• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Outlook2007

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

بچه ها کسی میدونه چطوری میشه تو Outlook پروکسی داد ؟
اینترنت من از یه پروکسی رد میشه و من بایستی IP اونو تو فایرفاکس یا IE بدم تا بتونم به اینترنت دسترسی داشته باشم بخاطر این Outlook کار نمیکنه
جایی واسه دادن پروکسی پیدا نکردم کسی میدونه جاش کجاس ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. دوست عزيز، من چند سالي هست كه از Outlook استفاده مي‌كنم. Outlook هيچ تنظيمي براي P*r*o*x*y ندارد. چون از تنظيمات ويندوز كه در Internet Option هست پي روي مي‌كند. اگر كانكشن شما در Internet option و تب Connection آن موجود است در همانجا تنظيمات P*r*o*x*y را وارد كانكشن خود نماييد. (اين رو ميدانستم اما براي اطمينان خودم و شما، دوباره تست كردم و دوباره جواب داد)

. اما اگر ارتباط شما به شكل LAN هست و كانكشني نداريد، مي‌توانيد با ساخت و فعال سازي يك V*P*N مجاني ارتباط Outlook را از آن طريق با اينترنت برقرار نماييد. يا راه زير را را كه اكنون يافتم و نميدانم چقدر جواب دهد:
کد:
[LEFT][B]Email software p*r*o*x*y settings setup[/B]

[LEFT]                                                              [B]How to configure p*r*o*x*y settings in Outlook Express[/B]
[/LEFT]

Outlook Express doesn't have Internet p*r*o*x*y settings. So, you need
additional software to configure Outlook Express to work through 
p*r*o*x*y server. You can use freeware called SocksCap.

How configure Outlook Express to work through proxy servers:
    • [URL="http://www.*****.permeo.com/"]Download SocksCap free of charge[/URL].
    • Run SocksCap.
    • Select File -> Settings in SocksCap menu.
    • Enter p*r*o*x*y address in the "***** Server" and proxy port in "Port" field.
    • Select ***** Version 4 or ***** Version 5.
    • Click OK.
    • Now you should add Outlook Express to SocksCap (create Outlook Express profile):
   Select File -> New in the SocksCap menu and using "Browse" button select Outlook Express 
or simply click and drag Outlook Express shortcut icon into the SocksCap
window and select "New application profile" (the profile name and
working directory will be filled in automatically) and click "OK".

Now you should run Outlook Express from SocksCap and it
will work through p*r*o*x*y server[/LEFT]
.

. لطفن ما را از نتيجه كار خود مطلع فرماييد.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/04/02
209.gif
60.gif

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
36.gif

. دوست عزيز، من چند سالي هست كه از Outlook استفاده مي‌كنم. Outlook هيچ تنظيمي براي P*r*o*x*y ندارد. چون از تنظيمات ويندوز كه در Internet Option هست پي روي مي‌كند. اگر كانكشن شما در Internet option و تب Connection آن موجود است در همانجا تنظيمات P*r*o*x*y را وارد كانكشن خود نماييد. (اين رو ميدانستم اما براي اطمينان خودم و شما، دوباره تست كردم و دوباره جواب داد)

سلام دوست من مرسی از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی

اما در مورد تنظیم Connection اینکار رو انجام میدم ، چون اگه این نباشه اصلا نمیتونم به اینترنت وصل بشم
با این حجال نمیتونم وصل بشم

یه سوال دیگه اون تنظیماتی که تو Gmail گذاشته درسته ؟ شماره پورت ها به ترتیب 995 و 587 هستش .
این شماره پورتها درستن دیگه ؟
در ضمن در مورد اون لینکی که داده بودید چیزی نیومد ،ت گوگل هم سرچ کردم سایتی به این نام نبود

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام hadi_S عزيز
36.gif

. خواهش مي‌كنم، اون متن فوق را از اين لينك برداشته بودم. البته اين لينك را نيز جديدن يافتم. نكته‌اي كه در لينك آخري گفته شده ممكنه بتوانيد از همان IP پر*اك*سي خودتان هم استفاده نماييد.

. در مورد Gmail، البته كه آنچه كه گذاشته درسته! اين لينك. فقط عدد دوم 587 نيست 465 هست و بايد SSL هردو پروتكل را روشن نماييد. توضيحات به همراه شكل در لينك فوق موجود است.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/04/02
209.gif
60.gif

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام hadi_S عزيز
36.gif

. خواهش مي‌كنم، اون متن فوق را از اين لينك برداشته بودم. البته اين لينك را نيز جديدن يافتم. نكته‌اي كه در لينك آخري گفته شده ممكنه بتوانيد از همان IP پر*اك*سي خودتان هم استفاده نماييد.

. در مورد Gmail، البته كه آنچه كه گذاشته درسته! اين لينك. فقط عدد دوم 587 نيست 465 هست و بايد SSL هردو پروتكل را روشن نماييد. توضيحات به همراه شكل در لينك فوق موجود است.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/04/02
209.gif
60.gif

اون عدد 465 مخصوص 2003 هستش ولی من منظورم 2007 بود که تو خود Helpبرای 2007 گفته 587 باشه .

خلاصه اقا اون برنامه رو هم دانلود کردم فایل اجرایی خراب بود و اجرا نمیشد
در کل به این نتیجه رسیدم که نمیشه وقتی داری از پرو*کسی استفاده میکنی بتونی از Outlook استفاده نمایی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام hadi_S عزيز
36.gif

اون عدد 465 مخصوص 2003 هستش ولی من منظورم 2007 بود که تو خود Helpبرای 2007 گفته 587 باشه .
. جالبه! من هم Office 2007 دارم ولي با همون عدد 465 دارم وصل مي‌شوم و كار هم ميده!
4915.gif
عددش مهم نيست مهم اينه كه جواب بده!
3989.gif

در کل به این نتیجه رسیدم که نمیشه وقتی داری از پرو*کسی استفاده میکنی بتونی از Outlook استفاده نمایی
. نه آقا حتمن يه راهي هست! نا اميد نشيد. كاشكي تاپيكتان را در انجمن شبكه مي‌زديد، چون مشكلتان بيشتر مربوط به آن قسمت مي‌شود. يه مدت ديكه صبر نماييد تا دوستان ديگر هم كه از من در شبكه واردترند پاسختان را بدهند.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/04/03
209.gif
60.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
پروکسی تحت وب استفاده میکنید یا وی پی ان؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
پروکسی تحت وب استفاده میکنید یا وی پی ان؟
اسکرین شات مربوطه رو میزارم تا
موضوع روشن بشه

تو اون عکس A1 که می بینید یه IP میدم البته اون IP نیست ها یه IP دیگس
( الان بخاطر استفاده از برنامه U89.exe اینطوری شده اونم بخاطر رد کردن ف*ی*ل*ت*ر فورم هستش ) .

در دو جا این IP رو میدم

یکی در Local area network setting شکل A1

دوم در قسمت Network Prop. هم برای Alternative DNS طبق شکل A2 همون IP رو ست میکنم

با این اوصاف دیگه امکان کار کردن outlook وجود نداره !
حال جایی باید باشه که outlook بتونه اون IP بفهمه و اینترنت رو از اونجا دونبالش باشه

فایل های ضمیمه

• a1.JPG
    a1.JPG
    63.8 KB · نمایش ها: 6
  • a2.JPG
    a2.JPG
    9.4 KB · نمایش ها: 6
Last edited:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
اينطور كه فهميدم ميخواهيد جي ميل را در آت‌لوك دريافت كنيد، درسته؟
همانطور كه دوستمان تا كنون راهنمايي كرده آت‌لوك از تنطيمات اكسپلورر استفاده ميكنه پس خودش براي پروكسي تنظيمي نميخواهد
اما شما اگر فايروال داريد غير فعالش كنيد و سپس تنظيمات جي ميل در آت لوك بدين شرح است:
smtp port: 25
pop3port: 995
ضمنا ssl را در هر دو فعال كنيد
pop3 server: pop.gmail.com
smtp server: smtp.gmail.com
يوزر نيم را هم همان آدرس كامل ايميل را قرار دهيد

انشاالله مشكل حل ميشه

پ.ن: اگر ات لوكتان با هيچ ايميلي كار نميكرده بيشتر فكر ميكنم بخاطر فايروال ويندوز است و اگر با ايميلهاي ديگر كار ميكنه و فقط با جي ميل مشكل داريد فكر ميكنم از تنظيمات جي ميل شما بوده بخصوص عدم تيك زدن ssl
پ.ن.2: يك امكان ديگه هم وجود داره و اينكه سروري كه ازش اينترنت ميگيريد فاروالش اكتيو باشه كه در اينصورت بايد از آنها درخواست كنيد كه پورتهاي جي ميل را در فايروال خودش اضافه كنند. البته چون پورت 25 را براي smtp دادم و يك پورت استاندارد است لذا فايروال ويتدوز در ارسال جي ميل مشكلي ندارد
اين نكته هم فراموش شد كه در اكانت ساخته شده در قسمت سرورها يك آپشن است My server requirs authen... كه بايد حتما تيك بخوره

Last edited:

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
اينطور كه فهميدم ميخواهيد جي ميل را در آت‌لوك دريافت كنيد، درسته؟
همانطور كه دوستمان تا كنون راهنمايي كرده آت‌لوك از تنطيمات اكسپلورر استفاده ميكنه پس خودش براي پروكسي تنظيمي نميخواهد
اما شما اگر فايروال داريد غير فعالش كنيد و سپس تنظيمات جي ميل در آت لوك بدين شرح است:
smtp port: 25
pop3port: 995
ضمنا ssl را در هر دو فعال كنيد
pop3 server: pop.gmail.com
smtp server: smtp.gmail.com
يوزر نيم را هم همان آدرس كامل ايميل را قرار دهيد

انشاالله مشكل حل ميشه

پ.ن: اگر ات لوكتان با هيچ ايميلي كار نميكرده بيشتر فكر ميكنم بخاطر فايروال ويندوز است و اگر با ايميلهاي ديگر كار ميكنه و فقط با جي ميل مشكل داريد فكر ميكنم از تنظيمات جي ميل شما بوده بخصوص عدم تيك زدن ssl

من هم رو ویندوز سرور 2003 تست کردم هم رو XP درست بشو نیست که نیست در ضمن
من با هیچ ایمیل دیگه ای تست نکردم که ببینم بااونا چطوریه
اصلا من فکر میکنم در ابتدا با خود ارتباط با اینترنت دچار مشکل هستم به تنظیمات فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه

اصولا وقتی بخوای با IP پرو*کسی کار کنی outlook کار نمیکنه

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خطايي كه در آت لوك ميده را اينجا ذكر كنيد

در ضمن مشكل شما به هيچ وجه ربطي به پروكسي نداره و اگر اون سرور به شما اينترنت مستقيم هم ميداد به احتمال 99% باز هم شما اين مشكل را داشتيد و در نتيجه علت را در مواردي كه گفتم و يا جاي ديگري بايد پيدا نمود

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اصولا وقتی بخوای با IP پرو*کسی کار کنی outlook کار نمیکنه
اين جمله عموميت نداره يا بهتر بگم اصلا به هم ربطي نداره. ولي در مورد شما احتمال داره كه سرور سرويس دهنده يا از طريق فايروالش و يا با بستن پورتهاي اضافه به منظور بالابردن امنيت شبكه‌اش اين محدوديت را در اينترنت شما ايجاد كرده باشه

ضمنا در تنظيمات پروكسي اكسپلورر اين را فعال use the same proxy for all protocols

و bypass proxy for loacl address را غير فعال كن و دوباره تست كن

پ.ن: در صحبتهاي شما به يه نكته ظريفي برخوردم و اينكه اينترنت شما از پروسكي استفاده ميكنه و شما گاها براي آمدن به اين فروم مجبوريد از برنامه هاي جانبي كه خودشان پروكسي را تغيير ميدهند استفاده كنيد. حالا چطور ميشه وقتي برنامه جانبي را اكتيو ميكند كه باعث تغيير پروكسي مادر ميشود باز هم اينترنت داريد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! لذا از گفته هاي شما ميشه نتيجه گرفت كه اگر شما در لن كانكشن اكسپلوررتان ip پروكسي هم قرار ندهيد (پروكسي را غير فعال كنيد) باز هم بايد اينترنت داشته باشيد. يا اينكه در راهنماييهاي شما اشتباهي در بكاربردن اصطلاحات وجود دارد!

يه نكته ديگر: اگر آت لوك اكسپرس داريد تمام تنظيماتي را كه گفتم با ايجاد يك اكانت جديد در آن ايجاد كنيد و ببينيد آيا مشكل شما در آت لوك اكسپرس هم وحود دارد يا نه

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوباره! به همه دوستان
36.gif

. در ابتدا ممنونم از دوستان كه در بحث شركت نمودند. ضمن تاييد نكته مهمي كه maryambanoo در مورد احتمال بسته بودن پورت‌هايتان توسط مدير شبكه هست، دو نكته را ذكر كنم.

. hadi_S عزيز! در پست 4 و لينك دومي كه معرفي نمودم شما برنامه آن سايت را دونلود نموديد اما منظور من روشي بود كه آن سايت براي تعريف Proxy در Outlook ذكر كرده بود.(ديگه خستم شد كه PROXY را P*R*O*X*Y بنويسم آخه ما رو كه فيلتر كردن و از فيلتر هم كه درمان نمي آورند و همه هم استاد عبورشيم!)

. من دوباره جستجو كردم و مطالبي مشابه آن سايت يافتم:

. اصل موضوع اينچنين است:

In this lesson i will show you how to set proxy settings
using some of the most popular client software.

Requirements:
1. Make sure clients are connected to the server and they have access to each other.
2. Find the proxy server address. This refers to the IP address of the server that installs Proxy. This address is the local IP address of the server on the LAN.

How to set proxy settings for Office Outlook

Suppose your mail account information is:
login user name(account):aaa
login password:bbb
pop3 server address(incoming server address): 192.168.0.20
smtp server address(outcoming server address):192.168.0.20
smtp login user name:eee (sometimes same as pop3 login user name)
smtp login password:fff (sometimes same as pop3 login password)

Suppose your proxy address is 192.168.0.1

You need to change your mail account information in your Outlook as:
login user name(account):aaa#192.168.0.20
pop3 server address(incoming server address): 192.168.0.1
smtp server address(outcoming server address): 192.168.0.1
smtp login user name: eee#192.168.0.20
smtp login password:fff

. چون پركسي من به شكل PORT:IP هست و در اين روش جايي براي ورود پورت نيست، به همين دليل تست من جواب نداد اما چون شما فقط يك IP داريد بد نيست اين را نيز تست نماييد.

. اما نكته مهم دوم: شما عدد 587 را براي SMTP كه تنظيم نموديد يادتان نرود كه در ليست drop-Down عبارت TLS را انتخاب نماييد. (جالبه من راهنما Outlook 2007 را نديده بودم و بر اساس 2003 تنظيم مي‌كردم. مثل هميشه چيزاي جديدي يادگرفتم. ممنون)

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/04/03
209.gif
60.gif

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
. من دوباره جستجو كردم و مطالبي مشابه آن سايت يافتم:

login user name(account):aaa#192.168.0.20

pop3 server address(incoming server address): 192.168.0.1
smtp server address(outcoming server address): 192.168.0.1
smtp login user name: eee#192.168.0.20
smtp login password:fff​

quote]
بسيار عالي و مرحبا، اين تنظيمات براي سرور وي پي ان صدق ميكنه ولي نه براي پراكسي سرور و لذا اگر اين دوستمان وي پي ان دارند حتما اين مورد را چك كنند، به هر حال توضيحات ايشان همانطور كه گفتم من را جهت ارائه يك راهنمايي بيشتر ، فعلا كيج كرده
ضمنا آت لوك اكسپرس فراموش نشود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
Igmax و hadi_s عزیز ...

من پست هارو خوندم با تعریفی که من از مشکل پیدا کردم دو تا احتمال میدم .

1: مشکل فابروال ویندوز که مریم بانو عزیز به صورت کامل توضیح جامع و درست رو دادند

2: آیا شما اصلا تنظیمات POP3 رو روی GMAIL فعال کردید !!!؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
اين جمله عموميت نداره يا بهتر بگم اصلا به هم ربطي نداره. ولي در مورد شما احتمال داره كه سرور سرويس دهنده يا از طريق فايروالش و يا با بستن پورتهاي اضافه به منظور بالابردن امنيت شبكه‌اش اين محدوديت را در اينترنت شما ايجاد كرده باشه

ضمنا در تنظيمات پروكسي اكسپلورر اين را فعال use the same proxy for all protocols

و bypass proxy for loacl address را غير فعال كن و دوباره تست كن

پ.ن: در صحبتهاي شما به يه نكته ظريفي برخوردم و اينكه اينترنت شما از پروسكي استفاده ميكنه و شما گاها براي آمدن به اين فروم مجبوريد از برنامه هاي جانبي كه خودشان پروكسي را تغيير ميدهند استفاده كنيد. حالا چطور ميشه وقتي برنامه جانبي را اكتيو ميكند كه باعث تغيير پروكسي مادر ميشود باز هم اينترنت داريد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! لذا از گفته هاي شما ميشه نتيجه گرفت كه اگر شما در لن كانكشن اكسپلوررتان ip پروكسي هم قرار ندهيد (پروكسي را غير فعال كنيد) باز هم بايد اينترنت داشته باشيد. يا اينكه در راهنماييهاي شما اشتباهي در بكاربردن اصطلاحات وجود دارد!

يه نكته ديگر: اگر آت لوك اكسپرس داريد تمام تنظيماتي را كه گفتم با ايجاد يك اكانت جديد در آن ايجاد كنيد و ببينيد آيا مشكل شما در آت لوك اكسپرس هم وحود دارد يا نه

Igmax و hadi_s عزیز ...

من پست هارو خوندم با تعریفی که من از مشکل پیدا کردم دو تا احتمال میدم .

1: مشکل فابروال ویندوز که مریم بانو عزیز به صورت کامل توضیح جامع و درست رو دادند

2: آیا شما اصلا تنظیمات POP3 رو روی GMAIL فعال کردید !!!؟

با تشکر از دوستان عزیزم

ما وقتی میخواستیم اینترنت رو بگیریم شرکت اینرتنت دهنده یه روتر و یه مودم آورد و نصب کرد . یه آی پی Getway و یه آی پی دیگه برای DNS داد .
گفتش این ای پی رو هم باید تو Aternative DNS باید بزنی و هم در قسمت Internet Option تو قسمت Lan Coonection ( عکساشو اتچ کردم )
خوب منم اینکار رو میکردم . اگر تو قسمت Internet Option اون آی پی رو Set نکنم به هیچ وجه به اینترنت کار نمیکنه .

با تشکر از بهروزخان اول سلام خوبی اقا
عزیز من تمام تنظیمات رو عین اون چیزی که تو help مربوط به gmial بود انجام دادم .
خاطر نشان میسازم اون زمانی که با Dialup وصل میشد مشکلی نداشتم .
فکر کنم من بایستی یه IPvalid از شرکته بگیرم و خودم یه ISA SERVER راه بندازم .
که در اون صورت بازهم برمیگردم به مورد ست کردن ISA SERVER

در مورد فایر وال هم فکر نمیکنم بهش ارتباط داشته باشه

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با تشکر از دوستان عزیزم

ما وقتی میخواستیم اینترنت رو بگیریم شرکت اینرتنت دهنده یه روتر و یه مودم آورد و نصب کرد . یه آی پی Getway و یه آی پی دیگه برای DNS داد .
گفتش این ای پی رو هم باید تو Aternative DNS باید بزنی و هم در قسمت Internet Option تو قسمت Lan Coonection ( عکساشو اتچ کردم )
خوب منم اینکار رو میکردم . اگر تو قسمت Internet Option اون آی پی رو Set نکنم به هیچ وجه به اینترنت کار نمیکنه .

با تشکر از بهروزخان اول سلام خوبی اقا
عزیز من تمام تنظیمات رو عین اون چیزی که تو help مربوط به gmial بود انجام دادم .
خاطر نشان میسازم اون زمانی که با Dialup وصل میشد مشکلی نداشتم .
فکر کنم من بایستی یه IPvalid از شرکته بگیرم و خودم یه ISA SERVER راه بندازم .
که در اون صورت بازهم برمیگردم به مورد ست کردن ISA SERVER

در مورد فایر وال هم فکر نمیکنم بهش ارتباط داشته باشه
دوست عزيز شما چرا با رمز از سرويس اينترنتت صحبت ميكني ؟؟، خيلي راحت بگو از چه شركتي سرويس گرفتي ؟ چه سرويسي گرفتي (adsl or sat or...) ؟
اگر adsl باشه كه اينقدر النگ دولنگ نداره . ولي اينطور كه شما در لفافه از اينترنتت صحبت ميكني احتمال ميدهم كه اينترنت ماهواره گرفتي و خوب در اين صورت خيلي بحثها به ميان مياد.
اصلا مودمت adsl است يا رسيور يا Leased Line يا E1 يا ديال‌آپ يا وايرلس يا wimax و يا چيز ديگه...؟
به هر حال شما نوع كانكشن اينترنت را دقيق و مشخص بگو تا ببينيم چكار بايد كرد
در مورد فايروال هم بايد بگم يقينا يكي از مواردي ميتونه باشه كه مشكل براي شما ممكنه پيش بياره

Last edited:

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزيز شما چرا با رمز از سرويس اينترنتت صحبت ميكني ؟؟، خيلي راحت بگو از چه شركتي سرويس گرفتي ؟ چه سرويسي گرفتي (adsl or sat or...) ؟
اگر adsl باشه كه اينقدر النگ دولنگ نداره . ولي اينطور كه شما در لفافه از اينترنتت صحبت ميكني احتمال ميدهم كه اينترنت ماهواره گرفتي و خوب در اين صورت خيلي بحثها به ميان مياد.
اصلا مودمت adsl است يا رسيور يا Leased Line يا E1 يا ديال‌آپ يا وايرلس يا wimax و يا چيز ديگه...؟
به هر حال شما نوع كانكشن اينترنت را دقيق و مشخص بگو تا ببينيم چكار بايد كرد
در مورد فايروال هم بايد بگم يقينا يكي از مواردي ميتونه باشه كه مشكل براي شما ممكنه پيش بياره

لفظ قلم و اسم رمز چیه بابا :D

یه خط تلفن رو برداشتیم و تبدیلش کردیم به خط دیتا 256 که اینترنت رو رو اون خطه میگیرم
در ضمن یه روترCisco و یه مودم Tellabs هم وصل شده
IP روتر رو به عنوان Getway و IP رو که شرکته روی سرور خودش داده رو هم به عنوان Alternative DNS میدم و هم تو اکسپلورر

خوب به همین سادگی:D

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
با اینکه چندبار پستها رو خوندم با توجه به راهنمایی های کامل دوستان دقیقا متوجه مشکل حل نشده شما نشدم.

اون عکسی که شما از LAN Setting اتچ کردی نشون میده که US پراکسی شمارو ست کرده و تا جایی که اطلاع دارم US کانفیگ کلی سیستم رو تغییر نمیده و فقط وقتی که به سرور خودش وصل میشه یه IE باز میکنه که فقط ستینگ همون صفحه IE رو تغییر میده نه ستینگ کلی سیستم رو. پس برای اینکه شما بتونی ترافیک Outlook رو بفرستی رو US باید از توی کنترل پنل -> اینترنت آپشن -> کانکشن -> LAN Setting سوکت US که 127.0.0.1:9666 هست رو ست کنی.

درضمن من نفهمیدم ISP برای اتصال به نت به شما سوکت پراکسی داده یا نه؟! اگه نداده باشه روش بالا به نظرم باید جواب بده درغیر اینصورت باید اول پراکسی ISP رو برای US تعریف کنی: US Options -> Proxy Settings -> Manual Proxy Settings -> Enter yr ISP IP:port here و بعدش تنظیم بالا رو انجام بدی.

فکر میکنم اگه شما مراحل اتصالت به ISP و اینترنت رو مرحله به مرحله توضیح بدی بهتر بشه راهنمایی کرد.
لفظ قلم و اسم رمز چیه بابا :D

یه خط تلفن رو برداشتیم و تبدیلش کردیم به خط دیتا 256 که اینترنت رو رو اون خطه میگیرم
در ضمن یه روترCisco و یه مودم Tellabs هم وصل شده
IP روتر رو به عنوان Getway و IP رو که شرکته روی سرور خودش داده رو هم به عنوان Alternative DNS میدم و هم تو اکسپلورر

خوب به همین سادگی:D
این نوشته های شما رو من بعد از فرستادن پستم دیدم.

این "IP رو که شرکته روی سرور خودش داده" مربوط به چه سروریه؟ DNS یا پراکسی؟

192.168.10.1 چی؟ DNS سرورتونه؟

Last edited:

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
با اینکه چندبار پستها رو خوندم با توجه به راهنمایی های کامل دوستان دقیقا متوجه مشکل حل نشده شما نشدم.

اون عکسی که شما از LAN Setting اتچ کردی نشون میده که US پراکسی شمارو ست کرده و تا جایی که اطلاع دارم US کانفیگ کلی سیستم رو تغییر نمیده و فقط وقتی که به سرور خودش وصل میشه یه IE باز میکنه که فقط ستینگ همون صفحه IE رو تغییر میده نه ستینگ کلی سیستم رو. پس برای اینکه شما بتونی ترافیک Outlook رو بفرستی رو US باید از توی کنترل پنل -> اینترنت آپشن -> کانکشن -> LAN Setting سوکت US که 127.0.0.1:9666 هست رو ست کنی.

درضمن من نفهمیدم ISP برای اتصال به نت به شما سوکت پراکسی داده یا نه؟! اگه نداده باشه روش بالا به نظرم باید جواب بده درغیر اینصورت باید اول پراکسی ISP رو برای US تعریف کنی: US Options -> Proxy Settings -> Manual Proxy Settings -> Enter yr ISP IP:port here و بعدش تنظیم بالا رو انجام بدی.

فکر میکنم اگه شما مراحل اتصالت به ISP و اینترنت رو مرحله به مرحله توضیح بدی بهتر بشه راهنمایی کرد.

این نوشته های شما رو من بعد از فرستادن پستم دیدم.

این "IP رو که شرکته روی سرور خودش داده" مربوط به چه سروریه؟ DNS یا پراکسی؟

192.168.10.1 چی؟ DNS سرورتونه؟

192.168.10.1 DNS سرور شرکته .
راستش یه چیزی فهمیدم این Ip که شرکته داده ، IP پروکسیه که مربوط به ISAserver اون شرکتس
بخاطر این نمیتونم از Outlook استفاده کنم مگر اینکه یه IP valid بهم بده و اینجا یه ISAserver راه بندازیم فقط تو اون حالته که میشه از Outlook استفاده کرد
در ضمن چت نیز بسته اس . نمیشه تو مسنجر لاگین کرد

اینم تصویر متن error هستش که برام میده :

فایل های ضمیمه

• a3.JPG
    a3.JPG
    35.9 KB · نمایش ها: 3
بالا