• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

OPERA 8.5 launched now

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
85.gif
85.gif
92.gif
92.gif
85.gif
85.gif

attachment.php

Download Now !

فایل های ضمیمه

• opera1.gif
    opera1.gif
    16.4 KB · نمایش ها: 16

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من تا الان با نسخه 8 زندگی می کردم. امیدوارم مشکل textarea های rtl توی این نسخه حل شده باشه

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو پست قبلی اینو نوشته بودم بعد دیدم انگار اصلا ربطی به قضیه نداره دیدم سوتی دادم ادیت کردم
26.gif

ولی به جون خودم تیترش اینه : NEW FEATURES IN OPERA V8.5
1.gif

من که سر در نیوردم این چیه
33.gif

به نقل از good_pesar :
اینجا تمامی جزئیات رو نوشته نوع : PDF حجم : 1.4 MB

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خب این پیغام رو دارم با 8.5 مینویسم و هنوز مشکل textarea های rtl باقیست. به نظرم یه مشکل دیگه هم داره اونم اینکه توی تنظیمات نمیتونی بگی که به صورت default لینک جدید رو تو background باز کنه.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
یه نکته بد دیگه از opera اینکه ***** رو پشتیبانی نمیکنه. اگه این چند موردش رو حل میکرد انصافا تک بود. سرعتش که محشره. امکاناتش هم عالی.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
خب این پیغام رو دارم با 8.5 مینویسم و هنوز مشکل textarea های rtl باقیست. به نظرم یه مشکل دیگه هم داره اونم اینکه توی تنظیمات نمیتونی بگی که به صورت default لینک جدید رو تو background باز کنه.

ولی من یادم یک بار این مشگلو مطرح کردم یکی از دوستان گفت این مشگل از ادیتور پرشین تولز و من تو مجید آنلاین همچین مشگلی ندارم
42.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان اونجا امتحان کردم هیچ مشگلی نداشت
فکر کنم مشگل از ادیتور اینجا باشه :(

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
نه این مشکل ربطی به اونجا و اینجا نداره. یه مشکل عمومیه. شما توی این فروم میتونی درست تایپ کنی؟
http://ehsanix.com/opera.htm

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
این مشکل توی موزیلا حل شده و تازه با ctrl + shift + x میتونی حالت فرم رو عوض کنی.

با این حال Opera اینقدر مزیت داره که این بشه دو سه مورد رو ندیده گرفت.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
نه این مشکل ربطی به اونجا و اینجا نداره. یه مشکل عمومیه. شما توی این فروم میتونی درست تایپ کنی؟
http://ehsanix.com/opera.htm

خوب فارسی درست تایپ میکنه یعنی من تو ادیتور خود پرسین تولز نمیتونم اینجوری تایپ کنم باید یک بار زبان فارسی کنم و بعد یک بار هم روی دکمه تغییر زبان کلیک کنم تا اسپیس هارو درست اعمال کنه برای همین همیشه از ادیتور ام تی که روی سیستم سیو کردم استفاده میکنم این متن هم الان با ادیتوری که شما لینک دادی نوشتم و همونطور که میبینی نمیشه از انگیلیسی میون فارسی استفاده کرد بهم میریزه .

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه درسته الان ادیتور mt رو با opera باز کردم دیدم مشگل داره باز رفتم تو مجید آنلاین دیدم اونجا هم نمیشه فارسیو میون انگیلیسی نوشت .

من میگم یکی که زبانش خوبه و دقیقا هم میدونه مشگل چیه بره تو صفحه ادیتور بعد از منوی Help گزینه Report a site promlem رو انتخاب کنه و مشگلو گزارش بده البته بعید میدونم فایده داشته باشه .

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :
خوب اینکه مشکل بزرگیه تقریبا!! جدا اارزش داره ادم اینهمه دانلود کنه و فایرفوکس رو بذاره کنار؟
تب داره؟

یک باره دیگه هم خدمت یکی دیگه از دوستان (حاجی) عرض کردم این مشگل انقدر بزرگ نیست که من بخواهم به خاطرش از Opera
16.gif
دست بکشم و تر عادت کنم در ثانی خداوکیلی امکانات و انعطاف پدیری Opers پیشتره یا FireFox ؟

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
خوب برای من بیشتر مسئله ی حجم مهمه این جور مواقع!! شاید اگه فایر هم میخواست به اون صورت طراحی بشه حجمش بیشتر میشد!! اما الان من فکر میکنم می صرفه وقت بذارم یا نه! چون یه بار گذاشتم دیدم اصلا نمیصرفه!:D
خوب حالا که اینجوری میگی بذارم دانلود کنم ببینم چه جوریاس!
مشکلی با این فروم نداره که؟
تغییر زبان توش مشکل نداره؟
اپدیت داره؟
تب داره؟
مثل فایر بعضی صفحه ها رو با مشکل باز نمیکنه؟

بالا