• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

only wallpaperssssss

Conrad...sps

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
1
هر کی عکس خاصی در هر زمینه ای میخواد بگه تا من براش اینجا بذارم. منظورم موضوع عکسه : منظره - گل - دریا - هرچی ..........

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
هر کی عکس خاصی در هر زمینه ای میخواد بگه تا من براش اینجا بذارم. منظورم موضوع عکسه : منظره - گل - دریا - هرچی ..........
دوست عزیز واقعا از عکس هات لذت بردم. کارت قابل تحسینه...

امکانش هست عکس های بک گراند با موضوع لاو برامون بزاری؟ از همونا که دختر پسرا بغل کردن همدیگه رو یا در حال ماچ و لب و اینا هستن؟

Last edited by a moderator:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان عزیز همگی خسته نباشید .... والپیپرها خیلی زیبا بودن ...
thankyou.gif

دوست عزیز من از والپیپرهایی با مضمون فنجان(!) خوشم میاد ... مثل نمونه ای که تو پست 998 (همین صفحه) هست .... یا شبیه نمونه ای که تو پست 927 هست ... مرسی ...

چهار فصل 1600x1280

گل 1600x1000

1600x1200

1280x1024

لامپ! 1280x1024

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوست عزیز واقعا از عکس هات لذت بردم. کارت قابل تحسینه...

امکانش هست عکس های بک گراند با موضوع لاو برامون بزاری؟ از همونا که دختر پسرا بغل کردن همدیگه رو یا در حال ماچ و لب و اینا هستن؟

خیلی خوشحال شدم که از عکسا خوشتون اومده. در مورد عکسهایی هم که در خواست کرده بوده باید بگم که من از اون جور عکسها نمیذارم امیدوارم از این عکسها خوشت بیاد .... خلاصه معذرت ....

Last edited:

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوست عزیز من از والپیپرهایی با مضمون فنجان(!) خوشم میاد ... مثل نمونه ای که تو پست 998 (همین صفحه) هست .... یا شبیه نمونه ای که تو پست 927 هست ... مرسی ...

منظورتون این جور عکساست ؟؟؟؟؟

امیدوارم خوشتون اومده باشه .....

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
منظورتون این جور عکساست ؟؟؟؟؟
.
امیدوارم خوشتون اومده باشه .....
ممنون دوست عزیز ... بله اینا قشنگ بودن اما سایز والپیپر نبودن ... همونطور عکس های پست قبلی هم سایز والپیپر نبودن ... به هر حال مرسی ...

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
والپيپر از فيلم پر طرفدار LOST:happy:

qqpsup.jpg

The Lost Wallpapers
Size : 12.5 MB

کد:
http://rapidshare.com/files/144067981/Lost_Wallpapers.rar

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سایز عکسهای 2 پست قبل تغییر کرد.
ممنون از توجهت دوست عزیز ... والپیپرهایی با موضوع فنجون ولی یکم خلوت تر هم پیدا میشه لطفا؟ یعنی فنجون سوژه ی اصلی نباشه و جزئی باشه ...
باز هم ممنون ...
والپيپر هاي خيلي زيبا در رابطه با پاييز :
خیلی عالی بود ... مرسی ... پاییز نزدیکه...

Love
1024x768

1024x768

1280x1024

1600x1200

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
Afsaneh-R، چه طوری میشه اون عکسهای پاییز که گذاشته بودی دانلود کرد ؟؟ من هر کاری کردم نتونستم. اصلاً من هیچ فایلی رو نمیتونم از توی این سایت دانلود کنم !! اگه میشه راهنماییم کنید. ممنون.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
Afsaneh-R، چه طوری میشه اون عکسهای پاییز که گذاشته بودی دانلود کرد ؟؟ من هر کاری کردم نتونستم. اصلاً من هیچ فایلی رو نمیتونم از توی این سایت دانلود کنم !! اگه میشه راهنماییم کنید. ممنون.
دوست عزیز برای دانلود از این سایت (Rapidshare) ، از دو تا گزینه ی موجود در صفحه ،سمت چپی Free user رو انتخاب کنید . تو صفحه ی بعدی یک ثانیه شمار میاد ، بعد از شمارش ، پنجره ی دانلود باز میشه و بعد دانلود می کنید (بسته به نوع مرورگرتون گزینه ی download یا save رو انتخاب می کنید ) .

Conrad...sps

کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوست عزیز برای دانلود از این سایت (Rapidshare) ، از دو تا گزینه ی موجود در صفحه ،سمت چپی Free user رو انتخاب کنید . تو صفحه ی بعدی یک ثانیه شمار میاد ، بعد از شمارش ، پنجره ی دانلود باز میشه و بعد دانلود می کنید (بسته به نوع مرورگرتون گزینه ی download یا save رو انتخاب می کنید ) .

ممنون.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خیلی خوشحال شدم که از عکسا خوشتون اومده. در مورد عکسهایی هم که در خواست کرده بوده باید بگم که من از اون جور عکسها نمیذارم امیدوارم از این عکسها خوشت بیاد .... خلاصه معذرت ....
به هر حال ممنون. همچنان بیننده والپیپرهات میمونم :*

بالا