• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

opera برای پیسی پاکت

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به بروبچه های گل
هی تاپیک واسه opera ppc پیدا کردم ولی وقتی دانلود کردم خبری نشد که نشد یهنی نصب نشد اگر کسی اطلاعی داره یه ندایی بده ممنونم

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از abnuse :
سلام به بروبچه های گل
هی تاپیک واسه opera ppc پیدا کردم ولی وقتی دانلود کردم خبری نشد که نشد یهنی نصب نشد اگر کسی اطلاعی داره یه ندایی بده ممنونم
لازم دیدیم اظافه کنم که از لینک خود اوپرا که دانلود کردم پسوند فایل در کل opera_wmppc2003_85b2.cab همین طور که دیدید cab است حالا چطور باید نصب کنم ؟؟؟؟
اینم آدرس سایت دانلود
http://www.opera.com/support/tutorials/winmobile/#install

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از abnuse :
لازم دیدیم اظافه کنم که از لینک خود اوپرا که دانلود کردم پسوند فایل در کل opera_wmppc2003_85b2.cab همین طور که دیدید cab است حالا چطور باید نصب کنم ؟؟؟؟
اینم آدرس سایت دانلود
http://www.opera.com/support/tutorials/winmobile/#install
پیشنهاد می کنم ، برای پیشگیری ازسئوال های تکراری ، سری به ترد کامپلیت بزنید ، حتماً مطالبی داره که به درد تون می خوره

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
پیشنهاد می کنم ، برای پیشگیری ازسئوال های تکراری ، سری به ترد کامپلیت بزنید ، حتماً مطالبی داره که به درد تون می خوره
اینجا کجا ست که فرمودین ؟ ببخشین که نمیدونم ؟ سایت داخل pc یا ppc یا ؟؟؟؟؟
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین

abnuse

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
من کلا از این کارا خوشم نمیاد بابا یکی جواب بده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بالا