• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

open new windows

mjme

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2003
نوشته‌ها
474
لایک‌ها
11
سن
47
من نميدونم چجوري بايد لينك بدم كه صفحه جديد در پنجره ديگه ايي باز بشه.
و يه سوال ديگه اينكه چكار بايد كرد كه پنچره اكسپلورر در حالت ماكسيمايز باز بشه؟
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
25
سن
40
محل سکونت
Tehran
لينكت رو اين فرمي بنويس:

[code:1]<a target="_blank" href="http://www.google.com">google</a>[/code:1]

يعني در واقع بايد يه [code:1]target="_blank"[/code:1] اضافه کني

يا اينکه توي head صفحه اينو بذار:

[code:1]<base target="_blank">[/code:1]

---
در مورد صفحه اگر اون صفحاتي که دارن باز ميشن مال خودت باشن يه همچين کدي رو بالاي هرکدومشون بذار:


[code:1]<script>

if (parseInt(navigator.appVersion)>3) {

 if (navigator.appName=="Netscape") {

  if (top.screenX>0 || top.screenY>0) top.moveTo(0,0);

  if (top.outerWidth < screen.availWidth)

     top.outerWidth=screen.availWidth;

  if (top.outerHeight < screen.availHeight)

     top.outerHeight=screen.availHeight;

 }

 else {

  top.moveTo(-4,-4);

  top.resizeTo(screen.availWidth+8,screen.availHeight+8);

 }

}

</script>[/code:1]

من نمي دونم اين اسکريپت هميشه درست کار ميکنه يا نه.. فقط هم من خودم با ie تست کردم و جواب داد.. يعني صفحه رو کوچيک کردم و refresh که ميکنم maximize ميشه.. با هيچ براوزر ديگه اي تست نکردم.. در مورد بخش اول سوالت اينم بگم که خيليا معتقدن نبايد ويزيتور مجبور باشه لينک هاي ما رو توي صفحات جديد ببينه و اگر خودش بخواد ميتونه موقع کليک شيفت رو بگيره و طراح نبايد ويزيتور رو مجبور کنه..
 

mjme

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2003
نوشته‌ها
474
لایک‌ها
11
سن
47
ممنون از جوابت . ولي منظور من از باز شدن اكسپلورر در حالت ماكسيمايز در مورديه كه خودم با كليك بر روي ايكون اكسپلورر اقدام به يه پنجره جديد ميكنم .
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
25
سن
40
محل سکونت
Tehran
اهان پس براي ويزيتورهات نميخواي، براي خودت اگر ميخواي ببين ميدونم كه ميشه با ie ور رفت تا درست بشه مثلا اگر همه ie ها رو ببندي و فقط يكي باز باشه و اون رو بگيري از طرفين بكشي تا با ابعاد صفحه منطبق بشه و بعد ببنديش اين تنظيم ذخيره ميشه كه شبيه به حالت maximize شده هستش تقريبا.. منتها سه سوت دوباره به هم ميريزه روش بهتر اينه كه از myie يا avant استفاده كني كه در واقع ie هست منتها با رنگ و لعاب بهتر و ضمنا هميشه هم maximize شده برات باز ميكنه..
 

mjme

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2003
نوشته‌ها
474
لایک‌ها
11
سن
47
myie يا avant اينا چي هستن . بروزرن؟
 

root

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2003
نوشته‌ها
154
لایک‌ها
2
فكركنم براي تثبيتش كاري كه گفت بكني رو 5 بار بايد تكرار كني پشت سر هم
 

mjme

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2003
نوشته‌ها
474
لایک‌ها
11
سن
47
فكركنم براي تثبيتش كاري كه گفت بكني رو 5 بار بايد تكرار كني پشت سر هم

بيخيال بابا !!

فعلا كه اين روش جواب داده

پنجره اكسپلورر رو در حالت ماكسيمايز قرار دادم و بعدش همزمان با نگه داشتن كليد شيفت پنجره رو بستم . از اون به بعد ديگه ناميزون نشده. ;)
 
بالا