به نقل از mdibmehr2 :اینو می دونی که همیشه برد پشت ریسک کردنه؟؟؟؟
الان یه مدتیه که تو آمریکا ممنوع کردن ...به نقل از sascovach :اصلا هایپ خیلی چیزه مزخرفیه هر چقدر هم که با تجربه باشه آدم آخرش ریسکش بسیار بالاس
فقط سوالی که واسه من همیشه هست اینه که تو کشورایی مثل آمریکا که جرمای اینترنتی به طور جدی پیگیری میشه و امکاناتشون زیاد چرا جلوی این کلاه برداریا گرفته نمیشه؟ الان علنا دارن یه عده هر روز پول مردم رو از تمام نقاط دنیا بالا میکشن ولی هیچ کشوری اصلا توجه نمیکنه
خیلی عجیبه من که به جواب نرسیدم هر چی فکر کردم
واسه خودشون ممنوع میکنن بعدش واسه جهان سومی های بدبخت آزادهبه نقل از h53067 :الان یه مدتیه که تو آمریکا ممنوع کردن ...
بعد از یه ما میشه 70 دلازبه نقل از benyaminj :بچها يعنی برم 50 دلار بزارم ماهه بعد چقد میده بهم؟
اگه 10 روزه هم بذاري, احتمالا بعد از 10 روز قصد در آوردن پولت رو داشتي 3% كارمزد براي خروج پولت از سايت كم ميشه و ميشه 7% سود خالص...به نقل از sascovach :بعد از یه ما میشه 70 دلاز
البته به نظر من نزار توش چون عمرش زیاده اگه هم گذاشتی تو پلن 10 روزش که 10% میده بزار
اگه بعد از از دست دادن پولت باز هم میتونی لبخند بزنی توش پول بزاربه نقل از benyaminj :من میرم میزارم اگه پولم هپولی شد میيام از شماها میگيرم:happy:
چون با اين چيز هايی که تو اين 2 صفحه خوندم آدمو حوسی میکنه
همين كه sascovach گفتاااااااابه نقل از sascovach :اگه بعد از از دست دادن پولت باز هم میتونی لبخند بزنی توش پول بزار
علاوه بر پولم 70 دلار ديگه مياد روش؟به نقل از sascovach :بعد از یه ما میشه 70 دلاز
البته به نظر من نزار توش چون عمرش زیاده اگه هم گذاشتی تو پلن 10 روزش که 10% میده بزار
تنت سالم باشهبه نقل از navdl :من دیروز درخواست دادم ....
48 ساعتش فردا تموم میشه ببینیم هنوز سالمه یا نه