• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

p990 بخرم ؟؟؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
1-

اینارو با کا 750 گرفتم دوربین دیجیتالم نبود اما خوب بد هم نیست
http://silvermemorabilia.persiangig.com/image/DSC00052.JPG
http://silvermemorabilia.persiangig.com/image/DSC00057.JPG
http://silvermemorabilia.persiangig.com/image/DSC00060.JPG
درکل کیفیت دوربین این گوشی راضی کننده هست(بهترین 2مگا پیکسل موجود) ....کیفیت ال سی دی هم واقعا اغوا کننده هست جون میده واسه کلیپ و مووی :D

آقا مبارکه. حالشو ببر!:rolleyes:
این عکسها رو با k750 گرفتی؟:wacko: :p . ببین باید اولا ماکرو رو روشن میکردی:wacko: و دیگه اینکه وقتی نور کمه رو نایت مود بزاری!:p یه وقت با P990 اینجوری عکس نگیریا!!!!!!!!!!!!:D

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای coloredpencil خیلی ممنون که جوابهایی که میدید بسیار سریع و کامله و خصوصا منون از عکسها حسابی به زحمت افتادین - امیدوارم بری بهشت ;)

یه دوتا سوال جدید برام پیش اومد:

- شما که هم o2 atom داشتید و هم از p990 استفاده میکنید اگه الان یکی رو قرار باشه به کسی توصیه کنید که برای اولین بار pda میگیره کدوم رو انتخاب میکنید ( البته اصلا مهم نیست که کار با کدوم راحتتره و کدوم پیچیده تر)

- در باکس p990 چه چیزایی از قبیل شارژر و هندزفری همراهش بود (بدونم که یه وقت کم و کسر بهم ندن)

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام خدمت دوستان آقا من این گوشی رو گرفتم هر سوالی داشتید بپرسید
540گرفتم اصلی صداش هم د حد 810 هست اما من که راضی هستم هدفونش هم به جرات میتونم بگم بلند تر از 73 بود که داشتم معررررککککککککککککککههههههههههههههههههههههههههه

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
540گرفتم اصلی صداش هم د حد 810 هست اما من که راضی هستم هدفونش هم به جرات میتونم بگم بلند تر از 73 بود که داشتم معررررککککککککککککککههههههههههههههههههههههههههه

شما بالاخره گوشیت چیه؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
شما بالاخره گوشیت چیه؟

ایشونم مثل من گوشی تو دستشون نمیونه اما من نمیخوام دیگه اینو عوض کنم...دوربین هم روی ماکرو بود...دوست عزیز من خودم عکاس هستم...:) بله نور محیطم مناسب نبود اما بدم نیست که imei ناخوانا باشه:cool:
اقا این پستت رو ادیت کن.(pastgirl)...یه جا نوشتی 440 خریدی همه :blink: شدن :D

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آقای coloredpencil خیلی ممنون که جوابهایی که میدید بسیار سریع و کامله و خصوصا منون از عکسها حسابی به زحمت افتادین - امیدوارم بری بهشت ;)

یه دوتا سوال جدید برام پیش اومد:

- شما که هم o2 atom داشتید و هم از p990 استفاده میکنید اگه الان یکی رو قرار باشه به کسی توصیه کنید که برای اولین بار pda میگیره کدوم رو انتخاب میکنید ( البته اصلا مهم نیست که کار با کدوم راحتتره و کدوم پیچیده تر)

- در باکس p990 چه چیزایی از قبیل شارژر و هندزفری همراهش بود (بدونم که یه وقت کم و کسر بهم ندن)

اگه بخواد ppc بخره ترجیح میدم بهشون بگم asus p535 یا p525 بگیرن یا اتم لایف :cool: ....اما باید دید چی واسه شما اهمیت بیشتری داره ...از گوشی ایندتون چه انتظاری دارید p990 گوشی فوق العادهای هست...
توی باکس -شارژر ..پیچ گوشتی مخصوص باز کردن فلیپ با 2تا پیچ اضاف-مبدل رم واسه کارت ریدر- قطعه پلاستیکی که جای فلیپ سوار میشه - بند فابریکی گوشی و یه استایلوس اضافه :)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

اپدیت یادت نره....:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگه بخواد ppc بخره ترجیح میدم بهشون بگم asus p535 یا p525 بگیرن یا اتم لایف
علی جان، بیخود بنده ی خدا رو سرگردون می کنی، وقتی نیست چیچیرو ترجیح می دی بخری
2nq7686.gif

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس با توجه به اجماع علما بریم سراغ p990
به خوبی و خوشی مبارک باشه انشاءالله :D

pastgirls عزیز اگه شما p990 رو از تهران خریدی و بعد از چند روزی که از خریدت گذشته به این نتیجه نرسیدی که فروشنده تا حدودی کلاه بردار بوده یا جنس مشکل دار بهت انداخته - لطف کن آدرس فروشگاه رو بذار من هم شاید برم همونجا بخرم

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
البته حواستون باشه من توی شیراز این گوشی p990 هم دیدم به قیمت 500 و 510 اما خود فروشنده میگفت اصل نیست یه جور دیگه هم میداد 540 ظاهش فرقی نداشت به گفته فروشندها ( از 2تا مغازه پرسیدم) یه سری بود که به اصطلاح no name بودن و پشتش made in france نداره ... و یه سری هم لیبل made in france رو روی همین no name ها زدن که به این قیمت میدادن کلا حواستون باشه خود فروشنده هم میگفت واسه 30-40 تومان ارزش نداره اون رو برداری
به عبارتی میگفتن اینا تقلبی هستن ...:eek:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
چی بگم خودتون برید طبقه 6 علاعدین قیمت بگیرید بینید چقد افت کرده این 990

بالا