لازم دیدیم اظافه کنم که از لینک خود اوپرا که دانلود کردم پسوند فایل در کل opera_wmppc2003_85b2.cab همین طور که دیدید cab است حالا چطور باید نصب کنم ؟؟؟؟به نقل از abnuse :سلام به بروبچه های گل
هی تاپیک واسه opera ppc پیدا کردم ولی وقتی دانلود کردم خبری نشد که نشد یهنی نصب نشد اگر کسی اطلاعی داره یه ندایی بده ممنونم
پیشنهاد می کنم ، برای پیشگیری ازسئوال های تکراری ، سری به ترد کامپلیت بزنید ، حتماً مطالبی داره که به درد تون می خورهبه نقل از abnuse :لازم دیدیم اظافه کنم که از لینک خود اوپرا که دانلود کردم پسوند فایل در کل opera_wmppc2003_85b2.cab همین طور که دیدید cab است حالا چطور باید نصب کنم ؟؟؟؟
اینم آدرس سایت دانلود
http://www.opera.com/support/tutorials/winmobile/#install
اینجا کجا ست که فرمودین ؟ ببخشین که نمیدونم ؟ سایت داخل pc یا ppc یا ؟؟؟؟؟به نقل از king_dani :پیشنهاد می کنم ، برای پیشگیری ازسئوال های تکراری ، سری به ترد کامپلیت بزنید ، حتماً مطالبی داره که به درد تون می خوره
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییبه نقل از king_dani :پیشنهاد می کنم ، برای پیشگیری ازسئوال های تکراری ، سری به ترد کامپلیت بزنید ، حتماً مطالبی داره که به درد تون می خوره