• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Outlook2007

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
فکرمیکنم isa اجازه عبور ترافیک غیر از پورت 80 رو در حالت پراکسی کلاینت نمیده.

شما Microsoft Firewall Client رو نصب و کانفیگ کن ببین مشکل حل میشه یانه.

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
نه قربان نشد اصلا isa رو شناسایی نمیکنه
ای پی پروکسی رو دادم بهش اما کار نکرد

به هرحال میدونم که بایستی برم از اون شرکنه بخوام که خودشون راه حل رو بدن اینطوری نمیشه

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
192.168.10.1 DNS سرور شرکته .
راستش یه چیزی فهمیدم این Ip که شرکته داده ، IP پروکسیه که مربوط به ISAserver اون شرکتس
بخاطر این نمیتونم از Outlook استفاده کنم مگر اینکه یه IP valid بهم بده و اینجا یه ISAserver راه بندازیم فقط تو اون حالته که میشه از Outlook استفاده کرد
در ضمن چت نیز بسته اس . نمیشه تو مسنجر لاگین کرد

اینم تصویر متن error هستش که برام میده :
خوب حالا شد و داريم به يه جاهايي ميرسيم.
شما در مسنجرت بخش پراكسي را فعال كن و اگر مسنجرت بازهم لاگين نشد به احتمال بسيار زياد مشكل در كانفيگهاي پراكسي سرور سرويس دهنده شما ميباشد و بايد به اطلاعشان برساني كه در ست آپ پروكسي‌شان پورتها به غير از 80 بسته است و بايد كانفيگش را بازبيني بكنند.

البته تمام اين مشكلات شما ناشي از عدم مهارت مسولين فني آن isp است كه كلا براي ارائه يك خط leasd سرورهايشان را درست كانفيگ نتوانسته اند بكنند و لذا با سوق دادن ايجاد دي ان اس و ipپراكسي در كامپيوترهاي طرف خدمات گيرنده بسياري از مشكلات و ضعفهاي كانفيگ خودشان را روي دوش كلاينت خود قرار داده اند و بدين ترتيب بار مسئوليت خود را تقريبا ماست مالي كرده اند.

Last edited:

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
خوب چاره چیه
البته باید برم دنبال IP Valid تا بتونم از ریموت کنترل هم استفاده کنم

و از خارج از شرکت هم بتونم به سرورهام دسترسی داشته باشم

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب چاره چیه
البته باید برم دنبال IP Valid تا بتونم از ریموت کنترل هم استفاده کنم

و از خارج از شرکت هم بتونم به سرورهام دسترسی داشته باشم
چاره چيه ديگه چيه!؟ آخه اين اينترنت نيست كه به شما دادند، برو بكوب تو سرشون و از جاي ديگري سرويس بگير. شما يك ليز از آنها تهيه كردي و نه يك پورت كلاينت از شبكه داخلي‌شون!!!!!! اين تنظيمات ماله يك سرويس اينترنت ليزلاين نيست كه !!!!!!! ، بلكه براي كلاينهاي يك شبكه داخلييه كه زحمت كابل كشي آنرا از سرور تا كامپيوتر شما را مخابرات با تبديل خط وويس تلفن شما به يك خط ديتا انجام داده!

مسنجرت را پس از فعال كردن بخش پراكسي آن چك كرديد كه آيا لاگين ميشه يا نه؟

پ.ن: راستي من پيامي از شما در تاپيك سرويس Adsl در تبريز ديدم كه ذكر كرده ايد:
سلام من از ماکس نت استفاده میکنم
کلی هم راضیم ADSL گرفتم خیلی هم خوب داره کارمیکنه دانلود هم 15 رو دارم

حال اينكه اين سرويس adsl با سرويس اينترنتي كه اينجا از آن سخن به ميان آورده ايد كاملا متفاوت است!!!!!

Last edited:

javad.nic63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تونستم از پروكسي سرور رد بشم. براي اين كار بايد نسخه كلاينت از نرم‌افزار isa رو روي سيستمت نصب كني. اين نرم‌افزار باعث ميشه كه تنظيمات ie روي تمامي برنامه‌هايي كه مي‌خوان با اينترنت كار كنن اعمال بشه. الان من مي‌تونم با outlook كار كنم.:D:D:D:D:D

بالا