• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

OPERA 8.5 launched now

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :
خوب برای من بیشتر مسئله ی حجم مهمه این جور مواقع!! شاید اگه فایر هم میخواست به اون صورت طراحی بشه حجمش بیشتر میشد!! اما الان من فکر میکنم می صرفه وقت بذارم یا نه! چون یه بار گذاشتم دیدم اصلا نمیصرفه!:D
خوب حالا که اینجوری میگی بذارم دانلود کنم ببینم چه جوریاس!
مشکلی با این فروم نداره که؟
تغییر زبان توش مشکل نداره؟
اپدیت داره؟
تب داره؟
مثل فایر بعضی صفحه ها رو با مشکل باز نمیکنه؟

در مورد حجم که فکر کنم 3.7 جای دوری نمیره
15.gif

در مورد مشگل خوب همون جور که گفته شد یه مشگلی با ادیتورها داره که مقداری اذیت میکنه حالا من خودم به همین خاطر از ادیتور mt استفاده میکنم حالا شاید راه جالبی نباشه ولی اینجا هیچ مشگلی نیشت .
14.gif

تغییز زبان هم مشگلی نداره
83.gif

برای آپدیت هم خودش چک میکنه ولی تگر ورژن جدید اومده باشه باید کل نرم افزارو دانلود کنی
90.gif

منظورتو از تب هم متوجه نمیشم
26.gif

بعضی از سایتها ام که طراحیشون استاندارد نباشه خوب طبیعتا با مشگل مواجه میشه
1.gif

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اخ بله!! حجمش کمه!! اخه نمیدونم چرا فکر میکردم دو رو بر 10-13 باید باشه!!
در مورد تب! خوب تب دیگه!! یعنی !! ااا چه حوری بگم! تب! اهان! یعنی بتونه چند صفحه رو یک صفحه از مرورگر باز کنی!
مگه فایرفوکس تا حالا کار نکردی؟

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :
اخ بله!! حجمش کمه!! اخه نمیدونم چرا فکر میکردم دو رو بر 10-13 باید باشه!!
در مورد تب! خوب تب دیگه!! یعنی !! ااا چه حوری بگم! تب! اهان! یعنی بتونه چند صفحه رو یک صفحه از مرورگر باز کنی!
مگه فایرفوکس تا حالا کار نکردی؟

نه اون که با Java که میشه فکر کنم 11 مگ

آهان آره بابا شنصدتا صفحه رو هم تو خودش باز میکنه

فایر فاکس ؟
42.gif

یه بار جوونیام از اون روباهه خوشم اومد
24.gif
دانلود کردم بعدم دیگه یادم نیست چیکارش کردم
90.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :
دارم دانلود میکنم!! 65 درصد!! اماده ام یه نقد مشتی درباره اش بنویسم:D یه وقت هم دیدی مجبور شدم یه نقد در مورد فایر نوشتم!!:D

نقد با تعصب یا بی تعصب ؟؟؟؟
169.gif

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
وایییییییییی
عجب سرعتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 تا حالا ندیده بودم!!!!!!!!!!!! واییییییییی فوق العاده اس!!!!!!!!!!!!
فقط تو همین اولش یه ضد حال زد!! کنترل+اینتر کار نمیکنه!!! اه
باید یه ذره باهاش کار کنم بعد میام نقد مینویسم!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از ehsan :
به نظرم یه مشکل دیگه هم داره اونم اینکه توی تنظیمات نمیتونی بگی که به صورت default لینک جدید رو تو background باز کنه.
MiddleClick :cool:

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :
وایییییییییی
عجب سرعتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 تا حالا ندیده بودم!!!!!!!!!!!! واییییییییی فوق العاده اس!!!!!!!!!!!!
باید یه ذره باهاش کار کنم بعد میام نقد مینویسم!

21.gif

حال کردی
بابا کنترل اینتر نمیخواهد بنویس اینتر کن

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از faridbahal :
به به، داش فرید، منور فرمودین. با وجود شما یحتمل بحث شیرینی خواهیم داشت :D

در مورد کنترل اینتر، می دونی چرا کار نمی کنه؟ چون لازم نیست کار کنه! وقتی یه اسم بدون پیشوند و پسوند بنویسی و اینتر بزنی، خودش فرض رو بر این میذاره که wwwو .com رو می خواستی بذاری.

پ.ن: کار از محکم کاری عیب نمی کنه.

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
خوب بیخیال نقد شدم!! فعلا حوصله نیست! اخه من تازه برگشتم! :D اه! همین الان فهمیدم چی داشتین میگفتین!! فارسی تو انگلیسی خیلی افتضاحه!! عجب مسخره شد! این مکان نما هم که هی میره سر خط! اه!
سرعتش خوبه یعنی از فایر فوکس بیشتره کار کردن باهاش مشکله! البته نه اینکه مشکل باشه ها! برای منی که خیلی وقته فایر استفاده میکنم مشکله! اخه فایر توی اکثر مسائل از ie پیروی میکنه اما این اپرا خواسته تافته ی جدا بافته باشه بعضی چیز ها توش فرق داره!! درسته که امکاناتش به نظر بیشتر میاد اما باید باهاش کار کرد تا بشه به بهترین نحو استفاده اش کرد فعلا که این وضعیت نوشتنش داره اعصاب منو خورد میکنه! این اپرا از همون اول هم با فارسی مشکل داشت لعنتی!
یه چیز دیگه که داره اعصابم رو خورد میکنه اینه که اون قسمت پایین صفحه رو برداشته اورده بالا!! یه جورایی داره بد جوری با اینکارش رو اعصابم راه میره!
اسکرول رو خواسته خشوگل کنه که تر زده!
وضعیت قرار گیری تب هاش باز هم برای من مشکله! فعلا تو این چند دقیقه اینا به ذهنم اومد! اهان! با فلش گت هم هم خونی نداره!

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
به به، داش فرید، منور فرمودین. با وجود شما یحتمل بحث شیرینی خواهیم داشت
قربونت برم! امروز دومین نفری هستی که تبریک میگی!! بابا تبریک نمیخواد که اینجا ماله خودمه
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
39.gif

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
د بیا!!! من پست قبلی رو توش نقل قول داشتم پس کوش؟؟؟؟؟؟؟ این اپرا انگار بد جوری میخواد منو عذاب بده ها!!
راستی تو صفحه ی قبلی هم یه ذره دیگه از مشکلاش رو گفتم! دیدم اومدیم این صفحه گفتم دوباره کپی کنم اینجا:

خوب بیخیال نقد شدم!! فعلا حوصله نیست! اخه من تازه برگشتم! اه! همین الان فهمیدم چی داشتین میگفتین!! فارسی تو انگلیسی خیلی افتضاحه!! عجب مسخره شد! این مکان نما هم که هی میره سر خط! اه!
سرعتش خوبه یعنی از فایر فوکس بیشتره کار کردن باهاش مشکله! البته نه اینکه مشکل باشه ها! برای منی که خیلی وقته فایر استفاده میکنم مشکله! اخه فایر توی اکثر مسائل از ie پیروی میکنه اما این اپرا خواسته تافته ی جدا بافته باشه بعضی چیز ها توش فرق داره!! درسته که امکاناتش به نظر بیشتر میاد اما باید باهاش کار کرد تا بشه به بهترین نحو استفاده اش کرد فعلا که این وضعیت نوشتنش داره اعصاب منو خورد میکنه! این اپرا از همون اول هم با فارسی مشکل داشت لعنتی!
یه چیز دیگه که داره اعصابم رو خورد میکنه اینه که اون قسمت پایین صفحه رو برداشته اورده بالا!! یه جورایی داره بد جوری با اینکارش رو اعصابم راه میره!
وضعیت قرار گیری تب هاش باز هم برای من مشکله! فعلا تو این چند دقیقه اینا به ذهنم اومد! اهان! با فلش گت هم هم خونی نداره!
پ.ن:
عجب بدبختیی گیر افتادیم ها!! این اپرا چرا نقل قول نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
وای! ببخشید هی من میام اینجا تیکه تیکه چیزی میگم!! ولی یه قابلیت باحال کشف کردم! خیلی حال داد!!
اگه رایت کلیک رو روی صفحه یه ذره بکشه ادم یه تب جدید باز میشه!!
چرا کسی نیست؟ همه رفتین؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از xPlod :
آره درسته... ولی راهی نداره که مثلا shift + click اینجوری باز شه. Mouse من وسطش از این scroll ها داره و middle click زیاد حال نمیده.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم یه مشکل دیگه هم داره اونم اینکه توی تنظیمات نمیتونی بگی که به صورت default لینک جدید رو تو background باز کنه.

خوب بله نمیشه به صورت default در آورد ولی خوب حتما میدونی دیگه اگر Ctrl+Shifto بگیری بعد روی لینک کلیک کنی مشگل حل میشه .

همه چیز به راحتی قابل تغییره میتونی ببریش بالا .

یه قسمت داره به نام Color Scheme برو هر مدل که دوست داری رنگو عوض کن با از هموجا اسکینو عوض کن و کلاسیکش کن یا برو از سایت خودش هر قدر دوست داری اسکین بگیر .

وضعیت تب هم قابل تغییره
برای دانلود منیجر ها ام باید بری Plugin بگیری و نصب کنی .

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
آره درسته... ولی راهی نداره که مثلا shift + click اینجوری باز شه. Mouse من وسطش از این scroll ها داره و middle click زیاد حال نمیده.

Ctrl+Shift

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از faridbahal :
وای! ببخشید هی من میام اینجا تیکه تیکه چیزی میگم!! ولی یه قابلیت باحال کشف کردم! خیلی حال داد!!
اگه رایت کلیک رو روی صفحه یه ذره بکشه ادم یه تب جدید باز میشه!!
چرا کسی نیست؟ همه رفتین؟

از منوی Tools به قسمت Appearence برو اونجا همه چیزو به دلخواه خودت میتونی تغغیر بدی

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا