آژانس هواپیماییexchanging

Pic Fader

شروع موضوع توسط siavashmusic ‏14 نوامبر 2005 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    بحث های زیادی در مورد فیدر شدن عکس ها شده ولی تا حالا این سوال رو توی انجمن های مختلف هم عنوان کردم ولی کسی تا حالا جواب نداده و اون اینه: وقتی وارد سایت مجید آنلاین میشی یه سری مقالات اون بالا هستند که با حرکت موس بر روی آنها علاوخ بر فید شدن عکس یه چند خط توصیح در مورد اون مقاله بصورت تکست در زیر اون عکس نمایان میشه از اینکه از کد های js در این عملکرد استفاده شده هیچ شکی نیست چون من عین اون کدها رو دارم ولی عملکرد این کدها چطوری هست؟ و به چه صورت استفاده میشن؟ در کجا؟ محل قرارگیری این فایل کجاست لطفا با مثال بگید

    ممنون
    کد:
    // Pic Fader
    
    nereidFadeObjects = new Object(); 
    nereidFadeTimers = new Object(); 
    function nereidFade(object, destOp, rate, delta) { 
    if (!document.all) 
    return 
    if (object != "[object]") { 
    setTimeout("nereidFade("+object+","+destOp+","+rate+","+delta+")", 0); 
    return; 
    } 
    clearTimeout(nereidFadeTimers[object.sourceIndex]); 
    diff = destOp-object.filters.alpha.opacity; 
    direction = 1; 
    if (object.filters.alpha.opacity > destOp) { 
    direction = -1; 
    } 
    delta=Math.min(direction*diff,delta); 
    object.filters.alpha.opacity+=direction*delta; 
    if (object.filters.alpha.opacity != destOp) { 
    nereidFadeObjects[object.sourceIndex]=object; 
    nereidFadeTimers[object.sourceIndex]=setTimeout ("nereidFade(nereidFadeObjects["+object.sourceIndex+"], "+destOp+", "+rate+", "+delta+")", rate); 
    } 
    } 
    
    
    // Status Message
    
    var msg = "[ FL STUDIO PERSIAN SUPPORT ] ";
    var chars = msg.length + 1;
    var updateStatus = "";
    var i = 0;
    function statusMessage() {
    if (i < chars) setTimeout("nextLetter()", 100);
    }
    function nextLetter() {
    updateStatus = msg.substring(0,i) ;
    window.status = updateStatus;
    i++;
    statusMessage();
    }
    
    
    
    
    // By Siavash Aghili 
    /* function disableselect(e){
    return false
    }
    function reEnable(){
    return true
    }
    //if IE4+
    document.onselectstart=new Function ("return false")
    //if NS6
    if (window.sidebar){
    document.onmousedown=disableselect
    document.onclick=reEnable
    }*/
    
    
    
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    از فیلتر alpha استفاده میشه که در IE و FF کار میکنه ولی روشش متفاوته.
     
  3. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    الان دقيقا يادم نيست ... ولي فكر ميكنم مجيد آنلاين اون كار رو با JS كرده .... نه با CSS ... درسته ؟
     
  4. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    شایان جان عرض کردم با js هست ولی روش عملکردش رو میخواستم در یک کلام با در دست داشتن کد چطور میشه چنین حالتی رو ایجاد کرد

    ......ولی در کل توی ایران هنوز css ,js کاملا جا نیافتاده احتمالا اون طرح هم مال همکار آقا مجید هست اونی که توی لندن زندگی میکنه
     
  5. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9