به نقل از noisymind :
سلام!
من گوشيم nokia نیست
تعصبی هم روی مارک خاصی ندارم . ولی خوب که دقت کردم دیدم این مشخصاتو که میگی تو چند تا از طرفدارهای se دیدم!!! (اتفاقا اون قسمت cd , آینه مخصوصا با شلوار!! )
وقتی گوشی اینقد گنده! باشه که هیچ جا نشه جاش بدی!! زود از دستش خسته میشی. حالا هر چند تمام امکانات دنیا رو هم داشته باشه (احتمالا در سری بعدی p91X جا برا cd , DVD , VHS!!! هم تعبیه میشه!!|)
در اینکه motorola خداس شک نکن. همم که قیافش قابل قبوله ( که این از امکانات خیلی مهمتره به نظر من)
در مورد گارانتی هم نگو مهم نیست! درسته هیچ کدوم زیاد به درد نمیخوره ولی از هیچی بهتره. از کسایی که سرشون اومده سوال كن .
اون قضيه رو هم فكر نكن دارم از nokia دفاع میکنم. چون جریان cd , آینه جدی بود!!!!
سلام noisymind ، خوبي ؟
ببين من مثل جناب cesoot به فكر فروش وسايلي كه مي گيرم نيستم
پس اينكه بعدا ازم نمي خرنش يا مي خرن ابدا مهم نيست
گارانتي هم همينجوره . اگر چيزي اونجوري خراب بشه كه گارانتي هاي ايراني بپذيرنش ، گارانتي هم نباشه لنگ نمي موني اما اگر خرابيش فجيع باشه . خب گارانتي هم داشته باشي حل شدني نيست . زياد به گارانتي فكر نمي كنم . خراب شد ميرم يكي ديگه ميگيرم خوشبختانه مشكل مالي خاصي ندارم اما چيزي كه توي اين موتورلاي وي تري منو اذيت ميكنه حافظه كمشه
در مورد P900 و P910 خب متقاعد شدم قيد تيپ كلاسيك 900 رو بزنم و امكانات 910 را انتخاب كنم اما اينجا حق با cesoot هست . خيلي بزرگ و ضخيمه اين 910
حالا جنابعالي پيشنهاد بهتري داريد ؟ تورو خدا هيچكدوم از محصولات نوكيا يا سامسونگ را پيشنهاد نكنيد . غير از اين دوتا پيشنهاد ديگه اي داريد ؟
بعدشم راجع به اون قضيه cd و آينه ماشين و شلوار خانواده اگر شك داريد ميتونيد يه سري بريد انقلاب يا جمهوري
اگر يه ماشين پيكان نگه داشت كه صندليشو خوابونده و صداي اوپ ديس اوپ ديسش 4 تا خيابون اونورتر ميره ( با موزيك متن دي جي مريم ) و به آينه ماشين يه سي دي آويزون كرده و روي چراغ خطرش جوراب مشكي كشيده . روي باك ماشينشم نوشته " بخور به حساب من " :blink: يا نوشته " شيكمو " و بد تر از اون وقتي رانندش پياده شد ديدي كه شلوار خانواده ( گشاد ) و پيرهن بادمجوني داره . شك نكن گوشيش نوكياس .
درست گفتم cesoot خان ؟ راستي شما انقلاب چي كار مي كرديد ؟ :lol: :lol:
آقايون اينا شوخيه ها . من خودم ظرفيت شوخي دارم اما اگه ناراحت ميشيد ادامه نديم بهتره
خوش باشيد .