !

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
دیدم اگه بخوام بگیرم با قیمت 500 تومان خوب می رم بهترشو می گیرم !
N80 حذف شد
N73 فکر می کنیم .... :D شک دارم !
M600 خوشمان می آید ... :D
3250 اکسپرس میوزیک هم جالبه !
دوست دارم Wirelesslan داشته باشه گوشیم که البته M600 , N73 , 3250 نداره ، فقط E70 و N80 دارن ! البته زیاد مهم نیستا !
M600 که دوربین نداره به نظر من خیلی بده :happy:
من که تا یه صحنه ببینم سریع عکس میگیرم و خیلی راحت ! تازه اونم اگه N73 باشه چه فازی میده !
N73 انتخاب خوبیه اگه دوربین نمیخوای هم M600 !
در ضمن اخه WirelessLan به چه درد تو ایران میخوره ؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
در ضمن اخه WirelessLan به چه درد تو ایران میخوره ؟

ببخشید! ولی زیاد ربطی به ایران و غیر ایران نداره! شما یه روتر میتونی تو هرجا بگیری! تنها تفاوت اینه که اونور تو ایستگاه های اوتوبوس و مترو و دانشگاه ها و اینا هم روتر میزارن جدیدا! ولی کلا ربطی به مکان نداره زیاد!

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید! ولی زیاد ربطی به ایران و غیر ایران نداره! شما یه روتر میتونی تو هرجا بگیری! تنها تفاوت اینه که اونور تو ایستگاه های اوتوبوس و مترو و دانشگاه ها و اینا هم روتر میزارن جدیدا! ولی کلا ربطی به مکان نداره زیاد!
تایید می شه ! حرف منم همینه !
وقتی از 2 . 3 نفر می شنوید که تو ایران بدرد نمی خوره خودتون هم راجع بهش تحقیق کنید !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تایید می شه ! حرف منم همینه !
وقتی از 2 . 3 نفر می شنوید که تو ایران بدرد نمی خوره خودتون هم راجع بهش تحقیق کنید !

خوب مطمئنید که ازش استفاده می کنید؟
من چون گوشیم wifi داشت و توی 3-4 ماهی که داشتمش فقط یه بار سعی کردم به لپ تاپ وصلش کنم که یخورده ای خیط گردیدم..سخت بود
doofywave%5B1%5D.gif

درضمن حداکثر 2-3 ساعت متوالی می تونید ازش استفاده کنید (در بهترین شرایط) چون مصرف باطری رو شدیـــــداً می بره بالا

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
حالا یعنی WirelessLan کاربرد داره تو ایران ؟؟؟
چه کاری میشه باهاش کرد ؟ !

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
حالا یعنی WirelessLan کاربرد داره تو ایران ؟؟؟
چه کاری میشه باهاش کرد ؟ !

وایرلس لن که یه چیز خارژکی!!! نیست! یه موجه! مثل بلوتوث، GSM یا UMTS یا EDGE!!! این موج مثل بلوتوث برای انتقال داده هستش با این تفاوت که سرعت و برد بیشتری داره! برای سرعت زیادش هم به وایرلس لن معروف شده! تو میتونی همون طور که برای کامپیوترت آداپتور بلوتوث میخری، روتر وای فای بخری! درسته! استفاده بیشتر رو میتونی تو کشور های دیگه ببری! چون شنیده ام تو اماکن عمومی مثل ایستگاههای مترو یا دانشگاه ها یا جاهای شلوغ روتر های قوی میزارن! واسه همین واسه گوشی ها برنامه هایی مثل HotSpot Finder اومده! ولی تو ایران هم میتونی روتر رو بخری و همونطور که فرهاد جان گفت، بعضی لپتاپ ها هم دارند! ضمنا، یه چیزی مثل پروفایل بلوتوث هم برای وای فای هست که اسمش UPnP هستش و میتونی به وسیله اون به فایل های روی کامپیوترت دسترسی داشته باشی که خیلی باحال میشه!
یه عیب هم داره که فرهاد هم گفت! ستاپش سخته یه کم!
چون موجی هم که تولید میکنه و میگیره خیلی قویه، طبیعیه که خیلی از عمر باطری کم میکنه!

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
حالا منم یه مورد در ارتباط با E70 بگم :دی

من از اتصالات پرسیدم، گفت گوشی رو هنوز نیاوردن!!
تو جمهوری هم هیچکس نداشت !
با اینکه 1 سالی میشه که این گوشی اومده، عجیبه که تو ایران نیست :/

شیطونه میگه دیگه صبر نکنم و برم بزنم تو گوش JasJaM

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حالا منم یه مورد در ارتباط با E70 بگم :دی

من از اتصالات پرسیدم، گفت گوشی رو هنوز نیاوردن!!
تو جمهوری هم هیچکس نداشت !
با اینکه 1 سالی میشه که این گوشی اومده، عجیبه که تو ایران نیست :/

شیطونه میگه دیگه صبر نکنم و برم بزنم تو گوش JasJaM

شیطونه خوب می گه (!)
فقط حواست باشه اگه خواستی بخری سریال روی جعبه HT637 به بالا باشه (و گرنه یخورده ای بیچاره می شی بعد 1-2 ماه:blush: )

حالا چند قیمت دارید از جسجم؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
نمی دونم ! از N80 که بخاطر باطریش خوشم نمیاد + یکمی بد فرمه !
N73 انتخاب نایسی هست ولی نمی دونم چه مرگمه ! ضده شدم از N73 انقدر دیدم دست دوستام :D !

بفرما....قابل توجه اونایی که میگن ن73 خز نخواهد شد... این که دیگه من نیستم

N80 گوشیه خوبیه! صفحه خوبی داره! دوربین خوبی داره! یه کم هم زیادی کلفت و زشته!
همون N73 به قول خودت نایس تره! برو بخر! مطمئن باش به این زودی ها خز نمیشه! تازه بشه! به درک! مگه گوشی خز بده؟! مثل N70!!!
تو مه میخواستی E70 بخری! چی شد؟ به خاطر قیمت منصرف شدی؟!

شما چرا با خودت درگیری داری؟ .....ما هم که از اول گفتیم گوشی خز بد نیست ن73 تا 1 - 2 ماه دیگه کاملا خز خواهد شد

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

شما چرا با خودت درگیری داری؟ .....ما هم که از اول گفتیم گوشی خز بد نیست ن73 تا 1 - 2 ماه دیگه کاملا خز خواهد شد
من کی گفتم خزه ؟ :-/

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1

:eek: نه که این K800 تو هیــــــــــــــچ مغازه ای نیست ؟!! :eek: چون N73 تو همه ی مغازه هاست !! واسه همین فقط N73 خز میشه :lol: :lol: K800 که راه میری تو چشمته ! وقتی میری علاالدین حالت بهم میخوره از اون رنگ سیاهش :-& یه مغازه نشد K800 نداشته باشه - حالم بد شد از بست تو مغازه ها دیدم !!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من کی گفتم خزه ؟ :-/

منم نگفتم که شماهمچین حرفی زدی.....اگر دقت کنی گفتم خز خواهد شد .....صحبت شما هم که کوت کردم واسه نمونه بود وگرنه این حرف رو از خیلیها شنیدم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
:eek: نه که این K800 تو هیــــــــــــــچ مغازه ای نیست ؟!! :eek: چون N73 تو همه ی مغازه هاست !! واسه همین فقط N73 خز میشه :lol: :lol: K800 که راه میری تو چشمته ! وقتی میری علاالدین حالت بهم میخوره از اون رنگ سیاهش :-& یه مغازه نشد K800 نداشته باشه :-j

مهم این نیست که تو هر مغازه ای باشه یا نباشه مهم اینه که تو دست مردم زیاد باشه .....ملاک خز بودن اینه.... حالا مگه من گفتم ک800 خز نیست؟!!!! اصلا بحث ن73 بود چه ربطی به ک800 داشت؟......

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
مهم این نیست که تو هر مغازه ای باشه یا نباشه مهم اینه که تو دست مردم زیاد باشه .....ملاک خز بودن اینه.... حالا مگه من گفتم ک800 خز نیست؟!!!! اصلا بحث ن73 بود چه ربطی به ک800 داشت؟......
منم میگم انقدر N73 N73 نکن ! Ok ؟؟
کلا" اول تو بازار گوشی های سوتی اریکسون خز میشن بعد نوکیا !!! :lol:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
منم میگم انقدر N73 N73 نکن ! Ok ؟؟
کلا" اول تو بازار گوشی های سوتی اریکسون خز میشن بعد نوکیا !!! :lol:

شما تعصبی برخورد میکنید ما یک کلام گفتیم شما بحث رو به چه جاهایی میکشونین؟!!! من که تعصب خاصی ندارم خوب اول سونی اریکسون خز میشه اصلا شما هرچی میگی درسته و قبول ولی نمیدونم چه ربطی به حرف من داره؟!!!!:blink:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
راستی چرا این روزها اینقدر N73 زیاد می بینم ؟؟!
162.gif
یکی دو ماه پیش کلا 2-3 تا فروشگاه هم نداشتن تو علاالدین الان تقریبا همه ی نوکیافروش ها دارن !

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
شما تعصبی برخورد میکنید ما یک کلام گفتیم شما بحث رو به چه جاهایی میکشونین؟!!! من که تعصب خاصی ندارم خوب اول سونی اریکسون خز میشه اصلا شما هرچی میگی درسته و قبول ولی نمیدونم چه ربطی به حرف من داره؟!!!!:blink:
ها ؟ :eek:
خوب منم میگم چون سوتی اریکسون ارزونتره بنابر این زودتر خز میشه !
شما میگید که N73 خزه ! من میگم خز نیست و حالا حالا ها هم خز نمیشه چون هم قیمتش بالاست هم کلا" تو بازار کمه !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ها ؟ :eek:
خوب منم میگم چون سوتی اریکسون ارزونتره بنابر این زودتر خز میشه !
شما میگید که N73 خزه ! من میگم خز نیست و حالا حالا ها هم خز نمیشه چون هم قیمتش بالاست هم کلا" تو بازار کمه !

باز هم میگم من نگفتم خزه اگر نوشتهامو درست بخونی متوجه میشی من گفتم خز خواهد شد ...ببینید یک پیش بینی ساده شما رو چه جوری به هم میریزه اونوقت ادعا میکنید تعصبی هم نیستید.......من بهتره دیگه بحث رو ادامه ندم!!!!!

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
باز هم میگم من نگفتم خزه اگر نوشتهامو درست بخونی متوجه میشی من گفتم خز خواهد شد ...ببینید یک پیش بینی ساده شما رو چه جوری به هم میریزه اونوقت ادعا میکنید تعصبی هم نیستید.......من بهتره دیگه بحث رو ادامه ندم!!!!!
من بهم نریختم تــــــند نرو اقا !! بهم ریختی چیه ؟! ما ا'گه بخوایم با این چیزا بهم بریزیم دیگه نمیتونیم پست بدیم !!
اگه نوشته ی منم بخونی منم نوشتم خز نخواهد شد ! دلیلش هم نوشتم !!!!!!!!!!!!!
یا علی

بالا