zeus_titan
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 157
- لایکها
- 8
خیلی باحال بود این سریاینم سری اخر
اگه دوست داشتین بگین بازم بذارم:blush:
e پس من چی کلی تلاش کردم؟zeus_titan عزيز!
بعضي از wallpaper هايي كه گذاشتين در نهايت زيبايي هستند!
متشكرم
نهههههههه!!!راستی Zeus جان از آواتوت و این جور رقص ها wallpaper نداری؟
لاکسار جان این عکاسها که نمیان شاهکاراشون رو بزرگ بزارن تو نت مگر اینکه به قیمت به فروشن به سایتها.اینا هم توسط افرادی خریداری شده ولی خوب متاسفانه کوچولوشونو میدن به مااما بعضی عکس ها تکراری و بعضی ها کوچیک بودند!
وای ممنون استاد گرامی:blush:بعضي از wallpaper هايي كه گذاشتين در نهايت زيبايي هستند!
وای خدای من عجب خبر بدیو يک خبر خيلى خيلى بد براى همه کسانى (از جمله خودم) که عکس هاشون رو تو سايت freeshare.us آپلود کردند. اين سايت عزيز و محبوب تنها تا تاريخ 15 سپتامبر فعاليت خواهد کرد و به خاطر مشکلاتى بعدش ديگر تعطيل خواهد شد و وجود نخواهد داشت. براىهمين از يوزرهاش خواسته که هرچه سريعتر از عکس هاشون بک آپ بگيرند چون در غير اين صورت جاى تمامى آنها، ضربدر زشت و معروف قرمز رنگ ديده خواهد شد.
اينم متن پيام از طرف صاحب سايت فرى شير:
it's time to say goodbye
Unfortunately because of some serious business problems and difficulties we have to shut down FreeShare.us permanently.
Therefore we ask you to make backup of your pictures and please do not link to FS anymore.
The last day of FS existance will be September the 15th.
thanks for all of your support and goodluck
freeShare founder
خيلىحيف شد، حالا ببينيد چه حجم عظيمى از پست ها بى استفاده مى شوند
بله همينطوره، بهتره تا دير نشده عکس هاتونو پيش از اينکه از دست برن بگيريد، هرچند از صبح ديگه سايت فرى شر براىمن باز نميشه (نوشته بودند 15 ولى نکنه منظورشون همين 5 بود؟!)من کلی عکس آپلود کردم که خیلی خیلی بادردسر پیداشون کردم مهمتر از اون این سایت بهترین سایت برای آپلود عکس بود خیلی خیلی حیف شد
منم اميدوارم که همينجورى باشه، حيفاره خواهر خیلی بد شد که فری شیر میره .ولی خوب ایشا ا.. با قدرت بیشتر برگرده