roozbeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,656
- لایکها
- 2
هرکی میخواد بخره نخره همون ان 70 خودمونه خیلی مزخرفه من داداشم گرفته
چرا مزخرفه؟؟؟؟:blink:
هرکی میخواد بخره نخره همون ان 70 خودمونه خیلی مزخرفه من داداشم گرفته
پوله زیادی داری مگه همون ان 70 هست فقط باتریش ضعیف تر شده و دوربین دوم حذف شده مگه بیکاری برو یه ان70 بخر با یه رم یک گیگ (فقط جدیده اینقدر گرونه تازه اصلا قشنگ نیست)
آقا خودمونيما هيچي همين Nokia نميشه
من امروز Jamin رو فروختم يه N73 خريدم
:blink: :blink: :blink:
WHY WOULD YOU DO THAT ؟؟؟!!!؟؟؟:wacko:
راستش فرهاد جان وقتي شما 540 تومن پول يه گوشي ميدي بعدش از همون روز اول ميبيني LCD كاليبراسيونش به هم ميريزه
هنگ ميكنه
..
راستش فرهاد جان وقتي شما 540 تومن پول يه گوشي ميدي بعدش از همون روز اول ميبيني LCD كاليبراسيونش به هم ميريزه
هنگ ميكنه
بعضي وقتا زنگ كه ميخورد صدا ازش در نميومد و فقط ويبره ميزد
و
و
و
دل زده نميشي؟؟؟
خود شما
از وقتي كه اون جك هدفونت اون مشكل مسخره رو به هم زد و ....
توش موندي كه كجا ببري تعمير كني....
سیا جان، اولاً که خوب چرا 540 تومن بدی عزیز من؟ قیمتش (s200) چهارصدو هشتاد بود... بعدم خوب پیش می یاد دیگه... این مشکل کالیبراسیون که گفتین خیلی تصادفیه :-؟ ولی خوب با اینکه گارانتی های ایران کشکه، خرید ppc یدون گارانتی هم خیلی کار خیطیه :-s
من جک هندزفریم که خراب شده انصافاً خوب حالگیری که هست!! ولی حالگیریش اینه که گارانتیه و گارانتیش تهرانه! حالا آخر هفته می خوام بدم دست یکی از دوستا بیاره تهران... می دونین مشکل کجاست آخه؟! این جک هندزفریش فک می کنم حتی نیاز نباشه عوض شه، فقط باید یه لحیم کاری کوچولو انجام بشه! زنگ زدم به یه تعمیرکار توی همین مشهد، گفت من یجوری برات درست می کنم که گارانتی از بین نره! گفتم ایول! بعد مساله رو گفتم بهش، گفت الا و بلا مین بردت ترک برداشته!!!:blink: می گم پدر جان، همه چیش سالمه، حتی گوشی زنگ می خوره، فقط باقی موقع ها اسپیکر کار نمی کنه... می گه درهرصورت من تضمینی نمی کنم!! :wacko: مشکل بزرگ، اینه که این تعمیر کارها ppc هارو یه کالای "لوکس" حساب می کنن، و از نبود گارانتی خوب هم سوء استفاده می کنن و خلاصه مث گرگ می مونن اکثریت!!
بعد واسه هنگ کردن خوب سی پی یو195 ــه!!! باید بعد از هارد ریست خیلی مواضب باشی که چی می ریزی و کجا می ریزی تا پس فردا مشکل برات بوجود نیاره... کلاً ادا و اتوارش بالاس! ولی در عوض کار یه مینی کامپیوترو می کنه برا آدم
البته حرف آخر رو سیا جان سلیقه ی آدما می زنه و نیازشون... انقدر این ppc ها می تونن مشکل ساز باشن.. که کسی حق نداره به سلیقه و تصمیم یه یوزر ناراضی گیر بده
(چند فروختی حالا؟ :دی)
این کالبراسیون رو بیشتر توضیح میدی؟
آقا کارت درسته :f34r: قیمت خوبی دادی رفته! یعنی با اون حال زااار گوشی، دیگه ترکوندی:happy:مرسي فرهاد جان
ولي اگه بخواي حساب كني فعلا PPC مخصوصا Imate خريدن حال گيريه
از يه نظر ديگه هم ماركهاي ديگه مثل Asus و Atom هم حال گريه
ميدوني چرا؟
برا اينكه اقلا اون imate رو هر وقت خواستي بفروشي پول نقده ولي آيا Asus هم همينطور....
باز حالا من خوب فروختمش
انداختمش به هموني كه ازش خريده بودم 490
راستي فرهاد جان اين مشكل LCD رو من فكر ميكنم 2-3 تا از بچه هاي ديگه فروم هم داشتن بيشتر هم با Jamin پس همچين تصادفي هم نيست
تقصیر من شد باز! ساری!و اینک تاپیک منحرف میشود!
Nokia N72 از نظر پخش صدا چطوره؟
تقریبا همون N70 است ولی هندزفریش کیفیت بهتری داره
خوب! فکر کنم تا چند روز دیگه همین ان 72 رو بگیرم!
اگر دوربین برات خیلی مهمه N71 بگی و اگر به پولت خورد N73. وگرنه من توصیه ام سری E یا 5500 است.
مشکلی داره مگه دوربین ان 72 ؟