هر کی عکس خاصی در هر زمینه ای میخواد بگه تا من براش اینجا بذارم. منظورم موضوع عکسه : منظره - گل - دریا - هرچی ..........
دوست عزیز واقعا از عکس هات لذت بردم. کارت قابل تحسینه...هر کی عکس خاصی در هر زمینه ای میخواد بگه تا من براش اینجا بذارم. منظورم موضوع عکسه : منظره - گل - دریا - هرچی ..........
دوست عزیز من از والپیپرهایی با مضمون فنجان(!) خوشم میاد ... مثل نمونه ای که تو پست 998 (همین صفحه) هست .... یا شبیه نمونه ای که تو پست 927 هست ... مرسی ...هر کی عکس خاصی در هر زمینه ای میخواد بگه تا من براش اینجا بذارم. منظورم موضوع عکسه : منظره - گل - دریا - هرچی ..........
دوست عزیز واقعا از عکس هات لذت بردم. کارت قابل تحسینه...
امکانش هست عکس های بک گراند با موضوع لاو برامون بزاری؟ از همونا که دختر پسرا بغل کردن همدیگه رو یا در حال ماچ و لب و اینا هستن؟
ممنون دوست عزیز ... بله اینا قشنگ بودن اما سایز والپیپر نبودن ... همونطور عکس های پست قبلی هم سایز والپیپر نبودن ... به هر حال مرسی ...منظورتون این جور عکساست ؟؟؟؟؟
.
امیدوارم خوشتون اومده باشه .....
http://rapidshare.com/files/144067981/Lost_Wallpapers.rar
ممنون از توجهت دوست عزیز ... والپیپرهایی با موضوع فنجون ولی یکم خلوت تر هم پیدا میشه لطفا؟ یعنی فنجون سوژه ی اصلی نباشه و جزئی باشه ...سایز عکسهای 2 پست قبل تغییر کرد.
خیلی عالی بود ... مرسی ... پاییز نزدیکه...والپيپر هاي خيلي زيبا در رابطه با پاييز :
خیلی عالی بود ... مرسی ... پاییز نزدیکه...
دوست عزیز برای دانلود از این سایت (Rapidshare) ، از دو تا گزینه ی موجود در صفحه ،سمت چپی Free user رو انتخاب کنید . تو صفحه ی بعدی یک ثانیه شمار میاد ، بعد از شمارش ، پنجره ی دانلود باز میشه و بعد دانلود می کنید (بسته به نوع مرورگرتون گزینه ی download یا save رو انتخاب می کنید ) .Afsaneh-R، چه طوری میشه اون عکسهای پاییز که گذاشته بودی دانلود کرد ؟؟ من هر کاری کردم نتونستم. اصلاً من هیچ فایلی رو نمیتونم از توی این سایت دانلود کنم !! اگه میشه راهنماییم کنید. ممنون.
دوست عزیز برای دانلود از این سایت (Rapidshare) ، از دو تا گزینه ی موجود در صفحه ،سمت چپی Free user رو انتخاب کنید . تو صفحه ی بعدی یک ثانیه شمار میاد ، بعد از شمارش ، پنجره ی دانلود باز میشه و بعد دانلود می کنید (بسته به نوع مرورگرتون گزینه ی download یا save رو انتخاب می کنید ) .
به هر حال ممنون. همچنان بیننده والپیپرهات میمونم :*خیلی خوشحال شدم که از عکسا خوشتون اومده. در مورد عکسهایی هم که در خواست کرده بوده باید بگم که من از اون جور عکسها نمیذارم امیدوارم از این عکسها خوشت بیاد .... خلاصه معذرت ....