• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

p990 يا p1

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من نظرم بین P990 و P1 به طرف P1 هست...

ضمنا W960 کلا وارد بازار نشده...هرکی هم گفته خالی بندی بوده...

ولی کلا اگه به من بگن چی میخوای من میگم W960 ...پیشنهاد من اینه: الان یه P990 بگیر...6 ماهی باهاش سر کن...بعد W960 بخر...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ولی کلا اگه به من بگن چی میخوای من میگم W960 ...پیشنهاد من اینه: الان یه P990 بگیر...6 ماهی باهاش سر کن...بعد W960 بخر...

به نظر منم این کار خوبی میتونه باشه
الان P990 قيمت مناسبی داره و تفاوت میان آکبند و دست 2 'ش آنچنان زياد نيست / در نتيجه ضرر آنچنانی نمیکنی
ولی اگر P1 بگيری بعد از يه مدت W960 عرضه میشه اونوقت ( احتمال ) ارزون شدن P1 میره بالا
352nmsp.gif

پ.ن = اگر هم زياد گوشی عوض نمیکنی و امکانات W960 ( يک واکمن سوپر کامل ) به کارت نمياد P1 همين الان هم گزينه عالی ای هست
birgits_snill.gif

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
به نظر منم این کار خوبی میتونه باشه
الان P990 قيمت مناسبی داره و تفاوت میان آکبند و دست 2 'ش آنچنان زياد نيست / در نتيجه ضرر آنچنانی نمیکنی
ولی اگر P1 بگيری بعد از يه مدت W960 عرضه میشه اونوقت ( احتمال ) ارزون شدن P1 میره بالا
352nmsp.gif

پ.ن = اگر هم زياد گوشی عوض نمیکنی و امکانات W960 ( يک واکمن سوپر کامل ) به کارت نمياد P1 همين الان هم گزينه عالی ای هست
birgits_snill.gif
تایید میشه.
اصلا کلا با قیافه ی P1 زیاد حال نمیکنم.
مخصوصا دکمه هاش.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
دوستان یه بنده خدائی توی سایت موبایلستان دبیلو 960 رو تعدادی آورده بود برای فروش قیمتش هم 615000 تومن بود یه سری به موبالستان بزنید اونجا همه میشناسنش و یوزر قدیمی است

لینک رو بزار....

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پی 1 که فارسی داره دوربش هم بهتره قیافه اش مثل ماشین حساب میمونه !!!

این که سلیقه ای هست و نظره شماست.

ولی دبلیو 960 تنها سونی اریکسونیه که امکاناتش خوبه طراحیش هم خوشگله هرچند که بی عیب نیست .
گوشی بی عیب نداریم.

آنچه دوستان فرمودند نظرات روی مشخصات پی وان بود
عملا دوربین پی990 از پی وان بهتره صفحه نمیاش پی990 کار کردن باهاش مثل تایپ کیبرد رایانه است
پی990 صفحه نمایش بزرگتری داره منوی task manager اون پایین قرار داره و نسبت به پی وان با صفحه 2.6 اینج راحت تر میتونه باهاش راه بیای
کیفیت صفحه نمایش پی990 بمراتب از پی وان بهتره چون من با هردو کار کردن اینو میگم

از همه مهم تر روی لنز دوربین پی وان چون محافظ نداره خاک میشینه امکان لطمه لنزش هم است
پی990 چون فیلیپ داره امکان خش افتادش رو به حداقل رسونده
و در آخر پی990 محکم تر از پی وان است

دوربین که مشخصه P1 بهتره.هم از نظر کیفیت هم مگاپیکسل.
صفحه نمایش هم یکی هست و علاوه بر اون در P1 بهتر شده تا در زیر آفتاب بهتر خونده بشه.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
گوشی بی عیب نداریم.

تایید می شه

گوشی بی عیب مساوی هست با ورشکست شدن اون کارخونه موبایل سازی.. چرا که هیچ ادمی نیست که یه موبایل خوشگل و خوب و عالی داشته باشه و بخواد عوضش کنه !!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
در کل پی 1 حرف اول رو میزنه منتها الان خریدش اصلا به صرفه نیست زیرا " W960 " در راه است !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
تایید می شه

گوشی بی عیب مساوی هست با ورشکست شدن اون کارخونه موبایل سازی.. چرا که هیچ ادمی نیست که یه موبایل خوشگل و خوب و عالی داشته باشه و بخواد عوضش کنه !!

که البته امری محال هم هست!!!!....با توجه به فاکتور تکنولوژی که قابلیت پیشرفت داره و هیچگاه به کمال مطلق نخواهد رسید....نتیجه میگیریم که گوشی کامل و بی عیب مطلق هیچ گاه وجود نخواهد داشت....البته اگر اینو امری نسبی در نطر بگیریم در هر مقطع از زمان یک گوشی رو میشه به عنوان کامل و بی عیب معرفی کرد!!!!

بالا