آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

open new windows

شروع موضوع توسط mjme ‏14 سپتامبر 2003 در انجمن HTML

  1. mjme

    mjme Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    474
    تشکر شده:
    11
    من نميدونم چجوري بايد لينك بدم كه صفحه جديد در پنجره ديگه ايي باز بشه.
    و يه سوال ديگه اينكه چكار بايد كرد كه پنچره اكسپلورر در حالت ماكسيمايز باز بشه؟
     
  2. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    لينكت رو اين فرمي بنويس:

    [code:1]<a target="_blank" href="http://www.google.com">google</a>[/code:1]

    يعني در واقع بايد يه [code:1]target="_blank"[/code:1] اضافه کني

    يا اينکه توي head صفحه اينو بذار:

    [code:1]<base target="_blank">[/code:1]

    ---
    در مورد صفحه اگر اون صفحاتي که دارن باز ميشن مال خودت باشن يه همچين کدي رو بالاي هرکدومشون بذار:


    [code:1]<script>

    if (parseInt(navigator.appVersion)>3) {

     if (navigator.appName=="Netscape") {

      if (top.screenX>0 || top.screenY>0) top.moveTo(0,0);

      if (top.outerWidth < screen.availWidth)

         top.outerWidth=screen.availWidth;

      if (top.outerHeight < screen.availHeight)

         top.outerHeight=screen.availHeight;

     }

     else {

      top.moveTo(-4,-4);

      top.resizeTo(screen.availWidth+8,screen.availHeight+8);

     }

    }

    </script>[/code:1]

    من نمي دونم اين اسکريپت هميشه درست کار ميکنه يا نه.. فقط هم من خودم با ie تست کردم و جواب داد.. يعني صفحه رو کوچيک کردم و refresh که ميکنم maximize ميشه.. با هيچ براوزر ديگه اي تست نکردم.. در مورد بخش اول سوالت اينم بگم که خيليا معتقدن نبايد ويزيتور مجبور باشه لينک هاي ما رو توي صفحات جديد ببينه و اگر خودش بخواد ميتونه موقع کليک شيفت رو بگيره و طراح نبايد ويزيتور رو مجبور کنه..
     
  3. mjme

    mjme Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    474
    تشکر شده:
    11
    ممنون از جوابت . ولي منظور من از باز شدن اكسپلورر در حالت ماكسيمايز در مورديه كه خودم با كليك بر روي ايكون اكسپلورر اقدام به يه پنجره جديد ميكنم .
     
  4. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اهان پس براي ويزيتورهات نميخواي، براي خودت اگر ميخواي ببين ميدونم كه ميشه با ie ور رفت تا درست بشه مثلا اگر همه ie ها رو ببندي و فقط يكي باز باشه و اون رو بگيري از طرفين بكشي تا با ابعاد صفحه منطبق بشه و بعد ببنديش اين تنظيم ذخيره ميشه كه شبيه به حالت maximize شده هستش تقريبا.. منتها سه سوت دوباره به هم ميريزه روش بهتر اينه كه از myie يا avant استفاده كني كه در واقع ie هست منتها با رنگ و لعاب بهتر و ضمنا هميشه هم maximize شده برات باز ميكنه..
     
  5. mjme

    mjme Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    474
    تشکر شده:
    11
    myie يا avant اينا چي هستن . بروزرن؟
     
  6. root

    root Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2003
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    2
    فكركنم براي تثبيتش كاري كه گفت بكني رو 5 بار بايد تكرار كني پشت سر هم
     
  7. panypay
  8. mjme

    mjme Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    474
    تشکر شده:
    11
    بيخيال بابا !!

    فعلا كه اين روش جواب داده

    پنجره اكسپلورر رو در حالت ماكسيمايز قرار دادم و بعدش همزمان با نگه داشتن كليد شيفت پنجره رو بستم . از اون به بعد ديگه ناميزون نشده. ;)
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی