• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

P900 يا P910i مسئله اينست ؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
اميدوارم مدير جديد اين بخش جلوي بعضي تعصبات بي مورد و حرفهايي كه ارزش علمي نداره رو بگيرن :hmm:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از noisymind :
سلام!
من گوشيم nokia نیست
تعصبی هم روی مارک خاصی ندارم . ولی خوب که دقت کردم دیدم این مشخصاتو که میگی تو چند تا از طرفدارهای se دیدم!!! (اتفاقا اون قسمت cd , آینه مخصوصا با شلوار!! )
وقتی گوشی اینقد گنده! باشه که هیچ جا نشه جاش بدی!! زود از دستش خسته میشی. حالا هر چند تمام امکانات دنیا رو هم داشته باشه (احتمالا در سری بعدی p91X جا برا cd , DVD , VHS!!! هم تعبیه میشه!!|)
در اینکه motorola خداس شک نکن. همم که قیافش قابل قبوله ( که این از امکانات خیلی مهمتره به نظر من)
در مورد گارانتی هم نگو مهم نیست! درسته هیچ کدوم زیاد به درد نمیخوره ولی از هیچی بهتره. از کسایی که سرشون اومده سوال كن .
اون قضيه رو هم فكر نكن دارم از nokia دفاع میکنم. چون جریان cd , آینه جدی بود!!!!

سلام noisymind ، خوبي ؟
ببين من مثل جناب cesoot به فكر فروش وسايلي كه مي گيرم نيستم
پس اينكه بعدا ازم نمي خرنش يا مي خرن ابدا مهم نيست
گارانتي هم همينجوره . اگر چيزي اونجوري خراب بشه كه گارانتي هاي ايراني بپذيرنش ، گارانتي هم نباشه لنگ نمي موني اما اگر خرابيش فجيع باشه . خب گارانتي هم داشته باشي حل شدني نيست . زياد به گارانتي فكر نمي كنم . خراب شد ميرم يكي ديگه ميگيرم خوشبختانه مشكل مالي خاصي ندارم اما چيزي كه توي اين موتورلاي وي تري منو اذيت ميكنه حافظه كمشه :( در مورد P900 و P910 خب متقاعد شدم قيد تيپ كلاسيك 900 رو بزنم و امكانات 910 را انتخاب كنم اما اينجا حق با cesoot هست . خيلي بزرگ و ضخيمه اين 910
حالا جنابعالي پيشنهاد بهتري داريد ؟ تورو خدا هيچكدوم از محصولات نوكيا يا سامسونگ را پيشنهاد نكنيد . غير از اين دوتا پيشنهاد ديگه اي داريد ؟
بعدشم راجع به اون قضيه cd و آينه ماشين و شلوار خانواده اگر شك داريد ميتونيد يه سري بريد انقلاب يا جمهوري
اگر يه ماشين پيكان نگه داشت كه صندليشو خوابونده و صداي اوپ ديس اوپ ديسش 4 تا خيابون اونورتر ميره ( با موزيك متن دي جي مريم ) و به آينه ماشين يه سي دي آويزون كرده و روي چراغ خطرش جوراب مشكي كشيده . روي باك ماشينشم نوشته " بخور به حساب من " :blink: يا نوشته " شيكمو " و بد تر از اون وقتي رانندش پياده شد ديدي كه شلوار خانواده ( گشاد ) و پيرهن بادمجوني داره . شك نكن گوشيش نوكياس .
درست گفتم cesoot خان ؟ راستي شما انقلاب چي كار مي كرديد ؟ :lol: :lol:
آقايون اينا شوخيه ها . من خودم ظرفيت شوخي دارم اما اگه ناراحت ميشيد ادامه نديم بهتره
خوش باشيد .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از Niaz :
اميدوارم مدير جديد اين بخش جلوي بعضي تعصبات بي مورد و حرفهايي كه ارزش علمي نداره رو بگيرن :hmm:

نياز جان شما به قضيه انتخاب موبايل خيلي علمي نگاه مي كنيد و اونرو از ديدگاه علوم انساني و ماورا طبيعه نمي نگريد ؟ ( چي گفتم ) :wacko: . در صورتي كه در همه جاي دنيا اينجور مباحث كه گاهي آميخته با طنز هست مرسومه و اتفاقا از لابلاي همين مباحث نيتجه گيري هاي درستي ميشه كرد .
فرضا cesoot ميگه گوشي P910 بزرگه و يكماه نشده كلافه ميشي مياي نوكيا ميخري . منم پيرهن بادمجونيتو آماده كردم ...
من كاري به نوكيا خريدن ندارم . به اون قسمتشم فقط به چشم FUn مي خندم اما خب راست ميگه گوشي بزرگ كلافم ميكنه .
به سايت http://www.gsmarena.com مراجعه كنيد مي بينيد همه مردم دنيا وقتي مي خوان راجع به گوشي نظر بدن . كمي تعصب طنز آلود هم قاطيش مي كنن و البته زيادم قضيه رو علمي و فرا احساسي و خشك و عقلايي جلوه نميدن . كلا كسي كه ميره وي تري ميگيره . عقلايي كار نمي كنه . 5 مگا بايت حافظه به كل منطق پشت پا ميزنه اينجا بحث احساسه . وي تري ميگره چون احساس ميكنه كه زيبا تره . حالا بازم اگر اين بحث ما به شما و افلاطون و ارسطو و ساير عقل و منطقگرايان از دوره سفسطاييان تا به امروز برخورده . من معذرت مي خوام . ولي نه تنها فروم هاي ايراني و حتي كوچه و دانشگاه هاي ما بلكه در سايتهاي خارجي پره از اينكه
فلان مارك مسخرس
مفت گرونه
مثل گوشت كوبه و ...
نه به كسي بر مي خوره و نه كسي قضيه انتخاب گوشي را انتقدر علمي ميدونه كه به خالق اين جمله ها بگه كه حرفاتون علمي نيست . اينحا بحث سليقه س و FUN بهرحال بازم از سركارعالي و بقيه كه بهشون بر خورده عذر ميخوام .
اميدوارم مدير اين فروم انقدر اجازه به كه من به يه نتيجه اي برسم كه كدوم گوشي رو بگيرم بعدش زياده عرضي نيست .
دمم رو ميذارم روي كولمو ميرم ... :blush:
خوش باشيد

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کسی مخالفتی با شوخی و Fun و به قول شما تعصب طنزآلود نداره. اگر هم دقت کرده باشین نیاز اولین و تنها کسی بود که از امضای شما تعریف کرد. منظور ایشون هم از اون جمله این بود که بعضی وقتا بعضیا مرز بین اینا رو قاطی و با تعصب خودشون بقیه رو ناراحت می کنن.
البته اون دوستانی رو که من میشناسم تقریبا همه شون به این موضوع با همین دیدگاه طنز نگاه می کنن برای همین من از دوستان جدیدتر خواهش می کنم که به این نکته توجه داشته باشند.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از xPlod :
کسی مخالفتی با شوخی و Fun و به قول شما تعصب طنزآلود نداره. اگر هم دقت کرده باشین نیاز اولین و تنها کسی بود که از امضای شما تعریف کرد. منظور ایشون هم از اون جمله این بود که بعضی وقتا بعضیا مرز بین اینا رو قاطی و با تعصب خودشون بقیه رو ناراحت می کنن.
البته اون دوستانی رو که من میشناسم تقریبا همه شون به این موضوع با همین دیدگاه طنز نگاه می کنن برای همین من از دوستان جدیدتر خواهش می کنم که به این نکته توجه داشته باشند.

چشم :blush:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Niaz :

سلام. :rolleyes:
من اگه اون حرفو زدم فقط به اين دليل بود كه احساس كردم در يك جاي جمله به كساني كه nokia دارن توهین شده :f34r: ( شایدم من عجله کردم ) چون نه طرفدار nokia هستم و نه گوشیم nokia هست.
دوست عزیزمون میگن: کسانی که سوار پيكان و ... ميشن نوکیا دارن و ... . خب به نظر من این دلیل قانع کننده نیست که بگیم هر کی نوکیا داره جواده!! الان تو بازار نوکیا و سامسونگ باب شدن و شاید 80% کسانی که بار اول میرن گوشی بگیرن یکی از ایندو رو میگیرن و سراغ se & Siemens و ... نمیرن. motorola هم که اصلا تو بازار به زور گیر میاد.خب نتیجش چی میشه؟ اینکه از بین 3-4 تا مارک یکی رو باید انتخاب کنن و عامه مردم هم فقط یه چیزی شنیدن که مثلا سامسونگ خویه یا نوکیا!! به قول یکی از دوستان تو همین forum هنوز یه عده فکر میکنن 6600 آخره موبایله!! :wacko: ولی این دلیل نمیشه تمام کسانی که nokia دارن برن زیر سوال!
اتفاقآ الان خیلی ها که سوار persia , xantia میشن جوادترن! ( اصطلاحا میگن جوادهای خر پول. يا جوادهاي مخفي!!) اونوقت نميشه كه هر كي اينا رو داشته باشه بره زير سوال.مثلا وقتي تو مملكت همه فقط بايد پژو بخرن! بالاخره جوادها هم از اين اصل بي بهره نميمونن!! فعلا همه چي اينطوري شده.
ببخشيد زياد حرف زدم :blush:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
ببينيد دوستان چند تا نکته اينجا مطرح شد که گفتم من هم نظر بدهم
از قضیه شلوار گشاد و پيراهن بادمجونيش بگذريم

در مورد نوکيا، سونی اریکسون و موتورولا اينجوری نمیشه بحث کرد. اينها اگر قرار بود همينگونه که اينجا از يکی تعريف میشه و يکی رد میشه با مخاطبين خودشون هم هميکگونه برخورد کنند که جزو پرفروشهای دنيا نبودن.

نوکيا، سونی اريکسون و حتی موتورولا سليقه های مختلف و توان خريدهای مختلف را بررسی ميکنند و بعد يک موبايل راطراحی و عرضه میکنند. لذا مهمه که در مورد کدام مدل از کدام برند صحبت ميکنيم.

نکته بعدی طبيعتا اين است که هنگام خريد ببينيم ما انتظارمون از يک گوشی چيست؟ و بعد خب تصميم گيری راحت ميشه. اين را همه ميدونيم ولي هنگام بحث حواسمون به برند مدل مورد نظرمون پرت ميشه و شروع ميکنيم به بحث متعصبانه.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سي پي يو جان نگران نباش بچه هاي اين فروم خيلي باظرفيت هستند و يكي از دلايل انتخاب اين فروم از جانب من همين بود :rolleyes: ولي يه حسني كه اينجا داره اينه كه لا بلاي شوخي سعي ميشه مباحث فني قضيه هم لحاظ بشه :) من مخلص همه هستم و نظر همه رو هم تائيد ميكنم و مطمئن باشيد علاقه من به نوكيا باعث نخواهد شد كه حاضر باشم شما ضرر كنيد و جنس بدي بخريد در حد توانم به شما كمك خواهم كرد :)

نکته بعدی طبيعتا اين است که هنگام خريد ببينيم ما انتظارمون از يک گوشی چيست؟
با اين حرف فار گوي عزيز موافقم شما نيازتو بنويس بچه ها پيشنهاد ميدن :rolleyes:
رو s700 هم كمي مطالعه و تحقيق كن ببين نيازتو جواب ميده ;)
موفق باشيد

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان من از همتون ممنونم
راستش براي من زيبايي گوشي بالاترين ملاكه طوري كه امروز داشتم سفارش ميدادم از آلمان برام وي تري بيارن
اما بازم دست نگه داشتم
ببينم با امكانات پي 910 گوشي خوشگل تر و كوچيك تر از اون پيدا ميشه ؟
بازم ميگم لطفا نه سامسونگ پيشنهاد بديد نه نوكيا
بازم از همتون بخصوص amir & cesoot ممنونم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از CP-YOU :
دوستان من از همتون ممنونم
راستش براي من زيبايي گوشي بالاترين ملاكه طوري كه امروز داشتم سفارش ميدادم از آلمان برام وي تري بيارن
اما بازم دست نگه داشتم
ببينم با امكانات پي 910 گوشي خوشگل تر و كوچيك تر از اون پيدا ميشه ؟
بازم ميگم لطفا نه سامسونگ پيشنهاد بديد نه نوكيا
بازم از همتون بخصوص amir & cesoot ممنونم

پيشاپيش گوشي جديدتونو تبريك ميگم :rolleyes: :)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
cesoot عزیز متشکر از همراهی شما ;)

CP-YOU حالا چی میشد از من هم تشکر میکردی؟ :)

در ضمن دوباره کلی سوال کردی: با امکانات P910 یک گوشی کوچک پيشنهاد بدين آخه يعنی چي؟ کدوم امکانات؟ صفحه اش؟ تا چ اسکرين بودنش؟ سيستم عامل سيمبين ورژن 7 اش؟ کيفيت خوب صداش؟ صفحه 128K رنگش؟ امکان ارتقاء حافظه؟
خلاصه کدوم امکانات؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از FARGO :
cesoot عزیز متشکر از همراهی شما ;)

CP-YOU حالا چی میشد از من هم تشکر میکردی؟ :)

در ضمن دوباره کلی سوال کردی: با امکانات P910 یک گوشی کوچک پيشنهاد بدين آخه يعنی چي؟ کدوم امکانات؟ صفحه اش؟ تا چ اسکرين بودنش؟ سيستم عامل سيمبين ورژن 7 اش؟ کيفيت خوب صداش؟ صفحه 128K رنگش؟ امکان ارتقاء حافظه؟
خلاصه کدوم امکانات؟

ببخشيد كه از قلم افتاديد جناب FARGO :blush: بذاريد به حساب پيري
كلا با همه اين امكاناتي كه گفتيد يا حداقل با 80 درصد اين امكانات
البته ظريف تر و خوشگل تر ...
خيلي ازت متشكرم ( خوبه ؟ )

noisymind جان مرسي گلم
هنوزم قطعي نشد ولي

بالا