• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

p990 بخرم ؟؟؟

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من يه w810 دارم مي خام يه P990 بگيرم چنتا سئوال از دوستان داشتم اگه لطف كنيد جواب بدين ممنون ميشم
1- خريد p990 به صرفه هست يا نه ؟
2- بهترين موقع خريد چه زمانيه ؟
3- تو اين رنج قيمت گوشيه ديگه اي پيشنهاد مي كنيد يا نه ؟

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

به خاطر اینکه خودم داشتم اومدم جواب بدم...

1- آره واقعا خیلی عالیه من به خاطر صداش فروختمش(صداش مثل دبلیو810 هست)

2- نمیدونم

3- من قیتها رو ندارم فکر کنم الان بین 500 تا 510 باشه راستش الان چیز خاصی تو ذهنم نیست ولی دبلیو950 رو پیشنهاد میکنم ولی فکر کنم 100 تومن بیشتر باشه که اونم خداست....!!

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي p990 گوشيه واقعا عالي هست من خودم دارم راضيم ازش . به اين نكته هم توجه كن كه هر كس ميگه p990 گوشي بيخودي هست يا مثلا ظاهرش خوب نيست بدون پول خريدنش رو نداره و به قول معروف حسوديش ميشه . امكاناتي كه p990 داره از جمله uiq3 و بازيهايي كه ميشه روش نصب كرد غير قابل توصيف هست .

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در مورد عالي بودن اين گوشي كه اصلا حرفي نيست
ولي شما قبل از خريد بايد هدفت رو از تعويض گوشي مشخص كني
مطمئن باش هيچ كس نمي تونه به اندازه خودت به شما كنه
در صورتي كمك بچه ها مفيد هست كه شما بدوني چي از گوشي جديد مي خواي
چون همونطوري كه ميدوني اين گوشي با دبليو 810 تفاوتي از نظر عكس و صدا نداره و بيشتر روي قسمتهاي ديگه مانور داده مثل فينگر تاچ بودن و سيمبين و...
ولي دركل اگه خواستي سوني بخري در مورد خوب بودن يا نبودن نپرس .اين سوال مربوط به بقيه گوشيها ميشه

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
گوشي p990 گوشيه واقعا عالي هست من خودم دارم راضيم ازش . به اين نكته هم توجه كن كه هر كس ميگه p990 گوشي بيخودي هست يا مثلا ظاهرش خوب نيست بدون پول خريدنش رو نداره و به قول معروف حسوديش ميشه . امكاناتي كه p990 داره از جمله uiq3 و بازيهايي كه ميشه روش نصب كرد غير قابل توصيف هست .

طراحی این گوشی واقعا ضعیف هست و ربطی به اینکه پول خریدش رو داشته باشی یا نه نداره.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
طراحی این گوشی واقعا ضعیف هست و ربطی به اینکه پول خریدش رو داشته باشی یا نه نداره.

من 2 روز هست که خریدم تا الان که راضیم در کل هنوز در حدی نیستم که بخوام نظر بدم :happy: ... هنوز بهش عادت نکردم شاید واسه شما یکم راحت تر باشه چون من همش با اپشن های ویندوز موبایل اشتباه میگیرم :) اما طراحیش نمیشه گفت ضعیفه گوشی شیکی هست چه با فلیپ چه بدونش ...:cool: باید بدونی چی میخوای از گوشیت همونطور که دوستان گفتن دوربین و صدا تقریبا مثل w810 هست...دوربینش یکم بهتره درسته 2مگاپیکسل اتوفوکوسه اما 5.5 mm هست ;)

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2 روز هست که خریدم تا الان که راضیم در کل هنوز در حدی نیستم که بخوام نظر بدم :happy: ... هنوز بهش عادت نکردم شاید واسه شما یکم راحت تر باشه چون من همش با اپشن های ویندوز موبایل اشتباه میگیرم :) اما طراحیش نمیشه گفت ضعیفه گوشی شیکی هست چه با فلیپ چه بدونش ...:cool: باید بدونی چی میخوای از گوشیت همونطور که دوستان گفتن دوربین و صدا تقریبا مثل w810 هست...دوربینش یکم بهتره درسته 2مگاپیکسل اتوفوکوسه اما 5.5 mm هست ;)

مبارکه علی جون، بالاخره خریدی ....
286.gif
83.gif
264.gif

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
علی آقا مبارکه. ایشالا چرخش برات بچرخه!!!

در مورد گوشی هم منم p990i دارم و تا اینجا که ازش راضی بودم. فقط یه موضوعی که هست اینه که صدای این گوشی در حد و اندازه های سری P نیست. اگر صدای گوشی بلندتر بود واقعا هیچی کم نداشت.

شما هم نه به تعریفای بچه ها زیاد توجه کن نه به انتقاداشون! هر کسی از گوشی که میخره یه انتظاراتی داره. مثلا من به شخصه میگم P990 یکی از قشنگترین گوشیای این برند به حساب میاد حالا ممکنه یکی دیگه بیاد بگه نه به درد نمیخوره و قیافش بیخوده!! گوشی موبایل این روزا دقیقا یه وسیله کاملا شخصی شده. درست مثل مسواک!! یعنی هر کسی موبایل بخواد بخره اولا باید شخصی باشه و دوما باید با توجه به احتیاجات و سلایق شخصی خرید بشه. مثلا من خودم میخواستم تا یکی دو هفته پیش PDA بگیرم منتها وقتی دیدم PDA خیلی به کار من نمیاد و فقط پول الکی خرج میکنم از خیرش گذشتم! پس سعی کن حرفای دیگران رو فقط بشنوی و این خودت باشی که تصمیم میگیری.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
علی آقا مبارکه. ایشالا چرخش برات بچرخه!!!

در مورد گوشی هم منم p990i دارم و تا اینجا که ازش راضی بودم. فقط یه موضوعی که هست اینه که صدای این گوشی در حد و اندازه های سری P نیست. اگر صدای گوشی بلندتر بود واقعا هیچی کم نداشت.

شما هم نه به تعریفای بچه ها زیاد توجه کن نه به انتقاداشون! هر کسی از گوشی که میخره یه انتظاراتی داره. مثلا من به شخصه میگم P990 یکی از قشنگترین گوشیای این برند به حساب میاد حالا ممکنه یکی دیگه بیاد بگه نه به درد نمیخوره و قیافش بیخوده!! گوشی موبایل این روزا دقیقا یه وسیله کاملا شخصی شده. درست مثل مسواک!! یعنی هر کسی موبایل بخواد بخره اولا باید شخصی باشه و دوما باید با توجه به احتیاجات و سلایق شخصی خرید بشه. مثلا من خودم میخواستم تا یکی دو هفته پیش PDA بگیرم منتها وقتی دیدم PDA خیلی به کار من نمیاد و فقط پول الکی خرج میکنم از خیرش گذشتم! پس سعی کن حرفای دیگران رو فقط بشنوی و این خودت باشی که تصمیم میگیری.

مرسی دوست عزیز
حرفاتون رو تایید میکنم اما چی میشد اسپیکر 910 رو داشت؟:happy: فعلا مشکلاتم با اپدیت حل شد...اس ام اس هم توی فریم ور بعدی انشالله حل میشه تنها مشکلم فعلا اینه که اپشن ها رو یکم با ویندوز موبایل قاطی میکنم یا مثلا اعتیاد به کپی پیست ویندوز موبایل که اینجا خبری ازش نیست :p
میگن ترک عادت موجب مرض....حالا یواش یواش حل میشه اما اصلا با دیزاینش مشکل ندارم:cool:

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد عالي بودن اين گوشي كه اصلا حرفي نيست
ولي شما قبل از خريد بايد هدفت رو از تعويض گوشي مشخص كني
مطمئن باش هيچ كس نمي تونه به اندازه خودت به شما كنه
در صورتي كمك بچه ها مفيد هست كه شما بدوني چي از گوشي جديد مي خواي
چون همونطوري كه ميدوني اين گوشي با دبليو 810 تفاوتي از نظر عكس و صدا نداره و بيشتر روي قسمتهاي ديگه مانور داده مثل فينگر تاچ بودن و سيمبين و...
ولي دركل اگه خواستي سوني بخري در مورد خوب بودن يا نبودن نپرس .اين سوال مربوط به بقيه گوشيها ميشه

مدير جان مرسي از راهنماييتون همونطور كه دوستان گفتن و من متوجه شدم تفاوتي تو صدا و دوربين با w810 نداره ولي من ميخام يه ذره كلاس كار و بالا ببرم يعني در شرايط فعلي دوست دارم گوشيم كلاسش متفاو تتر باشه

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خدا وکیلی راست می گن ! من رفتم امروز دیدمش ! پولم هم نقد بود ولی نخریدمش ! از قیافش خوشم نیومد ! مثل سمند اسپورت می مونه :D
! کاراییش عالیه ولی قیافه نداره ( البته این نظر شخصیه منه ( اگه ناراحت شدید معذرت می خوام ) ) !! بر عکس 950 ( کارایی و در عین حال قیافه ) !
واسه همین امروز W850 رو سفارش دادم و فردا هم تحویل می گیرم :D

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بچه ها من يه w810 دارم مي خام يه P990 بگيرم چنتا سئوال از دوستان داشتم اگه لطف كنيد جواب بدين ممنون ميشم
1- خريد p990 به صرفه هست يا نه ؟
2- بهترين موقع خريد چه زمانيه ؟
3- تو اين رنج قيمت گوشيه ديگه اي پيشنهاد مي كنيد يا نه ؟

P990i و در کل سایر گوشی های سری P اوکاناتی دارن که اونها رو از سایر سریهای سونی اریکسون جدا میکنه:
کیفیت ساخت که محصول فرانسه هستند(البته گویا چینیش هم در اومده)
LCD بسیار عالی که حتی قابل قیاس با W950 نیست.
stretch.gif

لمسی بودت صفحه نمایش که البته سری M هم همین طوری هستند.
Laie_9.gif

کلاس گوشی. واین که دست هر کسی نیست.
hump.gif

قیمتشم 550 بدون گارانتی-630 باگارانتی سیتادل

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام دوست عزیز

به خاطر اینکه خودم داشتم اومدم جواب بدم...

1- آره واقعا خیلی عالیه من به خاطر صداش فروختمش(صداش مثل دبلیو810 هست)

2- نمیدونم

3- من قیتها رو ندارم فکر کنم الان بین 500 تا 510 باشه راستش الان چیز خاصی تو ذهنم نیست ولی دبلیو950 رو پیشنهاد میکنم ولی فکر کنم 100 تومن بیشتر باشه که اونم خداست....!!

نه بابا کجا500 تومن میدن:wacko:
قیمت W950i هم حد اکثر برابر P990i هست.
به هر حال پلتفرم W950i و P990i و M600i یکیه.;)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نه بابا کجا500 تومن میدن:wacko:
قیمت W950i هم حد اکثر برابر P990i هست.
به هر حال پلتفرم W950i و P990i و M600i یکیه.;)

البته حواستون باشه من توی شیراز این گوشی p990 هم دیدم به قیمت 500 و 510 اما خود فروشنده میگفت اصل نیست یه جور دیگه هم میداد 540 ظاهش فرقی نداشت به گفته فروشندها ( از 2تا مغازه پرسیدم) یه سری بود که به اصطلاح no name بودن made in france نداره ... و یه سری هم لیبل made in france رو روی همین no name ها زدن که به این قیمت میدادن کلا حواستون باشه خود فروشنده هم میگفت واسه 30-40 تومان ارزش نداره اون رو برداری

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میبینم که بحث p990 داغه.
جناب استاد X_Farhad مدیر محترم pocket pc من رو به اینجا ارجاع دادن تا از نظرات اساتید این thread برای سوالهام استفاده کنم:

-شما راهی سراغ دارید که بشه ساخت فرانسه اصل رو تشخیص داد؟
(شرکتهای خدمات حک و برش لیزری می تونن به راحتی رو هر کالایی یه made in حک کنند نمونه فراوونش کارتهای حافظه اس دی kingston که روشون حک شده made in JAPAN وضعیت احتمال جعل label که دیگه مشخصه و به نظرم اصلا قابل استناد نیست!)

- باطریی که الان تو ایران با p990 میدن چند میلی آمپر هستش و در عمل عمرش با هر بار شارژ چقدره؟ اگر دوستانی که خریدن نوعش رو هم بنویسند ممنون میشم (مثلا BST33 یا BST34 یا BST44 و...)

- من حقیقتش با w810 کار نکردم اگه ممکنه اسپیکر p990 رو با k750 هم مقایسه کنید

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
میبینم که بحث p990 داغه.
جناب استاد X_Farhad مدیر محترم pocket pc من رو به اینجا ارجاع دادن تا از نظرات اساتید این thread برای سوالهام استفاده کنم:

-شما راهی سراغ دارید که بشه ساخت فرانسه اصل رو تشخیص داد؟
(شرکتهای خدمات حک و برش لیزری می تونن به راحتی رو هر کالایی یه made in حک کنند نمونه فراوونش کارتهای حافظه اس دی kingston که روشون حک شده made in JAPAN وضعیت احتمال جعل label که دیگه مشخصه و به نظرم اصلا قابل استناد نیست!)

- باطریی که الان تو ایران با p990 میدن چند میلی آمپر هستش و در عمل عمرش با هر بار شارژ چقدره؟ اگر دوستانی که خریدن نوعش رو هم بنویسند ممنون میشم (مثلا BST33 یا BST34 یا BST44 و...)

- من حقیقتش با w810 کار نکردم اگه ممکنه اسپیکر p990 رو با k750 هم مقایسه کنید

راه که بهتر بگم از جای معتبر خرید کنید....من از سیتادل گرفتم ...ضمن اینکه این گوشی غیر اصل نداره ( پست قبلیم رو بخونید نمیدونم این noname ها کجایی هستن) اما در کل در سه کشور چین ..المان..و فرانسه تولید میشه ...و به گفته خود کمپانی همه اصل هستن و معتبر....باطری هم اBST33 هست که که خود کمپانی تاییدش میکنه اوائل قرار بود BST34 باشه اما به هر حال تصمیم بر این شد که 33 رو بزارن که 950 میلی امپر هست ...( اگه همون BST-34 بود بهتر بود به نظرم با 1120 میلی امپر)به جز خود گوشی تمامی متعلقات از جمله اداپتور هندزفری و باطری همه چینی هستن....
هر بار شارژ بستگی به استفادها ی که دارید گوشی دوام میاره من خودم هر شب شارز میکنم دوستانی هم هستند که 2 روز یه بار یا بیشتر ....
صدا هم نسبت به کا 750 میشه گفت 2/3 هست اما quality خوبی داره ...
اوامری بود در خدمتیم :happy:

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد coloredpencil
بسیار ممنون از پاسخهاتون
حالا که شما لطف دارید من یهو شش7تا سوال بپرسم

-چرا اسپیکر p990 حتی در حد p910 نیست! مگه حجم صدا به تعداد کانال ها بستگی نداره؟ (40 کانال p990 در برابر 24 کانال p910)

-ظاهرا شما قبلا pocket pc داشتید که به wm عادت دارید. لطف میکنید بگید که قبلا چی داشتین و چی کم داشت که به جاش p990 گرفتید.

-این مشکل update و sms که اشاره کردید لطفا بیشتر در موردش توضیح بدید

-گارانتیش هم مال همون سیتادله؟ اگر قیمت و طول مدت گارانتی رو هم بفرمایید بسیار ممنون می شم.

-آیا محدودیت حجم کارت حافظه 1GB که در p910 وجود داشت در p990 برطرف شده؟

-در نهایت لطفا اگر براتون مقدور هست یه عکس از قسمتی از گوشیتون که نوشته made in france بگذارید

با تشکر

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مگه حجم صدا به تعداد کانال ها بستگی نداره؟ (40 کانال p990 در برابر 24 کانال p910)
نه. تعداد کانال ها مربوط به فرمت MIDI میشه و دقیقا نمیدونم چی رو مشخص می کنه.
الان K800 72 Channels و N73 64 Channels هست ولی صدای N73 خیلی بلندتره.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
استاد coloredpencil
بسیار ممنون از پاسخهاتون
حالا که شما لطف دارید من یهو شش7تا سوال بپرسم

-چرا اسپیکر p990 حتی در حد p910 نیست! مگه حجم صدا به تعداد کانال ها بستگی نداره؟ (40 کانال p990 در برابر 24 کانال p910)

-ظاهرا شما قبلا pocket pc داشتید که به wm عادت دارید. لطف میکنید بگید که قبلا چی داشتین و چی کم داشت که به جاش p990 گرفتید.

-این مشکل update و sms که اشاره کردید لطفا بیشتر در موردش توضیح بدید

-گارانتیش هم مال همون سیتادله؟ اگر قیمت و طول مدت گارانتی رو هم بفرمایید بسیار ممنون می شم.

-آیا محدودیت حجم کارت حافظه 1GB که در p910 وجود داشت در p990 برطرف شده؟

-در نهایت لطفا اگر براتون مقدور هست یه عکس از قسمتی از گوشیتون که نوشته made in france بگذارید

با تشکر

1-از کمپانی بپرسید...(جواب امین اقا در این مورد درست هست ) اما ربطی به بلندی صدای خروجی نداره
2- بله من اتم داشتم هیچی هم کم نداشت ....اینو دوست داشتم که خریدم به هر حال هر os معایب و محاسن خودش رو داره ... اوائل که پاکت پی سی داشتم با محیطش یکم غریبه بودم اینم مثل همونه نقطه قوت ppc فراوانی نرم افزارش هست...و به نظرم اگه کسی به این os عادت کنه دیگه گوشی دیگه دستش نمیگیره (شخصی) ...پی هم اگه قبلا پی 910 داشتی تا حدودی باهاش راحت هستید ...وگر نه زمان میبره :)
3-در مورد این مساله یه سر به ترد (همه چیز درباره p990 بزنید) اما کلا مشکل اینه که sms هایی که میاد ساعتش درست نیست با اختلاف زمانی های عجیب میزنه روال خاص هم نداره هرچی عشقش کشید میزنه یه بار 5 دقیقه یه بار 5 ساعت ...12ساعت و...و....( قبلا توی فریم ور های قبلی حل شده بوده...و باز در اپدیت جدید برگشته با توجه به این نگرانی نداریم از این بابت...گوشی رو هم اگه انشاالله گرفتی اول اپدیت کن که از همه یز واجب تره ...اگه نکنی چیزی جز هنگ ..ریست..و اعصاب خوردی نداری ...به طرز نجومی توی سرعت تاثیر داره ) ما منتظر ادیت بعدی واسه sms ها هستیم چون نواقص تا حدودب برطرف شده
4-با گارانتی سیتادل حدود 610-620 بود بدون گارانتی هم 540 بود اونموقع که عرض کردم 500 تومانی هم توی بازار داشتن و..... به هر حال من از یه نمایندگی سیتادل 520 خریدم... اما گارانتی یک ساله هست( من اعتقادی به گارانتی توی ایران ندارم)
5 - توی این گوشی حرفی از محدودیت مموری فعلا نمیشه حرفی زد ...up to 8gigabyte ساپورت مموری هست

http://my-symbian.com/uiq3/compare.php

و http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=566501&postcount=10
عکس هم بروی چشم
اینارو با کا 750 گرفتم دوربین دیجیتالم نبود اما خوب بد هم نیست
http://silvermemorabilia.persiangig.com/image/DSC00057.JPG
http://silvermemorabilia.persiangig.com/image/DSC00060.JPG
درکل کیفیت دوربین این گوشی راضی کننده هست(بهترین 2مگا پیکسل موجود) ....کیفیت ال سی دی هم واقعا اغوا کننده هست جون میده واسه کلیپ و مووی :D

بالا