• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

o2اطلاعات درمورد گوشی های

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وقتی گوشی ای میخواهد که دست هر کسی نباشه بین مارکهای متفرقه nec مارک خوبیه همه محصولاتش هم در زمینه کامپیوتر کیفیت خوبی داشته

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از samanlyric :
من داشتم مسخره ميكردم ! ببخشيد اگه يه مقدار از بحث اصلي منحرف شدم. اون پست براي زنگ تفريح بود.

به هر حال مهم سليقه س. اگه از مدلهاي اين برند خوشت مياد، كه خب حتما بخر. خيالت هم راحت، هيچ كس نداره. من يكي كه اين گوشي ها رو مجاني هم بهم بدن نميگيرم.
چرا یعنی ایرادش چیه
آنتن دهیش
ایرداشو بگین

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ایرادی نداره . این حرفها در راستای همون مسخره کردن بوده و ارزش دیگری ندارد.
تنها مشکل این گوشیا اینه که توی ایران گارانتی و خدمات پس از فروش نداره

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب نا اینکه گیر داده باشم یگوشی ظریف و زنونه میخام نمیخوام هم زیاد دسه همه باشه

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من زیمنس دیدم اما نمیدونم چجوریه مثل sl 75
sl65 escada&rockin rio
BENQ z2
cl 75

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان اگه دیدین نظر بدین وگرنه رو هوا نگین زیمنس نخر
D:

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تنها مشکل این گوشیا اینه که توی ایران گارانتی و خدمات پس از فروش نداره

بيخيال بابا داريوش جان !
گفتي دست كسي نيست گفتم موافقم. اما الان جمله ي بالاييت ميگه كه اين گوشي ها علاوه بر اينكه دست كسي نيستن، بي مشكل هم هستن. من اينو باهات مخالفم. خيلي هم خالفم.

واقعا تو نميدوني اين گوشي ها نسبت به گوشي هاي ديگه آشغالن؟! شايد من اشتباه ميكنم ! بيا منو روشن كن !

----------------

من زیمنس دیدم اما نمیدونم چجوریه مثل sl 75
sl65 escada&rockin rio
BENQ z2
cl 75

باربي جان،
در مورد ظاهر اين گوشي ها كه خودت بايد تصميم بگيري. در مورد عملكرد و امكانات، به نظرم به ترتيب زير قرار ميگيرن :

1. Siemens SL75
2.Siemens CL75
3.BenQ Z2
4.Siemens SL65 تومن 1940000

قيمت اون سه تاي اول رو هم ندارم ! توجه كن كه نسبت عملكرد / قيمت خيلي مهمه ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از samanlyric :
بيخيال بابا داريوش جان !
گفتي دست كسي نيست گفتم موافقم. اما الان جمله ي بالاييت ميگه كه اين گوشي ها علاوه بر اينكه دست كسي نيستن، بي مشكل هم هستن. من اينو باهات مخالفم. خيلي هم خالفم.

واقعا تو نميدوني اين گوشي ها نسبت به گوشي هاي ديگه آشغالن؟! شايد من اشتباه ميكنم ! بيا منو روشن كن !

----------------

باربي جان،
در مورد ظاهر اين گوشي ها كه خودت بايد تصميم بگيري. در مورد عملكرد و امكانات، به نظرم به ترتيب زير قرار ميگيرن :

1. Siemens SL75
2.Siemens CL75
3.BenQ Z2
4.Siemens SL65 تومن 1940000

قيمت اون سه تاي اول رو هم ندارم ! توجه كن كه نسبت عملكرد / قيمت خيلي مهمه ...

توصیه ما به ایشون گوشیهایی بود که توی تاپیک قبلیشون بهشون پیشنهاد دادیم . اما ایشون اصرار داشتن گوشیشون تک باشه .
فکر میکنم گوشیهایی که دارید پیشنهاد میدید قدیمین و دیگه جذابیت ندارند. در مورد اون زیمنس کوچیکه یک دوستی داشتتم قبلا ها که این گوشی رو داشت همیشه هم از دستش شاکی بودم چون یا در دسترس نبود یا صدا هی قطع و وصل میشد. اگر بخواهیم عبارت آشغال رو بکار ببریم این گوشی بیشتر شایسته چنین عنوانیه.

در مورد nec هم اگر اطلاعاتی در مورد بد بودنش دارید بگید. من با موبایلش کار نکردم ولی هیچ جایی ندیدم جایی ازش بد گفته باشند . در مورد سایر وسایل الکتریکی ساخت nec که واقعا همیشه خوب بوده . فقط شرکت نسبتا کوچیکیه ولی همینطوری نگید آشغاله. از نظر زیبایی هم من این گوشیها رو به ال جی سامسونگ موتورولا و سونی اریکسون ترجیح میدم

بالا