• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

php یا asp.net , کدام را انتخاب کنم؟

imangh

Registered User
لایک‌ها
1
من نه مهندسم و نه خارج از كشور بودم
ولي با يه سرچ كوچولو تو سايت هاي كاريابي متوجه ميشي كه تقاضا براي هر دو تقريبا يكسانه...

اتفاقا من هم خارج نبودم اما با همون سرچ متوجه شدم که در خواست برای PHP سه برابر ASP است.
منبع:
http://www.getafreelancer.com
.NET: 235
PHP: 748

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
منظورم از سايت هاي كاريابي سايت هايي كه كارمند استخدام ميكنن بود! نه freelance

خوش بختانه استخدام هم با پارتی بازی نیست و از طریق اینترنت صورت می گیره:

برای یاهو:

php
1,969

http://hotjobs.yahoo.com/job-search...tment=PT&locations=&country=&industry=&kw=php

asp.net
440

http://hotjobs.yahoo.com/job-search...itment=PT&jobtype=PERM&jobtype=CONT&ui_kw=php

حالا که بدتر شد اینجا حدود 5 برابره!!
مشت نمونه ی خرواره با این حال سایت های استخدامی دیگر رو هم می تونید خودتون تست کنید.

asp.net فقط تو ایران خیلی مطرح شده اونم به خاطر اینه که کپی رایت رعایت نمی شه و در دانشگاه ها بیشتر asp.net رو آموزش می دن.

Last edited:

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
خوش بختانه استخدام هم با پارتی بازی نیست و از طریق اینترنت صورت می گیره:
نميدونم منظورت از اين چي بود! منم گفتم سايت! سايت هم يعني اينترنت!

مشت نمونه ی خرواره با این حال سایت های استخدامی دیگر رو هم می تونید خودتون تست کنید.
اتفاقا همين كارو كردم و به نتيجه هاي شما نرسيدم!من توي گوگل job finder رو سرچ كردم و توي سايت هاي اول اينو چك كردم

asp.net فقط تو ایران خیلی مطرح شده اونم به خاطر اینه که کپی رایت رعایت نمی شه و در دانشگاه ها بیشتر asp.net رو آموزش می دن.
اينم ديگه از اون حرفا بود، فكر كنم ديگه ديدگاه ها مشخص شد، اميدوارم اين بحث ها به باز كننده تاپيك كمك كرده باشه
ديگه اين بحث كليشه اي رو ادامه اش نميدم
موفق باشيد

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
من نه مهندسم و نه خارج از كشور بودم
ولي با يه سرچ كوچولو تو سايت هاي كاريابي متوجه ميشي كه تقاضا براي هر دو تقريبا يكسانه...

حرفتون کاملا اشتباس ... دوستان هم 3 نمونه مثال زدند ولی شما فقط حرف خودتو میزنی اونم بدون منطق و دلیل. منم ترجیح میدم وارد بحث نشم با شما .

masih-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه ی دوستانی که پاسخ دادند .

در کل نتیجه گیری من این هست :

فکر می کنم asp.net قدرتمند تره ولی هزینه سرور و ... اون زیاد هست و بیشتر هم وب سایت های شرکت های بزرگ و اداری از asp.net استفاده می کنند
ولی درخواست ها برای php خیلی زیاد تره و همچنین کاربردش خیلی بیشتره.

من قبلا روی قالب های سیستم های مدیریت محتوای مختلف کار می کردم و با اطلاعات محدود php که داشتم قسمت های از این سیستم ها را تغییر می دادم و ....
که تا همین الان چند تا پیشنهاد طراحی وب با php برای من اومده بود که چون اطلاعات کافی نداشتم همه را رد کردم .

من تصمیم گرفته بودم روی asp.net کار کنم اما به دلیل اینکه php پر کاربرد تره و درخواست اون بسیار بیشتره فکر می کنم یادگیری این زبان سود بیشتری برای من داشته باشه .

tviran

Registered User
لایک‌ها
4
خوب دوست عزیزم هر کداااااااااام اااااااااااز اااااااااااین ها که تو میگی برااااااااااای خودشون معاااااااااااایب ومزایااااااااااااایی دارن بهتره که به علاقت رجوع کنی و اااااااااااین که به نظر من PHP خیلی بهتره رااااااااااااحت تر و بااااااااااااز تره

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
برادر دوستان راهنمایی های خوبی کردن
ولی فقط یه نکته هم من اضافه میکنم

php براش اسکریپت و CMS رایگان یا open source به مراتب بیشتر پیدا میشه تا asp
شما خودت این همه سایت میبینی تو اینترنت چند تاشون با زیان های مشتقه از ASP نوشته شدن؟

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

بالا