عزیز دنبال اینا نرو !!! همش الکیه !!!به نقل از Persianit :بیا تا تموم نشده
دوست عزيزبه نقل از Persianit :با مرا جعه به لينك NOTEBOOK و ثبت نام كردن. شما مي توانيد صاحب يك عدد NOTEBOOK شويد. البته شما بايد 18 نفر را به سايت معرفي كنيد تا اين عمل صورت پذيرد.
من يكي از دوستام NOTEBOOK را تحويل گرفته و داره كلي باحاش حال ميكنه. :blink: :blink: :blink:
الکی هست شما چرا باور میکنید !!!به نقل از arh_ch :دوست عزيز
ميشه لطف كني بگي دوست شما ساكن كجاست
و يك سئوال هم در مورد نوت بوكش داشتم اينه كه اسمبل كجاست و شماره سريال نوت بوك چي تا من يه تستي بكنم ببينم آيا واقعا درسته يا نه؟
به نقل از mahdi206 :واقعا اين صحت داره؟ :blink:
اينجوري كه كاري نداره! من خودم 18 تا ثبت نام مي كنم يه دونه گيرم مياد كه! 18 تا ايميل هم كه دارم ، فقط يه چيزي ، اين از كجا ميفهمه كه 18 نفر يكي نيستن؟ IP رو چك ميكنه؟
اين فكر خوبيه ، چرا به كله تو خالي خودم نرسيد؟به نقل از Mehrzad6262 :چرا این کار و کنید 18 نفر جمع شین زیر من عضو شین بعد که لب تاپ و داد با هم قسمت می کنیم بهتره که![]()
اینا همه کــــــــشـــــکه![]()
بنز مجاني آخرين سيستم ميخواي ؟ بيا تو! (توجه بشه سيستم رو به صورت systom تلفظ كنين نه system)به نقل از ali313 :حد اقل يه سايتي معرفي كنيد كه جايزش يه بنز آخرين سيستم باشه تا توي تخيلاتمون حالي ببريم :lol:
اگر شما قرار باشه اينكار را بكنين و همه آفرها را پر كنيد هزينش هزينه لپتاپ ميشه.به نقل از Mehrzad6262 :چرا این کار و کنید 18 نفر جمع شین زیر من عضو شین بعد که لب تاپ و داد با هم قسمت می کنیم بهتره که![]()
به نقل از Persianit :اگر شما قرار باشه اينكار را بكنين و همه آفرها را پر كنيد هزينش هزينه لپتاپ ميشه.![]()
منم بازيم زير مجموعت ميشم اون وقت بذار با لب تاپت يه دور بزنم :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از Mehrzad6262 :چرا این کار و کنید 18 نفر جمع شین زیر من عضو شین بعد که لب تاپ و داد با هم قسمت می کنیم بهتره که![]()