• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"Nokia N73 Review" ٠

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از DariushAgah :
باشه دوران 6600 گذشته شما هم میتونی حدیث و روایت جعل کنی. اما N73 رو بشین و ببین.
:cool:

فکر نمی کنم چنین اتفاقی برای N73 بیفته، چون اصلا قابل مقایسه نیست.
ضمنا به نظرم اگه این گوشی توی دست مردم هم زیاد بشه اشکالی نداره، اما داغ داغ خریدنش هم دل و جرات می خواهد! :happy: باید پول اضافی (به اصطلاح قدما: یامُفت!) داشته باشی که بتونی این کار رو بکنی. (کاری که از دست من یکی که خارجه! :wacko: )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
متاسفانه به نظر میرسه n73 توانایی زیادی داره که خیلی زود به سرنوشت 6600 یا ... دچار بشه!:wacko:

:D :D
دارای توانایی بالقوه هست که بعد 6 ماه به حالت بالفعل در میاد....6 ماه دیگه اگه ان 73 انقدر زیاد نشد دست مردم هرچی خواستین بگین

ان 70 هم اولش همین جوری بود...الان دیگه دست کلی ادم دیدم تا حالا;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
:D :D
دارای توانایی بالقوه هست که بعد 6 ماه به حالت بالفعل در میاد....6 ماه دیگه اگه ان 73 انقدر زیاد نشد دست مردم هرچی خواستین بگین

ان 70 هم اولش همین جوری بود...الان دیگه دست کلی ادم دیدم تا حالا;)

باز شما با فنجون قهوه تون راه افتادید توی پی تی فال قهوه میگیرید؟!

به هر حال اشکالی نداره راز موفقیت نوکیا همین گوشیهای پر فروش و موفقی مثل 6600 است که هنوز که هنوزه تولید میشه و خریداران زیادی هم داره.

به نظر من اگر شما سونی اریکسونیها n73 نخرید هیچوقت جواد نمیشه.

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا داریوش انگار حافظ منافع نوکیا تو ایران هستن!
تا یک نفر بخواد حرف بزنه بکوبدش!
همه میدونن پولهایی که تو ایران برای گوشی های قیمت بالای نوکیا داده میشه امکانات خاصی به یک کاربر ایرانی پس نمیده.

اگه یک نفر بخواد یه اسمارت فون خوب بگیره میتونه M600 سونی رو با قیمت حدود 400 تومن بگیره و یک عمر استفاده کنه! (تازه دوربین هم نداره که آقا داریوش بگن دوربین در گوشی مهم نیست بلکه گوشی باید جاوا نباشد!!!!)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
از قدیم میگن حرف حساب جواب نداره......

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mehjam :
آقا داریوش انگار حافظ منافع نوکیا تو ایران هستن!
تا یک نفر بخواد حرف بزنه بکوبدش!
همه میدونن پولهایی که تو ایران برای گوشی های قیمت بالای نوکیا داده میشه امکانات خاصی به یک کاربر ایرانی پس نمیده.

اگه یک نفر بخواد یه اسمارت فون خوب بگیره میتونه M600 سونی رو با قیمت حدود 400 تومن بگیره و یک عمر استفاده کنه! (تازه دوربین هم نداره که آقا داریوش بگن دوربین در گوشی مهم نیست بلکه گوشی باید جاوا نباشد!!!!)

مثل خودت جوابت رو میدم!

مگه شما حافظ منافع سونی اریکسون هستی!؟
آخه کجای M600 با N73 قابل مقایسه است!!؟ یکی 3 مگاپیکسل دوربین داره یکی اصلا دوربین نداره!! خدایا توبه!

قضیه کوبیدن هم نیست. سونی اریکسون توی دنیای موبایلها خیلی از نوکیا عقبتره این شرکت یک ششم نوکیا فروش داره برای همین وقتی شما میای سونی اریکسون رو با یک شرکتی مثل نوکیا مقایسه میکنی هر چیزی از نوکیا گفته بشه شما احساس کوبش میکنی.

دیگه حال و حوصله سر و کله زدن با شما طرفداران گوشیهای سوتی اریکسون چینی رو ندارم. ولی N73 گوشی ایه که فعلا قصد خریدش رو دارم و این حرفهای شما ها بدجوری خنده داره. میان N73 رو با 6600 و M600 مقایسه میکنند. آخه چقدر میشه بی ربط حرف زد!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از DariushAgah :
باز شما با فنجون قهوه تون راه افتادید توی پی تی فال قهوه میگیرید؟!

به هر حال اشکالی نداره راز موفقیت نوکیا همین گوشیهای پر فروش و موفقی مثل 6600 است که هنوز که هنوزه تولید میشه و خریداران زیادی هم داره.

به نظر من اگر شما سونی اریکسونیها n73 نخرید هیچوقت جواد نمیشه.

آينده گوشيهاي نوكيا از اول معلومه و نياز به پيشگويي و فال قهوه نداره!!

اولش كه ميان، قيمتش خيلي بالا و گزافن بعد يه عده فكر ميكنن كه چون گرونه پس آخر گوشي و كلاسه ،ميرن ميگيرنش

بعد يكي دو ماه به نصف و حتي يك سوم ميرسن ،بعدش مردم ميرن و ميگيرن و يكي دو هفته بعد ميشه يه گوشي خز كه دست همه ديده ميشه

:lol: :lol: :lol: :p :p

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
مثل خودت جوابت رو میدم!

مگه شما حافظ منافع سونی اریکسون هستی!؟
آخه کجای M600 با N73 قابل مقایسه است!!؟ یکی 3 مگاپیکسل دوربین داره یکی اصلا دوربین نداره!! خدایا توبه!

قضیه کوبیدن هم نیست. سونی اریکسون توی دنیای موبایلها خیلی از نوکیا عقبتره این شرکت یک ششم نوکیا فروش داره برای همین وقتی شما میای سونی اریکسون رو با یک شرکتی مثل نوکیا مقایسه میکنی هر چیزی از نوکیا گفته بشه شما احساس کوبش میکنی.

دیگه حال و حوصله سر و کله زدن با شما طرفداران گوشیهای سوتی اریکسون چینی رو ندارم. ولی N73 گوشی ایه که فعلا قصد خریدش رو دارم و این حرفهای شما ها بدجوری خنده داره. میان N73 رو با 6600 و M600 مقایسه میکنند. آخه چقدر میشه بی ربط حرف زد!

بخاطر یه دوربین 3.2 مگاپیکسلی اونم از نوع نوکیا (حالا با هر لنزی) 400 هزار تومن پول اضافی نسبت به M600 خرج می کنی؟
بعدش هم شما راست میگی گوشی N73 که با یک گوشی touchscreen قابل مقایسه نیست اصلا.
ضمنا من حافظ منافع SE در ایران نیستم بلکه دلم واسه پولهای بیهوده که امثال شما به جیب نوکیا و سامسونگ میریزین میسوزه!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا ملت گول اسم کارل زایس رو نخورید...فقط یه حربه تبلیغاتی هست....همون کاری که با N90 کردن و اخرش هم معلوم شد که گوشی هایی مثل w800/k750 با همون لنز بدون اسم و رسمشون بهتر عکس میگیرن...اینم همونه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mehjam :
بخاطر یه دوربین 3.2 مگاپیکسلی اونم از نوع نوکیا (حالا با هر لنزی) 400 هزار تومن پول اضافی نسبت به M600 خرج می کنی؟
بعدش هم شما راست میگی گوشی N73 که با یک گوشی touchscreen قابل مقایسه نیست اصلا.
ضمنا من حافظ منافع SE در ایران نیستم بلکه دلم واسه پولهای بیهوده که امثال شما به جیب نوکیا و سامسونگ میریزین میسوزه!

مشکل اصلی se علاوه بر آنتن دهی ضعیف کیفیت پایین ساخخت گوشی و شکننده بودنشونه مخصوصا که اغلب هم چینی هستند.
بنده برام آنتن دهی از مهمترین ملاکهاست برای همین se نمیتونه تا آنتن دهیش رو درست نکرده برای من گوشی به حساب بیاد.
اما اون M600 هم با Nokia E61 قابل مقایسه است نه N73 . اختلاف قیمت N73 با M600 400 تومن نیست ولی N73 حدااقل 400 تومن بیشتر ارزش داره

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از DariushAgah :
مشکل اصلی se علاوه بر آنتن دهی ضعیف کیفیت پایین ساخخت گوشی و شکننده بودنشونه مخصوصا که اغلب هم چینی هستند.
بنده برام آنتن دهی از مهمترین ملاکهاست برای همین se نمیتونه تا آنتن دهیش رو درست نکرده برای من گوشی به حساب بیاد. اما اون M600 هم با Nokia E61 قابل مقایسه است نه N73 . اختلاف قیمت N73 با M600 400 تومن نیست ولی N73 حدااقل 400 تومن بیشتر ارزش داره

به سلامتی خودتون هم اهمیت بدین!
انتن دهی قوی به چه قیمتی؟؟!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ciamac :
به سلامتی خودتون هم اهمیت بدین!
انتن دهی قوی به چه قیمتی؟؟!!

هنوزز قضیه امواج موبایل و سلامتی و حد اون به نتیجه خاصی نرسیده. هر چند یک استانداردهایی هست که سازنده ها باید رعایت کنند. ولی آنتن ضعیفتر سونی اریکسون به علت نگرانی اونها برای سلامتی شما نیست. اونها به فکر مصرف باطری کمتر و قطعات ارزونتر هستند از نظر تکنیکهای مخابراتی هم به نوکیا نمیرسند برای همین تمرکزشون روی جنبه موزیک و عکاسی گوشی هاست

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
زهی خیال باطل....

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از DariushAgah :
هنوزز قضیه امواج موبایل و سلامتی و حد اون به نتیجه خاصی نرسیده. هر چند یک استانداردهایی هست که سازنده ها باید رعایت کنند. ولی آنتن ضعیفتر سونی اریکسون به علت نگرانی اونها برای سلامتی شما نیست. اونها به فکر مصرف باطری کمتر و قطعات ارزونتر هستند از نظر تکنیکهای مخابراتی هم به نوکیا نمیرسند برای همین تمرکزشون روی جنبه موزیک و عکاسی گوشی هاست

عجب!!!!

واسه همينه كه جاهايي كه هيچ كدوم از گوشيهاي نوكيا ، زيمنس و... مدام قطع و وصل ميشن با سوني اريكسون ميشه به راحتي حرف زد!!!
:wacko: :wacko: :wacko: :eek: :eek:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
جالب اينجاس كه تو هيچ يك از سايت ها و فرومهاي خارجي بحثي راجع به آنتن دهي دو گوشي وجود نداره

و راجع به همه چيز گوشي بحث ميشه الا آنتن دهي:lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از pooya007 :
عجب!!!!

واسه همينه كه جاهايي كه هيچ كدوم از گوشيهاي نوكيا ، زيمنس و... مدام قطع و وصل ميشن با سوني اريكسون ميشه به راحتي حرف زد!!!
:wacko: :wacko: :wacko: :eek: :eek:

اون جا حتما مثلث برموداست!!!
گوشیهای خوب توی آنتن دهی نوکیا و موتورولا هستند. بدها هم پنتک و سامسونگ بقیه هم متوسطند

لینک برای آنتن دهی هم بارها نشون دادیم خود من 4 تا شو کپی کردم. اونهم نه از فرومها بلکه از ریوو ها

meweadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد آنتن دهی که نوکیا حرف اول میزنه ، بدون شک .
اما آنتن دهی اریکسون هم بدک نیست .
من خودو N73ME دارم . تاحالا نشده که جایی انتن نده.

در مورد مبحث عکس هم باید گفت که عکس ان73 رو اصلا" نباید با کا750 مقایسه کرد.
چرا؟
واسه اینکه وقتی مقایسه درسته که دو طرف ، از یه سنخ باشن.
کا750 اون اولا واسه ی خودش شاخی بود .
اما الان، ان73 که عکساش ، ویرایشگر خودکار داره و اتو فوکوس و .... خیلی خوفه .
شاید باورتون نشه ، تو یه عروسه ، همه دوربین دیجیتال 6-7 پیکسلی آورده بودن اما صاحب عروسی ، گفت همه دوربین رو غلاف کنن . عکس ان73 یه چیزه دیگست !!

بالا