• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!!!!!!!NTTac HELP

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
توی تنظيمات شما، Packet های کاربرانتون چطوری Route ميشن؟ کجا NAT ميشن؟

mahmood-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ras را تنظيم كردم و از طريق *** به server وصل ميشم كه براي accounting هم nttacplus نصب كردم ..يك ip validدارم كه nat كردم ....اما وقتي كه با كلااينت از طريق *** وصل ميشم به سرور كلاينت ايينترنت نداره ...windows server 2003 هست ...يك بار قبلآ اين كار را انجام دادم و جواب گرفتم و هنوز هم داره كار ميكنه ولي اين دفعه كه نصب كردم نميدونم جرا اينترنت نداره .
ممنوم ميشم.

ilia

Registered User
لایک‌ها
0
اينترنتش تموم شده حتماَ :d

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
شما وقتي سرور رو Ping ميکنی يعنی Packet ها تا *** Server ميرسن. بعد از اون برای اينکه بتونن ادامه مسير بدن، بايد NAT بشن. به احتمال زياد مشکل شما از NAT است. NAT رو چطور انجام دادين؟ روی Router ؟ WinRoute؟

mahmood-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
روی همون کامپیوتر سرور nat کردم که خودش ip valid داره و defult getway آن router است .....روی همون کامپیوتر یک win server 2003 دارم که همین کار ها را کردم و داره جواب میده ...اما این win server 2003 را که نصب کردم نمیدونم چرا جواب نمیده 2 روزه هر کاری میکنم جواب نمیده

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
به نقل از aryagohar :
خوب
Nttac رو روي كامپيوتري كه مالتي پورت شما روش نصبه install كن. خيلي مزيتها داره كه بهت مي گم.
2- شما نياز داري كه Remote Access Server رو از داخل Remote & Routing Access Server ويندوز يا همون RRAS خودمون تنظيم كني. يه جادوگر داره كه كارو برات خيلي ساده مي كنه.
ويندوز به صورت پيش فرض اعتبار سنجي و اكانتينگ رو رو پورت هاي 1812 و 1813 انجام مي ده كه نياز داري اونا رو با 1645 و 1646 عوض كني . حالا فرقي نمي كه مي توني Nttac رو تغيير بدي.
بعد از اينكه كارو شروع كردي. اتدا از شما مي پرسه كه چه پروتكلي رو نياز داري همون TCP/IP خودمون رو Next كن.
قسمت بعدي در مورد دادن Ip به كاربرا هست كه به خودت به صورت دستي وارد كن.
قسمت بعدي در مورد Radius Server ازت سوال مي كنه كه بايد گزينه I want To Use Radius Server رو انتخاب كني.
صفحه بعدي IP address و secret key سرور Nttac رو مي پرسه كه شما Ip كامپيوتري كه نرم افزار و رو ورش نصب كردي مي دي و يه كلمه دلخواه مثل RTC رو هم به عنوان كلمه مخفي براش تعريف مي كني. اين كلمه 100% لازمه والا كار نمي كنه.
تموم شد. حالا بايد يه سري تغييرات كوچولو بدي.
از داخل START==>Programs==>Administratine tools=>Remote and Routing روي اسم كامپيوترت كه حالا يه فلش سبز رنگ رو به بالا داره راست كليك كن و داخل منو Properties بشو
از قسمت Authentication Method بايد
Password authentication Protocol (PAP
Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP
رو تيك بزني و بقيه تيك ها رو برداري.و از اين صهحه خارج شو
رو دكمه Authentication Server كليك كن و دكمه Edit رو بزن.Authentication Port رو برابر 1645 قرار بده و قبول كن
رو دكمه accounting Server كليك كن و دكمه Edit رو بزن.accounting Port رو برابر 1646 قرار بده و قبول كن
سرويس حتما بايد Restart بشه كار ما اينج تمومه

داخل Ntttac در قسمت كنسولش كليد F8 رو فشار بده تا Option Window رو ببيني از قسمت بالا تب Secret رو انخاب كن و ID Address و Secret Key رو وارد كن و Click OK & Play
اميد وارم بدردت بخوره. مشكلي داشتي موبايلمو برات گذاشتم.

تمام 28 صفحه این انجمن رو خوندم تا اخرش فقط یک مطلب بسیار مفید از شما پیدا کردم که واقعا کامل هست.

من چند روز دیگه قرار Accounting امون رو به NTTac ارتقا بدیم. فقط تنها چیزی که فکر می کنم باید توضیح بدین برام قسمت Options خود Nttac هست. میشه لطفا کسی Screenshot از این 9 بخش Options ارسال کنه؟ زیاد احتیاج به توضحیات نیست چون یک اشاره کنید می گیرم مطلب رو ...

ramin281

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من یه سیستم دارم که رو اون *** و dhcp و nttac راه اندازی کرده ام و عمل nat تو روتر انجام می شه

همه چیز خوب کار می کنه کانکشن وی پی ان ، IP address و dnc می گیره ولی تو گرفتن gateway مشکل داره

اون آی پی که من مشخص کردم رو نمی گیره یا ای پی که وی پی ان کانکشن می گیره به عنوان گت وی ویا اینکه

ای پی برا گت وی نمی گیره

بالا